راه ترقی

آخرين مطالب

رونمایی از نسخه اولیه سکوی ملی هوش مصنوعی اقتصاد

رونمایی از نسخه اولیه سکوی ملی هوش مصنوعی
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایرنا /نسخه اولیه نخستین سیستم عامل یا سکوی ملی هوش‌مصنوعی (نسخه 3.0) امروز شنبه 25 اسفند 1403 با حضور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و جمعی از اساتید دانشگاهی رونمایی شد.
مرکز همایش‌های بین‌المللی رایزن صبح امروز شنبه 25 اسفندماه میزبان معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برای رونمایی از نسخه اولیه نخستین سیستم عامل یا سکوی ملی هوش مصنوعی بود. این طرح فناورانه نسخه‌ای بومی است که با استفاده از توانمندی اساتید کشور فراهم شده است.
سکوی ملی هوش مصنوعی در واقع اصلی‌ترین زیرساخت توسعه هوش مصنوعی و از بنیادی‌ترین و ضروری‌ترین اقداماتی است که به منظور پیشرفت این فناوری در کشور، با حمایت معاونت علمی و به کمک اساتید برجسته دانشگاهی و جمعی از متخصصان از مهر 1403 کلید خورده است.
پروژه بومی‌سازی سکوی ملی هوش‌مصنوعی به عنوان زیرساخت اولیه و مورد نیاز برای تحلیل داده‌ها در جهت توسعه هوش مصنوعی با کاربردهای مختلف، بر اساس ضرورت‌ها و برنامه‌های راهبردی کشور با جدیت از سوی معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور پیگیری شد تا نسخه‌ای کاملا بومی با استفاده از توانمندی اساتید کشور فراهم شود.
روند پیشرفت این پروژه پیشتر دوم آبان ماه در نمایشگاه «پیشگامان پیشرفت» در محضر مقام معظم رهبری ارائه شد. در آن رویداد حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با ارائه توضیحات به رهبر معظم انقلاب از رونمایی نسخه اولیه سکوی هوش مصنوعی تا اسفند 1403 خبر داده بود.
بازار
مدیر مرکزپردازش سریع و نماینده دانشگاه صنعتی شریف در این مراسم و در معرفی پروژه طراحی نخستین سیستم عامل یا نسخه اولیه سکوی ملی هوش مصنوعی اظهارکرد: تکنیکی که برای طراحی و توسعه این پروژه به شکل کلی استفاده شده است متن‌باز(Open Source) است.
حسین اسدی افزود: برهمین اساس منبع جهانی استفاده شده در این پروژه بهینه سازی شده و مدارهای الکترونیکی یا ماژول‌های بومی خودمان به آن اضافه شده است و پایه آن ایرانی و مسائل پدافندغیرعامل هم در این پروژه رعایت شده است.
وی همچنین تصریح کرد: برای این سکو از هیچ رابط‌های برنامه‌نویسی و اپلیکیشن (اِی پی آی) خارجی استفاده نشده است و بعد از رونمایی هم حتی اگر کل اینترنت کشور هم قطع شود سرویس دهی این سکو با اختلالی مواجه نخواهد شد.
اسدی، سرعت توسعه بالا، هزینه پایین و مقیاس پذیر و امنیت پذیر بودن را از نتایج استفاده از این سکوی ملی هوش مصنوعی نام برد و تصریح کرد: این نسخه تا شهریور ماه 1404 تکمیل تر خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1047341/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمایه‌گذاری با سود پیش بینی شده 36 الی 42 درصدی به همراه مزایای خرید اعتباری و وام سرمایه گذاری

توصیه های سازمان دامپزشکی برای خرید و نگهداری ماهی قرمز

17 سال از گل دیدنی فابرگاس در UCL برابر میلان در سن‌سیرو گذشت

دو شغله‌ها همچنان در راس کار فدراسیون فوتبال

پرسپولیس و اولین هت‌تریک پیروزی در این فصل

دست‌ نوشته‌ای قدیمی از مهاجم محبوب پرسپولیس

حسرت کاپیتان پرسپولیس ادامه‌دار شد

طلسم علی کریمی و حسینی شکست

رونالدو گلر پرسپولیس را به لیگ عربستان هُل داد!

