راه ترقی

آخرين مطالب

درآمد 22 هزار میلیاردی اپراتورهای اینترنتی از محل پلتفرم‌ها اجتماعی

درآمد 22 هزار میلیاردی اپراتورهای اینترنتی از محل پلتفرم‌ها
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / سامانه نقشه جامع بازار رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی راه‌اندازی شد.
محمدحسن خلعتبری ـ معاون تنظیم بازار و توسعه کسب و کار ساترا ـ به ایسنا آمد تا ضمن اعلام آغاز فعالیت سامانه نقشه جامع بازار رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی، توضیحاتی را درباره «حکمرانی داده» به کاربران رسانه‌ ارائه دهد.
در این حضور، محمدصادق افراسیابی ـ معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا ـ خلعتبری را همراهی می‌کرد.
معاون تنظیم بازار و توسعه کسب و کار ساترا، با تاکید بر ضرورت «شناخت و آگاهی از وضع موجود»، به اهمیت مبحث «تحول در رسانه» اشاره کرد و اولین قدم در این مسیر را داشتن تصویری از واقعیت‌های امروز جامعه دانست که دغدغه‌های واقعی مردم را به نمایش بگذارد.
خلعتبری زیست بوم صوت و تصویر فراگیر را بخشی از زیست بوم رسانه‌های کل کشور دانست و یادآور شد که زیست بوم رسانه‌های کل کشور چیزی در حدود 100 هزار میلیارد تومان گردش مالی دارد.
او سپس به تشریح واقعیت‌ها و وضع موجود زیست بوم صوت و تصویر فراگیر در ابعاد اقتصادی پرداخت که در ویدئوی زیر آمار و ارقام موجود به تفکیک و بر اساس نمودار، توسط معاون تنظیم بازار و توسعه کسب و کار ساترا توضیح داده می‌شود.
به گفته محمدحسن خلعتبری در سال 97 که ساترا فعالیتش را آغاز کرد، 36 سکوی صوت و تصویر فراگیر از سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر مجوز دریافت کردند؛ در همان سال 736 سکوی فاقد مجوز فعالیت می‌کردند.
این در حالی است که در انتهای سال 1403 ، 517 سکوی مجوزدار در مقابل 255 سکوی فاقد مجوز وجود دارد. از بین سکوهای مجوزدار، 202 سکو مجوز معتبر دارند و تاریخ مجوزشان همچنان برقرار است.
به گفته وی در حال حاضر 76 درصد از سکوها فعال هستند و با زدن آدرس، می‌توان به آنها دسترسی داشت. 

راه ترقی


حجم ترافیک مصرفی توسط کاربران، دیگر مبحث مطرح‌شده توسط خلعتبری است. در حال حاضر 517 سکوی مجوزدار، چهار میلیون و 549 هزار و 31 ترابایت ترافیک ایجاد می‌کنند. 
به گفته وی بازدید روزانه از سکوهای صوت و تصویر فراگیر دارای مجوز، بیش از 104 میلیون بازدید است. 
زیست بوم صوت و تصویر فراگیر 87 میلیون کاربر دارد که از این تعداد در حدود 53 میلیون کاربر، فعال است. (توضیح: کاربر زیست بوم صوت و تصویر فراگیر غیریکتا است.)

راه ترقی


تعداد محتوای موجود در زیست بوم صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی، هشت میلیون قطعه است که لزوما تخصصی و فیلم و سریال نیستند، بلکه بخشی از این قطعات را یوجی‌سی‌ ها (UGC) و یا خود مردم بارگذاری کرده‌اند.
سکوهایی که در حال حاضر فعال هستند، در حدود 5000 میلیارد تومان از محل ترافیک، 4800 میلیارد تومان از محل تبلیغات و در حدود 3870 میلیارد تومان از محل اشتراک درآمد دارند.
اما نکته قابل توجه اینکه درآمد اپراتورهای اینترنتی از محل زیست بوم وی‌اودی ها، یوجی‌سی‌ ها و صوت و تصویر فراگیر، عدد قابل توجهی است و به 22 هزار میلیارد تومان می‌رسد.

