راه ترقی

آخرين مطالب

حسن روشن: تاجرنیا و نظری‌جویباری هم «تو زرد» از آب درآمدند! ورزشی

حسن روشن: تاجرنیا و نظری‌جویباری هم «تو زرد» از آب درآمدند!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /پیشکسوت تیم فوتبال استقلال تهران گفت: مشکلات استقلال باید ریشه‌ای حل شود و با یک قهرمانی در جام حذفی که آن هم هنوز معلوم نیست، مصیبت‌های بزرگ این تیم حل نخواهد شد.
 حسن روشن ضمن اشاره به شرایط نابه‌سامان باشگاه استقلال در پاسخ به این پرسش که شوکِ حضور جباری باعث پیروزی استقلال در جام حذفی مقابل پیکان شد؟، اظهار داشت: خداراشکر استقلال در جام حذفی پیروز شد، اما متوجه نمی‌شوم که مگر چه اتفاقی افتاده که از شوک صحبت می‌کنند؟ یک بازی را برده‌اند و در شأن تیم بزرگ استقلال هم همین است که در چنین بازی‌هایی برنده از مستطیل سبز بیرون بیاید.
وی در ادامه افزود: راهی که مدیران استقلال می‌روند خطاست. دوست و دشمن در جلسه‌ای که از سوی مدیران باشگاه استقلال برگزار شد کنار هم نشستند و قرار شد در ابتدا کمیته پیشکسوتان را درست کنیم و سپس کمیته فنی تشکیل شود تا تیم در روال خوبی قرار بگیرد و نظارت کافی روی نفرات باشگاه باشد، اما متأسفانه این اتفاق رخ نداد و بد قولی کردند.
از جلسات بدون برنامه و فوری نمی‌شود انتظار خروجی خوبی داشت!
پیشکسوت استقلال در رابطه با جلسه مسئولان باشگاه استقلال با پیشکسوتان این تیم و حضور عجیب برخی افراد در قامت پیشکسوت که حتی سابقه بازی برای استقلال را نداشتند، گفت: ساعت 12 شب علی تاجرنیا با من تماس گرفت و از من خواهش کرد در جلسه حضور داشته باشیم. اگر پیامکی یا از طریق افراد دیگر اطلاع می‌داد به هیچ وجه در این جلسه شرکت نمی‌کردم، اما چون احترام گذاشت و درخواست رسمی کرد که برای موفقیت استقلال همگی دور هم جمع شویم، در این جلسه حضور داشتم.
وی ادامه داد: موافق این موضوع هستم که برخی افراد اصلاً در قامت پیشکسوت استقلال نبودند که در این جلسه حضور داشته باشند، اما به هر حال از این جلسات بدون برنامه و فوری نمی‌شود انتظار خروجی خوبی داشت! یکسری افراد آن‌جا بودند و یکسری افراد باید می‌بودند که نبودند! اسم 40 نفر را نوشتیم و قرار بود نفرات مشترک و مورد نظر پیشکسوتان و مسئولان باشگاه استقلال را کاندیدای حضور در کمیته‌ها کنیم. فعلاً که اتفاقی در این زمینه رخ نداد و برگزاری جلسه بی‌فایده بود.
بازار
کاش فدراسیون فوتبال جام حذفی را تقدیم تاجرنیا و نظری‌جویباری کند!
روشن در رابطه با شرایط جباری تصریح کرد: سرنوشت مجتبی جباری همانند سهراب بختیاری‌زاده و محمد نوازی خواهد شد و متأسفانه در این وضعیت بحرانی استقلال به جایی نمی‌تواند برسد. کاش ما برویم از فدراسیون فوتبال خواهش کنیم که جام حذفی را دو دستی تقدیم علی تاجرنیا و علی نظری‌جویباری و استقلال کنند! چرا مدیران و هیئت مدیره استقلال فقط از گرفتن جام حذفی صحبت می‌کنند؟ چرا فقط جلوی پایشان را می‌بینند و به فکر آینده نیستند؟ به این که نمی‌گویند تیم‌داری!
وی اظهار داشت: مشکل استقلال باید ریشه‌ای حل شود و با یک قهرمانی در جام حذفی که آن هم معلوم نیست، مشکلات بزرگ این تیم حل نخواهد شد. در هر صورت من اصلاً روی تاجرنیا و نظری‌جویباری حساب باز نمی‌کنم. جلسه‌ای هم که گذاشتند به خوبی پیش نرفت. این دو نفر هم تو زرد از آب درآمدند و مطمئن باشید بلایی که سر مربیان قبلی آوردند سر جباری هم خواهند آورد و او را اخراج می‌کنند.
چراغپور را برای چه به استقلال آوردند؟
پیشکسوت استقلال در پایان با گلایه فراوان خاطرنشان کرد: صبر هواداران استقلال از صبر ایوب بیشتر شده است! تا کی می‌خواهند این وضعیت را ادامه دهند و هواداران عذاب بکشند؟ در ابتدای حضور تاجرنیا در استقلال با او یک بار صحبت کردیم و فکر می‌کردیم بتواند مشکلات استقلال را حل کند، اما متأسفانه تاکنون تغییرات مثبتی را شاهد نبودیم و همچنان همان روال سابق اشتباه و تغییرات پیاپی سرمربی در تیم، در حال اجراست. این جلال چراغپور را برای چه به استقلال آوردند؟ اصلاً او کیست؟ با این برنامه‌های غلط امثال محمود فکری و علیرضا منصوریان را در استقلال نابود کردند. این تیم اکنون نیازی به مربی و دستیار ندارد و کلی بازیکنان گران‌قیمت و بی‌فایده در تیم وجود دارد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1069173/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عقبگرد یک میلیارد دلاری صادرات فولاد ایران در سال 1403

