راه ترقی

آخرين مطالب

کارگردان کانادایی از «بروتالیست» دفاع کرد و به ترامپ طعنه زد فرهنگ و هنر

کارگردان کانادایی از «بروتالیست» دفاع کرد و به ترامپ طعنه زد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مهر / کارگردان کانادایی گفت واکنش‌هایی که در برابر خبر استفاده از هوش مصنوعی «بورتالیست» به پا شد، یک کمپین رسوا توسط سایر نامزدهای اسکار بود.
به نقل از هالیوود ریپورتر، دیوید کراننبرگ فیلمساز کانادایی در یک برنامه گفتگو در جشنواره موسیقی متن لندن با هاوارد شور، همکار قدیمی‌اش صحبت کرد و در حین صحبت درباره موسیقی به دفاع از فیلم «بروتالیست» پرداخت.
این 2 درباره «ام. باترفلای» کراننبرگ در سال 1993 که درباره یک دیپلمات فرانسوی با بازی جرمی آیرونز بود که شیفته یک نوازنده اپرای چینی می‌شود، بحث کردند.
کراننبرگ وقتی درباره ویرایش این فیلم حرف می‌زد به انتقادهایی که به فیلم «بروتالیست» بردی کوربت شده پرداخت. وقتی مشخص شد این فیلم از هوش مصنوعی در نقشی که آدرین برودی ایفا کرد برای افزایش دقت لهجه مجارستانی کاراکترش، استفاده کرده، نقدهای زیادی به این فیلم شد؛ اما در نهایت برودی اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد را برای بازی خود دریافت کرد.
 باید اعتراف کنم، یک رسوایی بود که برای «بروتالیست» ایجاد کردند. بحثی درباره بازی آدرین برودی وجود داشت اما آنها از هوش مصنوعی برای بهبود لهجه او استفاده کردند. من فکر می‌کنم این یک کمپین علیه فیلم «بروتالیست» بود که توسط برخی از نامزدهای دیگر اسکار شکل گرفت. این بسیار شبیه رفتار هاروی واینستین در هالیوود است، اگرچه او آنجا نبود.
ما همیشه با صدای بازیگران درگیر هستیم. در مورد جان در فیلم «ام. باترفلای» زمانی که این شخصیت، یک خواننده بود، صدای او را زیر کردم تا زنانه‌تر به نظر برسد و وقتی او به عنوان یک مرد ظاهر شد، صدای طبیعی او را پایین آوردم. این بخشی از کار فیلمسازی است.
بازار
کراننبرگ و شور از سال 1979 در فیلم‌های متعددی همکاری کرده‌اند و در این نشست آنها درباره فیلم‌های مشترک خود مانند «پرواز» (1986)، «شباهت کامل» (1988)، «ام. باترفلای» (1993)، «تصادف» (1996) و فیلم اخیر «کفن‌ها» حرف زدند.
این 2 هنرمند در این نشست به گذشته برگشتند که در یک محله در تورنتو بزرگ شدند و شور همیشه کراننبرگ را می‌دید که با موتورسیکلت خود رفت و آمد می‌کرد و اکنون، این 2 در اواخر 70 سالگی (شور) و اوایل 80 سالگی (کراننبرگ) هستند. شور گفت موسیقی او را می‌توان از طریق 16 فیلمی که این 2 با هم کار کرده‌اند ردیابی کرد.
هاوارد شور 78 ساله آهنگساز و رهبر ارکستر برجسته کانادایی و برنده جایزه اسکار است. وی برای بیش از 90 فیلم موسیقی متن نوشته و از برجسته‌ترین آهنگسازان معاصر فیلم به شمار می‌آید. وی با دیوید کراننبرگ، مارتین اسکورسیزی، پیتر جکسون و تیم برتون همکاری کرده و موسیقی «سکوت بره‌ها»، «سه‌گانه ارباب حلقه‌ها»، «دار و دسته‌های نیویورکی»، «هوانورد»، «رفتگان»، «هوگو» و سه‌گانه «هابیت» از ساخته‌های اوست. وی برنده 3 جایزه اسکار، 4 جایزه گرمی و 3جایزه گلدن گلوب است و سال 2008 اُپرایی به نام «پرواز» را با همکاری دیوید کراننبرگ روی صحنه برده است.
کراننبرگ در سخنانش همچنین گفت این که در طول زندگی حرفه‌ای متنوعش نامزدی اسکاری نگرفته را مناسب خودش می‌داند و با طعنه به ترامپ افزود: من کانادایی هستم. اسکار یک چیز آمریکایی است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1051231/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سقوط بی سابقه بورس ترکیه

