راه ترقی

آخرين مطالب

افزایش تولید فراورده‌های شوینده و پاک کننده با تلاش دانش بنیان‌ها دانش

افزایش تولید فراورده‌های شوینده و پاک کننده با تلاش دانش بنیان‌ها
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مهر /یک شرکت دانش‌بنیان موفق به توسعه فرمولاسیون افزایش ظرفیت تولید فرآورده‌های شیمیایی شوینده، پاک کننده و روان کننده شده است.
به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، محصولات و فرآورده‌های شیمیایی همواره مورد نیاز کارخانه‌ها و مراکز صنعتی کشور بوده است. این در حالی است که برخی از این محصولات به صورت وارداتی به این مراکز عرضه و مورد استفاده قرار می‌گیرند. در چند سال اخیر متخصصان و فعالان این حوزه تلاش بسیاری در بومی‌سازی این محصولات و عدم وابستگی به واردات فرآورده‌های شیمیایی داشته‌اند که در این زمینه شرکت‌های دانش بنیان نقش مهمی را ایفا کرده‌اند.
در همین راستا شرکت دانش‌بنیان «پاک کوشش کار» (pck-ir.com) با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و با تحقیق و توسعه و فرمولاسیون مطابق دانش جهانی توانسته طرح موفق «افزایش ظرفیت تولید فرآورده‌های شیمیایی شوینده، پاک کننده و روان کننده» را به سرانجام برساند. این اتفاق گامی موثر در رونق تولید داخل، کار آفرینی و عدم وابستگی به واردات فرآورده‌های شیمیایی محسوب می‌شود.
سیدحسین اسماعیل‌نژاد مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پاک‌کوشش‌کار درباره آغاز فعالیت‌های این شرکت عنوان کرد: شرکت در سال 1378 تاسیس شده است. فعالیت این شرکت دانش‌بنیان، فرمولاسیون فرآورده‌های شیمیایی است؛ البته بیشترین تمرکز ما بر تولید پاک کننده‌ها است و به تازگی هم در حال فرمولاسیون یکسری محصولات جدید هستیم.
وی با اشاره به اینکه کاربردی شدن محصولات این شرکت ابتدا از طریق مشکلات یک کارخانه آغاز می‌شود، در خصوص اقدامات انجام شده در جهت به‌کارگیری محصولات تولید شده این شرکت دانش‌بنیان افزود: یک کارخانه با داشتن مشکلاتی در زمینه پاک‌کنندگی قطعه‌ها و ماشین‌آلات با ما وارد گفتگو می‌شود. بعد از بازدید و برگزاری نشست‌هایی با قسمت فنی این کارخانه، اطلاعاتی کسب می‌کنیم و با توجه به مواد خارجی که مصرف می‌کنند فرمول مشابهی را ابداع و در اختیار آن‌ها می‌گذاریم.
به گفته اسماعیل‌نژاد به محض تثبیت و تایید فرمول، کارخانه‌ها آن را خریداری می‌کنند. در چنین شرایطی سیستم بازرگانی و فروش ما به صورت خودکار شرکت‌های مشابه را پیدا می‌کند که به آن‌ها کالا بفروشد.
مدیرعامل «پاک‌کوشش‌کار» درباره ادامه روند همکاری خود با شرکت‌های دیگر خاطرنشان کرد: ادامه فعالیت‌های ما به این شکل است که بعد از حل مشکلات آن شرکت، مشکلات دیگری را به ما ارجاع می‌دهند و حتی شرکت‌های دیگر را به ما معرفی می‌کنند که ما با آن‌ها وارد گفتگو شویم و فرآورده مورد نیاز آن شرکت را تولید و عرضه کنیم.
