راه ترقی

آخرين مطالب

آقای حسن فتحی! از تماشای ازازیلِ شما عمیقا پشیمانیم فرهنگ و هنر

آقای حسن فتحی! از تماشای ازازیلِ شما عمیقا پشیمانیم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - برترین ها / روز گذشته فصل اول سریال «ازازیل» به کارگردانی حسن فتحی با انتشار قسمت سیزدهم به پایان رسید؛ سریالی که ارتباطی با هیچ‌یک از آثار حسن فتحی نداشت و از این جهت مخاطبان را متعجب کرد. «ازازیل» با یک ایده جالب به میدان آمد و از بازیگران درجه یکی بهره برد. کاملا مشخص بود که حسن فتحی قصد دارد معنای عمیقی از طریق آن منتقل کند اما ماحصل فصل اول، چندان مطلوب مخاطبان نبود. بخصوص اینکه همه انتظار داشتند در قسمت پایانی گره از خیلی از مسائل باز شود اما چنین اتفاقی نیفتاد و همه‌چیز منوط به ادامه ماجراها در فصل بعدی شد.

راه ترقی


صادقانه بگوییم؛ اغلب مخاطبان این سریال در واقع یک جایی میانه‌ی راه به این نتیجه رسیدند که پول ارزش این‌همه عذاب را ندارد و مطمئن شدند فتحی قرار نیست بعد از چند قسمتی که دیدند، ناگهان معجزه کند. دورهمی پیمان معادی، پریناز ایزدیار، بابک حمیدیان، علی مصفا و چند بازیگر درجه یک دیگر ضامن موفقیت آخرین ساخته فتحی نشد. روایت مسیری پیچیده و رازآلود که با دنیای اجنه قرار بود تحت عنوان ژانر وحشت نمایش داده شود اما به زعم بسیاری از کاربران بیشتر به کمدی میل می‌کرد.
حقیقتش را بخواهید، ازازیل بار فنی خاصی برای ارائه نداشت، پس این مطلب را با اتکا به نقد و نظر کاربران پیش می‌بریم که احتمالا خواندنی‌تر هم هست. با ما همراه باشید.

راه ترقی


سحر نوشت: واقعا من چرا نشستم ازازیل نگاه کردم؟ چرا چشماشون سرخابی میشد وقتی جنی میشدن؟ چرا صدای اون شیطان یا جن یا نمیدونم چی به صدای شیطانی شباهت نداشت؟ اون بچهه چرا یدفعه شجاع شد؟ چرا همه کادر بیمارستان دنبال اون یارو رفتن؟
لوچیانو هم متعجب مانده: بنظرم شورای امنیت ملی باید ب قضیه ادامه ساخت سریال ازازیل ورود کنه برای حفظ شان بازیگران و عوامل، آبروی ما در برابر نسل های آینده، آبروی کشور در مجامع بین المللی، حمله اتمی احتمالی هالیوود ب ایران و ... واقعا من اعلام خطر میکنم برای ساخت فصل دوم.
روانشناس توئیتر: سریال ازازیل ترسناک نیست طنزه! سریال آبان عاشقانه و راز آلود نیست تِم سریال ترکیه ایه! برنامه ی جوکر طنز نیست توهین آمیزه!تنها سریال هایی که میل دارم ادامشون رو ببینم جان سخت و تاسیانه.
صابر: آقای حسن فتحی! من از قسمت اول و دوم فهمیدم ازازیل مزخرفه ولی تا قسمت آخر صبر کردم. این چی بود مرد حسابی؟! خجالت نکشیدی؟!آشغال میسازی به خورد مخاطب میدی؟! بازیگرها با چه رویی بازی کردن؟! تو مگه سازنده شهرزاد و شب دهم و زمانه و... نیستی!؟ این مزخرف چی بود پس؟!
بهارک: کارگردان‌های ایرانی تنها راهشون برای جمع کردن داستان‌های آبکی و بی‌سر و تهشون اینه که شخصیت‌های اصلی و بکشن! یعنی فصل اول ازازیل‌ با چندین فقره مرگ و میر و بدون هیچ نتیجه‌گیری تموم شد!

راه ترقی


غوغاگر: پوینت سریال ازازیل، چی بود واقعا؟ این‌ها رو ولش کن، اصلا من چرا نشستم این مزخرف رو تا قسمت آخر دیدم؟!
ستایش: به این کادر و بازیگرا بابت ازازیل پولم دادن؟ این چه فاجعه و سمی بود. بیشتر از ترسناک بودن رسما طنز بود.
بی‌کس با این دیالوگ از ازازیل ارتباط گرفته: تو تریلر آخرین قسمت فصل اول سریال ازازیل، بابک حمیدیان یه نقل قولی میکنه که از صبح افتاده تو دهنم: "ای مرگ بیا که زندگی ما را کشت".
نیوشا: کاش یه روزی بفهمم چرا ازازیل رو شروع کردم و به دیدنش ادامه میدم!

