راه ترقی

آخرين مطالب

پزشکیان خطاب به ترامپ: اگر مرد گفتگو بودی چرا نامردی می‌کنی؟! سياسي

پزشکیان خطاب به ترامپ: اگر مرد گفتگو بودی چرا نامردی می‌کنی؟!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / رئیس جمهور در نشست با فرهیختگان و نخبگان استان بوشهر گفت: ما نمی گوییم گفت‌وگو نمی کنیم و حرف نمی زنیم، اما وقتی ترامپ می آید می گوید شما اول باید این کار را کنید بعد آن کار را کنید و سپس تمام تحریم‌ها را علیه ما اعمال می کند، بعد می‌گوید بیایید گفت‌وگو کنیم. اگر مرد گفت‌وگو هستی چرا نامردی می کنی؟ چرا راه آب و نان و دارو و غذا را بر مردم می بندی؟ این ها دنبال گفت وگو نیستند بلکه می خواهند مقابل اینها ذلیل شویم. 
مسعود پزشکیان رئیس جمهور صبح امروز پنجشنبه در نشست با فرهیختگان و نخبگان استان بوشهر، بیان کرد: تمام دعواها برای این است که می گویند امام زمان (عج) خواهد آمد. تمام نیت و حضور پیامبران و مصلحان برای این است که در جامعه عدالت برقرار شود. برای هر امتی پیامبری از سوی خدا آمده که بر اساس عدالت بین مردم حکومت کرده است.
وی در ادامه اطهار کرد: تمام بحث‌ها و گفت‌وگوها برای این است. پیامبران هیچ رسالتی جز اینکه بین مردم بر اساس حق قضاوت کرده و عدالت را حاکم کنند نداشتند. این همه دعوا می‌کنیم‌ و به هم گیر می‌دهیم اما وقتی حق را ناحق کنیم بقیه چیزها خود به خود بی‌معنی هستند. این حق فرقی ندارد قومیتی یا جنسیتی یا جناحی یا فرهنگی باشد. ما نباید پا از حق آن طرف‌تر بگذاریم. باید با همه مردم بر اساس حق رفتار کنیم؛ نه اینکه یک گروه را ببینیم و یک گروه را نبینیم؛ تقوا هم یعنی حرکت بدون خطا.
رئیس جمهور تصریح کرد: امام علی (ع) نیز می فرماید تقوا یک اسب رامی است و کسی که بر مبنای تقوا حرکت کند به مقصد می رسد. در زبان مدیریتی به این حرکت بدون خطا می‌گویند. در صنعت، اقتصاد، پزشکی و هر جایی معنای خود را دارد. هیچ چیزی بدتر از این نیست، صبح با برادران در خصوص تصمیم بر اساس ناآگاهی صحبت می کردیم. متقین کسانی هستند که حرف درست را بپذیرد یا اینکه حرف درست را قبول کند. باید حرف درست بزنیم. تقوا یعنی این.
واکنش پزشکیان به گلایه نخبگان بوشهری: خدا وکیلی من هم مثل شما هستم

توضیح ویدیو
وی در ادامه تاکید کرد: باید در سیاست، فرهنگ و مدیریت این نگاه را داشته باشیم. با چیزهایی که در شهر بوشهر دیدم باید بگویم من هم یکی مثل شما هستم. تا دیروز هم می گفتند صلاحیت برای نماینده شدن نداری اما الان رئیس جمهور هستم. من هم مثل شما هستم. باید با هم بنشینیم و حرف راست را بیاوریم و تعامل کنیم که چه کار کرده و حرف درست را اجرا کنیم. من در بندر که بودم نگاه کردم. از دیروز مدام می گفتند قطار می‌خواهند. وقتی بندر را دیدم، گفتم چگونه بار باید جابجا شود؟
پزشکیان افزود: لاجرم هستیم که این مسیر را ایجاد کنیم. نمی شود بارانداز را به تدریج درست کنیم که 20 میلیون تن بخواهد بار بیاید و بعد بخواهیم با تریلی جابجا کنیم.
به دنبال این هستیم که اختیارات را براساس سیاست‌ها به استانداران واگذار کنیم