راه ترقی


supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1041719/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا بانک مرکزی شفاف‌سازی را از خود شروع نمی‌کند؟

آغاز دور سوم پیش‌فروش سکه1404 از شنبه

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری مسکن: ساخت شهرهای ساحلی مغفول مانده است

رئیس کمیسیون تلفیق: با اجرای درست برنامه هفتم شاهد تورم تک رقمی خواهیم بود

معاون وزیر نفت: امسال 40 درصد سوخت بیشتر به نیروگاه‌ها تحویل داده شد

وزیر مسکن: 7 سال در جنوب تهران مستاجر بودم!

دیدار استقلالی‌های محبوب روی چمن کرمانشاه

روز حسابرسی نزدیک می‌شود؛ ترس و لرز در سیتی

گل‌های برتر هفته بیست‌و‌یکم لیگ برتر

کنترل توپ دیدنی و زیبای پائولو دیبالا مقابل کومو

پاس‌های برتر هفته بیست‌و‌یکم لیگ برتر

حرکت تکنیکی و زیبای مایکل اولیسه مقابل اشتوتگارت

حسینی مثل نویر، چیپ نخورد!

به بهانه داربی مادرید در اروپا؛ گل دقیقه 88 چیچاریتو و صعود رئال به نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان!

بهترین گل های ماه فوریه لالیگا

گلهای برتر بارسلونا مقابل بنفیکا؛ از رونالدینیو تا رافینیا

فابرگاس جانشین گواردیولا می‌شود؟

درخواست 209 نماینده از قالیباف: قانون حجاب را ابلاغ کنید

تاجگردون خطاب به پزشکیان: درست است که سهم «جریان سیاسی» در استیضاح همتی بالا بود، اما ١٨٠ راى نیست

گفت‌وگوی دیپلماتیک ترکیه و ایران درباره مسائل دوجانبه

تمدید دوره شوراهای شهر و روستا تا خرداد 1405

معاون ظریف: ایشان استعفا نداده‌اند، از کار کنار گذاشته شده‌اند

دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در غنا با وزیر امور خارجه

زینب نصرالله: ایران را کشور دوم خود می‌دانیم

آتش‌زدن دلار در مقابل مجلس

علی اکبر صالحی رئیس بنیاد ایران‌شناسی شد

جداول بودجه 1404 به شورای نگهبان ارسال شد

ساترا با وزارت اقتصاد همکاری خواهد کرد

وقتی سینمای وحشت با حکمرانی بر روان انسان باعث وحشت می‌شود

تصویری از پردیس احمدیه در اولین فیلم سینمایی‌اش

جنگ که تمام شد، بیدارم کن

چهره ها/ نگار جواهریان در دومین فیلمش در 21 سالگی

عذاب برزخی فردی که خودکشی کرده!

رضا کیانیان: با تلویزیون کار نمی‌کنم چون زندگی تقلبی از مردم را نشان می‌دهند!

روایت خواننده معروف از تحمل 5 سال حبس در زندان!

دلایل زندان رفتن «محسن لرستانی» از زبان خودش

نماهنگ «پریدخت» با صدای سالار عقیلی

ماجرای دعوای قبل از اجرای محسن لرستانی در کنسرت دبی چه بود؟

اجرای احساسی و زیبای رضا بهرام در کنسرت

تشکیل کمیته ویژه رسیدگی به خودکشی دانشجویان علوم پزشکی

تیراندازی در کلینیک؛ 2 نفر مصدوم شدند

قتل یکی از مدیران آبفا و همراه وی

سقوط دیوار بتنی 50 سانتی‌ روی کارگر 60 ساله

مشاهده خرس سیاه آسیایی در جنوب استان فارس

اهدای نهال رایگان به مردم در بیش از 200 نهالستان کشور

جزئیات سرقت مسلحانه از زبان فرد مالباخته

آذری جهرمی: باید نقشه راهی برای ایجاد دسترسی باز در صنعت بانک و بیمه ترسیم شود

سیلاب 3 متری در پایتخت اندونزی

واژگونی خودرو سمند یک کشته برجا گذاشت

یک حسگر زیستی جدید باکتری‌ها را در آب از بین می‌برد