راه ترقی

آخرين مطالب

توپچی‌ها آماده شلیک به دیوار سفید برنابئو ورزشی

توپچی‌ها آماده شلیک به دیوار سفید برنابئو
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /با وجود توقف مقابل یونایتد، مسیر آرسنال در لیگ قهرمانان پیروزمندانه بود و آن‌ها خود را برای بازی رئال آماده می‌کنند.
هرچند که توپچی‌های لندن در قیاس با قرمز‌های آنفیلد تا به اینجا یک بازی کمتر انجام داده‌‌اند و اگر هم بر فرض برد آرسنال را در آن دیدار پیش‌بینی کنیم، اختلاف دو تیم از پانزده به دوازده می رسد و این یعنی لیورپول آرنه اشلوت نسبت به آرسنال چهار قدم پیش‌تر یا بهتر است بگوییم چهار بازی جلوتر است.در حالی که ده هفته به پایان این فصل لیگ برتر انگلیس باقی مانده اما دوباره آرتتا و شاگردانش به جایگاه دوم رسیده‌‌اند و به نظر می‌رسد که نمی توانند فراتر از جایگاه دوم و نایب قهرمانی به صدرنشینی و رویای برپایی جشن قهرمانی فکر کنند.
اگر توپچی‌های لندن موفق شوند جایگاه همیشگی خودشان طی فصول اخیر یعنی رتبه دوم را حفظ کنند، برای سومین فصل متوالی است که تیم آرتتا به مقام نایب قهرمانی دست پیدا می‌کند. البته نباید تیم عجیب و غریب و پدیده این فصل پریمر لیگ یعنی ناتینگام فارست را دست کم گرفت و از یاد برد.
عملکرد آنها به قدری چشمگیر بوده که در حال حاضر با پنجاه و یک امتیاز در رتبه سوم جدول بالاتر از تیم‌های مدعی همچون چلسی، منچستر سیتی، تاتنهام و نیوکاسل ایستاده‌‌اند. فاصله آرسنال با تیم نونو اسپرینتو سانتو تنها چهار امتیاز است و امکان دارد طی ده بازی باقی مانده، ناتینگام فارست از لغزش‌های احتمالی آرسنال نهایت استفاده را ببرد و در عین ناباوری، جای توپچی‌های لندن با قرمزها عوض شود.
اما سوال و بحث اصلی اینجاست که چرا نسخه آرسنال آرتتا همچنان با گذشت زمان زیاد، هنوز به یک تیم مدعی قهرمانی از نوع درجه یک تبدیل نشده است؟ این تیم با صرف هزینه‌های کلان برای خرید بازیکن، هرچند که کمی اقتدار، غرور و صلابت از دست رفته اش را تا حدودی بازگرداند ولی هنوز این تیم نمی‌تواند برای کسب عنوان قهرمانی وارد میدان رقابت سنگین پریمیر لیگ شود.در واقع درون و برون باشگاه آرسنال، نشان می‌دهد که این تیم برای رقابت با غول‌های دیگر انگلیسی همانند لیورپول، هنوز به حد کافی آماده نیست و همچنان فاصله زیادی با آن سطح، ذهنیت و سواد حرکت در مسیر پر پیچ و خم قهرمانی دارد.
توپچی‌های لندن این موقعیت را در فصل جاری داشتند که بالاخره بعد از مدت‌ها و سالیان سال و البته سقوط منچستر سیتی و گواردیولا، دوباره بر مسند تاج و تخت قهرمانی تکیه بزنند ولی آنها قدر این شرایط را ندانستند و در حالی که منچستر سیتی با افت بسیار شدیدی مواجه شده، به جای سیتیزن‌ها قرمز‌های آنفیلد بودند که حسابی آرسنال را شگفت زده کردند. فعلاً شواهد و قرائن این طور پیداست که توپچی‌ها قافیه را از مدت‌ها پیش به اشلوت و تیمش باخته‌اند و قرار نیست در ادامه راه چیزی به نفع آرسنال تغییر کند.
مسئله اینجاست که میکل آرتتا سرمربی خوب و با سوادی است و از لحاظ دانش فنی و تاکتیکی میان سایر مربیان لیگ برتری، جایگاه و تصویر ذهنی مثبتی به خود اختصاص داده اما صرفاً «خوب بودن» از حیث تاکتیکی برای قهرمانی در لیگ برتر انگلیس کافی و وافی نیست.
مشخص نیست که چرا آرتتا با وجود اینکه در بازه نقل و انتقالات تابستانی و حتی در مقطع تعطیلات میان فصل هم هیچ اقدامی برای به خدمت گرفتن یک مهاجم شش دانگ و تراز اول انجام نداد و به کای‌هاورتز و گابریل ژسوسی اعتماد کرد که از قضا، با مصدومیت‌های شدید و ناگهانی، دست آرتتا را بدجوری خالی کردند و به نوعی مرد اسپانیایی نیمکت آرسنال را تحت فشار گذاشتند و لای منگنه قرار دادند.
ششمین فصل از پروژه آرتتا در حال سپری شدن است و چیزی تا پایان آن باقی نمانده و هنوز خبری از فتح لیگ برتر انگلیس نیست و فقط یک جام حذفی و دو جام خیریه (کامیونیتی شیلد) دستاوردهای او در طی شش سال حضور بر روی نیمکت آرسنال بوده است. البته شاید بازی مقابل رئال همه چیز را عوض کند.
صعود به نیمه‌نهایی با حذف رئال بزرگترین موفقیت آرتتا در امارات خواهد بود و چه بسا، مایه کری برای لیورپولی که همیشه در سد رئال مانده و از دور رقابت‌‎های سی ال کنار رفته است (امسال هم آن‌ها مغلوب پاریس شدند).
پس بی‌جهت نیست که همه در لندن منتظر این مسابقه هستند. رقابتی که سطح آرسنال را عوض می‌کند!
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1047276/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قائم پناه: بیشترین نارضایتی مردم استان تهران از آنتن‌دهی موبایل و اینترنت است

