راه ترقی

آخرين مطالب

یحیی گل محمدی جزو گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی امید ورزشی

یحیی گل محمدی جزو گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی امید
  بزرگنمايي:

راه ترقی - طرفداری /فدراسیون فوتبال پس از بررسی نامزدهای مورد نظرش برای انتخاب سرمربی تیم امید به چهار گزینه رسیده است اما هنوز جمع بندی در مورد گزینه نهایی به خاطر برخی فشارها صورت نگرفته است!
به نقل از مهر، مسابقات مقدماتی جام ملت‌های زیر 23 سال آسیا در حالی شهریورماه برگزار می‌شود که هنوز تکلیف سرمربی تیم فوتبال امید ایران برای حضور در این مسابقات مشخص نیست.
فدراسیون فوتبال ابتدا تصمیم جدی بر اجرای نسخه حضور سرمربی ثابت برای یک نسل فوتبالی در رده‌های پایه ملی را داشت. از این رو حسین عبدی پس از موفقیت در تیم نوجوانان راهی تیم جوانان شد تا زمان امور را در دست بگیرد.
حذف این تیم در مرحله یک چهارم نهایی مقابل ژاپن در ضربات پنالتی که مانع از صعود این تیم به جام جهانی زیر 20 سال شد انتقاداتی را نسبت به این سرمربی مطرح کرد تا مهدی تاج همه چیز را به ابتدای سال 1404 برای معرفی سرمربی امید موکول کند.
پس از اینکه نسخه مدنظر مجید جلالی مدیر کمیته فنی و توسعه فدراسیون برای استفاده از زیرساخت‌های مشترک با فدراسیون اسپانیا برای استفاده از دانش آکادمی‌های رسمی این کشور در جهت ایجاد زیرساخت مناسب برای رشد فوتبال پایه در رده ملی رد شد تصمیم بر بررسی گزینه‌های داخلی برای هدایت تیم امید گرفته شد.
یحیی گل محمدی سرمربی فولاد خوزستان که همچنان نتایج درخشانی را در عرصه باشگاهی می‌گیرد حدود یک سال پیش قرار بود هدایت تیم امید را بر عهده بگیرد اما این اتفاق رقم نخورد تا او راهی فولاد شود. او حالا برای اینکه هدایت تیم امید را بپذیرد شرایط خیلی متفاوتی دارد که بعید است منجر به حضورش در این تیم شود.
بازار
مجتبی حسینی سرمربی فعلی آلومینیوم اراک نیز به دلیل آگاهی نسبتاً جامع از نسل زیر 23 سال فوتبال کشور یکی دیگر از گزینه‌هایی است که روی میز فدراسیون است تا هدایت تیم المپیک را بر عهده بگیرد. مذاکرات اولیه با او نیز انجام شده است اما حسینی همه چیز را به انتهای فصل جاری موکول کرده است.
سعید دقیقی که در فصل جاری سرمربیگری در سه تیم را تجربه کرده است با وجود اینکه هنوز نتوانسته است خیبر خرم آباد را در منطقه امن جدول برای بقا در لیگ برتر قرار دهد گزینه آخر فدراسیون فوتبال است. دقیقی در حالی تبدیل به چهره جدی سرمربیگری تیم امید تبدیل شد که تنی چند از مدیران حال حاضر خیبر و همچنین مدیران پیشین فدراسیون اصرار خاصی روی حضور او در تیم امید دارند.
اصراری که تاج هنوز زیر بار آن نرفته است چون می‌خواهد به نقطه مشترک جامع و کاملی با گزینه سرمربیگری تیم امید برسد که دیگر بهانه‌هایی نظیر عدم شناخت از بازیکنان، فرصت اندک برای موفقیت و تقویم فشرده لیگ برتر برای در اختیار داشتن بازیکنان زیر 23 سال نداشته باشد.
رئیس فدراسیون فوتبال که معمولاً به جلسه‌های مهم تصمیم‌گیری کمیته فنی دعوت می‌شود احتمالاً هفته آینده نیز در نشست مهم آنها در این بخش ورود خواهد کرد تا تصمیم نهایی برای این موضوع گرفته شود و آن را به هیئت رئیسه فدراسیون برده و به تصویب برساند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1057680/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری دیدار گل گهر - استقلال

