راه ترقی

آخرين مطالب

سرمقاله خراسان/ جان خود به خاک سپردیم نوشتارها

سرمقاله خراسان/ جان خود به خاک سپردیم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - خراسان / یادداشت سردبیر در روزنامه خراسان به قلم حامد رحیم پور است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
می‌گویند خاک سرد است؛ داغ عزیز از دست رفته را مرهم می‌گذارد. شاید دیروز خلاف این عبارت قدیمی ایرانیان را به وضوح دیدیم و حس کردیم. آن شهید عزیز چند ماه پیش از میان ما پر کشید اما دیروز داغش، داغِ داغ بود، آن قدر که بعضی از لحظات تاب دیدن تصاویر تشییع را نداشتیم. بی‌اختیار گریه می‌کردیم و قلب سوخته خود را حس می‌نمودیم. شاید این که بدن مطهرش برای همیشه به خاک سپرده نشده بود، این همه برای ما سنگین بود. اما شاید این داغ حتی با سپردن او به خاک هم سرد نشود.
آن عزیز، واقعا نماد مقاومت بود. از نوجوانی‌مان که با اخبار جنگ تابستان و اولین پیروزی بر دشمنان صهیونیست پس از دهه‌ها گذشت تا آخرین سخنرانی او که گفت «علی لقا». در تمام این مدت، ما با سخنرانی‌های او بزرگ شدیم. او به ما عقلانیت مثال‌زدنی را درس داد که در ترکیب با ولایت‌پذیری خارق‌العاده، وحشی‌ترین دشمن را عقب می‌زد. او برای ما تصویری از یک مجاهد مومن بود که خسته نمی‌شد. حتی در لحظه‌ای که حاج قاسم را از دست دادیم و متحیر از آینده بودیم، او را داشتیم و می‌دانستیم، آن سردار اگر رفت، این مجاهد کبیر هنوز هست. سید، فقط یک رهبر انقلابی نبود؛ او یک فقیهِ مومن و عابد بود. یک استراتژیست که فهمی ترکیبی از امر نظامی و سیاسی داشت. او نماد بود. نماد پیروزی بر دشمنی که هیچ عربی نتوانسته بود شکستش بدهد. نماد اسلام سیاسی و مبارز که به جای کشتن مظلومان، ظالمان را می‌کشد و منکوب می‌کند. او امید جهان عرب برای پیروزی بر صهیونیسمی بود که برخی فکر می‌کردند دیگر شکست نخواهد خورد. او مربی چند نسل در لبنان بود؛ نتیجه‌ تربیتش هم همین انسان‌های خارق‌العاده‌ای است که بدون سلاح، به خانه‌های تحت اشغال خود بازگشتند و دشمن را مجبور به عقب‌نشینی کردند.
ما چنین مردی را به خاک سپردیم. ما جان خود را به خاک سپردیم. هنوز بودند برخی رفقایمان که امید داشتند، سید زنده باشد و ناگهان خبر حیاتش بیرون بیاید. انگار نمی‌توانستند شهادت این پاره‌ تن را باور کنند. اما واقعیت این است که او شهید شده؛ دیگر در میان ما نیست تا با سخنرانی‌اش دشمن را شکست بدهد. حقیقت اما متفاوت است. همان طور که حاج قاسم زنده ماند، او هم زنده خواهد ماند. در تمام این سال‌ها، حاجی ما زنده بود و هست. ما او را حس می‌کنیم. شما که این متن را می‌خوانید، حسش نمی‌کنید؟ او را با یکی از اقوام‌تان که از دنیا رفته مقایسه کنید. چه کسی زنده است؟ حسش حتما فرق می‌کند. حاج قاسم به تایید حس و حال همه‌ ما، زنده است. در میان ما می‌گردد، می‌خندد، عصبانی می‌شود و کارها را پیش می‌برد. 
سیدحسن هم به همین کیفیت زنده خواهد ماند. این ها نه براساس روایات و آیات که براساس تجربه زیسته‌ ماست. براساس حس شخصی و جمعی ماست که می‌گوییم او زنده خواهد ماند. مثل برادرش حاج قاسم، زنده خواهد ماند. کارها را پیش خواهد برد تا زمانی که هدفش یعنی نابودی رژیم محقق شود. 
ما جان خود به خاک سپردیم اما روح و روحیه‌ او قوی‌تر از گذشته با ما خواهد بود. ما را پیش خواهد برد. ساختاری که او ساخته، باقی خواهد ماند و تواناتر از گذشته به جنگ دشمن خواهد رفت. ملتی که نمی‌ترسد را نمی‌توان شکست داد. ملتی که وعده و نصرت الهی دارد را نمی‌توان شکست داد.
آنچه مهم است، پایمردی در این مسیر است. ایستادن در راهی که قطعا پیروزی است. یا پیروزی در ظاهر دنیا یا در باطن آن یعنی شهادت. این هم جز به توفیق الهی ممکن و در دسترس نیست.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1037039/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تاریخ بازی بزرگ را شورای تامین تعیین می‌کند

میزبانی جزیره کیش از مسابقات انتخابی جام جهانی گل کوچک

آنتونی به خاطر رئال اخراج شد!