راه ترقی


سیمین بری: چرا اسم این سریال رو تو همۀ پوسترها بشکل «ازازیل» نوشتن؟ اگر منظور همون شیطانه که «عزازیل» درسته. غلط املایی به پوستر فیلم و سریال هم رسیده؟ یا علت و معنای خاصی داره که نمی‌دونیم.
پارسا: سریال ازازیل به جای اینکه ترسناک بشه، کاملا کمدی بود. هیچ سریالی به بدی این سریال با این همه بازیگر ندیده بودم!
و پریسا: به نظرم انقدر فیلم و سریال خوب ساخته شده که شما 100 سال هم وقت داشته باشی. نیاز نباشه سریال های داغونی مثل ازازیل و این دست اراجیف رو ببینی.
پ
-->

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1059690/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وبینار رایگان آموزش ترید / درآمد 100 دلار روزانه بعد از این وبینار دور از ذهن نیست! + 50 هزار ارز په‌په

خودرو 387 میلیون دلار ارز گرفت

خرید تضمینی گندم توسط تعاون روستایی از 6 استان

تغییرات حقوق بازنشستگان کشوری به اردیبهشت موکول شد

ساکت الهامی: اصلا به جام حذفی فکر نمی‌کنم

اشلوت: کیفیت فن‌دایک غافلگیرم کرد

نگرانی در آلمان؛ دروازه‌بان لایپزیش بستری شد!‏

این روزها همه مقابل بارسلونا هت‌تریک می‌کنند

تقدیر کاپیتان‌ها از هواداران زن پرسپولیس

دلهره در اردوی بارسا؛ لواندوفسکی مصدوم شد

آکانی سیمبین رکورد یوسین بولت را شکست

میامی از قعر جهنم آمد و فصل جهنمی دالاس تمام شد

برناردو سیلوا مشتاق پیوستن به بارسلونا؛ باشگاه مخالف است

اورتون 0-2 سیتی؛ موتور تیم پپ دیر روشن شد

سه تیم با شانس فتح سه‌گانه؛ تقویم تیم‌های حاضر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

خبر سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره اوج گرفتن خبرهای جعلی در طول مذاکرات

سفیر ایران: لبنان به سوی پیروزی بر شیاطین زمین گام برمی‌دارد

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: در مواجهه با ایران روش‌های دیپلماتیک مورد قبول است

لارنس نورمن: گروسی با ویتکاف دیدار کرد

نظر رئیس سابق میز ایران در سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل درباره مذاکرات تهران-واشنگتن

خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستند/ باید از ظرفیت نخبگان ایثارگری استفاده شود

پوریا تو بچه پولدار بودی؟

رحمان و رحیم پایتخت : فردای بعد از یکی از سکانس‌ها مردم ما را با دست در خیابان نشان می‌دادند

جواب دلسوزی های خواهرش رو چه جوری داد

پوریا پورسرخ : در بچگی خجالتی بودم!

آهنگ دلی و جدید «خودم» با صدای سهراب پاکزاد

وقتی ملودی «پدر خوانده» به زبان های مختلف اجرا میشه!

یکی از نیروهای امنیتی در حین مأموریت شهید شد

پیکر غزاله بعد از حادثه چه شد؟

بیشترین علت تصادفات رانندگی در تهران

وزیر بهداشت: سهم سلامت از تولید ناخالص ملی نزدیک به 6 درصد است

سرعت بالای وانت، پاکبان را به گام مرگ کشاند

تصاویر کیتی پری در فضا؛ واقعی یا فیک؟

داستان جالب «کودک حلوا فروش » در مثنوی معنوی

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

پیام سعودی چه بود؟

استراتژی هوشمندانه از مسکو تا رم

شرایط بهره مندی از طرح رایگان چکاپ سلامت اعلام شد

پیش‌بینی مسیر پرچالش بازار نفت در سال 2025

ترکیب منتخب سویا اگر ستارگانش را نمی‌فروخت؛ با حضور سرخیو راموس و راکیتیچ

قدردانی درک لانسفورد از رقبایش: هادی چوپان و سمسون داودا من را بهتر کردند

رتبه‌بندی مدعیان توپ طلای 2025؛ سقوط بازیکنان رئال مادرید

گل سوم سلتاویگو به بارسلونا توسط بورخا ایگلسیاس

گل دوم بارسلونا به سلتاویگو توسط اولمو

آزمون و عزت‌اللهی آماده بالا بردن جام

گل سوم بارسلونا به سلتاویگو توسط رافینیا

اقدام عجیب پرسپولیس در خصوص سیدجلال حسینی

بازگشت دوباره برای وفاداری؛ ساکت الهامی: فقط یک دیوانه این چالش را قبول می‌کرد

استوری کنایه آمیز مجری سابق تلویزیون علیه پرسپولیس؛ فکت رسانه‌ای و کارما

گرانترین بازیکن پرسپولیس از چشم افتاد!