لاوروف: روسیه آماده است تا در صورت مفید بودن، به روند گفتوگوها کمک کند
سياسي
بزرگنمايي:
راه ترقی - ایسنا / وزیر امور خارجه روسیه ضمن استقبال از گفتوگوهای ایران و آمریکا گفت: «روسیه آماده است تا در صورت مفید بودن، به روند گفتوگوها کمک کند.»
«سرگئی لاوروف» عصر یکشنبه با اشاره به برگزاری موفقیتآمیز سه دور گفتوگوی غیرمستقیم بین ایران و آمریکا، اعلام کرد: «ما از گفتوگوهای ایران و آمریکا استقبال میکنیم.» او افزود: «روسیه آماده است تا در صورت مفید بودن، به روند گفتوگوها کمک کند.»
تاکنون، ایران و آمریکا با میانجیگری عمان سه دوره گفتوگوی غیرمستقیم و یک دوره نشست فنی-کارشناسی درباره برنامه هستهای ایران و نحوه برداشته شدن تحریمهای آمریکا برگزار کردهاند.
طبق اعلام وزارت خارجه عمان، چهارمین دور از گفتوگوها شنبه آینده برگزار خواهد شد.
بازار ![]()
منابع رسانهای آمریکایی نیز به نقل از مقامات آمریکایی گزارش کردند که احتمالا نشست آتی، در کشوری اروپایی برگزار شود.
آمریکا از روسیه نخواسته روابط با ایران را قطع کند
وزیر خارجه روسیه در مصاحبه خود با شبکه آمریکایی «سیبیاس نیوز» در پاسخ به سوالی درباره «آیا روسیه حاضر است برای داشتن روابطی بهتر با آمریکا، طبق درخواست واشنگتن روابط خود را با ایران قطع کند» تصریح کرد: «چنین درخواستی هرگز مطرح نشده است.»
لاوروف در پاسخ به سوالی ادعایی درباره «نقش روسیه در نابودسازی اورانیوم غنی شده ایران در طول برجام» تأکید کرد: «ما در نابودسازی مواد هستهای ایران نقشی نداشتیم. بلکه بر اساس برجام، ایران برخی از مواد هستهای خود را در جهت ذخیرهسازی به روسیه منتقل کرد.»
این مسئله باعث شد تا خبرنگار سیبیاس نیوز ضمن تصحیح اشتباه خود درباره «نابودسازی مواد هستهای ایران» از وزیر خارجه روسیه درباره آمادگی احتمالی این کشور برای دریافت ذخایر اورانیوم غنی شده ایران سوال کند.
لاوروف در پاسخ به این سوال، تصریح کرد: «ما در مذاکرات بین 2 کشور که یکی از آنها روسیه نیست، دخالت نمیکنیم. من خیلی واضح گفتم. ما از گفتوگوی بین ایالات متحده و ایران استقبال میکنیم. در صورت اعتقاد هر 2 طرف بر مفید بودن نقش روسیه در این گفتوگوها، مسکو آماده کمک است.»
-
يکشنبه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۳:۳۰
-
۲۰ بازديد
-

-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1068983/