برترین لحظات خولین آلوارز در لالیگا با پیراهن اتلتیکو

درخواست پرسپولیس از فیفا برای پرداخت مطالبات دیاباته

طارمی نیمکت نشین اینتر در بازی با اودینزه

حضور مهاجم تیم ملی فوتبال ایران در تمرین اینتر

خیبر با روحیه، آماده جدال با استقلال

وینگر مشهور ازبک به نساجی پیوست

انتصاب سرپرست دبیری فدراسیون شطرنج

اژه‌ای: دفاع از مظلومین و مستضعفین، یک اصل اساسی و خدشه‌ناپذیر است

وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم

امیر پوردستان: ایران همیشه حامی مردم فلسطین خواهد بود

رئیس‌جمهور لبنان: در حال حاضر، پروازها به ایران را از سر نخواهیم گرفت

تسلیت در پی درگذشت پدر بزرگوار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران

تکرار سوءتفاهم فهیمه و رحمت در پایتخت 7

نوستالژی دهه شصتی امیر آقایی: ما برای پنیر ساعت ها در صف ایستادیم

آهنگ دلیِ جدید با صدای کامران تفتی

آهنگ جدید/ محسن ابراهیم زاده «پسر خوب» را منتشر کرد

نماهنگ «فلسطین، خانه من» به مناسبت روز قدس

اجرای سالار عقیلی از ترانه «مجنونِ بی لیلا»

آخرین آمار فوتی های تصادفات نوروزی اعلام شد

ساخت نوعی باتری بی‌نیاز از شارژ

کتابخانه مجازی «باغ میراث بهارستان» در دسترس قرار گرفت

جنجال‌های دختران چهره‌های سیاسی

توضیح "هما" درباره تأخیر پروازهای دوحه، بندرعباس و کیش در هفتم فروردین

پرتقاضاترین قطارهای داخلی کدامند؟

بحران بزرگ استقلال؛ جوما یک سهمیه را می‌سوزاند

پیگیری اظهارنظر جنجالی گل‌محمدی درباره آقای ایکس

دوئل تکرارنشدنی؛ تکل کمپانی روی هری کین!

رقیب فرهاد، گزینه هدایت تیم ملی امارات شد

کُنده: احترام نگه دارید، ما ماشین نیستیم!

تنیسورهای راه‌یافته به نیمه‌نهایی مسترز میامی

بهترین لحظه‌های ایسکو و آنتونی در بتیس

بهترین گل‌های بارسلونا در سال گذشته

وزیر دفاع: اگر دشمنان دست به اقدامی بزنند پاسخ قاطع می‌دهیم

شمخانی: جواب ایران به نامه ترامپ «خویشتندارانه» بود

نظر علی لاریجانی درباره احتمال رسیدن ایران و آمریکا به توافق

پشت صحنه سکانس پرواز سالار معمولی

چهره ها/ نوید محمد زاده با استایلی متفاوت

چهره ها/ عکس جدید بهرام افشاری

هشدار کمبود 100 هزار پرستار در ایران

ثبت بیش از 24 هزار تخلف رانندگی با کمک بازرسان نامحسوس کنترل ترافیک

بازی خطرناک آمریکا با اعزام ناوگان جنگی

خانه‌نشینی حداقل 2 هفته‌ای اولمو

حضور پرشور ورزشکاران در حمایت از قدس

ستاره‌ای که بارسا را به صدر رساند!

آخرین وضعیت بازیکنان مصدوم پرسپولیس برای بازی با شمس‌آذر

گابی: کاپیتانی بارسلونا رؤیایم بود

سلطه بایرن مونیخ بر اروپا؛ بهترین بهترین‌ها!

گلزن دربی و قهر با سرماخوردگی!

قالیباف: در نامه اخیر ترامپ هیچ حرف حسابی درباره رفع تحریم نیست