شکرگزاری عمومی پرسپولیس بابت این انتقال!

سرمربی تیم ملی کاتا کاراته آقایان ناشنوایان معرفی شد

جدایی عضو هیئت رئیسه فدراسیون از هیئت مدیره باشگاه استقلال

ماجرای 80 هزار دلار فولاد که در فرودگاه ضبط شد!

دختر آیت‌الله طالقانی: من فکر می‌کنم خوانندگیِ زن مانعی ندارد

گزارشی از نتایج یک نظرسنجی در استان تهران؛ میزان محبوبیت پزشکیان حدود 73 درصد بوده است

توئیت سخنگوی دولت درپی تحریم پاک‌نژاد: از سهم ایران در بازار نفت جهان کوتاه نخواهیم آمد

جانشین فرمانده کل سپاه: اجازه نمی‌دهیم آمریکا دوباره دچار اشتباه محاسباتی شود

رایزنی اولیانوف با گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران

نوه دختریِ تیمورتاش وزیر دولت جدید کانادا شد

حرف های عجیب امیرحسین قیاسی درباره کارهای خیر محسن چاووشی!

بازی جالب با فامیلی عبدالله روا توسط کامران تفتی

«دونقطه»؛ مسابقه ای جالب برای یادگیری مفاهیم زبان و ادبیات فارسی

تمجید مهران غفوریان از سطح بازیگری پژمان جمشیدی

آیدین نورمحمدی «با هم بهاریم» به مناسبت نوروز 1404 منتشر کرد

خوانندگی امیر جعفری در برنامه نوروزی سال 1373 تلویزیون

سقوط جنگنده چینی در سانحه آموزشی

پزشک کرد خانواده اش را قتل عام کرد

ماجرای سرقت اشیای تاریخی از موزه آبادان

هشدار پلیس به هنجارشکنان در چهارشنبه سوری و تعطیلات نوروز

تشخیص زودهنگام قوزقرنیه با یادگیری ماشینی

هوش مصنوعی «جمینای» جایگزین دستیار گوگل می‌شود

کشف 128 قمر جدید در مدار زحل

پروین اعتصامی مظهر شعر موزون و اخلاق‌مدار است

سرمقاله شرق/ سوریه در مسیر آرامش‌ یا توفان

رشد 42 هزار واحدی شاخص کل بورس

دنده عقب قیمت‌ها در بازار طلا و ارز؛ دلار به کانال 90 هزار تومان بازگشت

نتایج قرعه‌کشی خودروهای وارداتی مشخص شد

مهاجم 34 ساله، رقیب جدید رونالدو برای آقای گلی

پایان دوری سحرخیزان پس از 2 بازی

پایان فصل برای سجاد شهباززاده

تسویه حساب بهترین مهاجم اروپا با اتلتیکو

سوال حاشیه‌ای غفوریان از قاسمپور: اگر در وزن 86 کیلو بجای حسن یزدانی می‌رفتی طلا می‌گرفتی؟

بی‌احترامی رونالدو صدای سعودی‌ها را درآورد

گفتگو با بازیکن 20 ساله تیم ملی پس از اولین دعوت

لیورپول بدون صلاح، فن دایک و آرنولد هم می‌برد!

بازی‌های تدارکاتی نیاز تیم ملی کبدی جوانان است

مخالفت کارتال با مرخصی بیشتر به بازیکنان پرسپولیس

روزنامه خراسان نوشت: دو روی سکه مذاکره با ترامپ

مباحثه داغ قاضی و وکیل منافقین در جلسه 30 دادگاه

ادعای ترامپ: حمله 7 اکتبر هرگز در دوره من اتفاق نمی‌افتاد، زیرا ایران کاملا ورشکسته بود