راه ترقی

آخرين مطالب

احداث باغچه های محلی در مناطق 22گانه شهرداری تهران

احداث باغچه های محلی در مناطق 22گانه
  بزرگنمايي:

راه ترقی - اداره کل آموزش های شهروندی با همکاری سازمان بوستان ها و فضای سبز شهرداری تهران در هفته جاری طرح «کاشت مشارکتی و نگهداشت گل و گیاه در زندگی آپارتمانی و محیط همسایگی» را در محلات و مجتمع های آپارتمانی مناطق 22گانه اجرا می‌ کند.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، پویش «ارتقاء فرهنگ آپارتمان نشینی» در سه محور قوانین و حریم خصوصی، همسایگی و مشارکت و محیط زیست با تاکید بر کاهش پسماند از اول دی ماه 99 و با ابلاغ مستقیم شهرداری تهران به تمام مجموعه های تابعه شهرداری تهران کار خود را آغاز کرد.
علی محمد مختاری مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران در این رابطه با اشاره به مشارکت و همکاری فعال این سازمان در طرح های محیط زیستی پویش ارتقا فرهنگ آپارتمان نشینی، گفت: چهار طرح محیط زیستی با عنوان باغچۀ محله و مجتمع آپارتمانی، دیوار سبز مشارکتی، کاشت گل و گیاه مشارکتی خانواده و المان مشارکتی در قالب این پویش اجرا می شود.
او در تشریح اقدامات حوزه طرح کاشت مشارکتی و نگهداشت گل و گیاه، خاطرنشان کرد: در حوزه باغچۀ محله و مجتمع آپارتمانی، باغچه‌ها بسته به هدف می‌توانند برای عموم ساکنان محلات به کار گرفته شوند.
همچنین مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضاهای سبز شهری گفت: طراحی و اجرای این باغچه‌ها برای اهداف مختلفی مثل زیست محیطی، اقتصادی، جلب مشارکت و تقویت حس تعلق به محل، زیباسازی و آموزش است. لازم به ذکر است که فرایند راه‌اندازی این باغچه‌ها به صورت کاملا مشارکتی دیده شده است. 
مختاری در مورد طرح دیوار سبز مشارکتی توضیح داد: دیوارهای سبز در محیط همسایگی می توانند بسته به ظرفیت موجود از یکسو و اهداف و اولویت های مورد انتظار از سوی دیگر به طرق مختلفی انجام شوند. در کل دیوارهای سبز مشارکتی را فارغ از کم و کیف اجرا، می توان دارای اثرات مثبت در ابعاد زیست محیطی، ابعاد زیباشناختی و ابعاد اجتماعی دانست. 
مختاری خاطرنشان کرد: در حوزه کاشت گل و گیاه مشارکتی خانواده، یکی از مهم­ترین ایده هایی که می تواند برای زندگی های آپارتمان نشینان مؤثر باشد آن است که در فضای داخلی خانه و همچنین در بالکن ‌هایشان از گل و گیاه های متفاوتی استفاده کنند تا زیبایی به محیط زندگی دهد و عدم ارتباط روزانه با طبیعت را به دلیل سبک زندگی شهرنشینی و آپارتمان نشینی تا حدودی جبران کند. اما در این طرح به واسطۀ شیوۀ اجرا اهداف دیگری مانند پرکردن اوقات فراغت به شیوۀ مؤثر، مهارت افزایی و ارتقای آگاهی شهروندان در حوزۀ گل و گیاهان آپارتمانی و احساس تعلق بیشتر نسبت به محیط همسایگی، نیز محقق خواهد شد. 
مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران با اشاره به اینکه اجرای طرح «کاشت مشارکتی و نگهداشت گل و گیاه در زندگی آپارتمانی و محیط همسایگی» در مناطق 22 گانه شهر تهران در قالب پویش ارتقا فرهنگ آپارتمان نشینی از هفته جاری عملیاتی می شود، اظهار کرد: علاوه بر اجرای طرح های محیط زیستی با عنوان باغچۀ محله و مجتمع آپارتمانی، دیوار سبز مشارکتی، کاشت گل و گیاه مشارکتی خانواده و المان مشارکتی به زودی در پویش ارتقای فرهنگ آپارتمان نشینی، شاهد حرکت و فعالیت کارناوال های نما و منظر شهری در سطح محلات شهر تهران خواهیم بود.
دانشور عنوان کرد: باغچه‌های محله به مثابۀ فضاهای مشترکی هستند که شهروندان ساکن آن محله برای کاشت و نگهداشت گل و گیاه در آن فضا،گردهم می‌آیند و با یکدیگر در بهبود کیفیت زندگی در محله یا مجتمع های آپارتمانی مشارکت خواهند کرد،اندازۀ این باغچه‌ها متناسب با فضاهای در اختیار مجریان این طرح، می‌تواند از خیلی کوچک تا بزرگ باشند.
مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران با بیان اینکه نماد مشارکتی یکی از مهم ترین عواملی است که می ‌تواند در مورد رویکرد مشارکتی توسعه و ظرفیت ‌سازی اجتماعی به کارآید، افزود: سهم و نقش و حضور شهروندان در طراحی فضاها و نمادهای شهری است. پیشنهاد نماهای شهری مشارکتی با گل و گیاه از آن رو است که بتواند یک نماد از مشارکت شهروندان در سبز نگه داشتن فضای محله یا مجتمع شان را محقق کند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/261928/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آخرین نرخ پروازهای داخلی تا 20 بهمن اعلام شد

