راه ترقی

آخرين مطالب

مرگ 9 نفر در تصادفات نوروزی تهران اجتماعی

مرگ 9 نفر در تصادفات نوروزی تهران
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از مرگ 9 نفر در تصادفات نوروزی خبر داد.
سرهنگ رابعه جوانبخت گفت: از هفته آخر اسفند ماه سال گذشته تا شب گذشته، 7 فقره تصادف فوتی با 9 کشته در پایتخت رخ داد.
وی افزود: تصادف اول در حوالی ساعت 20:40 روز دوشنبه 27 اسفند ماه در بزرگراه شهید محلاتی مسیر شرق به غرب بعد از پل ری رخ داد که در آن یک دستگاه موتورسیکلت به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه واژگون شد و در اثر این حادثه راکب موتورسیکلت که کلاه ایمنی نداشت به علت شدت ضربه به سر جان خود را از دست داد .
رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: همچنین در روز سه شنبه 28 اسفند ماه، دو تصادف رخ داد. بدین ترتیب که تصادف اول حوالی ساعت 19:45 در بزرگراه شهید هاشمی (صالح آباد سابق) مسیر شمال به جنوب بعد از مولایی بوده که در آن یک دستگاه موتورسیکلت با یک دستگاه کامیونت برخورد کرده که متاسفانه در پی این حادثه راکب موتورسیکلت در اثر جراحات وارده جان خود را از دست داد و ترک نشین آن نیز مصدوم و توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شد. علاوه بر این دیگر تصادف فوتی روز سه شنبه حوالی ساعت 22:50 در بزرگراه شهید همدانی مسیر شرق به غرب قبل از تونل شهدای غزه رخ داد که در آن یک دستگاه خودرو سواری با دو دستگاه خودرو سواری ال نود و تیگو برخورد کرده که در اثر این حادثه سرنشین خودرو ال نود در دم فوت شد.
جوانبخت درباره حادثه چهارم گفت: دیگر تصادف رخ داده در پایتخت، حوالی ساعت 04:30 بامداد چهارشنبه 29 اسفند ماه در مسیر شمال به جنوب بزرگراه امام علی (ع) قبل از خیابان دماوند اتفاق افتاد که در آن یک دستگاه خودرو سواری کوئیک به علت عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه واژگون شده که در پی این حادثه راننده در دم فوت شد و دو سرنشین آن مصدوم و توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.
وی افزود: تصادف پنجم در روز جمعه 1 فروردین ماه حوالی ساعت 22:17 در میدان شوش به غرب ابتدای خط ویژه رخ داد که در آن یک دستگاه خودرو سواری با یک دستگاه موتورسیکلت برخورد کرده و در اثر این حادثه موتور از مسیر مستقیم خود منحرف و واژگون می شود که متاسفانه راکب موتور و ترک نشین آن که از کلاه ایمنی استفاده نکرده بودند در دم جان خود را از دست دادند.
وی با بیان اینکه تصادف منجر به فوت دیگر با دو کشته در ساعت 20:45 دوشنبه 4 فروردین ماه در مسیر شمال به جنوب بزرگراه شهید چمران مقطع ملاصدرا خبر داد و گفت : متاسفانه یک دستگاه خودرو سواری با دو عابر پیاده که قصد تردد غیر مجاز از عرض این بزرگراه را داشتند برخورد کرده که در پی این حادثه هر دو عابر پیاده در دم فوت شدند.
رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: تصادف آخر پنج شنبه 7 فروردین ساعت 19 در بزرگراه شهید تندگویان مسیر جنوب به شمال زیر پل لطیفی رخ داد که در آن یک دستگاه خودرو سواری پراید با عابر پیاده که قصد تردد غیر مجاز از این معبر را داشته برخورد کرده که در اثر این حادثه عابر پیاده جان خود را از دست داد .
وی تاکید کرد که با توجه به تحقیقات به عمل آمده، قدرت بینایی افراد در شب یک ششم روز است و بایستی سرعت خودرو در شب 15 کیلومتراز سرعت معمولی در روز کمتر باشد بنابراین به همه رانندگان توصیه می کنیم در ساعات تاریکی هوا با سرعت مطمئنه رانندگی کنند تا از وقوع تصادفات احتمالی جلوگیری شود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1053354/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رئال مادرید نخستین فینالیست جام حذفی اسپانیا

بازگشت احتمالی یک بازیکن به ترکیب پرسپولیس

دمبله ربات گلزنی پاریسی‌ها

آرتتا: با این همه مصدوم، نمی‌دانم چطور اینجاییم!

نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا خواستار تعامل دیپلماتیک با ایران شد

«محفل» با 41 درصد مخاطب، صدرنشین بی‌رقیب!

چهره ها/ گشت و گذار نوروزی شبنم مقدمی در تهران

نوید محمدزاده در کانادا

اجرای زنده آهنگ «ساری گلین» توسط محمد علیزاده در برنامه صداتو

ورود سامانه بارشی جدید از جمعه

نخستین تصاویر ماموریت فضایی «فرم2» از قطب‌های زمین منتشر شد

«کسی نظرکردۀ آسمان نیست»؛ روایت تراژدی، اضطراب و قدرت شفابخش عشق

قیمت طلای جهانی بالا رفت

نگاهی به اقدامات حمایتی از سهامداران خرد در سال گذشته

بلومبرگ: وزیر دفاع آمریکا دستور اعزام نیرو‌های بیشتر به خاورمیانه را صادر کرد

جزئیات خبر اعلام جرم آمریکا علیه 2 ایرانی

خاطره جالب میرطاهر مظلومی وقتی در اسپانیا دنبال گوشت حلال بوده است

(13 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ محدودیت‌های تردد روز طبیعت در جاده‌های شمال

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های هراز و چالوس در روز طبیعت

اجرای زیبای آهنگ شیرازی «کاکو جونم» توسط میرطاهر مظلومی در برنامه صداتو

وقتی مساوی، مساوی نیست/ چالشی که دنیای ریاضی را به‌هم ریخت

برنده جایزه آسترید لیندگرن معرفی شد

گل سوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

گل دوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط جود بلینگام

گل سوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اورلین چوامنی

گل چهارم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

جواهر آرسنال بعد از 3 ماه برگشت و گل زد

گل اول آرسنال به فولام در دقیقه 37 توسط میکل مرینو

گل اول ناتینگهام فارست به منچستریونایتد توسط آنتونی الانگ

گل اول رئال سوسیداد به رئال مادید توسط آندر بارِنِچِئا

گل اول رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اندریک

گل دوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط داوید آلابا

شروع عالی سوسیداد؛ رئال گل خورد، لونین لایی!

مارکا؛ سپاهان برای قهرمانی بن یدر را آورد

کاخ سفید مدعی موفقیت‌آمیز بودن حملات به یمن شد

مهلت دادگاه لاهه به ایران و آمریکا برای تعیین غرامت توقیف اموال بانک مرکزی به پایان رسید

تحلیل رئیس سابق میز ایران در اسرائیل از احتمال جنگ میان ایران و آمریکا: هفته‌های حساسی در پیش است

آذری جهرمی: بمب هسته‌ای ایران، اراده آحاد ملت آن است

سید محمد صدر: امام مسئولیت پذیرش قطعنامه را بر گردن دیگری نینداخت

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

ماهی‌های قرمز را رها نکنید...

نقره داغ شدن مراکز متخلف بهداشتی

از نماز جمعه نصر تا جشن عید فطر؛ اتحاد زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران

آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی از فردا

بن‌یدر و اولین پیام برای هواداران سپاهان

سوارز: برای گل زدن به رئال زندگی می‌کردم

پی‌اس‌جی بعد از 13 سال 2-0 عقب افتاد!‏

بسیج 70 هزار نفری تراکتور علیه قرمز و آبی

واکنش ایران درخصوص تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان

روایت مجری سابق صداوسیما از روابط علی لاریجانی و شهید سلیمانی