راه ترقی

آخرين مطالب

لشکری: اعزام به اردن گام نخست توسعه پاراتکواندو زنان است ورزشی

لشکری: اعزام به اردن گام نخست توسعه پاراتکواندو زنان است
  بزرگنمايي:

راه ترقی- مسابقات کسب سهمیه پارالمپیک در قاره آسیا با حضور 65 پاراتکواندوکار روز 2 خردادماه به میزبانی «امان» پایتخت اردنبرگزار خواهد شد. فاطمه دودانگه در وزن منهای 49 کیلوگرم (K44) و رایحه شهاب در وزن به اضافه 58 کیلوگرم (K44) دو نماینده ایران هستند که برای کسب سهمیه پارالمپیک در این رقابت‌ها شرکت می‌کنند. هدایت این نفرات برعهده عاطفه کشاورز به عنوان سرمربی و الهه مهربانی به عنوان مربی است.

«حسین لشکری» رییس انجمن تکواندو فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین روز سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: باید ابتدا هدف تشکیل تیم تکواندو زنان پارالمپیکی را بررسی کنیم. دختران ایران در این رشته دارای استعداد زیادی هستند و بدون شک توانایی درخشش در سطح جهان را دارند. از این ظرفیت بهره خواهیم گرفت تا بتوانیم زمینه قهرمان سازی را ایجاد کنیم. البته لازمه رسیدن به موفقیت برنامه منظم و مستمر است زیرا تیم پاراتکواندو زنان رشته‌ای نوپا و باید برنامه‌های زیادی را برای موفقیت آن در دستور کار قرار گیرد. ورزشکاران این رشته توانایی زیادی دارند و می‌توانند مانند پسران در سطح جهان و آسیا بدرخشند. برای مسابقات اردن برنامه‌ریزی داشتیم و این گام نخست موفقیت زنان پاراتکواندو است.

او با بیان اینکه مسابقات اردن آخرین مرحله از گزینشی پارالمپیک توکیو است افزود: تیم را اعزام کردیم و انتظار زیادی از آنان نداریم اما احتمال دارد که آنان سهمیه را کسب کنند که برای گام نخست موجب مسرت خواهد بود. اگر این اتفاق رخ دهد بدون شک انگیزه ورزشکاران بیشتر خواهد شد. امیدوارم بهترین نتیجه ممکن در این تورنمنت برای دختران ایرانی به دست آید.

لشکری با بیان اینکه مسابقات اردن آغاز راه اعزام بین‌المللی زنان در رشته پاراتکواندو است عنوان کرد: تا سال آینده چند مسابقه پیش رو داریم که یکی از آنها در رده سنی جوانان و بازی‌های بحرین است. برای این بازی‌ها نیز برنامه لازم در دستور کار است و بعد از آن نیز برای تورنمنت‌های بزرگ و جهانی برنامه‌ریزی خواهیم کرد. اگر دختران ایرانی سهمیه کسب کنند و در لیست اعزام نیز باشند شرایط خیلی متفاوت خواهد بود.

رییس انجمن پاراتکواندو فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین این را هم گفت: 2 ورزشکار دختر به اردن اعزام می‌شوند که در صورت کسب سهمیه شمار سهمیه تکواندو ایران در توکیو به عدد چهار خواهد رسید. در بخش مردان نیز کسب سهمیه کردیم و امید داریم که 2 ورزشکار ما در توکیو خوش بدرخشند. مهدی پوررهنما و اصغر عزیزی 2 سهمیه ایران را کسب کرده و در لیست ورزشکاران شانس کسب مدال قرار دارند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/262322/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش تولید نفت و گاز با وجود تحریم‌ها

گل یا پوچ ایران خودرو بازار سهام را گیج کرد؛ وضعیت بورس امروز 17 بهمن 1403

استقلال و همان گزینه‌های پرسپولیس!

تصمیم نهایی لژیونر جوان ایران در تابستان

یک وی‌ای‌آر به لیگ برتر اضافه شد

رونالدو به ایران نمی‌آید، مگر به دو دلیل!

