راه ترقی

آخرين مطالب

سود هنگفت لیورپول و بارسلونا از لیگ قهرمانان ورزشی

سود هنگفت لیورپول و بارسلونا از لیگ قهرمانان
  بزرگنمايي:

راه ترقی - آخرین خبر /رئال مادرید از نظر درآمد تا این لحظه در رده دهم لیگ قهرمانان قرار دارد. لیورپول خزانه خود را تا 56.92 میلیون یورو پر کرده است. اتلتیکو به 53 میلیون یورو رسیده است.
لیگ قهرمانان جدید بهشت اقتصادی برای تیم‌هایی است که به مراحل بالاتر رقابت صعود می‌کنند. لیورپول، که در صدر جدول دور گروهی قرار گرفت، با احتساب 11 میلیون یورو برای صعود مستقیم به مرحله یک‌هشتم نهایی، درآمدی بالغ بر 56.92 میلیون یورو کسب کرده است. این تیم انگلیسی فعلاً بیشترین درآمد را داشته و اگر درآمدهای دیگر که پس از پایان تورنمنت مشخص می‌شود، اضافه کنیم، به نزدیک 100 میلیون یورو می‌رسد.
بارسلونا به لطف جایگاه دوم خود، 9.62 میلیون یورو به درآمدهای قبلی‌اش اضافه کرد. باشگاه کاتالان مبلغ قابل توجهی به دست آورده است. همان‌طور که اشاره کردیم، تنها لیورپول از بارسا بیشتر کسب کرده است. آبی‌ و اناری‌ها تا حالا 55.145 میلیون یورو در اختیار دارند. جزئیات درآمدهای بارسلونا به این صورت است: 18.62 میلیون یورو برای حضور در رقابت‌ها؛ 12.6 میلیون یورو برای شش برد در دور گروهی؛ 700 هزار یورو برای تساوی مقابل آتالانتا؛ 9.625 میلیون یورو برای کسب رتبه دوم نهایی در لیگ؛ پاداش 2 میلیون یورویی برای صعود مستقیم به جمع 8 تیم برتر و 11 میلیون یورو برای حضور در مرحله یک‌هشتم نهایی. ارقامی واقعاً چشمگیر.

راه ترقی

رئال مادرید پس از حذف منچسترسیتی و صعود به مرحله یک‌هشتم نهایی، حساب‌های خود را تا 49.77 میلیون یورو پر کرده است. در فاز گروهی، این تیم در مقایسه با بارسا 6.5 میلیون یورو و نسبت به اتلتیکو حدود 5 میلیون یورو کمتر دریافت کرده است. رئال به دلیل قرار گرفتن در جایگاه یازدهم (که 7.155 میلیون یورو برایش به ارمغان آورد) با محدودیت مواجه شد. درآمدهای رئال شامل 18.62 میلیون یورو برای شرکت در رقابت‌ها، 10.5 میلیون یورو برای پنج برد در فاز گروهی، 7.155 میلیون یورو برای جایگاه یازدهم نهایی در لیگ و پاداش 1 میلیون یورویی برای صعود به جمع تیم‌های نهم تا شانزدهم است. به علاوه 11 میلیون یورو برای عبور از مرحله پلی‌آف.
یوفا در این فرمت جدید درآمد باشگاه‌ها را به طور قابل توجهی افزایش داده است؛ حدود 400 میلیون یورو بیشتر از فصل قبل. مبلغ ثابت برای حضور همه باشگاه‌ها از 15.64 میلیون یورو به 18.62 میلیون یورو افزایش یافت. همچنین 183.15 میلیون یورو برای توزیع بر اساس جایگاه نهایی در جدول رده‌بندی اختصاص داده شد؛ از 9.9 میلیون یورویی که لیورپول دریافت می‌کند تا 275 هزار یورویی که یانگ بویز برای قرار گرفتن در جایگاه سی‌وششم به دست می‌آورد.
اتلتیکو از این موضوع سود برده و با دستاوردهایش در فاز لیگ به 53.62 میلیون یورو در جوایز رسیده است. جایگاه پنجم نهایی، 8.8 میلیون یورو برای شاگردان سیمئونه به ارمغان آورد که رقم قابل توجهی است. آن‌ها در حال حاضر پنجمین تیمی هستند که بیشترین درآمد را کسب کرده‌اند. برای مثال، جایگاه سی‌وسوم خیرونا تنها 1.1 میلیون یورو برایش داشته است. خیرونا در اولین حضور تاریخی خود در لیگ قهرمانان، 21.92 میلیون یورو از جوایز ورزشی به دست آورد.

