راه ترقی

آخرين مطالب

پیش‌بینی تداوم بارش باران در برخی نقاط ایران اجتماعی

پیش‌بینی تداوم بارش باران در برخی نقاط ایران
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی سازمان هواشناسی از بارش باران و وزش باد شدید در برخی از نقاط کشور طی امروز و روزهای آینده خبر داد.
صادق ضیائیان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت جوی استان‌های مختلف، اظهار کرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز (3 فروردین‌ماه) در شمال شرق، سواحل دریای خزر و مناطقی از شرق، مرکز، جنوب، مناطق شمالی شمال غرب و دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس جنوبی، دوشنبه (4 فروردین‌ماه) در شمال شرق، شرق، سواحل دریای خزر و برخی مناطق مرکز و جنوب شرق، سه‌شنبه (5 فروردین‌ماه) در سواحل دریای خزر و برخی مناطق شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور و چهارشنبه (6 فروردین‌ماه) در مناطقی از شمال شرق و شرق سواحل دریای خزر افزایش ابر و بارش باران، گاهی با رعد برق و وزش باد شدید رخ خواهد داد. 
وی با بیان اینکه پنجشنبه (7 فروردین‌ماه) در اغلب مناطق کشور جوی آرام خواهیم داشت، افزود: طی دو روز آینده در نیمه شرقی، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز و سه‌شنبه در شرق و جنوب شرق کشور در بعضی از ساعت‌ها وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود که در شرق و جنوب شرق با خیزش گردوخاک همراه خواهد بود.
بازار
بنابر اظهارات رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی سازمان هواشناسی، طی دو روز آینده خلیج فارس، تنگه هرمز، دریای عمان و دریای خزر مواج است. همچنین طی دو روز آینده تشکیل توده‌های گردوخاک بر روی عراق و انتقال آنها به جنوب غرب کشور دور از انتظار نیست.
ضیاییان در ادامه، درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز گفت: آسمان تهران فردا (4 فروردین)، قسمتی ابری تا نیمه ابری و ورزش باد گاهی وزش باد شدید، اواخر وقت بارش پراکنده با حداقل دمای 11 و حداکثر دمای 17 درجه سانتیگراد و طی روز سه‌شنبه (5 فروردین)، کمی ابری تا قسمتی ابری و وزش باد گاهی وزش باد شدید با احتمال بارش پراکنده با حداقل دمای 10 و حداکثر دمای 16 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
وی در پایان گفت: فردا دوشنبه (4 فروردین)، شهرکرد با کمینه دمای 6- درجه سانتیگراد سردترین و بندرعباس با دمای 31 درجه گرم‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند. همچنین طی روز سه‌شنبه (5 فروردین)، شهرکرد با کمینه دمای 5- سردترین و بندرعباس با 29 درجه سانتیگراد گرم‌ترین مراکز استان‌های کشور هستند. 

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1050953/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اورونوف بازی ایران را از دست داد

دیس‌بک گولر به سوبوسلای؛ این آدم مضحک است!

تصاویری از آخرین شب قدر شهید رئیسی

عراقچی: آمادگی در کشور چنان بالاست که کسی حتی فکر تجاوز به ایران را نخواهد کرد

روایتی شنیده نشده از سردار سلیمانی درباره عملیات فتح‌المبین

دیدار سفیر جدید ایران با رئیس‌جمهور آلمان

اسرار پیچیده قتل‌های سر به مهر؛ روایت دخترانی که ناپدید شدن تا آیین‌های مرگ

مارگو رابی، عروس شد!

قسمت بیستم و سوم «زندگی پس از زندگی»؛ بی نهان 3

آهنگ عشق من یادم کن گاهی از سروش

ورزش صبحگاهی پلیس به رانندگان خوابالو!

بارش برف در محور اسالم به خلخال؛ تردد با زنجیر چرخ امکانپذیر است

242 فوتی آخرین آمار تلفات جاده‌ای به روایت رئیس پلیس راهور

رکوردشکنی فضایی ایران در سال 1403

داستانک/ سلام بدون نیاز

پایان تاریخ یا جنگ تمدن‌ها؟ (بخش دوم و پایانی)

هشدار وزیر نیرو به مشترکان پرمصرف انرژی

نگاهی به روند بازار ارز در 1403

مذاکرات محرمانه بارسا با ملی‌پوش برزیلی

برزیل متزلزل مقابل آرژانتین بدون مسی!

اولین خبر بد در سال جدید برای استقلال

گل‌محمدی: انتظارات از فولاد باید منطقی باشد

ملی پوش ایران به السد قطر پیوست

بیانیه جامعه مدرسین خطاب به مردم

عکس یادگاری جالب پزشکیان با نوکیای ساده یک نوجوان

تبریک سال نو «احسان علیخانی» به مردم

بخاطر خوشبختی تو دورغ گفت

مشاهده اثر بد مادی و معنوی گناهان زبانی و دل شکستن در سیر برزخی

«آنا د آرماس» طرفداران را می‌ترساند؟

قاچاق 150 میلیون لیتر سوخت در پوشش اظهارنامه هیدروکربن!

اگر خودروی شخصی و جاده را برای سفر انتخاب کرده‌اید، بخوانید

شعرخوانی دلنشین باران نیکراه

چین و ترامپ؛ هنر جنگ یا هنر صبر

دستور پزشکیان برای اصلاح شیوه‌نامه سرمایه‌گذاری صندوق توسعه

اندریک: می‌ترسم به بزرگترین رؤیایم نرسم

خیبر سال را با برد آغاز کرد

لباس‌های تیم ملی انگلیس را اشتباه چاپ کردم!

صدای بازیکنان بالا رفت؛ چک، بدهی و جیب خالی!

ماجرای استعفای ظریف پس از حضور بشار اسد در ایران

حرف درست یک روحانی برگزار کننده تجمع برای حجاب به روایت عباس عبدی

عضو کمیسیون امنیت ملی: نماینده لجباز به فرمانده سپاه هم پرخاش کرد

مادر شهیدان «فتاحی‌زاده» به فرزندان شهیدش پیوست

اگر خیلی غیرت داره راه نیفته دنبال دختر مردم

مشاهده صف افرادی با صفات نیک اخلاقی در تجربه برزخ

بازگشت جانباز دفاع مقدس از برزخ با توسل مادر به حضرت زهرا(س)

دیدن جایگاه برزخی ادیسون در تجربه مرگ موقت

ترانه «خانه خراب» از رضا ملک زاده

آتش هزاران نفر را در ژاپن و کره‌جنوبی آواره کرد

آمار بازدید از اماکن تاریخی اعلام شد؛ تخت‌جمشید و حافظیه محبوب مسافران

فراتر از خورشید و باد؛ کشف منبع انرژی بی نهایت از دل کیهان