راه ترقی

آخرين مطالب

نتایج دور رفت و پیش‌بینی قهرمان لیگ ورزشی

نتایج دور رفت و پیش‌بینی قهرمان لیگ
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /رقابت‌های حساس مثلث صدرنشینی خیلی زود کلید خواهد خورد. از همین فردا. در این مطلب به اعداد احتمالی قهرمانی مدعیان پرداخته‌ایم.
رقابت‌های لیگ برتر بعد از تعطیلی دو هفته‌ای آغاز می‌شود و نگاه‌ها به رقابت سه تیم مدعی برای کسب عنوان قهرمانی است، جایی که تراکتور با یک بازی کمتر و یک بازی بیشتر، شانس اول قهرمانی محسوب می‌شود اما در عین حال پرسپولیس و سپاهان را هم به عنوان تعقیب‌کننده پشت سر خود می‌بیند.
تراکتور 48 امتیازی اگر همه بازیهای خود را ببرد بهترین قهرمان تاریخ فوتبال ایران لقب می‌گیرد و به اولین تیم 70 امتیازی تبدیل می‌شود اما همچنین دو توقف از این تیم باعث می‌شود تا پرسپولیس وارد رقابت قهرمانی شود و کار را دست بگیرد.
در این بین پرسپولیس نسبت به تراکتور در بازی رودررو برتری دارد و تراکتور هم همین موقعیت را نسبت به سپاهان دارد. باتوجه به نزدیکی امتیازات، احتمال اینکه امتیازات برابر شود، کم نیست و در این حالت بازی رودررو اهمیت خواهد داشت.
برنامه بازیهای سه تیم مدعی قهرمانی به این شرح است:
تراکتور (48): آلومینیوم، استقلال، چادرملو، ملوان، فولاد، شمس‌آذر، نساجی، استقلال خوزستان
بازار
تراکتور 2-0 آلومینیوم 0
استقلال 0- تراکتور 2
تراکتور 1- چادرملو 0
ملوان 0- تراکتور 2
تراکتور 1- فولاد 2
تراکتور 0- شمس آذر 1
نساجی 1- تراکتور 1
تراکتور 3- استقلال خوزستان 0
تیم فوتبال تراکتور در صورتی که مانند نیم فصل اول عمل کند، سرنوشت قهرمانی را از دست خواهد داد. آنها در هشت هفته پایانی نیم فصل، دو باخت برابر فولاد و شمس‌آذر داشتند و یک بار هم مقابل نساجی متوقف شدند تا 16 امتیاز کسب کنند. در صورت تراکتور این نتایج، 64 امتیازی خواهند شد.
تا پایان فصل تراکتور سه بازی خانگی مقابل استقلال، ملوان و نساجی خواهد داشت و پنج دیدار را هم بیرون از خانه برگزار می‌کند که در خوزستان (دو بار)، قزوین، اراک و یزد خواهد بود و حساسیت بالایی خواهد داشت.
نکته جالب اینکه تراکتور در صورت برد در هشت بازی، بی چون و چرا قهرمان می‌شود و 72 امتیازی خواهد شد که حدنصاب کسب امتیاز در لیگ برتر ایران است.
پرسپولیس (47): شمس‌اذر، استقلال خوزستان، نساجی، سپاهان، مس رفسنجان، خیبر، هوادار
پرسپولیس 2- شمس‌آذر 0
استقلال خوزستان 1- پرسپولیس 0
پرسپولیس 0- نساجی 1
سپاهان 2- پرسپولیس 1
پرسپولیس 1- مس رفسنجان 3
پرسپولیس 2- خیبر 1
هوادار 0- پرسپولیس 5
اگر همه چیز مانند دور رفت باشد، پرسپولیس تنها 9 امتیاز از هفت بازی آخر خود کسب می‌کند که یک فاجعه محسوب می‌شود و این فصل فصل را 56 امتیازی به پایان می‌رساند و عملا شانسی برای سبقت از تراکتور و کسب عنوان قهرمانی نخواهد داشت.
اما نکته مهم این است که پرسپولیس سرمربی دور رفت خود را اخراج کرده و امیدوار است حداقل برابر تیمهای قعرنشین نظیر اس خوزستان، مس رفسنجان و نساجی نبازد تا 18 امتیاز بگیرد و 65 امتیازی شود. پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان، سپاهان و هوادار در خانه بازی خواهد کرد و به قزوین، قائمشهر، رفسنجان و خرم آباد هم سفر خواهد کرد.
بیشترین میزان امتیاز قابل کسب برای پرسپولیس 68 امتیاز خواهد بود که با لیگ بیست و یکم استقلال فرهاد مجیدی برابر است و حدنصاب محسوب می‌شود.
سپاهان (46): فولاد، آلومینیوم، مس رفسنجان، پرسپولیس، گل گهر، هوادار، استقلال
فولاد 2- سپاهان 2
سپاهان 1- آلومینیوم اراک 0
مس رفسنجان 0- سپاهان 3
سپاهان 2- پرسپولیس 1
گل‌گهر سیرجان 1- سپاهان 1
سپاهان 5- هوادار 0
استقلال 1- سپاهان 1
سپاهان از 7 بازی پایانی خود 15 امتیاز کسب کرد که صورت تکرار 61 امتیازی خواهد شد و شاید شانس زیادی برای قهرمانی نداشته باشد اما اگر همه نتایج مثل بازی رفت رقم بخورد، سپاهان بالاتر از پرسپولیس خواهد ایستاد و تراکتور قهرمان خواهد شد.
سپاهان دشوارترین بازیها را خواهد داشت و با استقلال، پرسپولیس ، گل‌گهر و فولاد رودررو می‌شود تا کار سختی برای کسب حداکثر امتیازات داشته باشد اما در عین حال آنها می‌توانند در دیدار با پرسپولیس این تیم را کنار بزنند و حداقل دوم شوند.
زردپوشان اصفهانی که در بازی رفت پرسپولیس را شکست دادند، برتری خوبی در بازی رودررو دارند اما دیدار برگشت هم از اهمیت زیادی برخوردار خواهد بود. سپاهان در صورت برد در همه بازیها 67 امتیازی می‌شود که بیشترین امتیاز برای این تیم در همه ادوار است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1052762/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رصد و توسعه شبکه برق کشور برای مدیریت اوج بار 1404

فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان

داور لیگ پرو در زمین فوتبال تکواندوکار شد!

رامین رضاییان: عاشق پست دفاع راست هستم

رامین رضاییان: من با هیچکدام از هم‌تیمی‌ها و هیچ فوتبالیستی رفاقت ندارم

نظر کاظمی و حیدری درمورد پیشرفت داوری در سال 1403

دراگان اسکوچیچ، برترین سرمربی سال 1403

پیام تسلیت وزیر ورزش و جوانان در پی درگذشت پیشکسوت استقلال

حیدری: قبل هر بازی با مادر و همسرم تلفنی صحبت میکنم

خرید میلیون دلاری تراکتور برای قهرمانی!

هشدار روسیه نسبت به ماجراجویی نظامی علیه ایران

انگلیس: دیپلماسی، بهترین راه‌حل در موضوع هسته‌ای ایران است

بهنام بانی: تیتراژ «زخم کاری» را قرار بود محمد علیزاده بخواند!

توصیه و هشدار پلیس‌راه در آستانه روز طبیعت

هوش مصنوعی مولد تصویر «اوپن‌ای‌آی» اکنون در دسترس همه کاربران است

تکنیک‌های زندگی بهتر؛ از خواب مفید تا نوشتن‌درمانی

نظم جدید جهانی در راه است

راز آب زلال و شفاف استخر: تجهیزات تصفیه آب استخر ویلا

سبز و قرمز بورس تهران در سالی که گذشت

بازگشت ساعت کاری ادارات به روال عادی از 16 فروردین

میزان مالیات نقل و انتقال ملک‌ اعلام شد

محرومیت بادیگارد مسی؛ پایان محافظت ویژه در MLS

فدراسیون شمشیربازی محمد رهبری و پاکدامن را جریمه کرد

فروزان: پرسپولیس شانس آورد 6 گل نخورد

سیمئونه: همه مهاجمان باید از لواندوفسکی یاد بگیرند

سوارز: به‌خاطر جدایی کینه‌ای از بارسلونا ندارم

امیدواری قهرمان المپیک از سرشاخ دوباره با تانک روس

پزشکیان: بدنبال تقویت روابط ایران و ازبکستان هستیم

زیدآبادی: بحران‌ها بسیار رشد کرده و به نقطه خطرناکی رسیده است

ستاره‌های جهان روی فرش‌های قرمز؛ از اروپا و آسیا تا شب‌نشینی اسکار

دیالوگ ماندگار در سریال قهوه تلخ

فوت و فن روانشناسی؛ فرزندان خانواده‌های ناسالم این 8 مهارت شگفت‌انگیز را به دست می آورند!

بغض حمید لولایی با شنیدن صدای خانواده اش در برنامه 1001 شکست

افشاگری مریم کاویانی: بزرگترین اشتباه زندگیم ازدواج بود

اجرای موسیقی خیابانی با ساز زهی «سیمبالوم»

شمار جانباختگان زلزله میانمار به 2719 نفر رسید

نتایج کارشناسی حادثه واژگونی اتوبوس در کرمان اعلام شد

شگفتی طبیعت؛ پروانه‌ای که 4200 کیلومتر بدون توقف پرواز کرد!

به آرزو نرسیدیم و دیر دانستیم

زلزله سیاسی در فرانسه

عبور قیمت سکه از 102 میلیون تومان

جاودانگی لواندوفسکی؛ درخشش در 36 سالگی

صعود 68 پله‌ای هدایی در رنکینگ جهانی

پینگ پنگ بازان کره ای، حریف ملی پوشان ایران در فیدر اسلوونی

کابوس قدیمی بر سر سرمربی پرسپولیس!

اکبر زبردست مدیر فنی مس رفسنجان شد

بخش دوم قانون بودجه 1404 به سازمان برنامه ابلاغ شد

پزشکیان در گفت‌وگوی تلفنی با نخست‌ وزیر عراق: ایران مصمم است همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کند

خنثی‌شدن تفرقه‌افکنی میان دو ملت ایران و عراق

ماجرای جالب ترک سیگار شجاعی‌مهر از زبان خودش