چهارمین اقتصاد بزرگ جهان، کشور نیست!

انقلاب بزرگ در ورزشگاه‌ها؛ ایکس‌ری و چهره‌زن!

لیورپول قهرمان شد، کیه‌زا هنوز نه!

محرومان این هفته لیگ؛ لشکر مدیر و مربی غایب!

سکوهای آبی بعد از دو ماه خندید

مدافع پرسپولیس به تراکتور گل زد و خاموش شد!

تراکتور در قزوین نه سرمربی دارد، نه سرپرست!

ترکیبی از پویول و پیکه؛ قیصر جدید بارسلونا

پایان شایعات زندگی خصوصی فیگو با یک عکس

رودریگو، قربانی درخشش امباپه و وینیسیوس!

کلید اسکودتوی ناپولی در دستان مک‌گایور

واکنش احمدی‌نژاد به انفجار بندر شهید رجایی

کتابخانه زیبای پدر محمدعلی ابطحی

مثال فوتبالی ابراهیم اصغرزاده درباره مذاکرات اخیر

دو روز از فوت پدرشون نگذشته خواستگار اومده

سیروس به هیچ پس‌اندازی رحم نمیکنه!

اجرای «در زلف تو آویزم» با آواز علیرضا قربانی

آماری از مراکز مشاوره در سراسر کشور

آخرین وضعیت اطفای حریق در بندرعباس اعلام شد

آدم ربای شیطان صفت به دام افتاد

آغاز بهره‌برداری از تراموا در تهران تا نیمه دوم سال جاری

تصادفات سال گذشته در تهران جان 226 عابر پیاده را گرفت

ماموریت ناسا برای مطالعه «الکتروجت‌های شفق قطبی» آغاز شد

سخنان دلنشین اردشیر رستمی

حذف دادزن‌های نیمکت از لیگ برتر فصل آینده!

مقصد بعدی داروین نونیز؛ غول مادریدی!

میزبانی تیم ملی در مشهد، نیازمند موافقت شورای تامین

بارسلونا با دو غایب قطعی مقابل اینتر

یحیی و مهندسی جشن شادی در لب کارون

اولین تجربه حضور بازیگران «جان سخت» در سینما ​

عزت الله ضرغامی: جیرانی را از «هفت» کنار نگذاشتیم

چقدر بهت پول بدم دست از سر پسرم برداری

نماهنگ زیبای «سیانور» با صدای محمد معتمدی

اظهارات مهم وزیر کشور در مورد حادثه بندر شهید رجائی؛ مقصران احضار شدند

آماده‌باش اورژانس تهران در پی هشدار هواشناسی برای طوفان

خرید تضمینی پیاز آغاز شد

با دو بازی عالی بارسلونا را حذف می‌کنیم

دست از سر مهدی طارمی بردارید!

واکنش رسمی فدراسیون به 18 تیمی شدن لیگ برتر

امضای 7 تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان ایران و جمهوری آذربایجان؛ پزشکیان: وقتی در اینجا هستم حس می‌کنم در تبریزم

معاون راهبردی رئیس‌جمهور: شرق فرهنگی، ظرفیت درانداختن طرحی نو در عرصه حقوق بشر را دارد

معرفی کاراکترهای عروسکی از زبان «محمد لقمانیان»

فستیوال کوچه با قصه‌خوانی «سروش صحت» به پایان رسید

خواستگاری پر تب و تاب از ستایش خانم!

اکران فیلم کلاسیک «فاوست» در تهران

«شاید خنده برگشت، خدارو چه دیدی؟»

تشکیل کمیته‌ بررسی علل حادثه بندر شهید رجایی و احضار برخی از مقصرین

جزئیات حریق یک انبار در خیابان شهید رجایی؛ خسارت 800 میلیاردی حادثه

اظهارات مهم وزیر کشور در مورد حادثه بندر شهید رجائی؛ مقصران احضار شده‌اند