راه ترقی

آخرين مطالب

علیرضا دبیر برای کرسی آسیایی چقدر شانس دارد؟ ورزشی

علیرضا دبیر برای کرسی آسیایی چقدر شانس دارد؟
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مهر/ پس از آن که رسول خادم یکی از مهمترین کرسی‌ها در اتحادیه جهانی کشتی را از دست داد، تلاش مسئولان این فدراسیون برای پس گرفتن آن ناکام ماند تا این بار علیرضا دبیر یک کرسی آسیایی را نشانه بگیرد.
از آخرین باری که نماینده ایران در اتحادیه جهانی کشتی کرسی داشت تقریباً هفت سال می‌گذرد. آن زمان رسول خادم موفق به کسب کرسی هیئت رئیسه اتحادیه جهانی کشتی شده بود اما همزمان با استعفایش از ریاست فدراسیون کشتی و سرمربیگری تیم ملی، از هیئت رئیسه اتحادیه جهانی کشتی هم انصراف داد.
پس از استعفای رسول خادم برخی اهالی کشتی به وی انتقاداتی را مطرح کردند. علیرضا دبیر یکی از آنهاست که معتقد بود کرسی هیئت رئیسه اتحادیه جهانی برای شخص خاصی نبوده و این کرسی برای ایران بود و نباید به این راحتی از دست می‌رفت.
دبیر در این رابطه گفته بود: «ما جایگاه مهمی در اتحادیه جهانی نداریم و بهتر است آنهایی بیایند و جواب بدهند که میدان را خالی کردند. ما با هزینه زیاد توانستیم این جایگاه را به دست بیاوریم و آن جایگاه متعلق به فرد نبوده بلکه متعلق به خانواده بزرگ کشتی بوده است. ای کاش امروز بیایند و جواب بدهند چرا این جایگاه را خالی کردند.»
در نهایت علیرضا دبیر، جایگزین رسول خادم در فدراسیون کشتی شد و تقریباً پنج سال از مدیریت او در این فدراسیون هم می‌گذرد. او در دوره مدیریت خود اتفاقات مثبتی در کشتی ایران رقم زد، بازسازی کمپ تیم‌های ملی یکی از کارهای برجسته او در این دوران بود.

