راه ترقی

آخرين مطالب

مورینیو جنگ اول با لالیگا را شروع کرد ورزشی

مورینیو جنگ اول با لالیگا را شروع کرد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /ژوزه مورینیو 14 سال پیش اعلام کرد که برنامه‌ریزی لالیگا به نفع بارسلونا است و حتی تهدید کرد که ممکن است تیمش در دربی مقابل اتلتیکو مادرید در ورزشگاه کالدرون حاضر نشود.
 به جنگ زمان‌بندی‌ها که رئال مادرید شنبه گذشته با شکایت از نداشتن 72 ساعت استراحت قانونی پیش از بازی مقابل ویارئال به راه انداخت، باید یک پسوند یا پیش‌درآمد اضافه کرد. این دومین جنگ زمان‌بندی‌هایی است که رئال تجربه می‌کند. جنگ اول دقیقاً 14 سال پیش رخ داد و در آن زمان، ژوزه مورینیو سردمدار این ماجرا بود.
نخستین نبرد این درگیری در اواخر فوریه 2011، در اولین فصل حضور مورینیو روی نیمکت رئال مادرید، شکل گرفت. او پس از تساوی 0-0 مقابل دپورتیوو لاکرونیا در هفته بیست‌وپنجم لالیگا، که باعث شد بارسلونا با هفت امتیاز اختلاف در صدر جدول پیش بیفتد، گفت: «این تقویمی است که توسط افرادی طراحی شده که دقیقاً می‌دانند چه کار می‌کنند. بعد از بازی در اروپا، طبیعی بود که رئال روز یکشنبه بازی کند. اما کسانی که تصمیم گرفتند ما امروز (شنبه) بازی کنیم، در حالی که سه‌شنبه در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان مقابل لیون بازی کرده بودیم، کاملاً آگاهانه این کار را کردند. از ابتدای فصل همین‌طور بوده و پشت سرم می‌خندند.»
سه هفته بعد، مورینیو ادعا کرد که آن‌ها می‌خواهند لیگ را ترک کنند. رئال قرار بود مقابل هرکولس بازی کند، در حالی که بارسلونا با هفت امتیاز اختلاف همچنان پیشتاز بود و به گفته مورینیو، زمان‌بندی بازی‌ها به نفع آن‌ها تنظیم شده بود. دلیل اصلی این جنجال این بود که در آن هفته، بارسلونا که سه‌شنبه در لیگ قهرمانان مقابل آرسنال بازی کرده بود، روز یکشنبه مقابل سویا به میدان می‌رفت. اما هفته بعد، رئال چهارشنبه مقابل لیون بازی داشت و سپس باید شنبه در دربی مقابل اتلتیکو مادرید در کالدرون به میدان می‌رفت.
مورینیو اینگونه شکایت کرد: «یک تیم سه‌شنبه در لیگ قهرمانان بازی می‌کند و تا یکشنبه در لیگ به میدان نمی‌رود؛ تیم دیگر چهارشنبه در اروپا بازی می‌کند و شنبه در لیگ. همه با قوانین یکسانی بازی نمی‌کنند. بارسلونا سه‌شنبه در خانه مقابل آرسنال بازی می‌کند و یکشنبه در سویا. ما چهارشنبه و شنبه؛ دیگران سه‌شنبه و یکشنبه. این‌ها امتیازاتی است که ما نداریم.» او پیش‌تر در دوران حضورش در چلسی و اینتر نیز با زمان‌بندی‌های لیگ برتر و سری آ درگیر شده بود.
ماجرا از آنجا شروع شد که ایکر کاسیاس اعلام کرد تیم برای دربی اردو نمی‌رود.

راه ترقی


مورینیو گفت: «شاید این فقط برای ایکر باشد، ممکن است او را دعوت نکنم و اردویی در کار نباشد. آن‌ها می‌خواهند لیگ را تمام کنند و شاید این به نفعشان باشد.» وقتی خبرنگاران پرسیدند منظورش از «تمام کردن لیگ» چیست، مورینیو کنترلش را از دست داد. همان‌طور که آنچلوتی شنبه گذشته تهدید کرد که اگر رئال در آینده 72 ساعت استراحت نداشته باشد، ممکن است اقدام کند، مورینیو هم در آن زمان تهدید به غیبت کرد: «شاید مقابل اتلتیکو در خانه بمانیم. یا اردو را اختیاری کنم. ارزشش را ندارد که به آن بازی فکر کنیم؛ باید روی هرکولس و لیون تمرکز کنیم.»
در نهایت، مورینیو اردو ترتیب نداد و رئال با نتیجه 2-1 در کالدرون پیروز شد، اما او با ترکیبش پیامی داد و بعد در کنفرانس مطبوعاتی گفت: «اگر یک روز بیشتر برای استراحت به من ندهید، من یک هافبک دفاعی بیشتر بازی می‌دهم.» حالا، 14 سال بعد، جنگ جدیدی بر سر زمان‌بندی‌ها آغاز شده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1049051/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

