راه ترقی

آخرين مطالب

خبر شگفت‌انگیز استقلال از زبان هاشم ورزشی

خبر شگفت‌انگیز استقلال از زبان هاشم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /باشگاه استقلال این روزها نه‌تنها از لحاظ جایگاه در جدول رده‌بندی شرایط پایداری ندارد، بلکه در حوزه مالی نیز با بحرانی عمیق دست‌وپنجه نرم می‌کند. بدهی‌های سنگین و انباشته که از گذشته به جا مانده‌اند، حالا تبدیل به یکی از بزرگ‌ترین موانع در مسیر حرکت این تیم شده‌اند. امروز سامانه کدال گزارشی منتشر کرد که نشان می‌داد زیان خالص استقلال در شش‌ماهه منتهی به 30 دی‌ماه سال گذشته به رقم سنگین 429 میلیارد تومان رسیده است؛ عددی که به‌خوبی عمق فاجعه مالی باشگاه را نشان می‌دهد. علاوه بر آن، هزینه‌ها و مطالبات انباشته‌شده دیگری نیز وجود دارد که در جلسه اخیر میان مدیران باشگاه و برخی پیشکسوتان مورد بررسی قرار گرفت.
یکی از نکات تأمل‌برانگیز این نشست، صحبت‌های هاشم بیک‌زاده، بازیکن سابق استقلال بود که از طلب 4 میلیارد تومانی یک مرکز خشکشویی از باشگاه پرده برداشت؛ رقمی غیرقابل باور که حتی به گفته تاجرنیا رئیس هیئت‌مدیره استقلال، با این مبلغ می‌توان یک مرکز بزرگ خشکشویی را احداث و تجهیز کرد. این نمونه تنها یکی از ده‌ها مورد هزینه‌تراشی‌های عجیب در باشگاه استقلال است که حالا نه‌فقط هواداران، بلکه پیشکسوتان باشگاه را نیز نگران کرده است. استقلال در شرایطی بحرانی به سر می‌برد که برای عبور از این بحران، تنها نتایج درون زمین کافی نخواهد بود؛ بلکه نیاز است که در حوزه مالی و مدیریتی نیز بازنگری جدی صورت گیرد، پیش از آن‌که بحران، کنترل‌ناپذیر شود.

راه ترقی

علی تاجرنیا منبع منتشرکننده این خبر عجیب است. او در جلسه‌ای که با عنوان هم‌اندیشی با پیشکسوتان برگزار کرد، مدعی شد یک خشک‌شویی از استقلال چهار میلیارد تومان طلب دارد. بیک‌زاده در یک برنامه تلویزیونی اظهار داشت: شرایط فعلی باشگاه استقلال به‌هیچ‌وجه رضایت‌بخش نیست، هرچند که هلدینگ خلیج فارس به‌عنوان مالک جدید وارد شده و در ظاهر سرمایه‌گذاری قابل توجهی انجام می‌دهد. اما همان‌طور که در شعر معروفی گفته شده: "خشت اول گر نهد معمار کج، تا پایان لیگ می‌رود دیوار کج!"، ریشه مشکلات امروز استقلال به گذشته و تصمیمات غلط مدیریتی بازمی‌گردد. آقای شهریاری، آقای سمیعی و سرمربی وقت، از جمله افرادی بودند که در بسته شدن تیم و جذب بازیکنان، خصوصاً بازیکنان بوسنیایی، نقش داشتند و شرایط نامطلوب فعلی نتیجه همان تصمیمات است.
وی گفت: در حال حاضر، وضعیت مالی باشگاه به‌شدت بحرانی است. طبق اظهارات آقای تاجرنیا، فقط هزینه خشکشویی در باشگاه چیزی حدود 4 میلیارد تومان بوده، در حالی‌که آقای تاجرنیا می‌گفت اگر همان میزان هزینه صرف راه‌اندازی یک مرکز خشکشویی می‌شد، مقرون‌به‌صرفه‌تر بود. زمین تمرینی مرغوبکار نیز در اختیار بانک شهر است و هر زمان که این نهاد بخواهد، می‌تواند آن را پس بگیرد و باشگاه استقلال هیچ قدرت اجرایی برای مقابله با این تصمیم ندارد.
بازار


علی تاجرنیا منبع منتشرکننده این خبر عجیب است. او در جلسه‌ای که با عنوان هم‌اندیشی با پیشکسوتان برگزار کرد، مدعی شد یک خشک‌شویی از استقلال چهار میلیارد تومان طلب دارد. هاشم بیک‌زاده از افراد حاضر در آن جلسه، ادعای طلب چهار میلیاردی یک خشک‌شویی از استقلال را رسانه‌ای کرد.
او اظهار داشت: بدهی‌های انباشته استقلال اکنون به رقمی بالغ بر 1400 میلیارد تومان رسیده است. هزینه‌های سنگینی که در سال‌های اخیر توسط مدیران پیشین انجام شده — از جذب بازیکنان بوسنیایی گرفته تا قراردادهایی چون موسیمانه — حالا بر دوش باشگاه سنگینی می‌کند.
پیشکسوت آبی‌ها اضافه کرد: همان‌طور که آقای تاجرنیا اشاره کرده‌اند، هر بار که قصد سامان دادن به امور باشگاه را دارند، با حکمی تازه مواجه می‌شوند؛ برای نمونه، فردی که پیش‌تر راننده باشگاه بوده و 100 میلیون تومان طلب داشته، امروز با حکمی برای دریافت 500 میلیون تومان مراجعه می‌کند. یا پیمانکار خشکشویی که اکنون با حکم قضایی مقابل باشگاه ایستاده و 4 میلیارد تومان مطالبه دارد.
او ادامه داد: در چنین شرایطی، حتی اگر هلدینگ مالک باشگاه روزانه میلیاردها تومان نیز هزینه کند، اگر تنها صرف پرداخت بدهی‌ها شود، فایده‌ای برای پیشرفت تیم نخواهد داشت. وقتی ذهن مدیر باشگاه مشغول مسائل حقوقی و خطر بسته شدن باشگاه توسط طلبکاران باشد، فرصت و تمرکز لازم برای برنامه‌ریزی فنی و راهبردی باقی نمی‌ماند.
بیک‌زاده در پایان گفت: یکی از راهکارهای برون‌رفت از این بحران، تشکیل یک کمیته فنی قدرتمند و شفاف در باشگاه استقلال است. با وجود چنین نهادی، دیگر شاهد جذب مربیانی مانند موسیمانه با قراردادهای نجومی یا بازیکنانی ناکارآمد از کشورهای مختلف نخواهیم بود. تصمیم‌گیری‌های فنی باید مبتنی بر کارشناسی، تخصص و مصلحت باشگاه باشد؛ نه براساس روابط شخصی یا فشارهای مقطعی.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1063037/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تفاوت فوتسال و فوتبال ایران از نگاه وحید شمسایی

