راه ترقی

آخرين مطالب

بیانیه شدیداللحن فدراسیون فوتبال عراق ورزشی

بیانیه شدیداللحن فدراسیون فوتبال عراق
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /فدراسیون فوتبال عراق از شکایت خود در خصوص حواشی بازی مقابل فلسطین خبر داد.
اتحادیه فوتبال عراق با صدور بیانیه‌ای رسمی از شکایت خود به فدراسیون‌های آسیایی و بین‌المللی در خصوص اتفاقات رخ داده در دیدار عراق و فلسطین که در چارچوب هشتمین هفته رقابت‌های مقدماتی جام جهانی 2026 در پایتخت اردن، ورزشگاه خانگی فلسطین برگزار شد، خبر داد.
اتحادیه فوتبال عراق در بیانیه خود گفت که این شکایت همچنین ناشی از شعارهای مشابه در بازی قبلی در همان ورزشگاه بین اردن و فلسطین است. این انجمن توضیح داد که این شعارها که به صورت تصویری و صوتی مستند شده شامل الفاظ توهین‌آمیز، نژادپرستانه و سیاسی در جریان بازی عراق و فلسطین بود.
فدراسیون عراق اضافه کرد که مسئولان ورزشگاه پس از شروع بازی دروازه‌های ورزشگاه را به روی دیگر هواداران باز کردند که متعاقباً منجر به شعارهای سیاسی و نژادپرستانه و همچنین تهدید تیم ملی عراق و هواداران آن توسط هواداران حاضر شد.
فدراسیون فوتبال عراق در بیانیه خود ضمن تایید شکایت خود از جمله اعتراض رسمی به تهدیدهای مکرر در جریان بازی، خاطرنشان کرد: "بارزترین این تخلفات در دقیقه 1+45 نیمه اول رخ داد که فضایی مملو از تنش و شلوغی ایجاد کرد و بر روحیه ورزشی و احترام متقابل بین بازیکنان و تماشاگران تأثیر منفی گذاشت و بدون شک بر شانس تیم ملی عراق تأثیر منفی گذاشت."
فدراسیون فوتبال عراق در بیانیه خود اعلام کرد که در انتظار تصمیم رسمی برای حفظ حقوق تیم ملی عراق در بازی آتی است که قرار است به عنوان بخشی از دور دهم مسابقات انتخابی آسیا در پایتخت اردن، امان برگزار شود. طبق برنامه مصوب کنفدراسیون فوتبال آسیا و مطابق با مقرراتی که این تیم حق انتخاب کشورش را ندارد در صورت بروز هر چیزی که مانع از برگزاری این مسابقه در استادیوم بین المللی امان شود، به خصوص اینکه فدراسیون نگرانی‌های جدی در خصوص تهدیداتی که متوجه بازیکنان و هوادارانش شده است، دارد و همین امر باعث شده تا با هدف دستیابی به راه‌حل‌های مناسب که تضمین کننده حقوق فنی عراق است، شکایتی فوری را با پشتوانه همه اسناد، شهادت‌ها و شواهد پشتیبانی کند.
بازار
اتحادیه فوتبال عراق در پایان بیانیه خود با تاکید بر اینکه این شکایت بر اساس داده‌های رسمی مستند است، خاطرنشان کرد که این شکایت سرشار از شواهد و حقایقی است که نمی‌توان آنها را نادیده گرفت، زیرا نشان دهنده نقض آشکار مقررات فدراسیون‌های آسیایی و بین المللی است و لزوم حفظ حقوق و اتخاذ تدابیر فوری برای حفظ امنیت محیطی که ورزشگاه‌ها را به طور واضح حفظ می‌کند اهمیت برخورد جدی با آنها را نشان می‌دهد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1053382/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرزین: 200 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای بخش گردشگری در نظر گرفته شد

آموریم: مشکل بزرگ یونایتد گلزنی است

رونالدو و برکناری یک مربی دیگر در النصر

آنچلوتی: بهترین نسخه وینیسیوس را دیدیم

کی‌روش خیال تراکتوری‌ها را راحت کرد

تیم دسته 3 در فینال جام حذفی آلمان

خوشحالی دیوانه‌وار نادال از صعود رئال!

درگذشت هافبک سابق استقلال و پرسپولیس بر اثر سانحه رانندگی

وکیلی: آمریکا به نیروی نیابتی اسرائیل تبدیل شده است

خاطره علیرضا خمسه از پشت صحنه سریال پایتخت

جاسازی رحمت!

محمد اصفهانی از خواننده شدنش می گوید

جاده چالوس و آزادراه تهران – شمال یک‌طرفه شد

رئال مادرید نخستین فینالیست جام حذفی اسپانیا

بازگشت احتمالی یک بازیکن به ترکیب پرسپولیس

دمبله ربات گلزنی پاریسی‌ها

آرتتا: با این همه مصدوم، نمی‌دانم چطور اینجاییم!

نامزد ریاست ستاد مشترک ارتش آمریکا خواستار تعامل دیپلماتیک با ایران شد

«محفل» با 41 درصد مخاطب، صدرنشین بی‌رقیب!

چهره ها/ گشت و گذار نوروزی شبنم مقدمی در تهران

نوید محمدزاده در کانادا

اجرای زنده آهنگ «ساری گلین» توسط محمد علیزاده در برنامه صداتو

ورود سامانه بارشی جدید از جمعه

نخستین تصاویر ماموریت فضایی «فرم2» از قطب‌های زمین منتشر شد

«کسی نظرکردۀ آسمان نیست»؛ روایت تراژدی، اضطراب و قدرت شفابخش عشق

قیمت طلای جهانی بالا رفت

نگاهی به اقدامات حمایتی از سهامداران خرد در سال گذشته

بلومبرگ: وزیر دفاع آمریکا دستور اعزام نیرو‌های بیشتر به خاورمیانه را صادر کرد

جزئیات خبر اعلام جرم آمریکا علیه 2 ایرانی

خاطره جالب میرطاهر مظلومی وقتی در اسپانیا دنبال گوشت حلال بوده است

(13 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ محدودیت‌های تردد روز طبیعت در جاده‌های شمال

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های هراز و چالوس در روز طبیعت

اجرای زیبای آهنگ شیرازی «کاکو جونم» توسط میرطاهر مظلومی در برنامه صداتو

وقتی مساوی، مساوی نیست/ چالشی که دنیای ریاضی را به‌هم ریخت

برنده جایزه آسترید لیندگرن معرفی شد

گل سوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

گل دوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط جود بلینگام

گل سوم رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اورلین چوامنی

گل چهارم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط میکل اویارزابال

جواهر آرسنال بعد از 3 ماه برگشت و گل زد

گل اول آرسنال به فولام در دقیقه 37 توسط میکل مرینو

گل اول ناتینگهام فارست به منچستریونایتد توسط آنتونی الانگ

گل اول رئال سوسیداد به رئال مادید توسط آندر بارِنِچِئا

گل اول رئال مادرید به رئال سوسیداد توسط اندریک

گل دوم رئال سوسیداد به رئال مادرید توسط داوید آلابا

شروع عالی سوسیداد؛ رئال گل خورد، لونین لایی!

مارکا؛ سپاهان برای قهرمانی بن یدر را آورد

کاخ سفید مدعی موفقیت‌آمیز بودن حملات به یمن شد

مهلت دادگاه لاهه به ایران و آمریکا برای تعیین غرامت توقیف اموال بانک مرکزی به پایان رسید

تحلیل رئیس سابق میز ایران در اسرائیل از احتمال جنگ میان ایران و آمریکا: هفته‌های حساسی در پیش است