راه ترقی

آخرين مطالب

جزئیات درگیری در خیابان؛ مادر یک شاکی: پسرم دستانش را از دست داد اجتماعی

جزئیات درگیری در خیابان؛ مادر یک شاکی: پسرم دستانش را از دست داد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / روز گذشته پلیس از دستگیری 6 نفر از اراذل و اوباشی خبر داد که در درگیری با قمه و چاقو، سه نفر را شدیدا در خیابان بهشتی زخمی کرده بودند.
سرهنگ سعید راستی درباره جزئیات این درگیری می گوید: چهارشنبه شب هفته گذشته گروهی از اراذل و اوباش که سابقه سرقت، فروش موادمخدر و شرارت دارند؛ از محله نظام‌آباد به سمت خیابان بهشتی آمده و در تقاطع خیابان اندیشه با قمه و چاقو به یک دکه روزنامه فروشی حمله می کنند و طی این حمله، چند نفر آسیب شدید دیدند به حدی که دست سه نفر کاملا از کار افتاد. 
خدا لعنتشان کند؛ زندگی‌مان را سیاه کردند
پسرم دستانش را از دست داد
مادر یکی از شاکیان این گروه شرور با حضور در صحنه بازسازی این جرم در گفت‌وگو با ایسنا می گوید: من شهرستان بودم، شب حادثه پسرم با خواهرش تماس می‌گیرد که سفره شام را بچین من 5 دقیقه دیگر می رسم اما یک ساعت بیشتر می گذرد و خبری از پسرم نمی شود. دخترم نگران برادرش شده و بارها با او تماس می گیرد؛ اما تلفنش خاموش است تا اینکه حوالی ساعت 4 صبح بود که از بیمارستان با ما تماس گرفتند و گفتند که پسرم چاقو خورده و وضعیت خیلی بدی دارد. من خودم را سریعا بالای سر پسرم رساندم و دیدم سر پسرم 80 تا بخیه خورده، انگشتان دست هایش قطع شده و پایش نیز آسیب دیده است.
او ادامه می دهد: پسرم که به هوش‌ آمد، جریان را تعریف کرد و گفت که می خواسته سوار مترو شود که به خانه بیاید؛ اما تشنه می‌شود به همین دلیل جلوی دکه برای خریدن آب می‌ایستد اما یک دفعه چند موتورسوار با چاقو و قمه به او حمله می کنند. پسرم برای فرار از این موقعیت به یکی از نمایشگاه‌های اتومبیل این خیابان پناه می برد اما آنها از مغازه بیرونش می کنند؛ به همین دلیل این موتورسوارها به او حمله می کنند و به شدت مجروحش می کنند.
مادر این شاکی می‌افزاید: خدا خیر بدهد زنی را که بعد از دیدن شرایط پسرم، به کمک او می رود و پسرم را زیر چادرش قایم می کند تا کمتر ضبه های چاقو به او بخورد. پسر من 20 ساله است و تازه سربازی‌اش تمام شده، تازه شروع کرده بود به کار آرایشگری؛ اما دیگر دستانش را از دست داد و نمی دانم باید چه کاری انجام دهیم. خداراشاکرم که پسرم قوی هیکل است و گرنه قطعا از زیر بار این زخم ها جان سالم به در نمی برد.
از برادران پلیس ممنونم که خیلی زود این افراد را دستگیر کردند و از دستگاه قضائی می خواهم این افراد دیگر از زندان آزاد نشوند تا نتوانند دوباره زندگی کسی را سیاه کنند.
هم‌محلی‌هایم را کتک زدند، من هم زدمشان
در حالیکه شواهد نشان از این دارد که این گروه بدون دلیل خاصی به این دکه و مشتری‌هایش حمله کرده اند؛ یکی از این متهمان که تنها 20 سال دارد؛ در گفت‌وگو با ایسنا می گوید: هفته پیش چند نفر از یک محله دیگر به محله ما آمدند و چند تن از دختر و پسران از هم‌محلی های ما را کتک زدند، ما هم قرار دعوا گذاشتیم و با چاقو و قمه برای دعوا آمدیم.
وی می افزاید: محل دعوا اطراف متروی قدوسی بود، من و چند نفر از بچه محل ها برای دعوا آمدیم و با یکی از عوامل دعوای قبلی که جلوی دکه ایستاده بود؛ درگیر شدیم و آنها را زدیم.
این متهم درباره علت درگیری می‌گوید: اول چند نفر از همین گروهی که امروز شاکی ما هستند به محله‌مان آمدند و دعوا راه انداختند، حتی چندتا از دخترهای محله ما را هم زدند به همین دلیل ما هم برای تلافی رفتیم که چند نفر زخمی شدند.
وی که هنگام دستگیری با رویارویی مأموران، قصد فرار داشته، توسط پلیس با قانون به کارگیری سلاح، به ضرب گلوله پلیس، زخمی و دستگیر شده است.
برای ما چاقو و قمه می‌سازند
یکی دیگر از این متهمان که سابقه فروش مواد مخدر را دارد، در گفت‌وگو با ایسنا می گوید: ما داشتیم از این محله رد می شدیم که عامل درگیری و دعوا چندروز پیش محله‌مان را جلوی دکه دیدیم و به او حمله کردیم.
این متهم که قمه به دست داشته است، می افزاید: من با قمه و چاقویی که همراهم بود چندنفر را زخمی کردم و در زمان دستگیری هم قصد فرار داشتم که دستگیر شدم.
او در پاسخ به این سوال که قمه و چاقوهایشان را از کجا تهیه می کنند؛ اظهار می کند که ما بیشتر این قمه ها و چاقو را سفارش می دهیم که در شهرهای دیگر برایمان بسازند و بیاورند.
گردن اراذل و اوباش را می‌شکنیم
سرهنگ سعید راستی با حضور در صحنه بازسازی جرم تأکید کرد که به امیدخدا همکاران عملیاتی بنده در سراسر کشور آموزش دیده و با تعصبی که نسبت به هموطنان خود دارند با دستور فرماندهی کل جمهوری اسلامی ایران و به حکم قانون، امسال سال متفاوتی برای برخورد با اراذل و اوباش است. افرادی که شرارت مرتکب می شوند بدانند که بعد از انجام شرارت، هیچ جای امنی برای آنها وجود نخواهد داشت و اگر در زمان دستگیری نیز، مقاومت کنند، به ضرب گلوله همکارانم متوقف می شوند و مانند 15 نفری که اخیرا زمین‌گیر شده اند، زمین گیر خواهند شد. همکاران عملیاتی خواهند شکاند گردن اراذل و اوباشی که در مقابل پلیس و قانون مقاومت می کنند.
به گزارش ایسنا، دو نفر دیگر از عوامل این درگیری در حال حاضر متواری هستند که به زودی دستگیر و تحویل قانون می شوند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1064855/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