مهران غفوریان: هر چقدر شمسایی برنج نمی خورد شما بخورید

رقابت جذاب دوز بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

شمسایی: در فوتسال هم صد در صد خرافات وجود دارد

شمسایی: اگه بازیکنی زیاد از حد تک روی کند، پرتش می کنم بیرون!

آنچلوتی رفتنیه، سرمربی بعدی کیه؟

رقابت پانتومیم بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

شمسایی: در استقلال چهاردستگی و باندهای عجیب وجود داشت تا نتوانیم قهرمان آسیا شویم

گزینه شماره یک مدیرعاملی پرسپولیس!

عباس چمنیان : همه ی مربیان دوست دارند خودشان را وارد چالش کنند

رضا نوروزی : یکی از ایرادهای من به آقای چمنیان، بحث استعدادیابی و دستیاران ایشان بود

دلیل جالب شمسایی برای ادامه ندادن فوتسال در اروپا

کابوس تازه رئال مادرید؛ زانوی رودیگر درد دارد!

چالش انتخاب بازیکن برتر با وحید شمسایی

عکس سال 2025؛ مامان حالا می‌توانم اشک‌هایم را پاک کنم؟

معمای ولادیمیر

روحش را به دست گرفت؛ درباره فاطمه، عکاسی که در بمباران اسرائیل شهید شد

آیا نتانیاهو بازنده مذاکرات ایران و آمریکا خواهد بود؟

برخورد ضربه سردار آزمون به تیردروازه الجزیره

رضا رجبی: دنبال زدن من پیش اسدی هستند

برگ برنده رئال؛ غیبت نیکو ویلیامز در برنابئو!

گل اول آاس رم توسط شومورودوف در دقیقه 4

واکنش بیفوما به توافق با باشگاه آینده!

خلاصه بازی الجزیره 2 - شباب الاهلی 1

عباس چمنیان: اینکه ما نتوانستیم در همه ی بازی ها کیفیت بازی را در سطح بالا نگهداریم، اشکال من است

محمد سیانکی: آقای چمنیان شما یکبار نیامدید مسابقات باشگاهی تهران را ببینید!

خلاصه بازی استون ویلا 4 - نیوکسل 1

عباس چمنیان: من نه هیچ وقت فست فودی زدم، نه در ساخت و ساز بودم و نه کار اقتصادی دیگه ای انجام دادم

ادعای تکراری نتانیاهو علیه ایران

رحمان و رحیم پایتخت : تهیه کننده موسیقی‌مان محدودمان می‌کرد برای همین در پایتخت 6 نقش کمرنگی داشتیم! با او فسخ کردیم

پوریا پورسرخ : با افتخار استقلالی هستم

آیا «آبان» فرمول سریال‌های ترکی را دنبال می‌کند؟

قطعه‌ای از ونجلیس، ترکیبی از سادگی و عمق

مارپیچ کیهانی را ببینید

بزرگداشت عطار، سعدی و پروین در کوالالامپور

سایه روشن روابط

جاده‌‌کشی در قلب زیستگاه پلنگ و خرس

دست دوستی سعودی

زیدآبادی نوشت: کلاه گشادی تحت نام عدالت‌خواهی

در مسیری پرپیچ و خم؛ چشم انداز مذاکره با آمریکا

استراتژی چندوجهی و مذاکره ایران و امریکا

پیش بینی قیمت دلار 31 فروردین 1404

پیش بینی قیمت طلا و سکه 31 فروردین 1404

فوتبالی با ریوالدو بوربا؛ از توپ طلای 1999 و درخشش در بارسلونا تا بازی در میلان

آنالیز ساختار دفاعی آرسنال مقابل رئال مادرید توسط تیری آنری

با اعلام پیمان حدادی: رضا درویش از سمت مدیرعاملی پرسپولیس استعفا کرد!

گل سردار آزمون در دیدار امشب شباب الاهلی مقابل الجزیره

تکنولوژی جالب تحویل توپ در بازی فینال لیگ‌کاپ امارت بین الجزیره و شباب الاهلی

گل دوم الجزیره به شباب الاهلی

بی‌دلیل نبود نفس پاری‌سن‌ژرمن را گرفتند؛استون‌ویلا 4-1 نیوکسل را قلع و قمع کرد