راه ترقی

آخرين مطالب

علی زند: ذهنیت مثبتی از ازبکستان دارم ورزشی

علی زند: ذهنیت مثبتی از ازبکستان دارم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - تسنیم /ملی‌پوش کاتای ایران گفت: با توجه به کسب اولین مدال انفرادی در ازبکستان از این کشور ذهنیت مثبتی دارم.
علی زند در خصوص رقابت‌های انتخابی تیم ملی کاتا اظهار داشت: خدا را شکر توانستم در بخش تیمی و انفرادی نماینده ایران در مسابقات قهرمانی آسیا باشم. این دومین سالی بود که در بخش انفرادی نفر اول شدم. مسابقات انفرادی خیلی خوب بود و چهار دور مسابقه دادیم که در هر چهار دور توانستم از حریفان خود جلو بیفتم. در بخش تیمی هم سه دور اجرای کاتا کردیم و باز هم با اختلاف امتیاز بالا حریفان را شکست دادیم تا برای مسابقات قهرمانی آسیا آماده شویم.
وی در مورد امیدهای خود برای کسب دومین مدال در مسابقات کاتای انفرادی قهرمانی آسیا گفت: سال 2022 در قهرمانی آسیا صاحب مدال برنز شدم و ذهنیت مثبتی نسبت به کشور ازبکستان دارم. امیدوارم این کشور دوباره برای من خوش‌ یمن باشد. سال گذشته در چین به دلیل برگزاری مسابقات انفرادی و تیمی در یک روز و انتخاب اشتباه کاتا، برابر حریف قزاقستانی شکست خوردم و به مدال نرسیدم. این در حالی است که او را در ازبکستان شکست داده بودم.
دارنده مدال برنز کاتای انفرادی قهرمانی آسیا عنوان کرد: شاید یک مقدار حریف قزاقستانی را دست کم گرفتم و انتخاب کاتای اشتباهی داشتم، اما در حال حاضر با حضور در مسابقات کاراته وان گرجستان و قبرس شرایط روحی و روانی خوبی دارم. کسب نتیجه‌ای بهتر از مسابقات ازبکستان دور از دسترس نیست. در ورزش حرفه‌ای هیچ چیز قابل پیش‌بینی نیست، اما تلاشم کسب نتیجه خوب است. کار سخت است؛ چرا که در این مسابقات سهمیه رقابت‌های قهرمانی جهان نیز توزیع می‌شود و همه حریفان تلاش زیادی می‌کنند.
زند در مورد اینکه در چه صورتی از طریق مسابقات آسیایی شانس کسب سهمیه حضور در مسابقات قهرمانی جهان را خواهد داشت، یادآور شد: دقیقاً از ساز و کار کسب سهمیه خبر ندارم. تلاشم حضور در بهترین نقطه سکو است و خدایی نکرده اگر باخت نیز اتفاق افتاد دوست دارم در دیدار نهایی باشد. اگر کسب سهمیه مانند جام‌جهانی باشد، فکر می‌کنم فینالیست‌ها در صورتی که از طریق رنکینگ موفق به کسب نشده و نفر سومی که به قهرمان باخته باشد، سهمیه خواهند گرفت. غیر از این باشد، اطلاعی ندارم.
ملی‌پوش کاتای تیمی کشورمان در مورد شانس تیم کشورمان برای کسب هفتمین مدال در قهرمانی آسیا گفت: با توجه به اینکه در دوره قبل ژاپن در قهرمانی آسیا نبود، در سیدبندی این مسابقات حضور ندارد. اگر قرعه به نحوی باشد که در سمت مقابل ژاپن قرار بگیریم، امکان حضور در دیدار نهایی را خواهیم داشت. با بازگشت ژاپن کار ما سخت‌تر و تعداد مدعیان بیشتر شده است. کویت، ژاپن، ویتنام از رقبای ما هستند، اما حضور در دیدار نهایی با توجه به تجربه‌ای که داریم و قول‌ها و حمایت فدراسیون دور از دسترس نیست. همیشه ثابت کرده‌ایم برای کسب بهترین نتیجه تلاش می‌کنیم و سایر مسائل دیگر دست ما نیست.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1059076/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغازبررسی‌ اصلاح حجم مبنا،دامنه‌ نوسان ومدل محاسبه‌ شاخص

گل تراکتور به ملوان توسط حسین زاده که داور بعد از بازبینی آفساید اعلام کرد

بیرانوند فاز اونانا گرفت!