راه ترقی

بازار
فهرست بیشترین درآمد از لیگ قهرمانان جدید
لیورپول: 56,220,000 یورو
بارسلونا: 54,545,000 یورو
آرسنال: 54,270,000 یورو
اینتر: 53,995,000 یورو
اتلتیکو: 53,020,000 یورو
لورکوزن: 51,845,000 یورو
لیل: 51,570,000 یورو
استون ویلا: 51,295,000 یورو
بروسیا دورتموند: 50,045,000 یورو
رئال مادرید: 49,770,000 یورو
بایرن: 49,495,000 یورو
پی‌اس‌وی: 48,145,000 یورو
پی‌اس‌جی: 47,170,000 یورو
بنفیکا: 46,895,000 یورو

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1041736/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا بانک مرکزی شفاف‌سازی را از خود شروع نمی‌کند؟

آغاز دور سوم پیش‌فروش سکه1404 از شنبه

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری مسکن: ساخت شهرهای ساحلی مغفول مانده است

رئیس کمیسیون تلفیق: با اجرای درست برنامه هفتم شاهد تورم تک رقمی خواهیم بود

معاون وزیر نفت: امسال 40 درصد سوخت بیشتر به نیروگاه‌ها تحویل داده شد

وزیر مسکن: 7 سال در جنوب تهران مستاجر بودم!

دیدار استقلالی‌های محبوب روی چمن کرمانشاه

روز حسابرسی نزدیک می‌شود؛ ترس و لرز در سیتی

گل‌های برتر هفته بیست‌و‌یکم لیگ برتر

کنترل توپ دیدنی و زیبای پائولو دیبالا مقابل کومو

پاس‌های برتر هفته بیست‌و‌یکم لیگ برتر

حرکت تکنیکی و زیبای مایکل اولیسه مقابل اشتوتگارت

حسینی مثل نویر، چیپ نخورد!

به بهانه داربی مادرید در اروپا؛ گل دقیقه 88 چیچاریتو و صعود رئال به نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان!

بهترین گل های ماه فوریه لالیگا

گلهای برتر بارسلونا مقابل بنفیکا؛ از رونالدینیو تا رافینیا

فابرگاس جانشین گواردیولا می‌شود؟

درخواست 209 نماینده از قالیباف: قانون حجاب را ابلاغ کنید

تاجگردون خطاب به پزشکیان: درست است که سهم «جریان سیاسی» در استیضاح همتی بالا بود، اما ١٨٠ راى نیست

گفت‌وگوی دیپلماتیک ترکیه و ایران درباره مسائل دوجانبه

تمدید دوره شوراهای شهر و روستا تا خرداد 1405

معاون ظریف: ایشان استعفا نداده‌اند، از کار کنار گذاشته شده‌اند

دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در غنا با وزیر امور خارجه

زینب نصرالله: ایران را کشور دوم خود می‌دانیم

آتش‌زدن دلار در مقابل مجلس

علی اکبر صالحی رئیس بنیاد ایران‌شناسی شد

جداول بودجه 1404 به شورای نگهبان ارسال شد

ساترا با وزارت اقتصاد همکاری خواهد کرد

وقتی سینمای وحشت با حکمرانی بر روان انسان باعث وحشت می‌شود

تصویری از پردیس احمدیه در اولین فیلم سینمایی‌اش

جنگ که تمام شد، بیدارم کن

چهره ها/ نگار جواهریان در دومین فیلمش در 21 سالگی

عذاب برزخی فردی که خودکشی کرده!

رضا کیانیان: با تلویزیون کار نمی‌کنم چون زندگی تقلبی از مردم را نشان می‌دهند!

روایت خواننده معروف از تحمل 5 سال حبس در زندان!

دلایل زندان رفتن «محسن لرستانی» از زبان خودش

نماهنگ «پریدخت» با صدای سالار عقیلی

ماجرای دعوای قبل از اجرای محسن لرستانی در کنسرت دبی چه بود؟

اجرای احساسی و زیبای رضا بهرام در کنسرت

تشکیل کمیته ویژه رسیدگی به خودکشی دانشجویان علوم پزشکی

تیراندازی در کلینیک؛ 2 نفر مصدوم شدند

قتل یکی از مدیران آبفا و همراه وی

سقوط دیوار بتنی 50 سانتی‌ روی کارگر 60 ساله

مشاهده خرس سیاه آسیایی در جنوب استان فارس

اهدای نهال رایگان به مردم در بیش از 200 نهالستان کشور

جزئیات سرقت مسلحانه از زبان فرد مالباخته

آذری جهرمی: باید نقشه راهی برای ایجاد دسترسی باز در صنعت بانک و بیمه ترسیم شود

سیلاب 3 متری در پایتخت اندونزی

واژگونی خودرو سمند یک کشته برجا گذاشت

یک حسگر زیستی جدید باکتری‌ها را در آب از بین می‌برد