راه ترقی

آخرين مطالب

پرداخت 15 درصد از قیمت برق فقط با رعایت الگوی مصرف اقتصاد

پرداخت 15 درصد از قیمت برق فقط با رعایت الگوی مصرف
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مهر / مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر گفت: مشترکانی که در حد الگو مصرف می‌کنند، 15 درصد نرخ تامین برق را می‌پردازند.
به نقل از توانیر عبدالامیر یاقوتی در خصوص پیش بینی ناترازی برق در اوج بار تابستان امسال، اظهار داشت: با توجه به میزان مصرف کنونی، کاهش بارندگی‌ها و شرایط دمایی، برآورد می‌شود که در دوره اوج بار یک اختلاف 20 درصدی بین تولید و تقاضای برق را شاهد باشیم. البته این بدان معنا نیست که امکان جبران این رقم وجود ندارد.
وی با بیان اینکه برنامه‌های متعددی برای کاهش این اختلاف و جلوگیری از تبعات منفی آن در نظر گرفته شده است، افزود: این برنامه‌ها در قالب 36 بسته تدوین شده که در 3 حوزه اجرا خواهند شد. حوزه اول مبتنی بر صرفه جویی مصرف است. حوزه دوم مبتنی بر جابه‌جایی بار و حوزه سوم که امیدواریم به آن نیاز نباشد، مدیریت اضطراری بار است.
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر، خاطرنشان کرد: عمده بسته‌های تهیه شده در حوزه صرفه جویی مصرف است که معطوف به جلوگیری از ناهنجاری‌های مصرف در سمت مصرف کننده، استفاده از فناوری‌های استفاده کننده و امکانات موجود است.
یاقوتی در ادامه تصریح کرد: الگوی مصرف برق در ماه‌های غیرگرم سال در مناطق عادی 200 کیلووات ساعت در ماه است که در ماههای گرم به 300 کیلووات ساعت افزایش می‌یابد.
وی افزود: در حال حاضر، 75 درصد مشترکین خانگی کمتر از الگو مصرف می‌کنند. این مشترکین تنها 15 درصد نرخ تأمین برق را می‌پردازند.
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر یادآور شد: مشترکی که زیر الگو مصرف می‌کند، هزینه برقش در ماه حدود 23 هزار تومان می‌شود. مشترکی که بین الگو تا 1.5 برابر الگو مصرف برق دارد، هزینه برقی حدود 42 هزار تومان را پرداخت می‌کند. اما مشترکی که 5 برابر الگو مصرف می‌کند، می‌بایست قبض برق 2 میلیون و 300 هزار تومانی را بپردازد.
وی در عین حال خاطرنشان کرد: البته مشترکینی که 5 برابر الگو یا بیشتر مصرف می‌کنند تنها 0.5 درصد مشترکین را تشکیل می‌دهند.
شب گذشته نیز توانیر اطلاعیه‌ای را به منظور احتمال محدودیت برق اطلاعیه‌ای صادر کرد و نسبت به قطع برق هشدار داد.
در این اطلاعیه آمده بود به اطلاع هموطنان گرامی می‌رساند؛ افزایش زودهنگام دمای هوا، رشد 8 درصدی مصرف برق نسبت به مدت مشابه سال گذشته را به دنبال داشته است. با توجه به افزایش نامتعارف مصرف برق و کاهش منابع تولید نیروگاه‌های برقابی به دلیل خشکسالی، احتمال اعمال محدودیت در مصرف برق مشترکان وجود دارد.
هموطنان می‌توانند با وارد کردن شناسه قبض خود در سایت شرکت‌های توزیع نیروی برق یا سامانه برق من، از برنامه محدودیت احتمالی مطلع شوند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1068700/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انفجار بندر شهید رجایی چه تاثیری بر تجارت کالا دارد؟

پیش بینی قیمت دلار 8 اردیبهشت 1404

عاقبت شرکت در طرح پیش فروش سکه

جنگ وسط زمین بین 3 لژیونر ایران در امارات

دلجویی بازیکنان و سرپرست استقلال از دین‌محمدی

برونو فرناندز: همین که یونایتد نباخت، خیلی مهم بود!

گلزن سابق استقلال و پرسپولیس بازیگر شد!

زنان بایرن زودتر از شاگردان کمپانی قهرمان شدند!

پیام ویژه خاکپو به یاد تی‌شرت معروف کاکا

بیانیه تند علیه حواشی آبادان؛ روز سیاه فوتبال!

پایان شایعات؛ حقیقی در تمرین خیبر

پیام اینزاگی به بارسلونا؛ من از شما نمی‌ترسم!

جباری بالاخره اخم را کنار گذاشت!

ادعای جالب پرسپولیس علیه حکم بیرانوند!

روایت سفیر ایران در لبنان از گستاخی رژیم صهیونیستی

گزارش مذاکرات عمان محور جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی مجلس

سالیوان: توافق دولت ترامپ با ایران امکان‌پذیر است

این بار مدیریت به خانم‌ها محول می‌شود!

10 نقش‌آفرینی ماندگار علی نصیریان به بهانه زمزمه وداع با بازیگری

رونمایی از لوگوموشن «پیر پسر» در آستانه‌ اکران

آهنگ «کنارتم» با صدای علی یاسینی

آتش‌ در بخش‌هایی از محل حادثۀ بندر شهید رجایی دوباره شعله‌ور شد

دو مظنون به قتل محیط‌بان شهید بازداشت شدند

خرس قهوه ای بر اثر برخورد با خودرو تلف شد

تعداد تاکسی‌های نوسازی شده تهران از مرز 10 هزار دستگاه گذشت

تصویری از محدوده انفجار و آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی

طوفان تهران 6 مصدوم بر جا گذاشت

رصد یک «مغنااختر سیار» در دل راه شیری

رونمایی از پوستر نمایشگاه کتاب؛ زنده نگه داشتن نام ایران با کتابخوانی!

پایان حذف عقیدتی در گزینش؟

از نگهبانی کلوب شبانه تا پاپ شدن

گره کور انبارها

سیگنال مثبت مذاکره ها در رفتار آژانس

پیش بینی بورس دوشنبه 8 اردیبهشت 1404

قیمت اجاره خانه در منطقه 2 تهران چقدر است؟

آماری تامل‌برانگیز؛ در 54 کشور آفریقایی فقط 4 رایزن بازرگانی داریم!

سقوط تاریخی وال‌استریت؛ بازارهای جهانی از آمریکا پیش افتادند

بیش از یک میلیون و 576 هزار فقره چک الکترونیک صادر شد

بورنموث 1-1 یونایتد؛ فرار از شکست با بغل پای هویلوند

قلی‌زاده با پاس گل وارد شد

جایزه برد به بازیکنان استقلال؛ تمرین تعطیل!

علی کریمی ماند، حسینی برگشت

اقدام زیبای کاپیتان استقلال بعد از صعود

اتفاقی که ساکت الهامی را برافروخته کرد

خطیبی همراه ابی‌صادقی در مسیر صعود

آموریم: تقصیر ماست که به رقبا اجازه برتری می‌دهیم

گل اول تاتنهام به لیورپول توسط سولانکه

گل اول لیورپول توسط لوئیس دیاز

پیام‌ تسلیت پادشاه و ولیعهد عربستان به رئیس‌جمهوری ایران

لاوروف: روسیه آماده است تا در صورت مفید بودن، به روند گفت‌وگوها کمک کند