لواندوفسکی عصبانی به بارسلونا برگشت
ورزشی
بزرگنمايي:
راه ترقی - ورزش 3 /لوا پس از بازی ضعیف لهستان و برخی تصمیمات مشکوک میخال پروبیرژ، سرمربی تیم، با ناراحتی شدید اردوی تیم ملی را ترک کرد.
لواندوفسکی از امروز در اختیار فلیک قرار گرفت اما او پس از پایان وقفه اخیر بازیهای ملی، خشم خود را بروز داد. لهستان در این دوره با دو پیروزی مقابل تیمهای ضعیف لیتوانی و مالت به کار خود پایان داد. این تیم در مسیر صعود به جام جهانی حالا 6 امتیاز کسب کرده، اما بار دیگر نمایش ناامیدکنندهای داشت و تردیدهای زیادی درباره سبک بازی و مدیریت کادر فنی ایجاد کرد. روبرت، بهعنوان کاپیتان، برخی از مشکلات جدی تیمش را علنی کرد.
او پس از بازی با مالت در گفتوگو با رسانهها، صریح به مسائل تیم اشاره کرد: «کار زیادی پیش رو داریم؛ از جزئیات کوچک گرفته تا سیستم بازی و عملکردمان. باید در دفاع و حمله بهتر شویم.»
علاوه بر این انتقادات کلی، رابرت مستقیماً به تصمیمات پروبیرژ، سرمربی جنجالی، نیز کنایه زد: «باید چند بازیکن جوان را در اردو میداشتیم، اما فقط کاسپر اوربانسکی بود. باید از این استعدادها نهایت استفاده را ببریم.»
لوا، ناجی تیم
روبرت در دو بازی مقابل لیتوانی و مالت سعی کرد انرژیاش را مدیریت کند، اما حضورش برای کسب دو پیروزی که ساده به نظر میرسیدند، حیاتی بود؛ پیروزیهایی که نزدیک بود به قیمت گزافی تمام شوند.
در بازی اول مقابل لیتوانی، او در دقایق پایانی تکگل بازی را زد و سپس به دلیل ناراحتی عضلانی خفیف درخواست تعویض داد که خوشبختانه مشکل جدی نبود.
نیمکتنشینیاش مقابل مالت بحثبرانگیز شد، اما پروبیرژ در لحظات حساس بازی مجبور شد از تجربه او استفاده کند تا از یک نتیجه ناگوار جلوگیری شود.

بازار
-
چهارشنبه ۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۳:۲۱
-
۲۵ بازديد
-

-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1052377/