راه ترقی

آخرين مطالب

چین: ایران شریک راهبردی ما در خاورمیانه است سياسي

چین: ایران شریک راهبردی ما در خاورمیانه است
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا /
«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران در رأس هیأتی دیپلماتیک برای رایزنی با مقامات ارشد چین و انتقال پیام «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران، صبح چهارشنبه وارد چین شد.
طبق بیانیه منتشر شده در وبگاه وزارت خارجه چین، عراقچی عصر چهارشنبه با «وانگ یی» همتای چینی خود دیدار کرده است.
وزیر خارجه چین در این دیدار تصریح کرد: «ایران شریک راهبردی چین در خاورمیانه است. دوستی چین و ایران در آزمون فراز و نشیب‌های بین‌المللی استوار مانده و توسعه روابط چین و ایران یک انتخاب راهبردی مشترک برای طرفین خواهد بود. در سال‌های اخیر، چین و ایران در مواقع دشوار با یکدیگر همکاری و به یکدیگر کمک کرده و با انجام این اقدامات، اعتماد متقابل سیاسی را در حمایت متقابل عمیق‌تر، روابط مشترک خود در همکاری‌های عمل‌گرایانه را تنگ‌تر و در مبارزه با قلدری یک‌جانبه متحد و همکاری کرده‌اند.»

راه ترقی

دیدار هیات‌های ایران و چین
آمریکا با سوءاستفاده از تعرفه‌ها حمایت جامعه جهانی را از دست داده است
وانگ یی افزود: «کیفیت راهبردی روابط چین و ایران برجسته‌تر شده است. جهان امروز پر از هرج و مرج است. آمریکا با سوءاستفاده از تعرفه‌ها حمایت جامعه جهانی را از دست داده و خود را از جامعه جهانی منزوی کرده است. جامعه بین‌المللی بیش از هر زمان دیگری برای حمایت از چندجانبه گرایی و حفظ هنجارهای اساسی روابط بین‌الملل نیاز دارد.»
او در دیدار با همتای ایرانی خود تأکید کرد: «چین مایل به همکاری با ایران برای اجرای اجماع مهم سران 2 کشور، تحکیم مستمر همکاری‌های دوستانه در زمینه‌های مختلف، تعمیق هماهنگی و همکاری در امور بین‌المللی و منطقه‌ای، ارتقای مشترک سازمان همکاری شانگهای و سازوکار بریکس برای ایفای نقش بیشتر 2 کشور و تلاش بیشتر تهران و پکن برای حفظ ثبات و منافع مشترک در منطقه و جهان است.»
دوستی ایران و چین بر پایه‌های محکمی استوار است
طبق گزارش منتشر شده بر وبگاه وزارت خارجه چین، عراقچی نیز در این دیدار تصریح کرد: «ایران اهمیت زیادی برای توسعه روابط با چین قائل است، به اصل چین واحد پایبند است و از چین در حفظ منافع اصلی خود حمایت می‌کند. مشارکت راهبردی جامع ایران و چین مبتنی بر اعتماد متقابل است و در بهترین حالت خود در تاریخ به سر می‌برد.»
وزیر امور خارجه ایران افزود: «دوستی 2 کشور بر پایه‌های محکمی استوار است و تحت تأثیر عوامل دیگر قرار نخواهد گرفت. در مواجهه با سوءاستفاده ایالات متحده از تعرفه ها و قلدری، ایران به حمایت قاطعانه از چین، مخالفت مشترک با یکجانبه گرایی و هژمونیسم و ​​حمایت مشترک از چندجانبه‌گرایی ادامه خواهد داد. ایران از اقدامات چین به‌عنوان رئیس دوره‌ای سازمان همکاری شانگهای حمایت می‌کند و مایل به تقویت مبادلات در سطح بالا با چین، گسترش همکاری های متقابل سودمند، تقویت ارتباطات و هماهنگی در سازوکارهای چندجانبه مانند سازمان ملل و برجام و ترویج توسعه عمیق روابط ایران و چین است.»
در بیانیه منتشر شده در وبگاه وزارت خارجه چین آمده است: «طرفین درمورد تازه‌ترین تحولات صورت گرفته در موضوع هسته‌ای ایران تبادل نظر عمیقی داشتند. وانگ یی تاکید کرد که چین همواره به حل سیاسی و دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران پایبند بوده و با توسل به زور و تحریم های یکجانبه غیرقانونی مخالف است.»