نفس راحت بایرن؛ موسیالا مصدوم نشد

شهید صفی‌الدین: رهبر انقلاب گفتند انتفاضه‌ای جدید در فلسطین شکل خواهد گرفت

عراقچی با گوترش دیدار کرد

قالیباف: شکوه مراسم تشییع رهبران مقاومت شوی جنگنده‌های اسرائیلی را ناکام گذاشت

هشدار فرمانده ارشد سپاه به آمریکا و اسرائیل؛ پایگاه‌های کمکی به رژیم‌صهیونی را هدف قرار خواهیم داد

«هفتاد سی» پرفروش‌ترین فیلم سال می‌شود؟

فیلم‌هایی که به تصویر سال «جایزه عباس کیارستمی» راه یافتند

حضور رپر معروف در فصل جدید پایتخت!

همه حرف مصطفی زمانی آب و خاک وطن بود

دکتر خوش‌صدایی که دست خواننده‌های وطنی را از پشت بسته!

تکذیب ترور رئیس بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان

تعطیلی غیرمجاز آموزش آنلاین توسط برخی مدارس

خروج 150 میلیون لیتر سوخت از کشور توسط قاچاقچیان

حقایق تکان‌دهنده در مورد سیاره WASP-121b

بیژن عبدالکریمی در برمودا؛ چاره‌ای جز گفتگو نداریم

بزرگ‌ترین ترس استاد فلسفه چیست؟

مرکز افکارسنجی مجلس: 80 درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند

ویژگی‌های نوآورانه ردمی نوت 14 پرو و تأثیر آن بر تجربه کاربری

دی‌بروینه به دنبال ماندن در منچسترسیتی

مهمترین تمدید قرارداد تاریخ بارسا پس از مسی

صلاح از دنیای دیگری آمده است

پیروزی استقلال مقابل خیبر خرم‌آباد در لیگ بانوان

انصراف نبی از نایب رئیسی عابدینی در آستانه انتخابات فوتبال

برگزاری مراسم کلنگ زنی کمپ تیم‌های ملی بسکتبال

لغو دربی استقلال و پرسپولیس؛ زمان پیشنهادی جدید مشخص شد

داور دربی مشخص شد

دیدار عراقچی با وزیر خارجه بحرین

واکنش یک روزنامه نگار به توقف «تاسیان»/ باید از قوه قضائیه تشکر کرد

ماشین این چند بازیگر معروف چی بود بنظرتون؟

بهرام افشاری و هوتن شکیبا در پشت صحنه «هفتاد سی»

آهنگ جدید/ مهراد جم «یهو چی شد» را منتشر کرد

برگزاری کنسرت «لیان» و قدردانی از وزارت فرهنگ

بازداشت زورگیر بی رحم خیابان پیروزی

82 فقره برداشت اینترنتی غیرمجاز از حساب شهروندان

پلیس‌راه بم از تردد اتوبوس غیرمجاز حامل بیش از 80 دانش‌آموز جلوگیری کرد

اردبیل با دمای منفی 19 سردترین مرکز استان شد

تصادف جاده‌ای دلیل عمده مرگ‌ومیرهای 5 تا 29 ساله‌‌ها

کیفرخواست قتل عمد در پرونده قاتل جوان دانشجو

ایلان ماسک: هشتمین پرواز آزمایشی استارشیپ 10 اسفند انجام می‌شود

تصویر روز ناسا؛ الگوی شش‌ضلعی قطب شمال زحل در نور فروسرخ

روایتی از «کتابشویی»

اقدام جدید دولت برای کاهش قیمت گوشت

افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار درجا زد

رشد 56 هزار واحدی شاخص کل بورس

بازگشت داور جنجالی به چرخه لیگ‌‌های سطح اول فوتبال ایران

آمار، دشمن طارمی در اینتر

کوهپایه‌زاده: بودجه ورزش معلولان عقب‌ماندگی تاریخی دارد