راه ترقی

آخرين مطالب

اتهام بزرگ نویسنده مشهور به اینتر؛ باشگاه مافیایی! ورزشی

اتهام بزرگ نویسنده مشهور به اینتر؛ باشگاه مافیایی!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /روبرتو ساویانو، نویسنده و روزنامه‌نگار مشهور ایتالیایی، به باشگاه اینتر یک تهمت بزرگ زده و آنها را «مافیایی» دانسته است.
 اینتر در چارچوب رقابت‌های سری A با گل اورسولینی در لحظات پایانی مقابل بولونیا شکست خورد. این گل نه‌تنها باعث شادی هواداران تیم میزبان شد، بلکه واکنش شدید روبرتو ساویانو، خبرنگار و نویسنده مشهور، را نیز در پی داشت؛ کسی که از این فرصت برای حمله به باشگاه اینتر استفاده کرد.
ساویانو پس از برد بولونیا، در یک استوری اینستاگرامی نوشت: «برد با گلی علیه هواداران یکی از مافیایی‌ترین باشگاه‌های کشور، علیه باشگاهی مثل اینتر که مبهم‌ترین روابط را با گروه‌های مافیایی دارد.»
او با این جملات، صریحاً به باشگاه اینتر و هوادارانش حمله کرد. این اظهارات، آتش تنش‌های همیشگی میان ناپولی و اینتر را شعله‌ورتر کرده است. ساویانو که طرفدار سرسخت ناپولی است، با این سخنان تنش موجود بین دو باشگاه را در مراحل پایانی فصل بیشتر کرده است.
قابل ذکر است که جدول سری A در این فصل بسیار فشرده و حساس شده است؛ ناپولی و اینتر هر دو با 71 امتیاز در صدر جدول هستند و تنها پنج هفته به پایان رقابت‌ها باقی مانده است. این موضوع باعث شده آخرین بازی‌های لیگ بسیار پرهیجان و نفس‌گیر باشند؛ حتی این احتمال وجود دارد که قهرمان نهایی (اسکودتو) در یک پلی‌آف تک‌بازی بین دو تیم تعیین شود.
در خصوص اتهاماتی که ساویانو به اینتر وارد کرده، او گفته: «اینتر هوادارانی دارد که بیشترین شباهت را به اعضای اندرنگتا دارند.» اندرنگتا یک سازمان مافیایی ایتالیایی است که مرکز آن در منطقه کالابریا واقع شده است. چند ماه پیش، پلیس ایتالیا چند تن از اولتراهای تیم‌های اینتر و میلان را که گفته می‌شود با این گروه مافیایی در ارتباط بودند، بازداشت کرد.
این عملیات پلیس چند هفته پس از قتل «بلوکو» انجام شد؛ فردی که یکی از چهره‌های شناخته‌شده اولتراهای اینتر بود و ارتباطاتی با اندرنگتا داشت. او توسط برتا، رهبر اولتراهای باشگاه، با چاقو کشته شد.
ساویانو یکی از چهره‌های برجسته ایتالیایی در مبارزه با مافیاست. او در سال 2006 با انتشار رمان مشهور خود، «گومورا»، که بر پایه واقعیت، فعالیت‌های مافیای کامورا را افشا می‌کرد، به شهرت رسید.

راه ترقی


این کتاب بیش از دو میلیون نسخه فروش داشت و باعث شد بحث سازمان‌های جنایتکار دوباره در ایتالیا به شکل جدی مطرح شود. همین امر باعث شد که ساویانو از سوی اعضای مافیا تهدید به مرگ شود. وزارت کشور ایتالیا به همین دلیل برای او محافظت دائمی در نظر گرفته است. با این حال، او بدون ترس به افشاگری‌های خود علیه مافیا و همچنین دشمن شماره یک تیم محبوبش، یعنی اینتر، ادامه می‌دهد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1066082/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قالیباف: برنامه هفتم مهم‌ترین و تنهاترین سند قانونی کشور برای 5 سال آینده است

سود بیشتر از بانک؛ با ضمانت بانک... (گواهی سرمایه‌گذاری 40 درصدی)