جزئیات بزرگترین قرارداد تاریخ صنعت نفت ایران

پاسخ وزیر نیرو به خبرنگار آخرین خبر درباره وضعیت برق کشور در تابستان و زمستان آینده

نامه جدید قوه قضاییه درباره کروز و ایران‌خودرو

مرکز مدیریت دارایی شبکه برق و‌ تجهیزات تهران راه اندازی شد

افزایش مهلت انقضای درخواست های تخصیص ارز به 30 روز

بهترین خبر ممکن به فلیک رسید

احضار بازیکن تراکتور به کمیته اخلاق

حضور دایی در افتتاحیه مسابقات فرشتگان سندروم دان

برگزاری دیدار سپاهان و ملوان با VAR

چهار پیروزی نمایندگان کشتی ایران در پیکارهای بین‌المللی زاگرب

دلیل واقعی غیبت دو ستاره رئال برابر لگانس

تمدید افغانستان با مربی ایرانی؛ رؤیای ما را زیباتر کن

ژوائو می‌داند میلان هفت لیگ قهرمانان برده!

حواشی داغ حیاط دولت؛ وزرا و معاونان رئیس جمهور چه گفتند؟

روحانی: صدام این همه کشتار و جنایت کرد اما امام اجازه مذاکره دادند

جلایی پور قائم مقام ظریف شد

آیت‌الله جنتی: انقلاب اسلامی آغازگر راهی شد که قطعاً به نابودی قدرت‌های استکباری ختم خواهد شد

کرملین: روسیه به روابط نزدیک خود با ایران ادامه می‌دهد

رفیق‌دوست: امام می‌فرمودند که سپاهی باید سیاست را بفهند، اما در سیاست دخالت نکند

گزارش روزنامه خراسان از بحران هویت در پرونده هسته ای ایران

اعضای هیئت رئیسه فراکسیون کارگری مجلس انتخاب شدند

توییت جدید ترامپ درباره توافق هسته‌ای مدنظرش با ایران

امینی، کارگردان «چشم بادومی»: بعد از ساخت فیلم خودم هم K-Poper شدم!

عظیمی‌‏نژاد: پایتخت از ماه رمضان پخش می‌شود

بازگشت غفوریان به عرصه کارگردانی/سریال کمدی با حضور رضا عطاران می سازم

یکی از مشکلات بزرگ سینما و تلویزیون انتخاب بازیگر است

«سالن چهار» در سانس ویژه جشنواره به نمایش در می‌آید

فتوکال انیمیشن سینمایی «پسر دلفینی 2»

غفوریان درباره سکانس گشت ارشاد «زیباصدایم کن» :این چیزیست که با عبور از خیابان ولیعصر خواهیم دید

ویدئوی زیر خاکی از کنسرت استاد جواد معروفی در کانادا

6 روز تا جشنواره موسیقی فجر/ بدون جدول؛ بدون فروش بلیت!

شگرد عجیب زوج سارق بعد از 2 سال لو رفت

اعتراف دلال عتیقه به قتل زن جوان در پارک

دستگیری قاتلی که پدر زن خود را به ضرب گلوله کشت

حاجی‌بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان شد

2 کشته بر اثر انفجار مواد محترقه دست ساز در تهران

آیا جهان ما حاصل سفیدچاله است؟

صدا بزن مرا شبی به غربتی که خواستی!

بانوان شاعر از دید بهمن بنی هاشمی

سرمقاله فرهیختگان/ شهرت شرقی

واکنش وزیر ورزش به شایعه حضورش در وزارت راه

دستفروشی در بساط قانون؛ از اجاره میلیونی پیاده‌روها تا سردرگمی در ساماندهی

تامین ارز واردات به مرز 58 میلیارد دلار رسید

برنامه های دولت چهاردهم برای رفع محرومیت و توسعه پایدار روستایی

افزایش 75 میلیون متر مکعبی گاز نسبت به سال گذشته

سراج: حضور در جام‌جهانی حق ابراهیم تهامی بود

وقتی سن برای رونالدو فقط یک عدد است

کفاشیان: دلیلی برای عدم صلاحیتم در اساسنامه ندیدم

کریستیانو رونالدو، اسطوره فوتبال جهان 40 ساله شد