راه ترقی

آخرين مطالب

افتتاح فازهای جدید پروژه هزار و یک شهر تا 2 سال آینده در پایتخت شهرداری تهران

افتتاح فازهای جدید پروژه هزار و یک شهر تا 2 سال آینده در پایتخت
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران از افتتاح فازهای جدید پروژه هزار و یک شهر تا 2 سال آینده خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی نوید خاصه باف اظهار داشت: در گذشته درآمد شهرداری از عوارض، تراکم فروشی و موضوعاتی از این قبیل تأمین می‌شد ولی اکنون شرایط متفاوت شده و بر اساس سازوکارهای مشخص، سازمان سرمایه‌گذاری شهرداری تهران می‌تواند از ظرفیت بخش خصوصی در جهت تأمین درآمدها اقدام کند. در واقع راه اندازی این سازمان از حدود 20 سال پیش بررسی شد و علیرغم تشکیل آن، طی سال‌های گذشته با فراز و فرودهای مختلف همراه بوده است.
مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران افزود: سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران اهرم درآمدزایی برای شهر بوده و در واقع این سازمان با برنامه‌هایی که در دستور کار داریم، قطب درآمدزایی شهرداری خواهد شد.
خاصه‌باف با اشاره به اینکه اگر این سازمان به جایگاه اصلی خود بازگردد می‌تواند حتی کل بودجه شهرداری تهران را تأمین کند، گفت: در حال حاضر، سال جاری این سازمان 5 درصد بودجه‌ای را که تصویب شده است تأمین کرده و در واقع 5 درصد از حدود 80 همت سال جاری را تأمین کردیم.
مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران با اشاره به اینکه امسال حدود 3,000 میلیارد تومان توسط این سازمان درآمدزایی حاصل شده است در حالی که سال گذشته هیچ درآمدی در این سازمان محقق نشد، گفت: در حال حاضر قراردادهای خوبی با بخش خصوصی بسته شده و در جهت تحقق پروژه‌ها پیش‌رفته‌ایم.
خاصه‌باف با بیان اینکه متأسفانه در دوره‌های گذشته برخی از پروژه‌ها بلاتکلیف مانده و به نوعی قفل شده بود، گفت: ما این موضوعات را آسیب شناسی کردیم و مشخص شد که عوامل مختلفی سبب بروز این مساله شده که شامل عدم اهلیت سنجی سرمایه‌گذار و شریک، مشکلات تورمی و عمل نکردن به تعهدات در دوره‌های قبل در قبال بخش خصوصی شده است.
وی با بیان اینکه 43 پروژه بلاتکلیف وجود داشته که 17 مورد آن حل و مذاکرات صورت گرفته است، گفت: کل بودجه شهرداری را می‌توان سالانه از سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی تأمین کرد ولی متأسفانه به دلیل مشکلاتی که قبلاً وجود داشته این موضوع پیش از این به قهقرا رفته و اکنون اقدامات خوبی توسط شهرداری تهران انجام گرفته است.
خاصه‌باف با اعلام اینکه ارزش دارایی‌های شهرداری در پروژه‌های مشارکتی 150 همت و حدوداً ارزش دارایی‌های بخش خصوصی هم 150 همت و مجموعاً از 300 همت است گفت: اکثر پروژه‌های مشارکتی پروژه‌های بزرگ و مگامال است و نمی‌توان گفت که مثلاً دو تا سه ماه دیگر نهایی خواهد شد ولی بسیاری از پروژه‌ها مشکلات حقوقی آن برطرف شده و به سرانجام رسیده است و انشاالله از سال آینده افتتاحیه‌هایی خواهیم داشت.
مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران به پروژه پاساژ سعدی اشاره کرد و گفت: 70 درصد این پروژه برای شریک است و توافقات با سرمایه‌گذار و شریک انجام گرفته و مشکلات آن رفع شده است همچنین پروژه صادقیه سال آینده محقق خواهد شد دعواهای حقوقی پروژه مگامال هم در حال برطرف شدن است.
وی درباره سرانجام پروژه هزار و یک شهر خاطرنشان کرد: مشکلات این پروژه هم برطرف شده و توافق نامه‌ای با شریک انجام و ساخت شهربازی از سر گرفته می‌شود و طی 2 سال آینده دو فاز از شهربازی افتتاح خواهد شد.
خاصه‌باف تصریح کرد: پروژه هزار و یک شهر بزرگترین و پیچیده‌ترین پروژه کنونی شهرداری تهران محسوب می‌شود که خبرهای خوبی در این زمینه برای شهروندان خواهیم داشت.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/836250/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بارسلونا حریف رئال مادرید در فینال کوپا دل‌ری شد