وی با اعلام اینکه اساس فعالیت‌های این شرکت دانش بنیان تولید فرآورده‌های شیمیایی قابل استفاده شرکت‌ها و کارخانه‌ها است، خاطرنشان کرد: شرکت‌ها خیلی به فرآورده‌های جدید رغبتی نشان نمی‌دهند. در همین راستا برخی از فرآورده هایمان بر اساس مشخصات ارسالی کارخانجات همراه با ابداعات بومی سازی است.
اسماعیل‌نژاد درباره نقش شرکت دانش بنیان خود در اشتغالزایی و افزایش به کارگیری نیروی متخصص بیان کرد: شرکت‌ها هر چه گسترده‌تر شوند، اشتغالزایی هم در آن‌ها افزایش پیدا می‌کند، اما با توجه به فعالیت ما که فرمولاسیون کردن مواد شیمیایی است، رشد و گسترده شدن فعالیت‌های ما وابسته به درخواست‌ها و نیاز مشتری‌هاست.
به گفته او، در زمان تاسیس این شرکت 4 نفر در آن در حال فعالیت بود، اما در حال حاضر به 20 نفر رسیده است. مسلما افزایش میزان تولیداتمان به اشتغالزایی بیشتری در شرکت می‌انجامد که البته این اتفاق به جذب بیشتر مشتری‌ها و کارخانه‌ها بستگی دارد.
مدیرعامل شرکت «پاک‌کوشش‌کار» در خصوص نقش حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی در تولید محصولات این شرکت تاکید کرد: کمک‌های مالی صندوق نوآوری و شکوفایی در تولید محصولات ما بسیار موثر بود. وام‌هایی که از سمت بانک‌ها به شرکت اعطاء شد یا معرفی شرکت ما به صندوق پژوهش و فناوری شریف همگی باعث افزایش سرعت سرمایه گذاری این شرکت شد.
وی در همین رابطه افزود: با توجه به اینکه کارخانه‌ها در پرداخت حق الزحمه شرکت‌ها تعلل می‌کنند و ما هم مجبور هستیم مواد اولیه را نقد بخریم به همین دلیل اعطای این تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیانی، چون ما اتفاق بسیار مثبت و موثری است.
اسماعیل‌نژاد درباره اثرگذار بودن حمایت‌های مالی نهادی، چون صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: فعالیت‌های نهاد مالی، چون صندوق نوآوری و شکوفایی در افزایش تولید محصولات ما بسیار اثرگذار بود. از آنجا که تولید کننده هر چقدر بیشتر سرمایه داشته باشد می‌تواند سریعتر به اهدافش برسد، بنابراین اعطای وام 3 میلیارد تومانی از سمت صندوق باعث شد پروژه «ساوه» دو سال زودتر آغاز شود. ما با آن سرمایه توانستیم وسیله مورد نیاز تولیدات خود را خریداری و طرح توسعه‌مان را کامل کنیم.
به گفته او، کمک‌های صندوق نوآوری و شکوفایی بر پروژه ساوه اثرگذار بود و باعث شد زودتر به نتیجه برسیم. ما به عنوان یک شرکت دانش بنیان سعی می‌کنیم که با جذب منابع کار خود را توسعه دهیم. به همین دلیل هر سرمایه‌ای که از صندوق دریافت کردیم آن را در خرید موارد اولیه و توسعه طرح‌هایمان هزینه کردیم.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/979823/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نظر وزیر جهاد کشاورزی درباره محصولات تراریخته

