راه ترقی

آخرين مطالب

تخت روانچی: از اسرائیل خطایی سر بزند، تاوان سنگینی خواهد داد گفتگو

تخت روانچی: از اسرائیل خطایی سر بزند، تاوان سنگینی خواهد داد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - فارس / معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان اظهار داشت رژیم صهیونیستی از قدرت و توانمندی ایران آگاه است و اگر مرتکب حماقتی شود، تاوان سنگینی خواهد داد.
«مجید تخت‌روانچی»، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در مصاحبه با شبکه تلویزیونی العهد عراق درباره تحولات و رخدادهای منطقه سخن گفت.

روانچی اعلام کرد: «سوریه کشوری مسلمان و مهم است و ما با مردم آن طی تاریخ روابط خوب و حسنه‌ای داشته‌ایم، ما تحولات این کشور را به دقت زیر نظر داریم و امیدواریم که امنیت و ثبات در آنجا حکمفرما شود.»وی گفت: «هیچ کشوری نباید در امور داخلی سوریه مداخله کند، باید به حاکمیت و تمامیت اراضی آن احترام گذاشت.»معاون وزیر خارجه افزود: «باید به تصمیم مردم سوریه در انتخاب حکومت خود از طریق انتخاباتی آزاد و مستقل احترام گذاشت، هیچگونه اختلافی در ایران در قبال اوضاع سوریه وجود ندارد، حضور ما در سوریه بنا به خواست دولت سوریه مستشاری و برای مبارزه با تروریسم بود.»
تخت‌روانچی تاکید کرد: «ما به تصمیم مردم سوریه در انتخاب دولت جدید احترام می‌گذاریم و بر این اساس، با آن روابط برقرار خواهیم کرد.»وی اظهار داشت: «ما با عراق به عنوان کشوری مستقل و همسایه روابط داریم و می‌خواهیم این مناسبات را در همه سطوح گسترش دهیم.»معاون سیاسی وزیر امور خارجه تصریح کرد: «ما در امور داخلی عراق مداخله نمی‌کنیم اما در چارچوب قانون با گروه‌های مختلف این کشور روابط داریم.»تخت‌روانچی با بیان اینکه دولت پزشکیان به روابط با کشورهای همسایه اهتمام بسیاری قائل است، گفت: «کشورهای منطقه برای منافع عمومی باید با یکدیگر همکاری و همگرایی داشته باشند، رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور بر اهمیت روابط با کشورهای همسایه تاکید دارند.»
وی ادامه داد: «ما به چارچوب‌های ترسیم شده از سوی رهبر معظم انقلاب امام خامنه‌ای برای تعامل با آمریکا پایبندیم، ما مذاکرات پیچیده‌ای با آمریکا داشتیم اما آنها به تعهدات خود پایبند نبودند.»معاون سیاسی وزیر خارجه تصریح کرد: «ما اکنون با کشورهای اروپایی طبق چارچوب‌های مشخص برای رسیدن به توافق در حال مذاکره هستیم.»تخت روانچی تاکید کرد: «ما به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیستیم اما مایل به بهره‌برداری از انرژی هسته‌ای برای کابردهای مسالمت‌آمیز هستیم، ایران عضو معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای است، سیاست ما در این خصوص واضح و روشن است و رهبر معظم انقلاب بر حرام بودن ساخت سلاح هسته‌ای تاکید کرده‌اند.»وی درخصوص روابط با ریاض هم گفت: «ایران و عربستان تصمیم گرفتنند روابط خود را به بهترین وجه برسانند و در همین ارتباط، فرصت‌های بزرگی در منطقه وجود دارد که باید با عربستان از آن استفاده کنیم.»این مسئول ایرانی تصریح کرد:«اقامت سفیر عربستان در هتل اسپیناس را نمی‌توان موضوع مهمی دانست، این امر در کشورهای متعددی روی می‌دهد، سفیر عربستان به دنبال رفتن به مکان دیگری است اما این مساله زمان‌بر است.»تخت‌روانچی با بیان اینکه تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه ایران چیز جدیدی نیست، گفت: «این رژیم از قدرت و توانمندی ایران آگاه است و اگر مرتکب حماقتی شود، تاوان سنگینی خواهد داد.»وی تاکید کرد: «ایران اقدامات سیاسی و نظامی در پاسخ به هرگونه حماقت و اشتباه صهیونیست‌ها اتخاذ خواهد کرد، این رژیم پیش از هرگونه اشتباهی باید درباره تبعات آن خوب بیندشید.»