گل اول تراکتور به ملوان توسط امیرحسین حسین‌زاده

گزارش زنده؛ پرسپولیس 0-1 سپاهان

گل اول سپاهان به پرسپولیس توسط محبی

شکوری راد: اسرائیل قبل از مذاکرات عمان به آمریکا احضار شد و گوشش پیچانده شد

ادعای عجیب قائم مقام معاون سیما: وحید جلیلی جزو حامیان اصلی سریال پایتخت است!

چهره ها/ مهسا حجازی در پشت صحنه «تاسیان»

نتایج آزمون دکتری اعلام شد

انحراف و واژگونی پژو 206، پنج کشته و مصدوم برجای گذاشت

نقشه مخفی ویروس زیکا برای عبور از جفت جنین لو رفت!

ای دل غم این جهان فرسوده مخور

اعلام ترکیب پرسپولیس و سپاهان برای دیدار حساس عصر جمعه

هادی عقیلی : حضور بانوان به عنوان تنبیه انضباطی باشگاه کار درستی نیست

پپ: جنگیدن برای سهمیه چمپیونزلیگ بد نیست

تراکتور مملو از تماشاگر، از خانه ببینید!

آرتتا: نگران بازی برگشت با پی‌اس‌جی هستم

نقطه ضعف بزرگ امباپه؛ گمشده در آفساید!

مارسکا: کدام اخراج! من چلسی را متحول کرده‌ام

استقلال و پرسپولیس آماده برای جابه‌جایی قلی‌زاده

دو بازیکن مازنی نسخه نساجی را پیچیدند

هشدار فلاحت‌پیشه درباره روسیه و مذاکرات ایران و آمریکا

سعید حجاریان: در مذاکره با آمریکا باید فعالانه برخورد کرد

تصاویری جدید از محل اختفای سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم

شروین حاجی‌پور خواننده «وحشی» شد

اجرای دلی و عاشقانه با خوانندگی حمید هیراد

آماری حیرت‌آور از میزان آلودگی هوای تهران نسبت به استاندارد جهانی

شهردار اسبق تهران که همسرش را به قتل رسانده بود، دوباره خبرساز شد

زهره، خواهر خشن زمین

«آیت‌الله» با موضوع زندگی آیت‌الله سیدابوالقاسم خویی منتشر شد

وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟

آغاز عملیات اجرایی اولین جایگاه سوخت 3 منظوره در جنوب پایتخت

ترکیب تراکتور برای گام بلند قهرمانی

باخت پینگ‌پنگ جوانان ایران از ازبکستان در آسیای میانه

ستاره‌ای که غیبتش بارسلونا را خاموش کرد

نشست خبری عراقچی و لاوروف؛ ازآخرین وضعیت مذاکرات ایران و آمریکا تا لغو روادید بین ایران و روسیه

پوتین، پیام رهبر انقلاب را پاسخ داد

پزشکیان: زیر بار هیچ ذلتی نمی‌رویم؛ دنبال جنگ نیستیم

ویتکاف: هدف ما، حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران است

تذکر جالب حجاب سنا حسینی به خواهرش سونیا دو قلوهای پایتخت

ماجرای انتخاب حمید حامی برای «سام و نرگس»

پراید با دنا تصادف کرد، 2 سکه هخامنشی کشف شد!

وقتی گوگرد هم تسلیم شد؛ سولفورزدای ایرانی جایگزین نوع آمریکایی شد

رسانه عبری: اسرائیل ابزار فشار ترامپ بر تهران است

روایت تسنیم از افزایش خودسرانه قیمت خودروهای وارداتی توسط واردکنندگان

عذرخواهی چمنیان از آقای گل لیگ نوجوانان

ناراحتی شدید تنیسور شماره 2 جهان از حذف رئال

انریکه: می‌دانیم آرسنال را چطور حذف کنیم

آمار خیره‌کننده اینزاگی؛ پادشاه خاموش اروپا