آمار باورنکردنی گلهای خورده پرسپولیس از سپاهان
ورزشی
بزرگنمايي:
راه ترقی - ورزش 3 /پرسپولیس بازهم در بازی مقابل سپاهان روی توپهای ارسالی آسیبپذیر نشان داد و دو بار روی توپهای ارسالی دروازهشان باز شد تا فقط در یک فصل فوتبالی و پیش از سوت پایان مسابقه شش بار دروازه آنها روی ارسالها باز شده باشد.
محمدمهدی محبی، محمد دانشگر، امین حزباوی، استیون انزونزی پیش از این مسابقه و حالا در این بازی هم دوباره محبی و گل بهخودی گولسیانی تعداد این گلها را به عدد شش رساند تا کارترون نشان بدهد نقطه ضعف پرسپولیس را پیدا کرده و حضور کارتال هم تاثیری در برطرف کردن این مشکل نداشت!
دو گل سپاهان یکی روی ارسال زکیپور روی تیر یک و بیخیالی مدافعان روی یار گیری اتفاق افتاد و در ادامه ارسال محمد کریمی با ضربه سر عجیب گولسیانی کار پرسپولیس را سختتر کرد.
به غیر از این شش گل که مستقیم روی ارسالها انجام شد گل میلاد زکیپور در بازی جام حذفی هم روی ریباند یک توپ ارسالی وارد دروازه سرخها شد تا این مسئله بیشتر از قبل ثابت شود و هنوز یک نیمه دیگر از مسابقه مانده و احتمال دارد که این آمار و ارقام عجیب، افزایش هم پیدا کند!
-
جمعه ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۶:۳۵
-
۲۶ بازديد
-

-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1064222/