راه ترقی

آخرين مطالب

فیدان: اطلاع قبلی از حمله هیئت تحریر شام به حکومت اسد نداشتیم اقتصاد

فیدان: اطلاع قبلی از حمله هیئت تحریر شام به حکومت اسد نداشتیم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - شفقنا / الجزیره به نقل از فایننشال تایمز نوشت: «حاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرده آنکارا پس از ناتو به پیمان امنیتی اروپا خواهد پیوست.»
به گزارش شفقنا به نقل از الجزیره، فیدان افزود: «اقدامات رئیس جمهور آمریکا به مثابه زنگ خطری است تا برای اتحاد از خواب بیدار شویم و مرکز ثقل خاص خود را ایجاد و طراحی کنیم.»
وی گفت: «ترکیه می‌خواهد در صورت فروپاشی ناتو بخشی از ساختار امنیتی جدید اروپا باشد.»
بازار
فیدان تصریح کرد: «حتی اگر ترامپ تصمیم بگیرد در اروپا بماند، دیگران ممکن است به کاهش مشارکت واشنگتن در امنیت اروپا فکر کنند.»
رئیس دستگاه دیپلماسی ترکیه گفت: «ما از حمله هیئت تحریر شام به حکومت سوریه و حرکت به سمت دمشق از قبل اطلاعی نداشتیم.»
وی تصریح کرد: «فکر می‌کنم احمد الشرع (ابومحمد الجولانی) اکنون درک بهتری از جامعه‌ای دارد که با آن سروکار دارد، تجریه وی در خدمات‌رسانی در استان ادلب موجب این دیدگاه نزد وی شد که زندگی تنها محدود به جنگ نیست.»
فیدان با بیان اینکه حملات اسرائیل به خاک سوریه و تحرکات آن یک اقدام تحریک‌آمیز آشکار است، گفت: «اسرائیل همه کشور عربی و اسلامی را یک تهدید می‌بیند و این بسیار خطرناک است.»
وزیر خارجه ترکیه گفت: «استراتژی اسرائیل این است که همه کشورها را ضعیف و ناتوان از دفاع از مرزهای خود نگه دارد.»
وی تصریح کرد: «یگان‌های مدافع خلق کُرد (قسد) باید خود را منحل کند و جنگجویان غیر سوری خود را از این کشور طرح کند وگرنه با خطر عملیات نظامی مجدد ترکیه مواجه خواهد شد.»
فیدان با بیان اینکه 2 هزار جنگجوی قسد وابسته به حزب کارگران کردستان ترکیه (پ ک ک) هستند، گفت: «نمی‌توانیم اجازه دهیم که نیروهای قسد به فعالیت خود ادامه دهند.»
وزیر خارجه ترکیه بیان کرد: «ما به دولت الشرع می‌خواهیم زمان دهیم تا با نیروهای قسد تعامل کند.»
وی تصریح کرد: «ما به دنبال طرحی برای توسعه یک اتحاد منطقه‌ای برای مبارزه با جهادی‌ها به عنوان جایگزینی برای ماموریت به رهبری واشنگتن هستیم.»
این مسئول ترکیه‌ای اظهار داشت: «ما می‌خواهیم این روایت را که شبه نظامیان تحت رهبری کُردها برای جلوگیری از بازگشت داعش ضروری هستند را رد کنیم، لذا نیروهای ترکیه ممکن است کنترل اردوگاه‌ها و زندان‌هایی را که توسط نیروهای قسد در شمال سوریه اداره می‌شود، به دست بگیرند.»
فیدان ادامه داد: «اگر برنامه منطقه‌ای ویژه‌ای داشته باشیم، حتی اگر واشنگتن عقب‌نشینی کند، می‌توانیم با داعش مبارزه کنیم.»
وی با بیان اینکه آنکارا امیدوار است ترامپ نیروهای آمریکایی را از سوریه خارج کند، گفت: «شرط‌بندی ایالات متحده آمریکا، بریتانیا و فرانسه بر روی یک سازمان تروریستی علیه سازمان دیگر ایده خوبی نبود.»

