راه ترقی

آخرين مطالب

نگرانی جمهوری‌خواهان از به زیر کشیده شدن با سیاست های ترامپ نوشتارها

نگرانی جمهوری‌خواهان از به زیر کشیده شدن با سیاست های ترامپ
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا /متن پیش رو در ایسنا منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
رسانه آمریکایی از نگرانی جمهوریخواهان از اینکه جنگ تجاری راه افتاده از سوی دونالد ترامپ به تضعیف جایگاه و قدرت سیاسی حزب آنها منجر شود، خبر داد.
 وبگاه آمریکایی «هیل» نوشت، جنگ تجاری که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور ایالات متحده با وضع تعرفه‌های تجاری جدید علیه اکثریت کشورهای جهان اعلام کرده به نگرانی شدید هم‌حزبی‌های جمهوریخواه او از عواقب منفی که این جنگ ممکن است برای حزب آنها در پی داشته باشد منجر شده است.
این رسانه نوشته است: «قانونگذاران جمهوریخواه می‌گویند احتمال بالایی وجود دارد که جنگ تجاری دونالد ترامپ اثر معکوسی بر جایگاه سیاسی جمهوریخواهان در سال 2026 داشته باشد چون باعث افزایش قیمت‌ها و تضعیف رشد اقتصادی شده و دستاوردهای دیگر جمهوریخواهان را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد.
سناتورهای جمهوریخواه می‌گویند انتخابات در سالهای 1932 و 1982 مثال‌های تاریخی هستند که نشان می‌دهند جنگ‌های تجاری و تورم ناشی از آن به جایگاه حزب آنها در صندوق‌های رای آسیب وارد کرد و آنها نگران هستند که تاریخ بار دیگر تکرار شود.»
به نوشته وبگاه هیل، از دید بسیاری از قانونگذاران جمهوریخواه، تعرفه‌های تجاری جدید دولت ترامپ باعث افزایش مالیات برای مصرف کنندگان آمریکایی می‌شود. آنها متذکر می‌شوند 2 بار که در گذشته کنگره ایالات متحده مالیات را در سطح تعرفه‌های اخیر دونالد ترامپ افزایش داده، حزب رئیس جمهور وقت در انتخابات بعدی تقریبا شاهد محو سیاسی خود بوده است.
سناتور جمهوریخواه «تام تیلیس» که دموکرات‌ها در انتخابات میاندوره‌ای سال بعد به دنبال حذف او هستند، گفت: «با نگاه به انتخابات‌های سراسری در گذشته می‌توانید انتخابات سال 1982 را در نظر بگیرید که در آن فکر می‌کنم جمهوریخواهان حدود 26 کرسی کنگره را از دست دادند.»
انتخابات سال 1982 معادل اولین انتخابات میاندوره‌ای تجربه شده از سوی رونالد ریگان، رئیس جمهور وقت ایالات متحده، در دوره ریاست جمهوری‌اش بود و در آن انتخابات حزب جمهوریخواه 26 کرسی را به دلیل تبعات نرخ‌های بالای بهره و دیدگاه منفی رای‌دهندگان نسبت به عملکرد اقتصادی این حزب، در مجلس نمایندگان از دست داد. جمهوریخواهان در آن انتخابات همچنین یک کرسی را در مجلس سنا از دست دادند. در همان سال کنگره قانونی تحت عنوان قانون مسئولیت مالی و انصاف مالیاتی را تصویب کرد که باعث افزایش مالیات‌های شرکت‌ها و افزایش حدودا یک درصدی درآمد فدرال و بهبود تمکین مالیاتی شد.
تیلیس اظهار کرد: «بی تردید اگر ما در فوریه سال آینده همین بحث‌ها را درباره تعرفه‌ها داشته باشیم پس همه شاخص‌های یک مسیر اشتباه وجود خواهند داشت.»
او تاکید کرد دولت دونالد ترامپ باید تا فوریه سال آینده میلادی بتواند توافقات تجاری مطلوبی که قولش را داده به ثمر برساند در غیر این صورت جمهوریخواهان یک هزینه سیاسی شدید را پرداخت خواهند کرد.
او عنوان کرد: «آنها حدود 10 ماه زمان دارند تا یک پایان خوب را رقم زده و بتوانند بگویند که به قولشان عمل کرده‌اند در غیر این صورت با عواقب سیاسی مواجه خواهند شد.»
