راه ترقی

آخرين مطالب

رحمتی: به جسارت بازیکنانم ایمان دارم ورزشی

رحمتی: به جسارت بازیکنانم ایمان دارم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /سرمربی شمس آذر ابراز امیدواری کرد که شاگردانش از بازی با استقلال خوزستان بتوانند به اهدافشان برسند.
در اولین روز دیدارهای هفته نوزدهم لیگ برتر تیم شمس آذر قزوین باید در دیداری خارج از خانه به مصاف استقلال خوزستان برود. دیداری که با توجه به همسایگی دو تیم در جدول، فرصت خوبی برای شمس آذر است که با هدایت مهدی رحمتی به دومین برد خود دست پیدا کرده و حداقل یک رده دیگر در جدول رده بندی صعود کند. در همین خصوص سید مهدی رحمتی در نشست خبری قبل از این بازی گفت: «به نظر خودم و کل مجموعه باشگاه، یکی از سخت‌ترین بازی‌های فصل را در پیش داریم و باید به مصاف تیم منسجم و ساختارمند استقلال خوزستان برویم که با توجه به کادر موفقی که دارند فوتبال خیلی خوبی بازی می‌کنند. با توجه به اینکه فاصله بازی قبلی ما با این بازی پنج روز بود، در تمام طول هفته عملا هیچ شانسی نداشتیم که بتوانیم تمرین کنیم و بیشتر سعی کردیم بازیکنان را ریکاوری کنیم. این هم از برنامه‌ریزی بدی است که ما را در این شرایط قرار داده. به خاطر اینکه استقلال خوزستان دو روز قبل‌تر از ما بازی داشته و بیشتر از ما استراحت کرده. ما عملا یک بازی سخت با سپاهان داشتیم و بلافاصله باید خودمان را آماده می‌کردیم. اینکه یک مسافرت طولانی هم در پیش داشتیم سعی کردیم خودمان را به لحاظ بدنی و ذهنی ریکاوری کنیم و آماده بازی فردا شویم.»
او در همین باره ادامه داد: «همه بچه‌های تیم و مجموعه باشگاه ما از اهمیت بازی فردا آگاه هستند. سعی کردیم این نکته را با بازیکنان مطرح کنیم که بازی با سپاهان دیگر تمام شده و عملا مهمترین بازی ما در این فصل بازی فرداست که امیدوارم با توجه به حساسیتی که این بازی دارد بازیکنان ما این درک را داشته باشند که بتوانند همه توان خود را درون زمین بگذارند تا بتوانیم نتیجه‌ای که مدنظرمان هست را کسب کنیم. با توجه به شناختی که در این مدت کم از بچه‌ها دارم فکر می‌کنم که آماده بازی فردا شده باشند.»