واردات 8 میلیارد دلار کالا از طریق کولبری و ملوانی به کشور

جزئیات زمان واریز سود سهام عدالت

نایب رئیس اتحادیه سراجان: در صنف کیف و کفش، هیچ کارگر ایرانی وجود ندارد!

سرمایه‌گذاری هنگفت FIVB روی توسعه والیبال

دورسون با ساعت شنی پیام قهرمانی فرستاد

علیرضا دبیر: تیم‌های اعزامی به قهرمانی آسیا طبق چرخه انتخابی هستند

خسته نباشید ویژه به کاپیتان پرسپولیس

ستاره دورتموند برای روزه گرفتن هزینه داد

نایب رئیس بانوان فدراسیون شمشیربازی استعفا کرد

همزاد اورونوف به ترکیب پرسپولیس پیوست!

ومبلی بدترین ورزشگاه برای صلاح

2 ایرانی در جمع ناظران و داوران مسابقات جهانی والیبال

بوژوویچ، نوازی را از استقلال کنار گذاشت

نشست سخنگوی شورای نگهبان؛ از شرط موافقت با برگزاری الکترونیکی انتخابات 1405 تا وضعیت مصوبه تعطیلی پنجشنبه‌ها

داماد احمد توکلی: پدرخانمم پارکینسون شدید دارد اما همچنان عضو مجمع است!

جلیلی: دیدید که شعار «زن، زندگی، آزادی» چقدر توخالی بود

خاطره رییس تشریفات ریاست‌جمهوری از نماز اول وقت شهید رئیسی در کاخ کرملین

اکران آنلاین «بچه زرنگ»؛ پرمخاطب ‎ترین انیمیشن تاریخ سینما

چهره ها/ سلفی بانمک نازنین بیاتی در آینه

حدیث میرامینی با شنیدن صدای پسرش احساساتی شد

توصیف جالب حدیث میرامینی توسط دوست صمیمی‌اش در 3 کلمه

نوید محمدزاده: بعد از 3 ماه ویزای آمریکا را گرفتم

بهنوش طباطبایی: هیچ حسرتی در گذشته ندارم

«سیدالکلام» و زندگی با آیه‌ ها

انتقال شش زندانی ایرانی از قزاقستان به کشور

ماجرای استخدام پرستاران خارجی در برخی بیمارستان های پایتخت

چهار کشته و پنج مجروح بر اثر ترکیدن لاستیک خودرو

ماجرای کلاهبرداری‌های سریالی پسر نامرئی

ماه‌ خونین در روز 14 مارس

موشک «الکترون» یک ماهواره تصویربرداری را به مدار زمین فرستاد

به آتش کشیدن خودروهای تسلا در آلمان در اعتراض به ایلان ماسک

هوش مصنوعی زیستی کشف دارو و درمان بیماری‌ها را متحول می‌کند

اشعار پروین اعتصامی آینه‌ای برای بازتاب زخم‌ها و دغدغه‌های اجتماعی است

چرا آمریکا ضرر می‌کند

سرمقاله اعتماد/ هاراگیری به جای یقه‌گیری

تاریخ‌خوانی یا تاریخ‌سازی؟

رونمایی از نسخه اولیه سکوی ملی هوش مصنوعی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور: 80 درصد مردم تهران مخالف فیلتر شدن تلگرام و اینستاگرام هستند

جزئیات ایران‌چک 2 میلیون ریالی جدید منتشر شد

میزان تورم سفره کوچک خانوار؛ بررسی جزئیات تورم خوراکی بهمن 1403

فرمول یک به دنبال مسابقه سرعتی در تمام گرندپری‌ها

حمایت ویژه در اردوی حریف نخست ایران

بازگشت سرپرست جنجالی تیم ملی فوتسال بانوان در سکوت خبری!

رعد و برق هم به وزیر پرسپولیسی اضافه شد!

خامس: طرفدار رئال بودم و به بارسلونا فکر نمی‌کردم

انتخاب ملی‌پوش سابق تنیس روی میز به عنوان سفیر ورزش ایران

حضور دبیر در نخستین جلسه کمیسیون فنی اتحادیه جهانی کشتی

پیشکسوت استقلال: فاصله زیادی با تیم‌های عربی داریم

همه تغییرات فرمول یک در فصل جدید