لایحه دوفوریتی دولت برای کاهش 9 درصدی مالیات کالاهای اساسی

وزیر نفت: آمادۀ مذاکره با بخش خصوصی دربارۀ انواع قراردادها هستیم

قیمت عمده میوه و صیفی‌جات

اتمام حجت حسن رنگرز با نفرات واجد شرایط حضور در جام تختی

رونمایی از لباس کاروان ورزش کارگری در مسابقات جهانی با حضور دنیامالی

10 بازیکن ذوب‌آهن در مسیر جدایی

تصمیم غیرمنتظره اینزاگی برای دربی برگشت کوپا

احضار سرمربی جنجالی به کمیته اخلاق

فوتبالی‌ترین روزهای اهواز؛ شهر پشت فولاد درآمد

به بهانه تولد 43 سالگی کاکا

مدیر پیکان: پس از حذف 2 تیم لیگ برتری دنبال بردن استقلال هستیم

دو جام برای بدترین میلان ده سال اخیر!

بازگشت احتمالی یک ستاره قدیمی به جمع پرسپولیس

جریمه 10 درصدی اعضای کادر فنی و بازیکنان استقلال

هشدار صریح سخنگوی سپاه به دشمنان: در برابر هرگونه تعرض پاسخی قاطع و پشیمان‌کننده خواهیم داد

جزئیات تازه از محتوای مذاکرات؛ تلاش آمریکا برای وارد شدن به موضوعات دیگر

آسوشیتدپرس: مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا به سرعت پیش می‌رود

سراج در گفت و گو با آخرین خبر: مذاکرات ایران و آمریکا تاثیری در قیمت دلار و طلا ندارد

مالک شریعتی: دولت روحانی اعتقادی به نوشتن برنامه نداشت

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «بهشتی»

نصف این اشتباهات گردن خودته!

علیرضا کمالی، بازیگری برای همه نقش‌ها

خانم بهاره افشاری؛ حرص نخور، بازیگر خوبی باش!

شرکت کننده صداتو با اجراش همه رو حیرت زده کرد!

دو خواننده پرحاشیه ایرانی توسط مردم تحریم شدند

ارکستر ملی پس‌ از سال‌ها «جانِ مریم» را اجرا کرد

ویدئویی از حمله وحشیانه زورگیران به یک زن و کودک

ساحل نقره‌ای هرمز زنده شد

حرکات جنون آمیز راننده کوییک در معابر زاهدان

ابداع دارویی جدید برای درمان نابینایی

تصویر فضاپیمای «لوسی» از سیارکی عجیب

کتاب‌هایی درباره تاریخ ریا، ابراهیم گلستان و علی دهباشی

شاعرانه/ همه عالم خروش و جوش از آن است

سرمقاله اطلاعات/ ایران و دشمنانش

دلار به کانال 80 هزار تومان عقب‌نشینی کرد

تاجگردون: برنامه هفتم برعکس برنامه ششم صاحب دارد

تکلیف واردات بنزین سوپر مشخص شد

سازمان تعزیرات خطاب به دولت: تکلیف قیمت نان را مشخص کنید

صدور حکم شجاع خلیل‌زاده؛ عذرخواهی از هواداران یزدی

سرمربی آینده تیم امید از رفسنجان می‌آید

لوئیس فیگو: رونالدو حتی در 42 سالگی هم می‌تواند گل بزند

اعتراض نظری‌ جویباری به تصمیمات داوران در دیدارهای اخیر استقلال

توپ طلا در آستانه کامبک به برزیل بعد از 18 سال

استقلال با پنج غایب مقابل پیکان

حواشی شادی گل دیوانه‌وار، هدف اول رئال

بوژوویچ در آستانه برکناری؛ جباری نزدیک‌ترین گزینه سرمربیگری

رئیس قوه قضاییه: کشورهای عضو شانگهای و بریکس می‌توانند همکاری‌های خود را گسترش دهند

نماینده مجلس در گفت‌و‌گو با آخرین خبر: احتمالا مذاکرات ایران و آمریکا طولانی شود