راه ترقی

آخرين مطالب

حالا باید صدای اعتراض سپاهان را بشنوید! ورزشی

حالا باید صدای اعتراض سپاهان را بشنوید!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /احسان بعیدی، مدیر تیم فوتبال سپاهان، پس از تساوی پرحاشیه برابر آلومینیوم اراک در هفته بیست‌وچهارم لیگ برتر، با انتقاد شدید از اتفاقات داخل و کنار زمین، رفتارهای انجام‌شده را فراتر از فضای حرفه‌ای فوتبال دانست و خواستار برخورد جدی با این تخلفات شد.
بعیدی با اشاره به نبود سیستم کمک‌داور ویدئویی (VAR) در این مسابقه، گفت: «در شرایطی بازی برگزار شد که از ابتدا مشخص نبود چرا این دیدار از لیست بازی‌های فاقد VAR حذف و به جمع مسابقات دارای سیستم کمک‌داور ویدئویی اضافه شد. اگر VAR در اختیار است، باید در همه مسابقات استفاده شود، نه اینکه به‌طور گزینشی اجرا شود.»
بازار
او با یادآوری گل انزونزی در همین ورزشگاه که پس از بازبینی VAR، منجر به اعلام پنالتی شد، از تصمیمات داور در بازی برابر آلومینیوم نیز انتقاد کرد: «در صحنه اخراج بازیکن ما که عملاً ده دقیقه تیم‌مان را از جریان بازی خارج کرد، حتی متوجه نشدیم دلیل دقیق چه بود. بعد از آن هم در صحنه پنالتی اعلام‌نشده برای ما، داور حتی حاضر به بازبینی صحنه نشد، در حالی که هیچ چیز مشخص نبود.»
مدیر تیم سپاهان سپس به اتفاقات کنار زمین پرداخت و با ابراز نگرانی شدید نسبت به امنیت اعضای تیمش گفت: «متأسفانه در ده دقیقه پایانی، رفتارهایی عجیب و دور از شأن لیگ برتر رخ داد. حمله به مربی ما، آقای مهدی کریمیان، که به خوش‌اخلاقی معروف است، باعث شد بازی متوقف و حتی آمبولانس وارد زمین شود. ضربه‌ای که به ایشان زده شد می‌توانست فاجعه‌بار باشد. آیا واقعاً فوتبال این‌قدر ارزش دارد؟»
وی در واکنش به حواشی نشست خبری و انتشار صحبت‌هایی مبنی بر استفاده مربی سپاهان از واژه‌ای توهین‌آمیز علیه کادرفنی آلومینیوم، تأکید کرد: «من چنین چیزی ندیدم ولی همه شاهد بودند که کنار زمین چه اتفاقاتی افتاد. برخورد فیزیکی، درگیری، ورود افراد غیرمسئول به کنار زمین... مگر می‌شود مدیری که در شأن و شخصیتش شکی نداریم، بدون دلیل وارد زمین شود؟ مسئولیت مدیریت بازی بر عهده داور است. اگر با این رفتارها برخورد نشود، دیگر نمی‌توان مرزی بین لیگ برتر و لیگ یک قائل شد.»
بعیدی در پایان گفت: «ما تا این لحظه سکوت کردیم، ولی حالا وقت آن است که صدای اعتراض‌مان شنیده شود. فوتبال جای احترام، رقابت سالم و مدیریت حرفه‌ای است، نه میدان زورآزمایی و فشار روانی بر داور و تیم حریف.»

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1056249/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

متقاضیان گواهی اسقاط خودرو بخوانند

تداوم برخورداری مؤسسات خیریه از قانون نرخ صفر مالیاتی

مدیرعامل اسبق فرابورس: وضع بورس در سال جاری ارتباط مستقیمی با نتیجه مذاکرات دارد

جزئیات افزایش مستمری بازنشستگان؛ وام هم 50 میلیون تومان شد

منوچهری: کمک کنید با بوژوویچ جام بگیریم

فلیک: فردا کار دورتموند را تمام می‌کنیم

گاوی: منتقدان من چیزی از فوتبال نمی‌فهمند

حق شناس و بخت در جمع برترین پاراتکواندوکاران دنیا

آکسیوس: عمان از زمان انتقال پاسخ ایران به ترامپ پیام‌هایی بین دو طرف رد و بدل کرده‌ است

تصاویر سریال پایتخت از حضور تاجیک‌ها؛ تدوین ادامه دارد

«میرو» نگاهی واقع‌بینانه به سیستان و بلوچستان دارد

«خوشه‌های خشم» سریال می‌شود

اولین تفاهم، آخریش شد!

چی رو می‌خواد جبران کنه؟!

اجرای زنده و زیبای محمد علیزاده با آهنگ کعبه عشق معین!

"اسماعیلی" مستشار شعبه اول دیوان عالی کشور شد

بیت‌کوین در کف پنج ماهه

افزایش53 درصدی نرخ برق خورشیدی و 85 درصدی بادی

معادله اجاره در 1404

مومنی: هیچکس برای استعفا به من زنگ نزد

حریفان بسکتبال ایران در کاپ آسیا مشخص شدند

اکرمی: کمیته داوران از محرومیتم تعجب کرد!

آرسنال بدون توپخانه در حساس‌ترین بازی سال

احضار بازیکن و سرمربی سابق تراکتور و استقلال به کمیته اخلاق

توافق اولیه جلال حسینی با نساجی

پایان فصل برای ستاره استقلال

برنده بایرن-اینتر به فینال می‌رسد

تمرین خاص نساجی برای نبرد حساس با پرسپولیس

عراقچی با وزیر خارجه الجزایر دیدار کرد

توئیت ظریف درباره مذاکرات شنبه: توپ در زمین آمریکاست

دیپلمات سابق ایران در نیویورک: ترامپ آدم دهن‌لقی است؛ با او دیپلماسی پنهان معنی ندارد

روایت خبرنگار انگلیسی از احضار و تحقیر نتانیاهو برای اعلام مذاکرات با ایران

فریدون عباسی: اگر پول داشته باشیم، آمریکا دنبال معامله کردن با ما است

انتقاد مسکو از موضع غیرسازنده غرب در قبال برنامه هسته‌ای ایران

دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در قرآن اهدایی به خانواده‌ شهید آوینی

پایان فاجعه آمیز شام اول!

وقتی پدرشوهرت و مادرت با هم لجن

اونی که نخواسته من رو ببینه میاد برای دیدن جنازم!

«ونرابل» آماده نمایش شد

خونه ای که عروسی داره امید گداست!

آهنگ جدید/ «دعوت» با صدای فردین ناجی

رگبار و رعدوبرق در شمال غرب و شمال شرق کشور

گلفروشان دوره‌گرد به اتهام 3 قتل محاکمه می‌شوند

کشف راهی جدید برای مبارزه با سرطان‌های مقاوم به درمان

شعرخوانی زیبای هوشنگ ابتهاج

سرمقاله وطن امروز/ هسته سخت علیه مردم امام

رصد لحظه‌ به‌ لحظه جزیره دیگو گارسیا از تهران

کاهش تدریجی قیمت سیب‌زمینی در بازار؛ ورود محموله‌های جدید از جنوب

دیوان عدالت اداری، ایران‌خودرو را به کروز داد

برداشت توت فرنگی در دلند گلستان