راه ترقی

آخرين مطالب

شبی که پاریس امری را له کرد! ورزشی

شبی که پاریس امری را له کرد!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /پاری‌سن‌ژرمن با نمایشی توفانی و غرورانگیز، استون ویلا را با نتیجه 3-1 در هم کوبید و گام بلندی به سوی نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا برداشت.
تیمی که پیش از آمدن لوئیس انریکه این روحیه را نداشت، با 30 شوت به سمت دروازه حریف، نشان داد که یکی از بهترین‌های اروپا، اگر نگوییم بهترین است. این پیروزی در بازی رفت یک‌چهارم نهایی، اگرچه هنوز قطعی نیست، اما مسیر صعود پاریسی‌ها را پیش از سفر به انگلیس هموار کرد.
استون ویلا تحت هدایت اونای امری، با گل زودهنگام راجرز پیش افتاد. امری که می‌دانست نباید به پاری‌سن‌ژرمن فضا داد، با آرایش دفاعی پنج نفره و عقب‌نشینی کامل، سعی کرد مقاومت کند. امیلیانو مارتینز، دروازه‌بان آرژانتینی ملقب به "دیبو"، که در تمام بازی مورد توهین هواداران قرار داشت، بارها حملات پاریس را دفع کرد و برای دقایقی تیم لوئیس انریکه را ناکام گذاشت. اما این مقاومت دوام نیاورد. راجرز در اولین فرصت جدی ویلا، با استفاده از اشتباه نونو مندس، گل اول را به ثمر رساند.

راه ترقی

در حالی که پاری‌سن‌ژرمن در تنگنای دفاعی حریف گرفتار شده بود، دوئه، استعداد 19 ساله این تیم، با شوت تماشایی و قدرتمند خود که یادآور نیمار بود، بازی را به تساوی کشاند. او با تکنیک و جسارتش، ویلا را به زانو درآورد و تا پایان نیمه اول، ریتم بازی را در دست گرفت. پس از استراحت، امری سعی کرد با ورود دیساسی، خط دفاع را تقویت کند، اما این تغییر نتیجه نداد. کواراتسخلیا، ستاره گرجستانی پاریس، با حرکتی جادویی و شوتی مهارنشدنی، دروازه دیبو را برای بار دوم گشود.
ویلا که دیگر پاسخی برای حملات پاریس نداشت، در دقایق پایانی تسلیم شد. دیبو با واکنشی استثنایی شوت اشرف حکیمی را مهار کرد، اما در آخرین لحظه بازی، نونو مندس با دریبل زدن دروازه‌بان، گل سوم را زد و ورزشگاه را به جوش و خروش آورد.
بازار


پاری‌سن‌ژرمن، قهرمان تازه‌تاج‌گذاری‌شده لیگ فرانسه، با این برد تقریباً صعود خود را قطعی کرد و حالا با اعتماد به نفس به مصاف بازی برگشت می‌رود.


اما امری قصد تسلیم شدن ندارد و بعد از بازی گفت: «گل سوم چیز زیادی را تغییر نمی‌دهد، چون با نتیجه 2-1 هم ما برای بازی بعدی به فکر پیروزی بودیم. با نتیجه 3-1 هم همین‌طور است. ما باید بازی بعدی را ببریم.ما اینجا هستیم و از رقابت لذت می‌بریم. من به بازیکنان و همه کاری که در استون ویلا انجام می‌دهیم بسیار افتخار می‌کنم. ما در حال پیشرفت هستیم و با بازی مقابل پاری سن ژرمن، توقعات را بالا برده‌ایم. ما فوق‌العاده رقابت کردیم و نزدیک بود که نتیجه خوبی بگیریم. به نظرم در بازی برگشت می‌توانیم نتیجه را برگردانیم. این گلی که در آخر دریافت کردیم، ناراحت‌کننده بود اما تغییری در هدف ما ایجاد نمی‌کند؛ ما همچنان باید هفته آینده پیروز شویم.»
انریکه چه گفت؟ «ما در تمام طول بازی یک نمایش بسیار کامل ارائه دادیم، برتر بودیم و بازی را در اختیار داشتیم. فوتبال همین است، استون ویلا که پیش افتاد، نتیجه‌ای ناعادلانه بود. ما به تلاش ادامه دادیم و در زدن سه گل عملکردی استثنایی داشتیم. هر چیزی که در زمین اتفاق افتاد عادلانه بود، آنها بازیکنان بسیار پرانرژی‌ای در مرکز زمین و کیفیت بالایی در جناحین دارند. نتیجه‌ای که رقم خورد، کم و بیش همان چیزی بود که می‌توانست اتفاق بیفتد.»