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1034904/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدیرعامل بانک مسکن: وام 650 میلیونی ساخت مسکن هنوز ابلاغ نشده است

مبلغ یارانه در اسفند 1403 افزایش یافت

متوسط دستمزد در کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی چقدر است؟

نگاه خاطره‌انگیز به دربی 33

به کارگیری بخش خصوصی برای تکمیل پروژه‌های ورزشی

دکو در خروج را به مدافع بارسا نشان داد

آکگول: از نظر فنی دخالت نه اما توصیه لازم را می‌کنم

پرسپولیس با چهار غایب قطعی مقابل آلومینیوم اراک

درخشش جوانان ایرانی با دو طلا و یک نقره

شوخی پیمان یوسفی با ماتزاری و دستیارانش در اعلام خبر سرمربیگری استقلال

تیم ملی جوانان در آرزوی تحقق رویای 50 ساله

توافق نهایی استقلال با ماتزاری؛ مدیرعامل آبی‌‌پوشان تایید کرد

فداکاری ستاره بایرن؛ چهار ماه بازی با درد!

احتمال جریمه 10 هزار دلاری پرسپولیس توسط AFC

هشدار یک اصلاح طلب درباره هزینه عدم عضویت ایران در FATF

آغاز رزمایش مشترک ذوالفقار 1403 ارتش از فردا

اشک‌های همسر منوچهر والی‌زاده در کنار فرزندش

چند بازیگر معروف زن با ماندگارترین نقش

سیاوش طهمورث: بازیگران جوان از ایفای نقش مقابل من واهمه دارند

واکنش تند حامد بهداد به یک بهانه برای عدم اکران «پیر پسر»

بدشدن حال جناب‌خان با سوال کیایی!

«جاستین بیبر» با ظاهر جدید طرفدارانش را شوکه کرد!

صدای منوچهر والی‌زاده بلوری و بدون جایگزین بود

آهنگِ قدیمی و زیبای «ندارمت» از محسن یگانه

تصادف مرگبار دو پراید با 5 کشته و زخمی

معاون وزیر بهداشت: ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی بدون تأمین زیرساخت‌ها افزایش یافته است

درمان اختلال عضلانی ژنتیکی یک جنین در رحم مادر برای اولین بار

نگاهی به مجموعه رمان نوجوان میراث لورین

واگذاری بیش از 10 هزار هکتار زمین برای احداث نیروگاه خورشیدی

سهم تسهیلات کلان در بانک‌های خصوصی و دولتی

یارانه دارو و شیرخشک پرداخت شد

سیستم هوایی آمریکا ناتوان برای المپیک و جام‌جهانی

ستاره رئال در سکوت به اوج برگشت

چرخابی: جنگ مدعیان قهرمانی تا آخرین روز لیگ ادامه دارد

فریده شجاعی: ماتزاری مربی بزرگی است و می تواند به استقلال کمک کند

مشکلات بازی دوستانه تیم ملی ایران با آرژانتین از نگاه قلعه‌نویی

واکنش رئیس کمیته داوران به افزایش شکایت تیم‌ها از داوران لیگ برتری

ماتزاری به‌ زودی به ایران می‌آید

پیشنهاد هادی ساعی: نامگذاری یک خیابان در تهران به نام علیرضا دبیر

موشن‌گرافی درباره سرمربی جدید استقلال

پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی

دبیر شورای عالی امنیت ملی: مقاومت پایان‌پذیر نیست

برگزاری بزرگداشت شهید سید حسن نصرالله در مصلاهای سراسر کشور

وزیر کشور: تعداد اتباع خارجی بیش از توان ماست

اکبر عبدی: سعید آقاخانی در سریال «نون‌خ» من را بیرون کرد!

خاطره خنده‌دار تماس اکبر عبدی با اداره برق

مرور خاطرات نقش‌های ماندگار اکبر عبدی

گزارشی از بازسازی صحنه قتل امیر محمد خالقی

واژگونی اتوبوس 19 مصدوم بر جا گذاشت

رئیس پلیس راهور فراجا: خودروهای داخلی فاقد سامانه‌های ایمنی هستند