قانونگذاران جمهوریخواه همچنین به یاد خاطره نتایج مثبت حزب در انتخابات سال 1994 نیز هستند. حزب جمهوریخواه در آن انتخابات بعد از آنکه بیل کلینتون، رئیس جمهور دموکرات وقت آمریکا با امضای قانونی در سال 1993 مالیات‌ها را افزایش داد توانستند پیروزی خیره‌ کننده‌ای با کسب 54 کرسی در مجلس نمایندگان و هشت کرسی در مجلس سنا رقم بزنند.
بنیاد مالیات ایالات متحده روز جمعه در گزارشی تصریح کرد که تعرفه‌های اعلام شده از سوی ترامپ باعث افزایش درآمد سالانه دولتی به میزان 0.56 درصد تولید ناخالص داخلی می‌شود و این بزرگترین نرخ افزایش درآمد سالانه دولتی از زمانی که بیل کلینتون قانون افزایش مالیات سال 1993 را امضا کرد محسوب می‌شود.
به نوشته وبگاه هیل، اعلامیه اخیر دونالد ترامپ مبنی بر اینکه تعرفه‌های تجاری بالای اخیرا اعمال شده علیه اکثر کشورها را برای یک دوره 90 روزه کنار می‌گذارد باعث آسودگی خاطر سناتورهای جمهوریخواه شد اما آنها همچنان هشدار می‌دهند که خطر سیاسی از روی سر حزب جمهوریخواه عبور نکرده و یک عامل این خطر را تعرفه 145 درصدی که ترامپ علیه چین اعمال و تلافی جویی چین با اعمال تعرفه 125 درصدی بر واردات از آمریکا می‌دانند.
هر چند شاخص‌های بازارهای بورس در ایالات متحده بعد از تصمیم ترامپ برای وقفه 90 روزه بر اکثر تعرفه‌های افزایش یافته،صعودی شدند، اما روز پنجشنبه بار دیگر در نتیجه نگرانی از بابت مسیری که ایالات متحده در بخش اقتصاد در پیش گرفته، سقوط کردند.
به نوشته وبگاه هیل، یک دستیار جمهوریخواه ارشد در مجلس سنا که نامش را فاش نساخت گفت ترامپ بر سر از دست دادن بهترین برگ برنده خود در انتخابات سال 2024 یعن اقتصاد ریسک کرده است؛‌ اقتصادی که بالاترین اولویت رای‌دهندگانی که در انتخابات سال گذشته شرکت کردند بوده است.
یک نظرسنجی شرکت «گالوپ» که در ماه اکتبر منتشر شد نشان داده بود که ترامپ برتری 9 درصدی بر «کامالا هریس»، رقیب دموکرات سابقش در انتخابات 2024 و معاون رئیس جمهور سابق، در بخش مدیریت اقتصاد دارد.
همچنین یک نظرسنجی انجام شده از سوی شرکت‌های «اکونومیست/یوگاو» که هفته گذشته منتشر شد نشان داد که میزان تایید عملکرد ترامپ در ریاست جمهوری نسبت به هفته قبل از آن به دلیل التهاباتی که اعلام تعرفه‌های جدید ایجاد کرد، پنج درصد کاهش یافته است.
برخی جمهوریخواهان هشدار می‌دهند که افزایش دادن تعرفه‌های تجاری به همان اندازه افزایش دادن مالیات‌ها به لحاظ سیاسی خطرناک است.
«تد کروز»، سناتور جمهوریخواه در مصاحبه با «لری کودلاو»، مجری شبکه فاکس بیزینس اظهار کرد: «تعرفه‌ها به نوعی یک مالیات بر مصرف کنندگان هستند و من موافق افزایش دادن مالیات‌ها برای مصرف کنندگان آمریکایی نیستم.»
«رند پال»، سناتور جمهوریخواه دیگر نیز به هم‌حزبی‌های جمهوریخواه خود هشدار داد اگر رویه تجاری فعلی دولت ایالات متحده تغییر نکند یک رکود اقتصادی شدید کلید زده خواهد شد و حزب جمهوریخواه در انتخابات بعدی در سال آینده میلادی شکست سنگینی را متحمل خواهد شد.
او با اشاره به سوابق تاریخی گذشته گفت تعرفه‌های تجاری بالایی که در سال 1930 تصویب شدند باعث بدتر شدن رکود بزرگ اقتصادی و سقوط جایگاه حزب جمهوریخواه تا چند دهه بعد از آن شدند.
«چاک شومر»، رهبر دموکرات‌های سنای آمریکا، اظهار کرد تعرفه‌های دونالد ترامپ دارند کشور را به سمت یک رکود می‌برند و او ادعا کرد که این تعرفه‌ها دارند بر آرای رای دهندگان در ایالات محل رقابت انتخاباتی تاثیر می‌گذارند.
بازار
علی مدنی

