راه ترقی

آخرين مطالب

واکنش چمنیان به شایعه پولی بودن بعضی بازیکنان درتیم نوجوانان ورزشی

واکنش چمنیان به شایعه پولی بودن بعضی بازیکنان درتیم نوجوانان
  بزرگنمايي:

راه ترقی - تسنیم /سرمربی مستعفی تیم فوتبال نوجوانان گفت: باید تاسف خورد که به راحتی هرچه تمام‌تر و بدون مدرک و سند و صرفا براساس شنیده‌ و اغراض درونی به ما تهمت می‌زنند.
عباس چمنیان درباره مطرح شدن برخی شائبات نسبت به حضور برخی بازیکنان در تیم فوتبال نوجوانان ایران، اعزامی به جام ملت‌های زیر 17 سال آسیا در عربستان، گفت: نمی‌خواهم شرافت خانواده‌ای را زیر سوال ببرم، چرا که با شرافت‌ترین خانواده‌ها، خانواده کارگران و طبقات پایین جامعه هستند. آنها به سختی زندگی می‌کنند اما شرافت خود را نمی‌فروشند.
وی افزود: خیلی جالب است افرادی که در رفاه به سر برده، دوربین یا میکروفن دارند و فضایی برای صحبت کردن آنها فراهم می‌شود، به راحتی حاضر هستند شرافت خود را زیر پا بگذارند. واقعا باید تاسف خورد که به راحتی هرچه تمام‌تر در یک رسانه تهمت بزنید، بدون هیچگونه مدرک و سندی و صرفا براساس شنیده‌ و اغراض درونی.
سرمربی مستعفی تیم نوجوانان خاطرنشان کرد: بر فرض با فدراسیون و شخص مهدی تاج مشکل دارید، تیم ملی را لگدکوب و عباس چمنیان را به همه تهمت‌ها منتسب کردید؟ آیا مشکل‌تان با آقای تاج یا مشکلی از مشکلات فوتبال ما حل شد؟ زیرساخت‌های‌مان درست شد؟ از آن دوست کارشناس‌مان که کل لیگ‌های دنیا را کارشناسی می‌کند، یک سوال دارم. نیمه دوم بازی با کره شمالی و نیمه اول دیدار با عمان را دیدید؟ ما در آن نیمه‌ها بد بازی کردیم؟ وقتی قرار باشد بگوییم اصلا تیم خوب بازی نکرد، باید این دقایق را هم ببینیم. مگر باشگاه یک محله یا شهر کوچک است که 23 بازیکن پولی داشته باشد؟
چمنیان ادامه داد: جسارت نمی‌کنم و خیلی از تیم‌های لیگ تهران صادقانه و سلامت کار می‌کنند اما مگر باشگاه است که بخواهید بازیکن پولی بیاورید؟ چرا به این سادگی تهمت می‌زنید؟ آیا به عنوان کارشناس، بازی کره شمالی با اندونزی 9 امتیازی را دیدید؟ مگر ندیدید ما همین تیم اندونزی را در یک بازی تدارکاتی 2 بر صفر بردیم؟ اینکه نتوانستیم در تمام بازی‌ها عملکردی مثل نیمه ا‌ول بازی با عمان، نیمه دوم دیدار مقابل کره شمالی و دقایقی از بازی با تاجیکستان را نمایش بدهیم، ایراد من است. حتما به لحاظ روانی و فنی مشکلاتی داشتیم اما فراموش نکنید این بچه‌ها 16 ساله هستند و افرادی مثل مهدی غفاری، نادر عزت‌اللهی، فرهاد طهماسبی و تک تک مربیان محترمی که در این رده کار کرده‌اند می‌دانند کار کردن با این بازیکنان خیلی سخت است.
