راه ترقی

آخرين مطالب

اگر امکانات داشتم 10 سال در رئال بازی می‌کردم ورزشی

اگر امکانات داشتم 10 سال در رئال بازی می‌کردم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /کوین پرینس بواتنگ، بازیکن سابق بارسلونا و لاس‌پالماس، حالا ایجنت فوتبال شده و امیدوار است تا به بازیکنان جوان در مسیر حرفه‌ای‌شان کمک کند.
کوین - پرینس بواتنگ (متولد 1987، برلین) نابغه‌ای بود که هم به خاطر استعدادش و هم به خاطر رفتارهای عجیبش شناخته می‌شد. این بازیکن سابق تاتنهام، بروسیا دورتموند، میلان، لاس‌پالماس و بارسلونا، در زمین به اندازه‌ای که با مهارت‌هایش می‌درخشید، خارج از زمین هم با عجایبش خبرساز بود.
او در سامیت ترانسفرروم با لحنی طنز درباره گلی شگفت‌انگیز که در لیگ قهرمانان مقابل بارسلونا زده بود، گفت: «مردم حافظه کوتاهی دارند. فکر می‌کنم تماشای یک بازی 90 دقیقه‌ای برایشان سخت است. فقط هایلایت‌ها را می‌بینند. پس اگر یک بار هم من را به خاطر بیاورند، خوشحالم.»
بواتنگ که حالا آرام‌تر شده، درباره تغییر مسیر زندگی‌اش می‌گوید: «همیشه می‌خواستم مربی شوم، اما بعد فهمیدم صبر کافی ندارم.» او شش ماه پیش آژانس خودش به نام «روکی اند چمپ» را تأسیس کرد.
او در این باره توضیح می‌دهد: «ایجنت‌های زیادی داشتم؛ بعضی خوب، بعضی بد. می‌دانم این کار چطور پیش می‌رود. اگر مسیر اشتباهی به تو نشان دهند، گاهی اوضاع خیلی خیلی سخت می‌شود. برای همین به خودم گفتم دوست دارم به بازیکنان جوان کمک کنم، آن‌ها را در مسیر درست قرار دهم، نشانشان دهم چه چیزی مهم است و تا جایی که می‌شود، کمک کنم.»

راه ترقی

بازار


اولین انتقالش تأثیری عمیق بر او گذاشت: «18 ساله بودم که با 8 میلیون یورو به تاتنهام منتقل شدم. رسیدم و 10 روز بعد مربی گفت من را نمی‌خواهد. نابودکننده بود. ستاره‌ای در حال ظهور بودم و تمام دنیایم را پشت سر گذاشته بودم. همه چیز را تجربه کرده‌ام و می‌دانم که پول، شهرت یا امضا با یک باشگاه بزرگ همیشه انتخاب درستی نیست. به همین دلیل گفتم می‌خواهم تجربه‌ام را به پسرهایم منتقل کنم. می‌خواهم مثل یک پدر باشم، بهترین دوست برای بچه‌هایی که نمایندگی‌شان را بر عهده داریم.»
روکی اند چمپ فعلاً آژانسی کوچک است: «پنج بازیکن جوان از برلین داریم. ما برلینی هستیم و به استعدادهای محلی اهمیت می‌دهیم. فوتبالیست‌های زیادی از خیابان‌ها می‌آیند و ما می‌خواهیم به آن‌ها شانس بازی در اروپا را بدهیم. این رؤیاهام است. هر چیزی که نیاز دارند به آن‌ها می‌دهیم: معاینات پزشکی، کارشناسان تغذیه، آموزش روان‌شناختی، کلاس‌های اضافی در تکنیک و تاکتیک... زمان و پول زیادی سرمایه‌گذاری کرده‌ایم تا وقتی 18 ساله شدند، هیچ چیز نتواند تکانشان دهد. برای همه چیز آماده‌اند، حتی زدن پنالتی جلوی 50 هزار تماشاگر! حتی خوابگاهی برای استراحت دارند. وقتی به این دهکده می‌روم و همه چیزهایی که دارند می‌بینم، همیشه یک چیز به ذهنم می‌آید: اگر من این‌ها را داشتم، 10 سال پشت سر هم برای رئال مادرید بازی می‌کردم.»


