راه ترقی

آخرين مطالب

سوخت‌گیری با حساب بانکی از ماه‌های آینده اقتصاد

سوخت‌گیری با حساب بانکی از ماه‌های آینده
  بزرگنمايي:

راه ترقی - تسنیم /مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: امیدواریم طی ماه‌های آینده، بتوانیم الگوی جدید سوخت‌گیری مبتنی بر حساب بانکی صاحبان خودرو را عملیاتی کنیم.
محمدصادق عظیمی‌فر، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اظهار داشت: این شرکت به‌عنوان متولی تأمین و توزیع فرآورده‌های نفتی کشور برای رفع ناترازی‌های موجود و مدیریت مصرف، مجموعه‌ای از اقدام‌ها را در دست اجرا دارد که عمده این اقدام‌ها تکلیف صریح قانونی است و قانونگذار با اشراف کامل نسبت به موضوع، تکالیفی را برعهده شرکت نفت گذاشته است.
وی با بیان اینکه یکی از اقدام‌های اساسی و کلیدی که سال‌هاست مورد غفلت واقع شده، بحث به‌روزرسانی زیرساخت سوخت‌گیری در کشور است، افزود: سامانه کارت‌های هوشمند سوخت سال 86 در کشور پیاده‌سازی شد و سوخت‌گیری بخش حمل‌ونقل بر پایه کارت‌های هوشمند سوخت و زیرساخت‌های مربوطه تا امروز در حال انجام بوده است. 
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به اینکه سامانه کارت‌های هوشمند سوخت از منظر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری مسائل و چالش‌های عدیده‌ای دارد که با وجود اینکه خوشبختانه طی سال‌های بهره‌برداری، سرویس‌دهی مطلوبی به مردم انجام شده است اما نیاز به به‌روزرسانی دارد، ادامه داد: این سامانه از منظر پدافندی، همچنین نظارت و مدیریت مصرف نیازمند ارتقا است.
بازار
عظیمی‌فر با بیان اینکه هم‌اکنون 40 درصد سوخت‌گیری جایگاه‌ها از طریق کارت‌ جایگاه‌ها انجام می‌شود و اصلاً مشخص نیست که چه مقدار سوخت از سوی چه کسی دریافت می‌شود، تأکید کرد: مقدار سوخت‌گیری که از طریق کارت‌های جایگاه‌ها انجام می‌شود، می‌تواند بستری برای قاچاق سوخت باشد.
وی با اشاره به اینکه در مقوله سهولت استفاده از زیرساخت سوخت از سوی مردم نیز کارت‌های هوشمند سوخت آن‌طور که باید رضایتمندی مردم را فراهم نمی‌کند، چراکه صدور آنها با فرآیندهای موجود طولانی بوده و ممکن است افراد به کارت‌های خود دسترسی نداشته باشند، گفت: بر همین اساس نیاز به زمینه برای کنترل و مدیریت مصرف، همچنین سهولت کاربری و دسترسی برای مردم وجود دارد.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با تأکید بر اینکه تکلیف قانون بودجه 1404 فرصت مناسبی ایجاد کرده تا بتوانیم این به‌روزرسانی را انجام دهیم، اما برای پیاده‌سازی این تکلیف قانونی نیاز به اجرای آزمایشی الگوهای مختلف داریم تا بتوانیم الگوی بهینه را انتخاب کنیم، تصریح کرد: امروز قرارداد اجرای یکی از طرح‌های آزمایشی با مشارکت مجموعه شهرداری تهران و یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان امضا شده است.
عظیمی‌فر بیان کرد: امیدواریم طی ماه‌های آینده، این شرکت و مجموعه‌های موازی که ظرفیت‌های لازم را دارند طرح‌های آزمایشی را اجرا کنند و پس از ارزیابی بازخوردها، با هماهنگی بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و سازمان پدافند غیرعامل بتوانیم الگوی جدید سوخت‌گیری مبتنی بر حساب بانکی صاحبان خودرو را عملیاتی کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1042750/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رشد 22 درصدی صادرات ایران به کشورهای عضو اوراسیا