وی درباره دعوت نشدن بازیکنان تیم آکادمی کیا به تیم فوتبال نوجوانان ایران گفت: اینکه از یک تیم تا این حد صحبت می‌شود، برای من جای سوال دارد. در رسانه و برنامه‌ای که تهمت‌های بسیار ناروا و به شدت بی‌شرمانه‌ای زده شده است، از این تیم نام برده شد‌. اگر هرکسی بخواهد این مسائل را به هم وصل کند، مشکوک می‌شود. در این برنامه چمنیان بدون هیچ گونه سند، مدرک و .... آماج بدترین تهمت‌ها قرار می‌گیرد. درست نیست افرادی با زدن یک عینک و دستبند، به صندلی تکیه بدهند و چنین مسائلی طرح کنند. به شکلی که آدم تصور می‌کند به صندلی پادشاهی تکیه کرده‌اند و اینگونه تهمت می‌زنند‌.
بازار
سرمربی پیشین تیم فوتبال نوجوانان تاکید کرد: امیرالمؤمنین (ع) می‌‌گوید اوج وقاحت و بی‌شرمی، تهمت ناروا زدن به کسی است. فکر می‌کنم در چنین برنامه‌ای اگر اسم باشگاهی برده می‌شود بی‌ارتباط به چنین مسائلی نیست. ضمن اینکه تا اردوی بلاروس 2 بازیکن تیم آکادمی کیا در عضویت تیم ملی نوجوانان بودند. چرا تا قبل از آن کسی تعریف نکرد که از این تیم تهرانی 2 بازیکن در تیم ملی نوجوانان هستند؟ چرا مربیان و خیلی از باشگاه‌های ما تا وقتی بازیکن‌شان عضو تیم ملی است، استوری و پست می‌گذارند که ما بازیکن به تیم ملی معرفی کردیم و به این شکل تبلیغ می‌کنند اما وقتی از آن تیم بازیکن دعوت نمی‌شود کارهای دیگری می‌کنند. جسارت من با باشگاه بازیکن‌ساز کیا نیست. این تیم در سال‌های زیادی بازیکن ساخته است. بازیکنان این تیم هم دیدیم. از خودم ناراحت هستم. از عرشیا نقدی، آقای گل لیگ تهران و باشگاه کیا عذرخواهی می‌کنم که نتوانستم او را دعوت کنم. این مهاجم را در تست دیدیم اما باید بیشتر به او فرصت می‌دادم.
چمنیان عنوان کرد: شاید یکی از دلایل فرصت ندادن به نقدی این بود که آقای کل تورنمنت کافا و مسابقات اردن در تیم ما بودند. با این حال فرصت برای آکادمی کیا فراهم بود. 2 بازیکن این تیم تا تورنمنت بلاروس همراه ما بودند و به اندازه کافی نیز فرصت داشتند. خیلی هم پای آنها ایستادیم‌. با وجود اینکه همیشه درباره نحوه دعوت و سن برخی بازیکنان شائباتی وجود دارد اما به آنها اعتماد کردیم. تیم ملی زیر ذره‌بین همه است. به همین دلیل تهمت زدن از یک طرف کار ساده و از طرفی خیلی سخت است. تیم ملی، یک تیم محلی نیست بلکه زیر ذره‌بین قرار دارد و عملکرد و صحبت‌های شما در یک اتاق شیشه‌ای بررسی می‌شود.
وی گفت: انتقادات فنی مثل کوچینگ ضعیف را می‌پذیرم‌. قطعا شاید دلایلی داشته باشم اما تا وقتی با تیم زندگی نکنید و از مشکلات روحی، روانی، شخصیتی، مصدومیت‌ها و ... خبردار نباشید نباید قاطعانه نظر بدهید. در رده سنی نوجوانان شرایط امروز بازیکن با روز گذشته فرق دارد. باید بار دیگر از تمام باشگاه‌ها مثل آکادمی کیا تشکر کنم. همیشه از باشگاه‌ها تشکر کرده‌ام و هیچ وقت هم اگر عملکرد خوبی داشتیم به پای خودم و تیم ملی ننوشتیم زیرا با هم در یک راستا هستیم. خود باشگاه‌ها می‌توانند شهادت بدهند بیشترین میزان تعامل را برای در اختیار گذاشتن و در اختیار گرفتن بازیکنان را با آنها داشتیم.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1064099/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روز تاریخی بورس؛ قله 3 میلیونی فتح شد

