راه ترقی

آخرين مطالب

الساندرو ماتری: من خودم طارمی هستم! ورزشی

الساندرو ماتری: من خودم طارمی هستم!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3/ الساندرو ماتری، مهاجم سابق تیم‌های میلان، یوونتوس و کالیاری، به شکل تندی از مهدی طارمی انتقاد کرد.
 فصل جاری برای طارمی در اینتر تا این لحظه بسیار ناامیدکننده بوده است. این بازیکن ایرانی از ابتدا می‌دانست که بازیکن ثابت نخواهد بود و به‌ سختی می‌توانست به یک گل‌زن تمام‌عیار تبدیل شود، اما عملکردش حتی پایین‌تر از سطح انتظارات بوده است.
او حتی در بازی برگشت دربی برابر میلان در چارچوب کوپا ایتالیا هم نمایشی بسیار ضعیف داشت. ماتری در برنامه پس از بازی که با شکست 3-0 نراتزوری به پایان رسید، طارمی را مورد انتقاد قرار داد. انتقاداتی که باعث شد برخی در شبکه‌های اجتماعی به ماتری حمله کنند. مهاجم سابق با آوردن تجربیات گذشته خود، توضیحاتی درباره سخنانش ارائه داد.
میلان در بازی برگشت دربی با نتیجه 3 بر 0 اینتر را شکست داد و به فینال کوپا ایتالیا راه یافت. پس از پایان بازی، در برنامه‌ای مفصل از کانال 5 ایتالیا درباره این دیدار بحث شد. یکی از مهمانان برنامه الساندرو ماتری بود؛ مهاجمی با سابقه طولانی که در دوران حرفه‌ای خود 159 گل به ثمر رسانده است.

راه ترقی

وقتی موضوع بحث به طارمی رسید، مهاجم سابق یوونتوس، کالیاری و ساسولو گفت:«اینتر بسیار به تورام و لائوتارو وابسته است، حتی چالهان‌اوغلو هم همینطور، وقتی نیست نبودش به چشم می‌آید. انتظارها از طارمی بالا بود، مخصوصاً به خاطر کاری که در لیگ پرتغال انجام داده بود، اما هنوز هیچ تأثیری نگذاشته. حتی باید بگویم که در حرکاتش هم دست‌وپا چلفتی به نظر می‌رسد. متأسفم که این را می‌گویم، اما کاملاً مشخص است که هنوز در تیم جا نیفتاده است.»
واکنش ماتری به انتقادها و توضیح دلیل سخنانش
جملات ماتری واضح و بسیار قاطعانه بیان شد. نظر صریح او درباره طارمی در شبکه‌های اجتماعی بازتاب پیدا کرد. یکی از کاربران به این صحبت‌ها اشاره کرد و طعنه‌ای به مهاجم سابق زد: «مانند خودش وقتی به فیورنتینا رفته بود!
بازار



این جمله اشاره‌ای بود به دوران حضور ماتری در فیورنتینا در سال 2014 که تنها 6 ماه برای این تیم بازی کرد و 5 گل به ثمر رساند.
ماتری این پیام را دید و به آن پاسخ داد: «نه، من در میلان در واقع حتی بدتر از این بودم. به همین دلیل اینطور نظر دادم، چون می‌دانم که آدم در آن شرایط چه احساسی دارد.»
این بازیکن سابق با یادآوری دوران حضورش در میلان در فصل 14-2013 که در 14 بازی تنها یک گل به ثمر رسانده بود، دلیل قضاوت صریحش درباره طارمی را توضیح داد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1067598/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امضای توافقنامه همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه

جزئیات بسته حمایت از مستاجران چیست؟

تبریک خاص به حمید مطهری از روی سکوها

خشم مدافع نساجی از تصمیم جنجالی ساکت!

راموس: فکر نمی‌کردم مکزیکی‌ها اینقدر عاشق فوتبال باشند

علی نعمتی با نقش زورو علیه تراکتور

حضور روحیه‌بخش دو پیشکسوت استقلال در تمرین

در تبریز با گل منتظرتان هستیم!

جدایی واگنر به ضرر آلمان است اما به او افتخار می‌کنیم

دوست دارم در قفس با لوئیز سوارز مبارزه کنم!

7 بازیکن تراکتور در آغوش یحیی

مورینیو؛ گزینه سرمربیگری تیم ملی پرتغال

پیدا و پنهان مذاکرات ایران و آمریکا از تلویزیون پخش می‌شود

وزیر دفاع: دشمن به دلیل قدرت بازدارندگی ما پای میز مذاکره می‌نشیند

ترامپ پیش از عزیمت به رم: در مورد ایران همه چیز به خوبی پیش می‌رود

رایزنی وزرای خارجه ایران و عمان در مسقط

تکریم مدیر کل بنیاد مازندران از مادر شهید سید جعفر مظفری در قائمشهر

شاهکاری پرکشش با حضور برد پیت و جیسون استاتهام که باید ببینید

اکران داستان «سلیمان» و فیلمی درباره سانسور

خاطره بازی با ترانه سریال «وفا» و صدای محمد اصفهانی

کشف بیش از 200 سنجاب از اتوبوس مسافربری

کیم کارداشیان، دی‌کاپریو و جاستین بیبر در صف سفر فضایی

انتصاب یک اسرائیلی به عنوان مسئول میز ایران

شرایط بهره مندی از طرح رایگان چکاپ سلامت اعلام شد

یک فعال کارگری: دلار 79 درصد زیاد شد، مزد کارگر فقط 45درصد

پست انتقال اروین انگاپت به فولاد پاک شد

طاهرخانی: پنجاه درصد بدنم دچار سوختگی شده بود

گرانترین نیمکت ذخیره فوتبال به قیمت 6 تن طلا!

ترکیب فولاد برابر تراکتور در نبرد تعیین‌کننده

برای موفقیت‌وقهرمانی به جام باشگاه‌های جهان می‌رویم

تشویق ستاره حریف توسط نساجی‌چی‌ها

اعلام ترکیب تراکتور برای تسجیل قهرمانی

عارف، زمان جنگ کجا بود؟

پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان حضور یافت

تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه رمضان

مستندی درباره مذاکرات ایران و آمریکا روی آنتن می‌رود

رئیس جدید ساترا چه رویکردی دارد؟

اجرای عرفان طهماسبی از آهنگ «قصه هزار و یک شب»

هلیوسفر جالب را ببینید

در گذرگاه زمان، خیمه شب بازیِ دهر

ابلاغ نحوه اجرای تسویه و تهاتر بدهی‌ها و مطالبات دولت

قیمت جهانی طلا کاهش یافت

هشدار اینزاگی به ستاره‌ها؛ حق اشتباه ندارید

شوک به بازیکنان نساجی قبل از شروع بازی!

خط‌خورده بزرگ نساجی در بازی مهم فصل

یامگا به دنبال فرصتی برای جبران مافات

مارادونا خودش اصرار داشت از بیمارستان مرخص شود

بدشانسی آموریم؛ فصل برای مدافع یونایتد تمام شد

سونامی طلاق بین ستاره‌های فوتبال؛ این بار فیگو!

شور و شوق فیرمینو از تقابل با تیم اوسمار