17 طرح زیبای فرش / رکوردار فروش 1403

هشدار به خریداران طلا؛ حباب آب‌شده به بیش از 10 درصد رسید

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق: 60 درصد تغییر نرخ ارز، غیراقتصادی است

طاهرخانی تا پایان نوروز در بیمارستان

اذان و افطار در ورزشگاه اتحاد منچسترسیتی

حمله امباپه به رکوردهای اساطیر رئال

رامین رضاییان راهی امارات شد

این شایعه توهینی بزرگ به اینیگو مارتینز است

لژیونر ایران از قلعه‌نویی 4 می‌گیرد

پیام تسلیت رئیس جمهور به ظریف

انتقاد معاون وزیر اقتصاد از اظهارنظرهای غیر کارشناسی درباره FATF

گزارش فارس از جنگ روانی آمریکا علیه بازار ایران

زیدآبادی: درگیری یا مصالحه‌ای غیر منتظره؟

دلنوشته غمناک ترانه علیدوستی برای فوت برادرش

حرکت عاشقانه سپند امیرسلیمانی روی آنتن زنده

«بهار بهار چه اسم آشنایی»؛ ملودی دلچسب از تورج شعبانخانی

هشدار پلیس؛ برخورد با تخلفات حادثه‌ساز تا پایان نوروز

چهارشنبه‌سوری نیامده نزدیک به هزار مصدوم داشت

سفرهای نوروزی؛ جان‌باختن 62 نفر در تصادفات طی 3 روز!

نقش فرسودگی تحصیلی در گرایش دانشجویان به سیگار

سرمقاله خراسان/ 1404، سال شجاعت در تصمیم گیری

سازمان هدفمندسازی: 5.4 همت یارانه دارو و شیرخشک پرداخت شد

فهرست کشیک نوروزی بانک‌ها اعلام شد

معامله 16 تن شمش طلا در سال 1403

فهرست نفرات اعزامی تیم ملی نوجوانان به عربستان اعلام شد

دو تصمیم کلیدی ناگلزمن برای بازی با ایتالیا

کلیپ زیبای معرفی پیراهن جدید تیم ملی آلمان

گزارش تکان‌دهنده؛ رئال کابوس واقعی را دید

واکنش احساسی رحمتی برای مجتبی جباری

حضور بوکسورهای ایران در مسابقات ارمنستان و تایلند

هانسی فلیک، چسب بینی را برای بازیکنان بارسلونا اجباری کرد

اعلام زمان نشست خبری سرمربیان ایران و امارات

شزنی: یا خداحافظی از فوتبال یا تمدید

ستاره خارجی استقلال به ازبکستان رسید

سخنگوی جبهه اصلاحات: ایجاد ‎همبستگی ملی و پمپاژ ‎امید بازنده ندارد

بقائی: آمریکا مسئول مستقیم جنایات رژیم صهیونیستی در غزه است

آذری جهرمی: ریال در حال احتضار است

هشدار مجری آمریکایی درباره تبعات حمله به ایران

اظهارات صریح مجتبی راعی درباره سینمای مستند

ویژه‌برنامه شبکه دو در شب‌های قدر و ایام سوگواری امیرالمؤمنین (ع)

مهران مدیری با «شاه‌گل» به شبکه خانگی می‌آید

چهره ها/ سلفی بازیگران «جان سخت» از پشت صحنه سریال

«نفوذی» به شبکه افق می‌آید

موزیک ویدئوی «زینو زینو» با صدای امید حاجیلی

58 قطع عضو و مصدومیت 822 نفر در حوادث چهارشنبه سوری

کوسه‌ای در دریای میان‌ستاره‌ای

مادر مثل یک نامه عاشقانه است!

رئیس اتحادیه خشکبار: کمبود آجیل نداریم

حق بیمه کارفرمایی کارگران ساختمانی افزایش یافت

هشدار به خریداران طلا