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1064153/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رقم قابل توجه حجم کل معاملات بازار ارز تجاری

پیش بینی قیمت دلار 16 اردیبهشت 1404، دلار به امید مذاکرات، عقب نشست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 16 اردیبهشت 1404

تاریخ امضای آرنولد با رئال مشخص شد

داور آرسنال-پی‌اس‌جی؛ همه از این انتخاب راضی‌اند

انتقاد از مورینیو، تمجید از کارتال؛ گناه او ترک بودن است!

تراکتور - نساجی؛ بدون تماشاگر یا 50 درصد ظرفیت!

مدافع باتجربه فقط با سپاهان تمرین می‌کند!

مصاحبه جنجالی ترنت؛ عشق من، بارسلونا‌!

همسر پاکتا: زندگی ما را جهنم کردید بی‌وجدان‌ها!

درخشش نمایندگان دسته 109 ایران در وزنه‌برداری جوانان جهان

گل اول ساحلی بازان ایران به پرتغال توسط نظرزاده

سه اسم در لیست خرید پرسپولیس تیک خورد

حرف ترامپ درمورد برچیدن برنامه اتمی ایران چقدر جدی است؟/ عضو ارشد هیات آمریکا در مذاکرات برجام پاسخ داد

عارف: باید زمینه مهاجرت معکوس جوانان را فراهم کنیم

دیدار عراقچی با رئیس‌ جمهور پاکستان در اسلام‌آباد

اردوغان از ترامپ برای مذاکره با ایران تشکر کرد

اولین نشست اتاق فکر نخبگان شاهد و ایثارگر برگزار شد

برنامه‌سازی در پلتفرم چه تفاوتی با سینما و تلویزیون دارد؟

کل کل رضا گلزار و ساره بیات در «عاشقانه»

آهنگ «پیشم بمون» با صدای اشوان

گزارشی از مفقود شدن دو پسرخاله در انفجار بندر شهید رجایی

زنجان غرق شد

حضور 11 مفقودی در محل حادثه بندر شهید رجایی محرز شد

تعرض به اماکن دولتی با بمب‌های دست‌ساز؛ عنصر مخرب نفاق دستگیر شد

ضارب معلم زرندی بازداشت شد

جذب 60 هزار معلم برای سال تحصیلی جدید

مایع جدیدی که رایانه‌ها را کوچک و سریع می‌کند!

جنگ نفتکش‌ها؛ روایت فرار 13 جنگنده مهاجم عراقی

کاهش یکدست قیمت‌ها در بازار طلا؛ دلار 84 تومان شد

قیمت امروز خودروها؛ یک خودرو 80 میلیون تومان گران شد

کی گفته خرید بیت کوین سخته؟

با تغییر ساعت ادارات در تابستان چه مقدار صرفه‌جویی خواهیم داشت؟

پنجره مس رفسنجان و پرسپولیس همچنان بسته است

مقام سومی بانوی ملی‌پوش کتل‌بل ایران در کاپ جهانی روسیه

خداداد همچنان محروم است!

حریف استقلال با توپ پر و بدون غایب می‌آید

دعوای توخل با رئال، بایرن، اتلتیکو و منچسترسیتی!‏

توافق رئال با آنچلوتی برای جدایی

عیادت رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی

فلاحت‌پیشه: ایران و آمریکا بدون تابوشکنی نمی‌توانند به توافق برسند

رامبد جوان و محمدحسین مهدویان استاد کارگاه‌های جشنواره فیلم 100 شدند

دوئل شکیبا و شکیبایی

قطعه‌ی زیبای «شور عشق» اثری از زنده‌یاد ناصر چشم آذر

سرگذشت متفاوت دو کارگر بعد از فرار از کانون انفجار بندرعباس

وقوع سیل ویرانگر در آذربایجان شرقی

گزارشی خواندنی از مفقود شدن دو پسرخاله در انفجار بندر شهید رجایی

آغاز رسمی نقشه‌برداری 3بُعدی تلسکوپ فضایی جدید ناسا از آسمان

بخشی از کتاب/ شیرجه در احساسات

زاکانی بر لبه تیغ

ویکی پدیاجستجو