کتک کاری هواداران بارسا با پلیس پیش از الکلاسیکو!
ورزشی
بزرگنمايي:
راه ترقی - ورزش 3 /درگیری شدیدی میان گروهی از هواداران بارسلونا و ماموران پلیس ورزشگاه در آستانه ال کلاسیکو شکل گرفته بود که البته به پایان رسید.
در آستانه کمتر از سه ساعت تا شروع ال کلاسیکوی فوق حساس رئال مادرید و بارسلونا در فینال جام حذفی، حضور پرشور هواداران هر دو تیم در اطراف ورزشگاه د لا کارتوخا جنجال های فراوانی را ایجاد کرده است.
طبق جدید ترین ویدیو هایی که روزنامه مارکا از شرایط کنونی اطراف ورزشگاه محل برگزاری فینال منتشر کرده است، پلیس مجبور به درگیری با گروهی از هواداران بارسلونا در میدان نوئوا شده است.
طبق گزارش مارکا، درگیری شدید بین چند نفر از هواداران دو تیم منجر به مداخله پلیس ورزشگاه شده و چند نفر از ماموران مجبور به درگیری با یکی از متهمان اصلی درگیری با هواداران رئال شد.
جایی که ماموران این هواداران روی روی زمین انداخته اند و جالب آنکه سایر هواداران بارسلونا از فاصله ای نه چندان دور اقدام به پرتاب اشیا به سمت نیروهای امنیتی میکنند.
هرچند که ماموران پلیس در نهایت موفق به پراکنده کردن هواداران شاکی بارسلونا شده و اکنون خیابان های اطراف ورزشگاه جو آرامی دارد. شرایطی که البته به نظر میرسد آرامش قبل از توفان یکی از جنجالی ترین ال کلاسیکوهای چند سال اخیر باشد.
بازار ![]()
-
شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۸:۲۳
-
۲۱ بازديد
-

-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1068484/