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1058554/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایت بهادری جهرمی از تصمیم شهید رئیسی درباره حذف ارز ترجیحی با وجود مخالفت بعضی اطرافیان

گازوئیل سه نرخی می‌شود

وام ازدواج روی کاغذ؛ جوانان پشت صف‌های هزارنفری

رنگ سرخ قیمت‌ها بر تابلو طلا و سکه نشست؛ مقاومت دلار در کانال 82 هزار تومان

پدران دو ستاره مشهور پرسپولیس در لباس آبی

بارسلونا مدیون شهاب سنگ دورگه

اینتر منتظر امضای طارمی روی حکم قهرمانی

افتخار بزرگ در یک‌ قدمی سردار آزمون

رد اعتراض تراکتور به کاهش جریمه خلیل‌زاده

دی‌ماریا خداحافظی خود را اعلام کرد

استارت مذاکرات پرسپولیس با کنعانی‌زادگان

برگزاری جشن تولد 4 المپین در کمیته ملی المپیک

مسعود بهنود: حکومت پهلوی جایی برای دفاع ندارد

روایت پزشکیان از منزل مادر شهید رئیسی و تعجب وزیر خارجه عمان از منزل شهید امیرعبداالهیان

واکنش اژه‌ای به صحبت‌های ترامپ؛ می‌گوید می‌خواهم با قدرت صلح ایجاد کنم؛ کدام قدرت؟ کدام صلح؟

پزشکیان: از حق هسته‌ای خود دفاع می‌کنیم و زیر بار زور نخواهیم رفت

راه‌حل مسالمت‌آمیز ایران برای مسئله فلسطین

نشان رسمی نیروی دریایی ارتش تغییری نکرد

شاخص‌ترین برنامه‌های بنیاد استان در برگزاری آئین‌های بزرگداشت شهدای خدمت

برنامه‌های بزرگداشت شهدای خدمت در استان‌ همدان اعلام شد

آغاز «هفته شهدای خدمت» در استان یزد؛ پاسداشت فداکاری خادمان مردم

من اگه به فنا برم همه به فنا میرن!

چهره ها/ استایل خاص و فشنِ بازیگر برادرجان جلب‌توجه کرد

چهره ها/ استایل آمریکاییِ ستاره پایتخت نظرها را جلب کرد

شهاب حسینی : استحاله در نقش برایم اهمیت دارد

سیگار سالانه جان 70 هزار ایرانی را می گیرد

سارق مسلح را شناسایی کنید

عربستان ابرها را به خاطر حج بارور می‌کند

هوش مصنوعی چه تاثیری بر کارمندان دارد؟

سرمقاله همشهری/ تحول در ساختار آموزشی با نگاه به سند تحول

تغییری در محاسبه مبنای حقوق بازنشستگی صورت گرفته است؟

قیمت جدید تخم مرغ اعلام شد

ارزش سهام عدالت چقدر بالا رفت؟

آخرین وضعیت بازسازی ورزشگاه تختی از زبان علی جوادی

آموزش مینی گلف به امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی

گل‌های تماشایی مجتبی فخریان خرید جدید پرسپولیس

رئیس کمیته جوانان: پروژ فوتبال پایه مثلث مهمی را شامل می‌شود

نایب قهرمانی لژیونرهای هندبال ایران در سوپر لیگ رومانی

مانع بزرگ برای پرسپولیسی شدن مدافع استقلالی

نگرانی جدی یونایتد؛ شاید آموریم برود!

استفاده از تاکسی‌ پرنده در المپیک و پارالمپیک 2028 لس‌آنجلس

محمد نبی: بودجه فقط برای بزرگسالان نیست و برای فوتبال پایه هم هست

ابهام در نقش ستاره فوتبال جهان در استقلال

آغاز مجمع گفت‌وگوی تهران با حضور مهمانانی از 53 کشور جهان؛ پزشکیان در مراسم حاضر شد

سخنگوی دولت روحانی: اعتماد عمومی به دولت‌ها با صداقت و شفافیت ایجاد می‌شود

برگزاری رزمایش مشترک سپاه پاسداران و ارتش جمهوری آذربایجان در قره‌باغ

درخواست همسر شهید رئیسی از پزشکیان

عراقچی در مجمع گفت‌وگوهای تهران: ما خواهان توافقی عادلانه و متوازن هستیم

خطیب زاده: امیدواریم بتوانیم مرزهای وفاق را به معادلات منطقه‌ای گسترش دهیم

دبیرکل حزب‌الله لبنان: راهی را انتخاب کردیم که شهید رئیسی در پیش گرفته بود

ویکی پدیاجستجو