راه ترقی


در دوره مدیریت دبیر شروع دوباره از نقطه صفر برای به دست آوردن کرسی در اتحادیه جهانی آغاز شد، اما مشخصاً کار سختی پیش‌رو بود و هر چقدر هم جلوتر می‌رفت، کار سخت‌تر به نظر می‌رسید.
تلاش برای کسب کرسی در دوره مدیریت دبیر
شهریورماه سال 99 که انتخابات هیئت رئیسه اتحادیه جهانی برگزار شد، حمید سوریان جدی‌ترین گزینه‌ای بود که از سوی علیرضا دبیر برای کسب این کرسی معرفی شد. سوریان دارنده 7 نشان طلای جهانی و المپیک کشتی فرنگی از چهره‌های محبوب و مشهور در دنیای کشتی محسوب است، اما واقعیت آن است که تنها محبوبیت نمی‌توانست منجر به کسب کرسی اتحادیه جهانی شود. لابی در سطوح بالا و حمایت همه جانبه دولت‌ها مهم‌ترین فاکتور برای کسب کرسی اتحادیه جهانی است که سوریان هیچیک از این موارد را نداشت و از همه مهمتر خود او حتی رغبت و تمایلی برای کسب کرسی اتحادیه جهانی هم نداشت.
سوریان در سال 1400 به صورت رسمی از انتخابات هیئت رئیسه اتحادیه جهانی انصراف داد و به این ترتیب تلاش کشتی ایران برای کسب کرسی در اتحادیه جهانی ناکام ماند.
پس از انصراف سوریان، خردادماه سال 1401 علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی تلاش کرد بار دیگر کشتی ایران را به یک کرسی ارزشمند برساند. به همین خاطر برای انتخابات هیئت رئیسه اتحادیه جهانی ثبت نام کرد، اما رأی نیاورد. البته دبیر پیش از برگزاری انتخابات اعلام کرده بود که از قبل می‌دانسته هیچ شانسی برای کسب رأی نداشته و به همین خاطر هزینه‌ای هم نکرده است.
او در این رابطه گفته بود: «حقیقتاً روحیه من با سفر رفتن جور در نمی‌آید. این کار آدمی را می‌خواهد که دائماً به کشورهای مختلف برود و رایزنی کند. این‌ها تازه 8 یا 9 شب در رستوران‌ها می‌نشینند و لابی می‌کنند اما من 9 و نیم شب می‌خوابم و اصلاً نمی‌توانم. من اهل سفر به کشورها نیستم و برای اینجا هم چون سوریان کنار کشید مجبور شدم بیایم. برای موفقیت در انتخابات هم هیچ هزینه‌ای نکردم. برای دوره بعد حتماً دنبال فرد مناسب خواهیم بود.»
با توجه به اهمیت کسب کرسی بین‌المللی، دبیر در تلاش بود تا بتواند یک کرسی به دست بیاورد و به همین خاطر پیش از المپیک پاریس برای عضویت در هیئت اجرایی اتحادیه جهانی کشتی ثبت نام کرد، اما پس از مدت کوتاهی با توجه به پیش رو بودن المپیک پاریس و نداشتن فرصت برای مذاکره با کشورهای دیگر از حضور در انتخابات هیئت اجرایی اتحادیه جهانی کشتی کناره‌گیری کرد.
ابراهیم مهربان دبیر و سخنگوی فدراسیون در آن زمان در مورد کناره‌گیری دبیر از انتخابات هیئت اجرایی اتحادیه جهانی کشتی گفت: «دبیر قبل از بازی‌های المپیک نامزدی خود را برای حضور در این پست به اتحادیه اعلام کرد اما پس از المپیک با توجه به شرایط به وجود آمده، نامه انصراف خود را به اتحادیه ارسال کرد.
برنامه این بود که رایزنی‌ها و لابی‌ها همزمان با بازی‌های المپیک در پاریس انجام شود اما به دلیل حساسیت بالای مسابقات، رئیس فدراسیون کشتی در کنار کشتی‌گیران و در سالن گرم رقابتها حضور داشت و فرصت نکرد که در جایگاه ویژه سالن و یا در دهکده حضور یابد تا مذاکرات خود را با رؤسای فدراسیون‌های کشتی سایر کشورها انجام دهد.» با توجه به حساسیت بالا در المپیک پاریس، دبیر درگیر موضوعات فنی تیم ملی کشتی آزاد و کسب مدال المپیک بود و کمتر وقت خالی برای مذاکره و لابی با سایر کشورها را پیدا کرد.
خیز دبیر برای کسب کرسی این بار از آسیا
حالا به نظر می‌رسد رئیس جوان فدراسیون کشتی که پنج سال هم از عمر ریاستش در فدراسیون کشتی می‌گذرد، این بار قصد دارد برای رسیدن به کرسی بین‌المللی، از آسیا شروع کند. او به تازگی برای پست نایب رئیسی شورای کشتی آسیا نامزد شده و قرار است تا قبل از برگزاری انتخابات برای کسب این کرسی با کشورهای آسیایی رایزنی کند.
انتخابات پست نایب رئیسی شورای کشتی آسیا همزمان با مسابقات قهرمانی آسیا (5 تا 10 فروردین) در اردن برگزار می‌شود و این انتخابات می‌تواند شروع دوباره برای کشتی ایران در کسب کرسی‌های بین‌المللی باشد.
به نظر می‌رسد دبیر برای رسیدن به کرسی در آسیا و گرفتن نظر مثبت اعضای شورای کشتی آسیا کار ساده‌تری نسبت به اتحادیه جهانی پیش رو داشته باشد و پس از حضور در آسیا، می‌تواند برای عضویت در اتحادیه جهانی و کسب کرسی در این اتحادیه تلاش کند. البته او به تازگی عضویت کمیسیون فنی اتحادیه جهانی را کسب کرده اما تلاش دبیر برای کسب کرسی است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1051516/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واردات 200 هزار تن گوشت قرمز در سال 1403