بواتنگ از موقعیت‌هایی پرده برداشت که بسیاری را شگفت‌زده کرد: «بازیکنانی را می‌شناسم، سوپراستارهایی که قبل از بازی‌های لیگ قهرمانان از شدت اضطراب بالا می‌آوردند. فشار زیادی رویشان بود. سوپراستارهایی که هیچ‌وقت فکر نمی‌کنی او عصبی است اما بدنشان می‌لرزید.»

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1058761/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آنچلوتی سرمربی برزیل تا جام جهانی

کارشناسی داوری ملوان - سپاهان

یحیی گل محمدی سرمربی فولاد: برای برد مقابل تراکتور به میدان آمدیم

میثاقی: رأی شجاع اصلا عادلانه نبود

توضیحات خبیری در مورد قطعی VAR مقابل تراکتور

یحیی یک فصل دیگر در فولاد!

توضیحات خسروی درمورد وقفه طولانی بازی فولاد-تراکتور

گفتگو بی‌پرده با حبیبی‌نژاد، ستاره تازه شناخته شده لیگ!

قطع برق تمرین اتلتیکومادرید را خراب کرد!

اینفوگرافیک هفته گذشته فوتبال ایران

حواشی جنجالی بازی فولاد یک - دو تراکتور

کارشناسی داوری بازی فولاد و تراکتور

تایید محکومیت 214 میلیون دلاری بحرین؛ لاهه به نفع ایران رای داد

80 درصد ایرانیان موافق مذاکره با آمریکا با حفظ دستاوردهای موشکی و هسته‌ای هستند

صداوسیما دنبال کارشکنی در مذاکرات بود

بحران در شبه‌قاره هند و دست خالی آمریکا

چرخش به سمت صهیون!

پدری: رودری شایسته توپ طلاست، من هم می‌گیرمش!

رجائیان: آلومینیوم سال آینده هم تیم‌داری می‌کند

با کدام بازیکن از گروهی جام‌جهانی صعود کنیم؟

آغازی بر محرومیت‌های سنگین در فوتبال ایران

مربی الاهلی: ما ترسی از الهلال نداریم

ژسوس: قدرت عربستان در فوتبال آسیا بازهم ثابت شد

انتقاد تند میثاقی به فدراسیون و سازمان لیگ

تعریف و تمجید میثاقی از علیرضا بیرانوند

کنایه میثاقی به قطع شدن VAR در فولاد آره‌نا

پزشکیان باکو را به مقصد تهران ترک کرد

از من ترسیدی بادیگارد آوردی

پژمان بازغی مهمان رسانه تصویری «آن» شد

چهره ها/ عکس پربازدید از دیدار 2 بازیگر سریال خانه‌ به دوش

داوران جشنواره کن معرفی شدند

اجرای لانگ لانگ از موسیقی جاودانه «بتهوون»

تیراندازی به برادر و یک شهروند؛ هر دو مجروح شدند

استاندار هرمزگان: در حادثه بندر رجایی 22 مفقودی داریم

اسکلت روباتیک پیشرفته پوشیدنی

اولین بخشش خدا چیست؟

پیش به سوی تغییر توازن در قفقاز

اعتراف پوتین درباره نظامیان کره شمالی

رسوایی در بندر

انگیزه‌‏های مخالفان موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا

ایده «کشور مستقل» برای آمریکا بسیار خطرناک است

پیش بینی قیمت دلار 9 اردیبهشت 1404

پیش بینی جدید از آینده بازار مسکن؛ بازار املاک رونق می‌گیرد؟

کارت سوخت حذف میشود ؟

اولین گام فدراسیون فوتبال برای تشکیل تیم ملی نوجوانان

هواداران نفت آبادان با 30 اتوبوس در تهران!

پرسپولیس در پلی‌استیشن هم قهرمان آسیا نشد

در جلسه 4 ساعته هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال چه گذشت؟

از بکارگیری VAR در لیگ یک تا ادعای عجیب پدر لامین یامال

محمود فکری در یک جشن صعود دیگر