چالش بورس کالا؛ از داغ شدن بازار تا سرد شدن تولید

علیرضا منصوریان: در فولاد پسران تعدادی از آقایان را از باشگاه بیرون کردم

علیرضا منصوریان: هنوز معلوم نیست متولی تیم امید چه ارگانی است

غیبت بهترین بازیکن ازبکستان مقابل کره شمالی

تمجید سایت روسی از عملکرد محبی مقابل کره شمالی

بدشانسی طارمی در ایران و نگرانی «اینزاگی» از مهاجم اینتر

اکرم عفیف: چیزی به نام انتقام ندارم!

می‌دانستم بعد از شوخی با سون محروم می‌شوم

دشان: فکر نمی‌کنم یک ساعت مفید فوتبال دیده باشیم!

عربستان مصدوم رباط صلیبی را به جاکارتا می‌برد

تدسکو: ایتالیا روان بازی کرد و باختیم!

پرسپولیس بدون ایوب در قطر به میدان می‌رود

بیگدلی، نماینده مجلس: اراده دولت بر رفع فیلترینگ است؛ محدود کردن جواب عکس می‌دهد

پاسخ آیت‌الله رجبی به سخنان نادرست از دیدار اعضای خبرگان با رهبر انقلاب؛ کسی در جلسه گریه نکرد

علی لاریجانی همزمان با بمباران شدید وارد بیروت شد

خاطره اولین وزیر سپاه از شلیک موشک ایرانی به باشگاه افسران عراق

نماینده ایران در اتحادیه اروپا استوارنامه خود را تقدیم شارل میشل کرد

هلاکت و دستگیری 69 عنصر تروریستی در جنوب‌شرق از ابتدای رزمایش شهدای امنیت

علی مطهری: وفاق یعنی داشتن برداشت یکسان از توسعه، برجام و FATF

لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد

بوی مذاکره و توافق با آمریکا می‌آید؟

واکنش یکی از نمایندگان هیئت دائمی ایران در سازمان ملل به ادعای دیدار ایروانی و ایلان ماسک

چهره ها/استایل هدی زین العابدین در افتتاحیه نمایشگاه سرگرمی

فرزاد موتمن با «شبگرد» به «هفت» می‌آید

چهره ها / عکس منتشر شده از مه لقا باقری و برادرش

سرزده میره خونه پسره!

دیک ون دایک بازیگر 99ساله: خوشبختانه زنده نیستم و دوره ترامپ را نمی بینم!

بررسی رابطه انیمه و فلسفه در جدیدترین قسمت از برنامه «امتداد»

مهدی میامی: «غربت» من را بار دیگر وارد بازی کرد

قطعه «غلام قمر» با اجرای علیرضا قربانی

آهنگ زیبای Amazing Grace با اجرای «پن فلوت»

گلایه فرماندار اسلامشهر در جریان کتابگردی وزیر فرهنگ

تصادف زنجیره‌ای با یک کشته و 5 مصدوم در عسلویه

مطالبه سردار رادان از مجلس برای بازنگری در مجازات قاچاق، حمل و نگهداری سلاح

نجوای گیلکی مادر شهید مفقودالاثر با یک شهید گمنام

خاکسپاری کیانوش سنجری با حضور اعضای خانواده و دوستان

گفت‌وگوی وزیر فرهنگ با راننده‌‌ای که ماهیانه 2 تا 3 میلیون تومان کتاب می‌خرد

انتظار رییس سازمان هواشناسی درخصوص شرایط بارش‌ها

کاهش بحران‌های آتش‌سوزی در صنایع نفت و پتروشیمی با محصول یک شرکت دانش‌بنیان

دستیابی به ماده اصلی عطرسازی از سوی دانش بنیان ها

دل غریب من از گردش زمانه گرفت؛ به یاد غربت زهرا شبی بهانه گرفت

آلوارو پومبو برنده جایزه سروانتس 2024 شد

تندروهای تیم امنیت ملی ترامپ چه نقشه‌ای در سر دارند؟

طلای جهانی در چالش با دلار پیروز خواهد شد؟

روایت تسنیم از برآورد متفاوت مرکز پژوهشها و سازمان برنامه از3شاخص کلان اقتصاد

بازگشت ستاره جوان کاتالان‌ها به میدان

دنیامالی: ورزشکاران ناشنوا برای ما ارزشمند هستند

روسیاهی مکرون با میزبانی از اسرائیل منفور

علیرضا منصوریان: از جیب برای آکادمی استقلال خرج کردم