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1042709/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث همراه با سود 1402

خانه‌نشینی چند هفته‌ای نویر

فنر خبر بزرگ را به مورینیو می‌دهد

امباپه: بازی کنار نیمار و مسی هرگز کم‌اهمیت نبود

حمله اولتراهای پی‌اس‌جی به دو خبرنگار!

دلایل محکومیت ساداتی نژاد و فاطمی امین

عراقچی راهی جده شد

جزئیات سیاست جدید «ترامپ» علیه نفتکش‌های ایرانی

داستان قربانی‌ها، پلیسی می‌شود!

عراقی‌ها سریال «آقازاده» را کپی کردند!

وقتی روح موتورسوار متوجه جدا شدن از جسم در تصادف نشد!

تجربه ثابت کرده رقصیدن هوتن شکیبا عاقبت خوشی نداره!

ربّنای باشکوه محمد اصفهانی برای ماه رمضان

بازداشت تعدادی از ارسال کنندگان پیامک و لینک‌های آلوده در پایتخت

واقعا زنان بیشتر از مردان صحبت می‌کنند؟

از ناراحتی میگه خوش باش!

دیدید زلنسکی وطن‌فروش بود و نه قهرمان دفاع از اوکراین؟

آب سردی که آمریکا روی سر «عاشقان مذاکره» ریخت

اعتراض عضو کارگزاران به ساده‌لوحی درباره مذاکره با آمریکا

تهدید تند چین: برای هر گونه جنگی آماده‌ایم!

ضرورت صرفه‌جویی 20 درصدی در مصرف آب شرب

قیمت سکه‌های دور‌ جدید پیش فروش اعلام شد

آنری یامال را با استعداد هدر رفته مقایسه کرد

نگاهی به 10 خارجی حریف تیم ملی؛ اماراتِ برزیلی در راه ایران

جلسه سرنوشت‌ساز درباره آینده حرفه‌ای کیمیش در بایرن مونیخ

اظهار نظر ژنرال‌های آمریکایی درباره توانمندی نظامی ایران و جنگ اوکراین

پاسخ مرکز اسناد انقلاب اسلامی به مصاحبه اخیردبیرکل سابق نهضت آزادی

مادرانه‌ای به وسعت سینما؛ مروری بر نقش آفرینی‌های مریلا زارعی

پخش برنامه «محفل» با دوبله عربی و ترکی استانبولی و اردو در شبکه‌های بین‌المللی

بازیگر اگه بازیگر باشه در حین گفتن جوک هم گریه می‌کنه!

تیزر آهنگ جدید «اشتباه کردی» با صدای سون بند

بارش باران طی امروز و فردا در جنوب کشور

هشدار قرمز هلال احمر به کوهنوردان تهرانی

شاعرانه/ سرِ جانان ندارد هرکه او را خوفِ جان باشد

واقعیت پنهان یک پیش‌بینی ارزی

سوخت‌گیری با حساب بانکی از ماه‌های آینده

چرا زعفران ایرانی بدون بسته‌بندی و داخل گونی صادر می‌شود؟

برق‌دزدی 700 هزار ماینر غیرمجاز در کشور

بی‌رحم‌ترین میزبان لیگ پذیرای مهمان دست و دلباز

اشلوت: پاری‌سن‌ژرمن بهتر از ما بود

پرواز پرسپولیس برای دیدار حساس در یزد

یک ایتالیایی بزرگ مربی میلان می‌شود

زنده باد مادرید؛ رونالدو به رئال تبریک گفت

روایت نیویورک‌ تایمز از روز متفاوت پزشکیان؛ بحرانی که دولت با آن مواجه شد

طرح آمریکا برای اختلال در صادرات نفت ایران با متوقف کردن نفتکش‌ها

تأکید ایران و روسیه بر استفاده از دیپلماسی برای پیشگیری از روندهای بحران‌ساز

پزشکیان در جمع فعالان کشاورزی: من هم باغدارم و هم دامداری کردم

پزشکیان: ما باید روش کاشت، داشت و برداشت را تغییر دهیم

چی شده حالا محتاج یه قمارباز پیر شدین؟!

یک ملاقات نفرین شده