راه ترقی

آخرين مطالب

شرم‌آور و باورنکردنی علیه علیرضا بیرانوند! ورزشی

شرم‌آور و باورنکردنی علیه علیرضا بیرانوند!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /شاید در اکسپلور اینستاگرام، شما هم به این ویدئو و محتوای شفاهی آن برخورده باشید، جملاتی که بشارت دهنده سقوط اخلاق عمومی در میان هواداران فوتبال است.
 در حالی که علیرضا بیرانوند در میکسدزون ورزشگاه نصیری یزد با صدای خسته و لحنی آرام‌تر از گذشته از هواداران تیم سابقش، پرسپولیس، درخواست می‌کرد که فحاشی علیه او را تمام کنند، در سمت دیگری از استادیوم اتفاق دیگری در حال وقوع بود. امروز ویدئویی به صورت گسترده در صفحات هواداری منتشر شده که در آن در حین حرکت ایسلندی میان بازیکنان چادرملو و هواداران حاضر در ورزشگاه، شعاری به گوش می‌رسد که حقیقتاً شرم آور و باورنکردنی است.
ویدئو از پشت سر بازیکنان و رو به روی هواداران گرفته شده و مشخصا به بازی مقابل تراکتور در جمعه همین هفته تعلق دارد و بازیکنان و هواداران در حال انجام حرکات ایسلندی هستند و در عین حال صدایی در حین تشویق به گوش می‌رسد که شعاری بداهه با بدترین الفاظ ممکن و شنیع‌ترین نوع فحاشی خطاب به دروازه‌بان تراکتور است.
از آنجایی که در دیدار این هفته تیم‌های چادرملو و تراکتور تنش ایجاد شده از طرف سکوها نسبت به بازیکنان تیم میهمان در حداکثر خود بود و از پیش از مسابقه و از زمان گرم کردن آغاز شده و تا دقایقی پس از پایان مسابقه ادامه داشت، این مسئله قابل باور است که تعدادی از هواداران حاضر در ورزشگاه فحاشی خود را به دروازه‌بان شماره یک تیم ملی ادامه داده باشد؛ نکته عجیب اما همراهی بازیکنان تیم حریف با این شعار مهم است که البته ممکن است بخشی از آن به دلیل نشنیدن جملاتی باشد که بر زبان تعدادی از هواداران جاری می‌شود.
در عین حال و از آنجایی که اصولاً هیچ باشگاهی در فوتبال ایران نسبت به طرفداران فحاش خود موضعی نمی‌گیرد، طبیعی است که باشگاه یزدی نیز که در سه روز پس از این مسابقه صحبتی در جهت عذرخواهی نسبت به برخی از اتفاقات رخ داده در ورزشگاه نکرده، روی این موضوع هم سرپوش بگذارد یا بی‌تفاوت از کنار آن رد بشود، کما اینکه باشگاه پرسپولیس نیز هرگز در جهت تلطیف فضا میان این بازیکن سابق و هوادارانش گامی برنداشته است. البته آنها فدراسیون فوتبال را مسئول تند شدن فضای بین طرفین می‌دانند و عقیده دارند اگر رای پرونده بیرانوند صادر می‌شد، این اتفاقات رخ نمی‌داد، اما در عین نه از میان هم‌بازیان قدیمی و نه از میان مدیرانی که با علیرضا بیرانوند کار کرده‌اند، کسی از طرفداران تیم درخواست نکرده که نزاکت را در شعار علیه این دروازه‌بان مطرح فوتبال ایران رعایت کنند.
در واقع فحاشی در فضای فعلی رقابتی لیگ برتر ایران در حکم اسلحه‌ای برای کاهش روحیه و افت کیفیت احتمالی علیرضا بیرانوند عمل کرده و به همین دلیل احتمالاً همه باشگاه‌های رقیب از ایجاد این فضا چندان هم ناراحت نیستند، غافل از اینکه مسئله اخلاق، یک امر عمومی، فراگیر و غیر نسبی است و باید همه ارکان هر جامعه در مقابل فرو ریختن پایه‌های آن یا رخ دادن اتفاقاتی علیه آن موضع جدی داشته باشند، چرا که دیر یا زود خود آنها نیز آسیب این فضا را خواهند خورد.
بازار
در واقع فضای ایجاد شده این مجوز را به سایرین نیز می‌دهد که به عنوان تلافی یا در پز دفاع یا تهاجمی از همان مسیر یا حتی تندتر اقدام به انجام کارهایی کنند که تحت هر شرایطی قبیح تلقی می‌شود. در این بین همانطور که گفته شد تاسف آور همراهی یا بی تفاوتی بازیکنان فوتبال، اعم از همبازی‌های سابق و حتی رقبا، اعضای کادرهای فنی و ... با این جریان است، تا جایی که اهمیت پیروزی در رقابت‌ها آنقدر بالاست کسی حاضر نیست بابت این مسائل و ذبح شدن اخلاق عمومی کوچکترین موضعی بگیرد که مبادا جریان‌های هواداری علیه او نیز شورش کنند.
البته این شعار آخری و تصویری که از آن منتشر شده، فراتر از همه تخیلاتی است که ممکن است درباره یک بی اخلاقی عمومی به ذهن خطور کند؛ موضوعی که برخورد قاطع، سریع و حتی بدون ملاحظه کمیته انضباطی و سایر ارکان انضباطی فدراسیون فوتبال را می‌طلبد. در واقع باید سوال را اینطور مطرح کرد که دیگر قرار است چه اتفاقی بدتر از این رخ بدهد؟