پنج مقصد صادراتی محصولات نانویی ایران

نصیری اقدم: با اینکه دلار پایین آمده، اما الان همه چیز با دلار 100 هزار تومانی محاسبه می‌شود

بیانیه باشگاه سانتوس درباره مصدومیت نیمار

انتقاد تند خلیلی: بازیکنان گوش نمی‌دهند!

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

برترین بازیکنان هفته بیست و سوم لیگ برتر ایران

سیدصالحی: بعضی از بازیکنان در حد نام استقلال هم بازی نکردند!

یحیی تعیین‌کننده سرنوشت لیگ برتر!

آکسیوس ساعت و محل مذاکره ایران و آمریکا در رم را اعلام کرد

تسنیم: دور دوم مذاکرات ساعت 14 آغاز می‌شود

گزارش فارس از سفری غیرمنتظره؛ حدس بزنید برای چه کاری به کجا می‌روند؟

نحوه محاسبه درآمد چند هزار میلیاردی صداوسیما از «پایتخت 7»

چرا سریال پایتخت اینجوری تمام شد؟

حمید حامی: با صدای همایون شجریان دریا رو دیدم!

افزایش آمار ازدواج؛ آمار طلاق کاهشی شد

نقاشی فضاپیمای ناسا از سیاره مشتری

میدان مغناطیسی زمین یکبار فروپاشیده و انسان‌ها جان سالم به در برده‌اند؛ اما چگونه؟

بخشی از کتاب/ جدا شدن از تلخی زندگی

سرمقاله اعتماد/ برای دانشگاه

هشدار متفکر آمریکایی: ایران را به جنگ نکشانید!

دیپلماسی در سایه بی‌اعتمادی

انتقاد یک مقام صنفی از مصوبه الزام پمپ بنزین‌ها به ایجاد ایستگاه شارژ برقی

خطر از بیخ گوش مدافع سپاهان گذشت

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

آنچلوتی باز هم پیشنهاد برزیل را رد کرد

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: اگر کشور را معطل مذاکرات کنیم دست تیم مذاکره کننده بسته می‌شود

سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم که بود؟

ولایتمدار: مذاکره با آمریکا را برای حفظ حقوق و منافع ملت ادامه می‌دهیم

شمخانی 9 اصل مورد نظر ایران در مذاکرات رم را اعلام کرد

بروجردی: در مذاکرات تضمین‌ها فقط از طرف آمریکا نیست

چهره ها/ نوید محمدزاده در آمریکا دلتنگ ایلام شد

تشویق رحمت و شری سریال «پایتخت» در کنسرت علیرضا طلیسچی

آهنگ جدید/ «کی می دونه» با صدای مجید رضوی

دبیر شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور 8 برابر شده است!

انتقال متجاوز سریالی به انفرادی/ شاکی: جلوی چشم فرزندم به من تعرض کرد

کشف شهاب‌سنگ این‌بار در اصفهان!

انسان‌ها 41 هزار سال پیش از ضد آفتاب استفاده می‌کردند!

اولین رآکتور هسته‌ای نمک مذاب توریم جهان در چین شروع به کار کرد

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

سرمقاله آرمان ملی/ انگیزه شرقی‌ها از مذاکرات

گروسی دنبال پُست است، اروپا دنبال «نقش»

رکوردی که شکسته شد؛ روز تاریخی بورس

محرز پس از نه سال بهترین بازی‌اش را تکرار کرد!

خشم کریستیانو رونالدو از شکست تلخ النصر

مدافع اینتر از بایرن مونیخ عذرخواهی کرد

دبیر فدراسیون: IOC وزنه‌برداری را محدود می‌کند