رحمتی در پاسخ به این موضوع که در شمس آذر نتایج بهتری نسبت به دو تیم قبلی‌اش گرفته، توضیح داد: «درباره گذشته نمی‌خواهم زیاد صحبت کنم ولی شما باید ببینید از نتیجه نگرفتن چه چیزی مدنظرتان است. حضور ما در باشگاه نساجی با اولین حضور این تیم در باشگاه‌های آسیا مصادف شده بود و ما باید همزمان در باشگاه‌های آسیا و هم در لیگ برتر بازی می‌کردیم. الان خودتان دارید بقیه تیم‌ها را هم می‌بینید. ما در آنجا به لحاظ بازیکنی پتانسیل لازم را نداشتیم که در هر دو جام موفق شویم. درباره هوادار هم صحبت‌ها را کرده‌ام. شرایط آنجا مشخص بود.»
سرمربی شمس آذر در ادامه پاسخ قبلی خود، درباره تیم جدیدش گفت: «در رابطه با شمس آذر باید این را بگویم که شمس آذر دو سال قبل در لیگ یک قهرمان شده بود و بدون حرف و حدیث به لیگ برتر صعود کرده بود، در ادامه همان تیم را حفظ کرده بود و در لیگ برتر هم نتایج خیلی خوب گرفت. پتانسیل بازیکنان این تیم و ظرفیت موجود در باشگاه مشخص است و در سال‌های قبل هم نشان داده شده است. عملا در نیم فصل اول دچار برخی مشکلات بودند که با رفتن چند بازیکن از نظر کمبود نفرات دچار مشکل شده بودند. من به تک تک بازیکنان تیمم ایمان دارم و این جسارت را در آنها دیدم که هر کاری بخواهند را می‌توانند درون زمین عملی کنند. با همه وجود می‌جنگند و در خدمت تیم هستند. انشاالله خیلی سریع شمس آذر را از این شرایطی که در پایین جدول هست با کمک کل مجموعه باشگاه و همکارانم و بازیکنان و انرژی مثبت هواداران بتوانیم از این شرایط خارج شویم و آن فوتبالی که مدنظرمان هست و بازیکنانمان توانایی‌اش را دارند در ادامه راه نشان دهیم.»
رحمتی در واکنش به این سوال که آیا همچنان به دنبال حفظ رکورد نباختن خارج از خانه است، تاکید کرد: «تمام تلاشمان را می‌کنیم فردا بتوانیم به نتیجه دلخواهمان برسیم. تنها چیزی که واقعا ذهنم را در این چند روز مشغول کرده فاصله کم این دو بازی بوده. به خاطر اینکه شاید شرایط این را نداشته باشیم که بخواهیم تغییرات زیادی در ارنج تیم ایجاد کنیم و مجبوریم با همان نفرات شروع کنیم. البته دو سه تغییر هم می‌توانیم داشته باشیم. شرایط پروازی را که می‌دانید. ما دیشب ساعت 2 بامداد به اهواز رسیدیم و امیدوارم بچه‌ها خیلی زود بتوانند با شرایط وفق پیدا کنند و آماده بازی فردا باشند.»
او درباره استفاده از وی ای آر و این سوال که آیا این اتفاق را مثبت ارزیابی می‌کند یا خیر، پاسخ داد: «بازی قبل هم گفتم که اگر حق به حقدار برسد و یک صحنه‌ای واضح باشد که باعث شود گلی مردود شود، پنالتی اعلام شود و تصویر هم واضح باشد، گردن ما از مو هم نازک‌تر است. چه بسا که در بازی قبلی این اتفاق افتاد و ما قبول کردیم ولی هنوزم که هنوز است برای خودم جای سوال است که گل دوم ما به سپاهان، هیچ صحنه‌ای را ندیدم که ما را قانع کند که این توپ به دست برخورد کرده است. عملا بر اساس حدس و گمان نمی‌توانیم سوت بزنیم و تصمیمی بگیریم. امیدوارم من اشتباه کنم. در بازی فردا کادر داوری خیلی قوی بازی را قضاوت می‌کند. فکر میکنم وی ای آر هم هست. امیدوازم داوران روز خیلی خوبی داشته باشند. وجود وار آرامش روی نیمکت هر دو تیم را بیشتر میکند چه بسا تصاویر بهتر و واضح‌تری هست و دو داور در اتاق وار هستند که به داور وسط کمک می‌کنند. فکر میکنم ما بیشتر می‌توانیم تمرکزمان را روی مسائل فنی بگذاریم تا تنش از لب خط دور باشد.»

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1026769/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: سالانه 800 هزار تن سیب‌زمینی مازاد در کشور داریم

پیش بینی قیمت طلا و سکه 18 بهمن 1403

بازگشت درویش به انتخابات؛ کفاشیان و عزیزی خادم در انتظار

هاشمی خبر داد؛ بودجه 20 هزار میلیاردی ورزش در سال 1404

غیبت کاپیتان محبوب یحیی در خرم‌آباد

ژست برند‌ه‌های گل گهر قبل از مصاف با پرسپولیس

درگیری با مسی عامل اخراج مدیر ورزشی اینترمیامی!