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1060907/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر علی نظری جویباری به هلند؛ بازدید از امکانات برای اردوی تابستانی یا انتخاب سرمربی جدید؟

آسنسیو امشب امری را تا مرز سکته برد!

خوش شانسی بارسا؛ مدافع دورتموند کامبک را خراب کرد

هافبک پرتغالی منچسترسیتی نیز راه دی بروینه را پیش خواهد گرفت؟

منچسترسیتی رقیب لیورپول در راه جذب ستاره بورنموث

دوومیدانی نوجوانان آسیا؛ یک برنز برای ایران در روز نخست

بازگشت یک اسطوره؟ تماس شالکه با رائول برای هدایت این تیم در فصل آینده

برنامه کارتال برای تقویت پرسپولیس مشخص شد

شب باشکوه ولی تلخ سرو گیراسی مقابل بارسلونا؛ مهاجم دورتموند بهترین گلزن لیگ قهرمانان شد

استون ویلا 3-2 پی‌اس‌جی؛ کامبک تکمیل نشد

چلسی در آستانه کاهش شدید در بودجه نقل و انتقالاتی خود

کریم بنزما برای قهرمانی بازگشت

فرداشب هم‌زمان طرفدار اینتر و بایرن هستم!

بالاتر از صلاح، دروگبا و اتوئو؛ گیراسی تاریخ‌ساز می‌شود

هشدار برای بارسا؛ دورتموند استارت معجزه را زد!

تلاش نساجی برای بقا و نبرد بی‌دغدغه‌ها!

صعود نماینده امارات به فینال لیگ قهرمانان آسیا

دورتموند 3-1 بارسا؛ وداع باشکوه بی‌وی‌بی

حذف آبرومندانه شاگردان اونای امری از لیگ قهرمانان اروپا

گل اول بارسلونا به دورتموند روی گل به خودی

گل سوم استون ویلا به پاری سن ژرمن توسط کنسا

هتریک گیراسی؛ گل سوم دورتموند به بارسلونا

گل مردود یولیان برانت به بارسلونا

بارسا اسیر دیوار زرد؛ دورتموند نصف راه را رفت!

ادعایی درباره میزان بدهی دولت سابق

گل دوم پاری سن ژرمن به استون ویلا توسط نونو مندز

گل اول پاری سن ژرمن به استون ویلا توسط حکیمی

ترکیب احتمالی استقلال؛ آخرین فرصت برای برد!

دبل گیراسی؛ گل دوم دورتموند به بارسلونا

عارف: گزارش‌های دستگاه‌ها باید «دقیق» و «معتبر» باشد

نیکی هیلی: آمریکا برای در اختیار داشتن هیچ سطحی از تولیدات هسته‌ای به ایران اعتماد ندارد

قائم‌پناه: پزشکیان سال 1367 در گزینش رد شد

چه کسی لیبی را به حضیض رساند؟

لحظه شکار کردن تک‌تیرانداز اسرائیلی توسط مقاومت در غزه (زیرنویس فارسی)

جنوب تشنه؛ درباره سواحل و جزایری که از توسعه بازمانده‌اند

ترکیه در مسیر استبداد؟

ارزیابی «تحلیلگر اسرائیلی» از شطرنج هسته‌ای آمریکا و ایران

پیش بینی قیمت طلا و سکه 27 فروردین 1404

واریز اعتبار گام سوم از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهار تا هفت از فردا

دورسون: پرسپولیس دوم شدن را بلد نیست!

آرتتا: رئال کامبک‌هایش را مدیون کیفیت و شانس بوده

گل اول پاری‌سن‌ژرمن به استون ویلا توسط اشرف حکیمی

گل اول دورتموند به بارسلونا توسط سرهو گیراسی

گل دوم پاری‌سن‌ژرمن به استون ویلا توسط نونو مندز

شبی که گنبد آهنین جاماند

کار ظریف رسما با دولت تمام شد؛ پیام پزشکیان

کاخ سفید: ترامپ خواهان گفت‌وگو با ایران است

پزشکیان حُکم داد

رئیس جمهور به معاون برکنار شده‌اش نامه نوشت

آیا سریال «وحشی» ارزش دیدن دارد؟