تامین و توزیع میوه تنظیم بازاری بدون مشکل ادامه دارد

تصمیم عجیب اماراتی‌ها؛ اخراج بنتو با وجود پیروزی برابر کره شمالی

صعود جوکوویچ به یک‌ چهارم نهایی مسترز میامی

آرژانتین با تحقیر برزیل فاتح سوپرکلاسیکو شد

حضور بهترین‌های سابر جهان در مجارستان

محافظ مارادونا بازداشت شد

باشگاه پرسپولیس: برای اخذ مجوز حرفه‌ای بدهی بین‌المللی نداریم

بازتاب هفتمین صعود ایران به جام جهانی در الریاضیه عربستان

صعود فوتبال ایران به رده هفدهم رده‌بندی فیفا

جزئیاتی از برگزاری رژه 3 هزار فروندی شناورهای سپاه

ناگفته‌های آذری جهرمی؛ از دعواهای بسیار سنگین بخاطر فیلترینگ تا عدم حضورش در دولت

واکنش محسن رضایی به تهدیدات آمریکا و اروپا علیه ایران

مهران احمدی: بزرگترین اشتباه تمام زندگیم بازگشت به «پایتخت» بود

خاطره هومن حاج عبداللهی از درخواست رقص «رحمت» در یک مراسم رسمی

مریلا زارعی: طرفدار آتشین رضا عطاران و نصرالله رادش بودم

عذرخواهی شهرام شکوهی از همسرش پس از یک دعوای خونین!

آهنگ جدید/ «پرواز قوها» با صدای علیرضا قربانی منتشر شد

نطنز دوباره لرزید

متروی تهران برای مراسم روز جهانی قدس آماده می‌شود

100 گردشگر در ساحل کنارک گرفتار توفان و امواج دریا شدند

با اجرای قانون الزام به ثبت رسمی، تکلیف اسناد دفترچه‌ای و تک برگ چه می‌شود؟

وزارت اقتصاد: 8 میلیون کاربر ایرانی، اینترنتی طلا خریدند

پیام خاص برای قلی‌زاده با ارسال قلب

مسی شریک خوشحالی آرژانتینی‌ها شد

مربیانی که بالاترین دستمزد را دریافت می‌کنند

خطیب نماز جمعه تهران در روز جهانی قدس مشخص شد

ایروانی: ایران در هیچ اقدام بی‌ثبات‌کننده‌ای در سوریه یا منطقه مشارکت ندارد

تاکید عراقچی در ایروان بر مخالفت ایران با تغییرات ژئوپلیتیک

جدیدترین فیلم «رامبد جوان» به اکران آنلاین رسید

مریلا زارعی: نتیجه همکاری‌ام با محسن مخملباف را دوست نداشتم

خوانندگی رحمان و رحیمِ پایتخت در «هزار و یک»

شمار تلفات آتش سوزی‌های جنگلی در کره جنوبی به 18 تن رسید

نکاتی برای پیشگیری از کلاهبرداری اینترنتی

تشکیل 1784 پرونده در قرارگاه نوروزی پلیس اقتصادی فراجا

تولید نانوالیاف از گلوتن گندم برای رساندن داروی سرطان

داستانک/ قضاوت کار ما نیست!

سپرده‌های سرمایه‌گذاری 3 ساله بالاترین سهم از شبه پول

دعوت عراقچی از آذربایجان و ارمنستان برای امضای نهایی موافقتنامه جامع صلح

درآمد نجومی صداوسیما از پخش «پایتخت» در یوتیوب!

آهنگ جدید/ علی لهراسبی «شب چشمات» را منتشر کرد

نمره هوای تهران امروز قابل قبول است

آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای نیمه دوم فروردین از امروز

عراقچی؛ قدرت انتخاب یا تحمیل گزینه‌ها؟

خبر سفر نوروزی معاون پارلمانی رئیس جمهور به قطب جنوب تکذیب شد

دیدار نوروزی استاندار و مدیر کل بنیاد سمنان با خانواده شهدا

بازدید مدیرعامل سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر از هتل کوثر رامسر

قسمت بیست و چهارم «زندگی پس از زندگی»؛ مردی که در غسالخانه زنده شد

درباره بهروز سریال «پایتخت» چه می دانید؟

1403؛ سال پرحاشیه موسیقی!