راه ترقی

دیدار عراقچی و وانگ یی
چین به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذارد
در ادامه این بیانیه آمده است: «چین از تعهد ایران برای تولید نکردن سلاح هسته‌ای قدردانی می‌کند، به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذارد و از ایران در انجام گفت‌وگو با همه طرف‌ها از جمله ایالات متحده برای حفظ حقوق و منافع مشروع خود از طریق مشورت و مذاکره حمایت می‌کند. اقدامات ایران به حفظ سیستم بین‌المللی منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای و ارتقای صلح و ثبات منطقه کمک خواهد کرد.»
طبق بیانیه منتشر شده، عراقچی در دیدار با همتای چینی خود از نقش «مهم و مثبت» چین در پیشبرد راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک پرونده هسته‌ای ایران قدردانی کرد و مایل به حفظ ارتباط و هماهنگی نزدیک با چین در این زمینه است.
طرفین همچنین درباره مسائل منطقه‌ای از جمله جنگ غزه، سوریه، یمن و وضعیت دریای سرخ تبادل نظر کردند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1067050/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عصبانیت آنچلوتی از اندریک؛ اینجا باشگاه تئاتر نیست!

تروسار: آرسنال متفاوتی را مقابل پی‌اس‌جی می‌بینید!

علی فتح‌الله زاده: امروز اگر استقلال و پرسپولیس نتیجه نگیرد باید یقه چه کسی را گرفت؟

مصدومیت کاماوینگا؛ برنامه کارلتو برای ال‌کلاسیکو خراب شد!

آرتتا: امیدوارم ذهن بازیکنانم درگیر پی‌اس‌جی نباشد!

مصدومیت دوباره؛ غیبت آلابا مقابل بارسلونا!

خلاصه بازی آرسنال 2 - کریستال پالاس 2

ختافه 0-1 رئال؛ مادرید با جادوی گولر در کورس ماند

تکلیف لیورپول مشخص شد؛ یک امتیاز بگیر و قهرمان شو

سرمربی استقلال 10 روز بعد در تهران

خلاصه بازی اینتر 0 - آث میلان 3

حذف افعی میلان با ابتکار شبکه سه

چیپ تماشایی ماتتا، گل دوم کریستال پالاس به آرسنال

گل سوم آث میلان به اینتر

یوویچ نمی‌گذارد اینتر سه گانه بگیرد!

سیو تماشایی مایک مانیان مقابل اینتر

اهانت به مقدسات اهل سنت روی آنتن شبکه یک؛ برکناری مدیران و اعلام جرم برای عوامل

گل اول رئال مادرید به ختافه توسط گولر

دبل یوویچ، گل دوم آث میلان به اینتر

پیام گولر با سوپرگل؛ دیگر نمی‌خواهم ذخیره باشم

ادعای گروسی درباره موافقت ایران با مذاکره برای بازگرداندن دوربین‌های نظارتی

چرا مذاکرات فنی ایران و آمریکا به تعویق افتاد؟

پنجاه تغییر در فصل سیاه استقلال!

گل اول آرسنال به کریستال پالاس

خلاصه بازی پارما 1 - یوونتوس 0

پیام مشترک هواداران پرسپولیس برای عالیشاه

گفت و گو با پژمان ماندگاری مدیر روابط عمومی استقلال درباره جدایی بوژوویچ از استقلال

سوپرگل ازه، گل اول کریستال پالاس به آرسنال

برخورد ضربه دیمارکو به تیردروازه آث میلان

لائوتارو قدر پاس زیبای طارمی را ندانست!

گل اول آث میلان به اینتر

گل دوم آرسنال به کریستال پالاس

سادگی و عدالت با ابوتراب خاک شد!

الهام چرخنده در صداوسیما به زخم زبان‌ها پاسخ داد

چهره ها/ کامنت هوتن شکیبا زیر پست بهرام افشاری سوژه شد!

چهره ها/ عکس جالب از کیک تولد خاص نوید پورفرج

با این سه تار نوازی دلنشین همراه شوید

لحظه وحشتناک برخورد تخته‌سنگ با وانت

لبخند ماه در آسمان ایران هم قابل مشاهده است؟

شعرخوانی زیبای هوشنگ ابتهاج

آب و تهران بی‌مرز

روایت قوچانی از «شگفتی اردیبهشت»: توافق در دسترس است

نرخ آپارتمان های میان متراژ تهران در فروردین 1404

درخواست کشاورزان برای افزایش نرخ خرید گندم

زمان قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد

رویترز: اوپک‌پلاس در حال بررسی تسریع روند افزایش تولید نفت است

جنجال سری A؛ برخورد فشفشه با دروازه‌بان لاتزیو!

ترکیب اینتر: طارمی آماده گلزنی دوباره به میلان

فتح الله زاده: استقلال از جاهای دیگر ضربه می خورد

این تیم بدون مربی هم باید مقابل هوادار به پیروزی می رسید