ربیعی: فردا برای خودمان بازی می‌کنیم نه مدعیان

حاشیه‌نگاری‌های امروز حیاط دولت

رونمایی از تلفیق نسخه ارتقا یافته باور 373 با سامانه اس 300 در رزمایش اقتدار

طالبان: سفر عراقچی به کابل فصل جدیدی را در روابط افغانستان و ایران رقم زد

ظریف راهی بغداد شد

مادر شهیدان والا مقام «محمدحسن و عباس گیوه‌کی» آسمانی شد

نظر مجتبی شفیعی درباره شوخی‌های جنسی در فیلم‌های ایرانی

امسال سیمرغ بهترین فیلم از نگاه تماشاگران چگونه تعیین خواهد شد؟

سمیرا بالاخره رسید به اون چیزی که می‌خواست!

صحبت‌های بامزه دو بازیگر خردسال فیلم «ناتور دشت»

تهیه کننده «کفایت مذاکرات»: سینمای روی پاشنه فیلم کمدی می‌چرخد

سیمای حجازی‌فر به نشست «ناتور دشت» نرسید؛ صدایش چرا!

«کفایت مذاکرات» با حکم موفق!

توضیحات تهیه‌کننده «ناتور دشت» درباره شایعات دستمزد بازیگران فیلم

نقد فیلم «لاک پشت» با بازی فرهاد اصلانی

گزارشی از فتوکال و حواشی انیمیشن سینمایی «پسر دلفینی2»

ترانه سحرانگیز حسین منزوی با صدای علیرضا قربانی قطعا شنیدنی است!

آواز ماندگار و عاشقانه ای که «ناصر عبداللهی» تقدیم به همسرش کرد

مقایسه رشد امید به زندگی در ایران با میانگین جهانی

رئیس دیوان عالی کشور: پرونده‌های عام‌المنفعه یا کثیرالشاکی خارج از نوبت رسیدگی شود

فعالیت 700 بخش دیالیز در کشور

محکومیت مردان کینه‌جو به جرم آتش زدن اشتباهی پسر جوان

تپه‌های 3000 ساله کهریزک محو شده‌اند!

سیاهچاله ای بزرگتر از کهکشان آندرومدا

سخنان دلنشین دکتر بهمن بنی هاشم

وزیر نیرو: مشترکان پرمصرف کنترل پذیر می‌شوند

ماجرای افزایش 50 درصدی قیمت شیرینی و ماکارونی در سال آینده چیست؟

پیش بینی قیمت دلار 18 بهمن 1403

لیگ والیبال| ارومیه تسلیم پیکان شد؛ مهرگان به پلی‌آف رسید

اینزاگی ریسک نمی‌‌کند؛ نیمکت‌ نشینی دوباره طارمی

بازی توتی و دل پیرو در دنیای مارول

آخرین مصاحبه اشمیت استقلالی‌ها را ناامید می‌کند

انگلیس علیه شادی‌ های جنجالی؛ محروم می‌شوید

تب خیمنز در میلان؛ رکورد زلاتان شکسته شد!‏

داود منظور: 7 میلیارد دلاری که از کره جنوبی آزاد کردیم در قطر بلوکه شد!

سفر رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به استان بوشهر

یک روزنامه‌نگار پیشکسوت به یک سال محرومیت از روزنامه‌نگاری محکوم شد

غضنفری: طرحی برای اصلاح قانون مشاغل حساس به مجلس ارائه کردیم

فیلسوف روس: ایران و روسیه آماده گذار تاریخی در نظم جهانی باشند

مهران غفوریان: با رضا عطاران سریال کمدی می‌سازم

واکنش عضو مجمع مدرسین حوزه علمیه قم به ماجرای برومند و بابک/ این سخت‌گیری‌ها برای چیست؟

بازیگر فیلم آنتیک: هشت بار زدم توی گوش پژمان جمشیدی!

«سووشون» به زودی می آید/ اقتباسی از یک رمان پرمخاطب