کارشناسی داوری دیدار هوادار - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - ملوان

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - سپاهان

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: بهترین بازی برای من دربی 3-2 نبود، بازی السد بود که با ژاوی آن ها را حذف کردیم

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به عکسی مشترک با فرهاد مجیدی

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به فحاشی ها علیه علیرضا بیرانوند

علیرضا منصوریان : باید بقیه بازیکنان خودمان را از نظر بدنی به سطح ستاره‌های تیم ملی برسانیم

ستاره النصر مقابل استقلال حالا گل خالی نمی‌زند! ‏

علیرضا منصوریان : به نظرم تراکتور قهرمان می‌شود اما در فوتبال هیچ چیزی بعید نیست

دفاعیه یحیی درباره وقت‌کُشی: بلد نیستیم

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: موسیمانه واقعا من را سورپرایز کرد

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: اصلا قبول ندارم که می‌گویند برخی بازیکنان در حد تیم نیستند

علیرضا منصوریان: 700 هزار دلار در زمان سعادتمند طلبکار بودم، که به باشگاه بخشیدم

علیرضا منصوریان: مجتبی جباری را به عنوان یک سرمایه بزرگ نباید الان بسوزانیم

مدیرعامل تراکتور و یک پیام فرهنگی بعد از صدرنشینی!

کارتال: یک پرسپولیس جدید می‌سازم

گل‌محمدی: از حالا به فکر تراکتور هستم

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

شادی بازیکنان و کادر فنی فولاد با هواداران پس از برتری مقابل شمس آذر

حمایت علیرضا منصوریان از بازیکنان استقلال و کاپیتان های تیم

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

عملکرد عالی حامد لک در لیگ برتر بیست و چهارم فوتبال ایران

علیرضا منصوریان: موسیمانه خیلی خوشحال بود که با این قرارداد وارد فوتبال ما شد

تغییرات پرتعداد و عجیب استقلال از زبان علیرضا منصوریان پیشکسوت باشگاه

ماجرای دیر رسیدن علیرضا منصوریان به جلسه پیشکسوتان استقلال

حمایت علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال از سیدحسین حسینی

شوخی علیرضا منصوریان با مهدی توتونچی؛ چرا شما چایی می‌خورید ؟ برای من هم بریزید!

کل‌کل جالب رئال و بارسلونا علیرضا منصوریان با مهدی توتونچی

گل اول النصر به القادسیه توسط مانه

گل دوم القادسیه به النصر توسط اوبامیانگ

خاطره جالب علیرضا منصوریان از دعوای شدید و قهر با برادر پرسپولیسی‌اش

عراقچی: هفته آینده به پکن سفر خواهم کرد

نیویورک‌تایمز: این 3 نفر در کاخ سفید مانع جنگ با ایران هستند

وزیر خارجه عمان وارد رم شد

سکانسی جالب از سریال تاسیان

سکانسی بی نظیر از بازی آنادآرماس

احساس یک زن هیچوقت دروغ نمی‌گوید

تصنیف دل انگیز «شب» از استاد غلامحسین بنان

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

شعر ترکی استاد شهریار

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

جدول لیگ برتر؛ ادامه رقابت تراکتور و سپاهان؛پرسپولیس جا ماند

مسی درباره اشک‌های فینال؛ برایم خیلی سخت بود!‏

کریمیان: از هواداران پرسپولیس عذر میخواهم

باز هم جنجال خشم کونته؛ این چه وضع مدیریت است!

کارتال تمرینات را تعطیل کرد و رفت!

واکنش تند اسدی؛ سوال‌ها خیلی مسخره است!

هجدهمین قهرمانی السد در لیگ ستارگان قطر