لیورپول 1-0 اورتون؛ اشلوت آماده فتح اولین جام!

دلامادونینا: همه چیز به بازی برگشت موکول شد

سیزده به‌در پادگان تعطیل نبود

چهار ایرانی در جام ملتهای نوجوانان آسیا

حمله به ژوزه مورینیو با اسم سرمربی پرسپولیس!

سیتی 2-0 لستر؛ پیروزی آسان در شب خلوت اتحاد!

روایت پورموسوی از استعفا و بازگشت به مس

اتلتیکو نزدیک به ده نفره شدن!

حذف جنجالی مورینیو در شب پرآشوب استانبول!

گلزن غافلگیرکننده دوباره علیه استقلال

پناهگاه ایرانیان در خطر ویرانی

گل اول بارسلونا به اتلتیکو توسط فران تورس

گل اول آث میلان به اینتر توسط آبراهام

گل اول لیورپول به اورتون توسط ژوتا

گل اول اینتر به آث میلان توسط چالهان اوغلو

بهت لیورپولی‌ها؛ این خطا قرمز نداشت!

درها باز شد، چه پاسی از لامین یامال!

دنیا درباره حمله مورینیو به بوروک صحبت می‌کند!‏

تصویری از دیدار سردار زاهدی با رهبر انقلاب به‌مناسبت سالگرد حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق

تسلیت در پی درگذشت پدر بزرگوار همکار حوزه ریاست

زاینده‌رود پُر آب می‌شود

برخورد پژو پارس با پژو 405، چهار کشته برجای گذاشت

نارضایتی مدیر میلان؛ در 2025 خوب نبوده‌ایم!

خشم طرفداران سانتوس از نیمار؛ فوتبال اولویتت نیست!

حمله آزمون و عزت‌اللهی به سومین قهرمانی!

واکنش‌ گسترده رسانه‌های عبری به سخنان لاریجانی

روایت وزارت امور خارجه روسیه از دیدار تخت‌روانچی و ریابکوف

ویتکاف پُست خود خطاب به عراقچی را پاک کرد!

نقی خودشو استراتژی کرد

ای مرگ بر اسرائیل ، مرگ بر آمریکا__اوس موسی قضیه پهباد رو لو داد

نقی با دشمن خیالی زندس

بالاخره بهتاش پیداش شد

بالاخره بهتاش رو گیر آوردن

زن روستایی زیر چرخ‌های قطار جان باخت

حادثه در شهر بازی تهران

9 مصدوم بر اثر حمله سگ ولگرد

مردم در سیزده بدر به دل طبیعت زدند

رفتاری زشت و تاسف‌برانگیز؛ برداشت خاک‌های رنگی جزیره هرمز

ترمیناتور در دنیای واقعی؛ ربات مایع دانشمندان کره‌ای می‌تواند از زندان فرار کند

شعر خوانی زیبایی از مرحوم فریدون مشیری

در آستانه فاجعه؛ سقوط شیاطین سرخ به قعر تاریخ!

پزشکیان: ملت‌های اسلامی با وحدت جنایات علیه فلسطین را متوقف کنند

روسیه: تهدیدها علیه ایران غیرقابل قبول است

واکنش نماینده ترامپ به توییت عراقچی: عالیه!

ماجرای تست بامزه بازیگری رایان سرلک

چهره ها/ مرجانه گلچین و ژست متفاوتش

خوانندگی الیکا عبدالرزاقی وسط برنامه صداتو

چهره ها/ سیزده بدر شبنم قلی خانی در دل طبیعت

سر میمون دعواشون شد