پیشی گرفتن تورم از دستمزد

رکورد رشک‌برانگیز بارسلونای 10 نفره

اشمایکل به دروازه‌بان لیورپول: بهتر از تو ندیده‌ام

بهتر از شزنی برای بارسلونا وجود ندارد

انریکه: باید به خودمان افتخار کنیم

ترکیب خیبر مقابل گل‌گهر اعلام شد

ترکیب متفاوت استقلال خوزستان مقابل سپاهان

اصلانیان: پروین از درویش تعریف می‌کند چون با او دوست است

دنیامالی: کمبود مهمات مهمترین مشکل تیراندازی است

مراسم تجلیل از مدال آوران تیراندازی برگزار شد

اسنوکرباز ایران حریف ترامپ شد

ایران معاون شورای اجرایی سازمان منع سلاح‌های شیمیایی شد

پزشکیان: با وحدت و انسجام باید نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کنیم

ارواحی که بعد از مدت ها هنوز متوجه خروج از جسم خود نشده اند!

پشیمانی شدید روح بخاطر پایمال کردن حق‌الناس

واکنش هنرمندان مشهور به شلاق خوردن «مهدی یراحی»

مریم سعادت امشب مهمان جناب خوان می شود

پاسخ بنیامین بهادری به ادعای کامپیوتری بودن یکی از موزیک‌هایش

شهادت یکی از کارکنان نیروی دریایی سپاه در پی حادثه آتش سوزی

برخورد قضایی با عوامل مراسم جایزه طراحی داخلی ایران

جزئیات انفجار کانکس در یک مرکز نظامی؛ یک نفر شهید و 10 نفر مصدوم شدند

به این دلیل در مریخ هم حیات وجود دارد

داستانک/ طول عمر و زبان آدمی

پشت پرده افزایش فشار تندروها علیه دولت

یک‌دندگی در مجلس بر سر تعطیلی شنبه

واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث همراه با سود 1402

خانه‌نشینی چند هفته‌ای نویر

فنر خبر بزرگ را به مورینیو می‌دهد

امباپه: بازی کنار نیمار و مسی هرگز کم‌اهمیت نبود

حمله اولتراهای پی‌اس‌جی به دو خبرنگار!

دلایل محکومیت ساداتی نژاد و فاطمی امین

عراقچی راهی جده شد

جزئیات سیاست جدید «ترامپ» علیه نفتکش‌های ایرانی

داستان قربانی‌ها، پلیسی می‌شود!

عراقی‌ها سریال «آقازاده» را کپی کردند!

وقتی روح موتورسوار متوجه جدا شدن از جسم در تصادف نشد!

تجربه ثابت کرده رقصیدن هوتن شکیبا عاقبت خوشی نداره!

ربّنای باشکوه محمد اصفهانی برای ماه رمضان

بازداشت تعدادی از ارسال کنندگان پیامک و لینک‌های آلوده در پایتخت

واقعا زنان بیشتر از مردان صحبت می‌کنند؟

از ناراحتی میگه خوش باش!

دیدید زلنسکی وطن‌فروش بود و نه قهرمان دفاع از اوکراین؟

آب سردی که آمریکا روی سر «عاشقان مذاکره» ریخت

اعتراض عضو کارگزاران به ساده‌لوحی درباره مذاکره با آمریکا

تهدید تند چین: برای هر گونه جنگی آماده‌ایم!

ضرورت صرفه‌جویی 20 درصدی در مصرف آب شرب

قیمت سکه‌های دور‌ جدید پیش فروش اعلام شد

آنری یامال را با استعداد هدر رفته مقایسه کرد

نگاهی به 10 خارجی حریف تیم ملی؛ اماراتِ برزیلی در راه ایران