2 بازیکن استقلال بازی با هوادار را از دست دادند

رافینیا: داشتم از بارسلونا می‌رفتم، فلیک مرا نگه داشت!

شکست دختران والیبال سایپا در لیگ قهرمانان آسیا

جشن تولد 28 سالگی در رختکن تراکتور

وینگر آلومینیوم در تیررس سپاهان

خروجی‌های پرسپولیس پس از ناکامی در چهار جام

علی اینانلو؛ 24 ساعت تا سرپرستی باشگاه پرسپولیس

اتفاق امیدوارکننده برای هندبال؛ کلنگ کمپ تیم‌های ملی زده شد

بدهی یک میلیارد یورویی چهار باشگاه مطرح ترکیه‌

واعظی: دور سوم مذاکرات جدی‌تر برگزار خواهد شد

گزینه پیشنهادی یک نماینده برای وزارت اقتصاد؛ رئیس کمیسیون اقتصادی وزیر می‌شود؟

واکنش علی‌آبادی به پیشنهاد ادغام وزارت نیرو و نفت: از وقتی بچه بودم این بحث‌ها مطرح بوده است

توضیحات شهاب حسینی درباره سریال «آبان» و جایزه بهترین بازیگر مرد

مقدم: سوال مردم این بود که چرا «پایتخت» پخش نمی‌شود؟ نمی‌دانستند مشکلات چیست

نخستین بازی صابر ابر در سینما

قطعه «چه ها که بر سرِ ما رفت» با آواز استاد شجریان

فیلم گفتگو با اوباش 18ساله که دستگیر شد

پلیس راهور: 91 درصد موتورسیکلت‌ها فرسوده‌اند

چگونگی محاسبه «تاثیر مثبت معدل» در کنکور

تابلوی رنگارنگ شکارچی در دل آسمان

کفی هوشمند کفش که پارکینسون را تشخیص می‌دهد

داستانک/ ادیسون و مادر

روی جهان را ببین!

کیهان: مرعشی و حضرتی دروغ گفتند، خبرآنلاین به فضای مجازی نسبت داد!

پیشرفت در رم

سرمقاله اعتماد/ اهداف انقلاب اسلامی از نگاه بنیانگذار (9)

وقاحت وزیرخارجه ترامپ و درس عبرت برجام

طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی اصلاح شد

اعتراف تلخ سیمئونه: به چیزهای زیادی فکر می‌کنم جز قهرمانی

طارمی نیمکت‌نشین اینتر در بازی با بولونیا

پاسور سابق تیم ملی والیبال به پیکان پیوست

ناکامی مربی والیبال ایران در روسیه

شزنی در بارسلونا ماندنی شد

ورمزیار: سرمایه‌های استقلال نباید به راحتی از دست بروند

گل قیچی برگردان ژوائو پگلو، مهاجم برزیلی دی‌سی یونایتد مقابل نیویورک ردبول

ویدیوی باشگاه فولاد برای هوادارانش

فدراسیون جهانی والیبال 78 ساله شد

چهارمین برد پیاپی کارترون مقابل پرسپولیس و واکنش جالبش به گل‌های زودهنگام تیمش

روایت مقام دولت شهید رئیسی از حواشی واردات واکسن کرونا

آیا نظر ایران نسبت به عربستان عوض شده است؟

فلاحت پیشه: مذاکرات نقطه اوج تنش را پشت سر گذاشت

غریب‌آبادی درباره مذاکرات رم به کمیسیون امنیت ملی گزارش می‌دهد

حضور معاون پارلمانی جدید دولت در مجلس؛ قالیباف خیرمقدم گفت

برگه برنده ایران در مذاکره از زبان فرجی‌راد

شهرام دبیری به دنبال جانشینی پزشکیان؟!

دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا و جانبازان استان مرکزی

چهره ها/ دورهمی هومن سیدی با گلاب آدینه و رامبد جوان

بهاره افشاری: بازی مافیا جنسیت زده است!

شروین حاجی‌پور برای «وحشی» هومن سیدی خواند

آهنگ «برادر» با صدای سون بند