حضور 4 آزادکار در فینال رنکینگ کرواسی

واکنش رئیس الهلال به شعارهای جنجالی مقابل پرسپولیس

دنیامالی: می‌توانیم در ایران با بالاترین سطح میزبانی‌ها را برگزار کنیم

درستکار: رنکیگ کرواسی را به عنوان مسابقات تدارکاتی می‌بینیم

درخشان: کار دورسون قشنگ و جالب نبود

بازگشت درویش به انتخابات فدراسیون!

ترامپ: توافق صلح‌آمیز هسته‌ای راستی‌آزمایی‌شده با ایران را ترجیح می‌دهم

لاهوتی: پزشکیان محور تحقق وفاق است

زیدآبادی: ترامپ در مورد ایران به رمز و کنایه، هدف و استراتژی‌اش را آشکار کرد

یادداشت محسن رضایی درباره اقتصاد آمریکا در دوره ترامپ

واکنش سخنگوی قوه‌ قضائیه به صدور پروانه وکالت سعید مرتضوی: باید بررسی کنیم

نشست خبری انیمیشن «پسر دلفینی 2» در کاخ رسانه

از آرزوی رویا میرعلمی تا انتقاد مهران غفوریان در نشست مطبوعاتی «کفایت مذاکرات»

«رکسانا» در سانس ویژه روز ششم جشنواره فیلم فجر 43

علی اوجی: «شوهر ستاره» فیلم گران‌تری از «دست تنها» است

داور عصر جدید: آقایان! روی روش‌های رسانه‌ای موجود پافشاری نکنید

مهسا طهماسبی: کمدی بازی کردن سخت ترین کار دنیاست!

واکنش محسن کیایی به مجری‌گری در تلویزیون

«شروین حاجی پور» خواننده رسمی تیتراژ «پسر دلفینی 2» است؟

موزیک ویدئوی «نگو تموم شد هر چی بود» از سون بند

برقراری بیش از 41 هزار تماس با 110 در روز گذشته

کشف نیم تن مواد محترقه در بازار تهران

تعداد ماه‌ها در منظومه شمسی

برگزاری محفل شعر نوزدهمین جشنواره بین المللی فجر در زاهدان

آخرین نرخ پروازهای داخلی تا 20 بهمن اعلام شد

جزئیات بزرگترین قرارداد تاریخ صنعت نفت ایران

پاسخ وزیر نیرو به خبرنگار آخرین خبر درباره وضعیت برق کشور در تابستان و زمستان آینده

نامه جدید قوه قضاییه درباره کروز و ایران‌خودرو

مرکز مدیریت دارایی شبکه برق و‌ تجهیزات تهران راه اندازی شد

افزایش مهلت انقضای درخواست های تخصیص ارز به 30 روز

بهترین خبر ممکن به فلیک رسید

احضار بازیکن تراکتور به کمیته اخلاق

حضور دایی در افتتاحیه مسابقات فرشتگان سندروم دان

برگزاری دیدار سپاهان و ملوان با VAR

چهار پیروزی نمایندگان کشتی ایران در پیکارهای بین‌المللی زاگرب

دلیل واقعی غیبت دو ستاره رئال برابر لگانس

تمدید افغانستان با مربی ایرانی؛ رؤیای ما را زیباتر کن

ژوائو می‌داند میلان هفت لیگ قهرمانان برده!

حواشی داغ حیاط دولت؛ وزرا و معاونان رئیس جمهور چه گفتند؟

روحانی: صدام این همه کشتار و جنایت کرد اما امام اجازه مذاکره دادند

جلایی پور قائم مقام ظریف شد

آیت‌الله جنتی: انقلاب اسلامی آغازگر راهی شد که قطعاً به نابودی قدرت‌های استکباری ختم خواهد شد

کرملین: روسیه به روابط نزدیک خود با ایران ادامه می‌دهد

رفیق‌دوست: امام می‌فرمودند که سپاهی باید سیاست را بفهند، اما در سیاست دخالت نکند