توضیح ویدیو
وی در ادامه خاطر نشان کرد: شما که نخبگان و دانشمند هستید بهتر از من به مسائل آگاه هستید. یک نقشه درستی برای توسعه راه و درمان بکشید ما به شما اختیار می دهیم. ما اگر اختیارات را واگذار کنیم تهران با اینجا چه فرقی دارد؟ من رئیس دانشگاه بودم وقتی تهران می آمدم یک کارشناس مدام به ما می گفت باید فلان کار را بکنید،. اما ما چون قائم مقام وزیر بودیم کار خود را می‌کردیم. چه کسی گفته باید از تهران برای اینجا تصمیم گرفت. کسی که اینجا است بهتر می تواند تصمیم بگیرد. ما مصمم هستیم تا اختیارات را به استانداران واگذار کنیم تا بر اساس چشم انداز و سیاست تصمیم بگیرند.
رئیس جمهور در ادامه خاطر نشان کرد: سه اصل در موضوع مدیریت وجود دارد. اینکه کی مسئول است و چگونه باید عمل کند و چگونه باید پاسخگو باشد. نمی شود اختیار گرفت اما در بیمارستان یا دانشگاه را بست و رفت بلکه باید از اختیارات برای پیشرفت استفاده کرد اگر خلاف جهت حرکت کردیم باید پاسخگو باشیم. مسئولیت بدون پاسخگویی بی معنی است. نه اینکه هر کاری دلمان خواست بکنیم. در بحث قطار باید فکری دیگر کنیم. نیاز به نقشه دارد. ما در بحث اقتصاد دریامحور به دنبال کار کارشناسی هستیم. به دنبال این هستیم از کارشناسان برجسته داخلی و خارجی استفاده کنیم.
وی در ادامه بیان کرد: این انتخاب ما است که مشخص می کند چه مسیر را برویم. باید انتخابی کنیم که بهترین و کیفی‌ترین است. شما نیز می توانید به ما کمک کنید. اینگونه نیست که من عقل کل باشم. ما با هم می توانیم کاری کنیم. باید بستری درست کنیم که از کشورهای دیگر کم نداشته باشیم. اعتراض من به مدیران این است که ما نباید قطاری بسازیم که برای 100 سال پیش است. ما نباید راهی بسازیم که یک ماه بعد ترافیک ایجاد می کند. چشم انداز ما باید به آینده باشد. ما دنبال واگذاری اختیارات و بهره گیری از نظرات کارشناسی هستیم. کمک شما برای ما راه گشاست.
تا آخر می‌مانیم و ایران را می‌سازیم
توضیح ویدیو
وی افزود: اینکه خانم دکتر گفتند که ما اینجا غریب هستیم این حرف‌ها نیست؛ ما می مانیم و کشور خود را پر قدرت درست می کنیم. اینکه خانم‌ها را باید همراه کنیم فکر نکنم هیچ دولتی به اندازه ما در هیات دولت و مدیریت‌ها از خانم‌ها استفاده کرده باشد. چه خانم و چه آقا اگر مسیر را طی نکرده باشند خیانت است. ما باید بستر را فراهم کنیم تا هر که لایق تر است بالاتر بیاید. باید دست به دست هم دهیم.
پزشکیان در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: ما نمی گوییم گفت‌وگو نمی کنیم و حرف نمی زنیم، اما وقتی ترامپ می آید می گوید شما اول باید این کار را کنید بعد آن کار را کنید و سپس تمام تحریم‌ها را علیه ما اعمال می کند، بعد می‌گوید بیایید گفت‌وگو کنیم. اگر مرد گفت‌وگو هستی چرا نامردی می کنی؟ چرا راه آب و نان و دارو و غذا را بر مردم می بندی؟ این ها دنبال گفت وگو نیستند بلکه می خواهند مقابل اینها ذلیل شویم. ما با نیروهای خود قادر هستیم خیلی از مشکلات خود را حل کنیم. این‌ها نمی‌توانند راه ما را ببند ما راه را پیدا می کنیم. به شرط اینکه با هم دعوا نکنیم و به افراد شایسته و عالم میدان دهیم.
هیچ ظلمی بالاتر از این نیست که به عنوان رئیس‌جمهور تصمیم نادرستی بگیرم
توضیح ویدیو
وی در ادامه بیان کرد: من بارها گفته ام که هیچ کدوم از ما و شما مریض وقتی می شویم به دنبال پزشک جناحی نیستیم بلکه دنبال متخصص می رویم. دنبال فردی که بلد است می رویم. حتی اگر برخلاف ما فکر کند. باور کنید اقتصاد و صنعت و مدیریت هم اینگونه است. نمی شود من بگویم در اقتصاد باید این راه رفت چون من رئیس جمهور هستم. هیچ ظلمی بالاتر از اتخاذ یک تصمیم نادرست نیست. فردا باید جواب خدا را بدهیم. چرا این کار را برای مردم کردیم. چرا راه ناقص را انتخاب کردیم. بار سنگینی بر دوش مسئولان برای انتخاب راه است. تصمیم گرفتن به این سادگی ها نیست.
همه مشکلات کشور به دولت ربطی ندارد
توضیح ویدیو
رئیس جمهور بیان کرد: از شما تشکر می کنم و پیشنهادات شما را روی چشم گذاشته و پیگیری می کنیم. در خصوص بیمارستان ها نیز در حال بحث با وزیر هستیم تا کیفیت خدمات بهتر و هزینه های مردم در حوزه درمان کمتر شود. حل همه مشکلات به دولت ربط ندارد ما وظیفه داریم دولت را کوچک کنیم. یکی از مشکلات تورم ما وجود دولت بزرگ و مداخله گر است. ما باید بستر را فراهم کنیم تا بقیه کار خود را انجام دهند. بوشهر با امکاناتش و مرز آبی که دارد همه‌اش طلا است و می تواند کلی درآمدزایی داشته و اشتغال آفریند. این شما هستید این فرصت ها. ما سد را بر می داریم و شما پیش بروید.
وی افزود: حضرت علی ( ع) به مالک اشتر می‌گوید که تو را جایی می فرستم استاندار می شوی. مردم به کارهای تو نگاه می کنند، همان طور که تو به دیگران نگاه می کردی. اینکه تو درست کار می کنی یا نه به حرف هایی است که مردم می گویند. باید یکسری قوانین و رفتارها را اصلاح کنیم. باید افراد توانمند را پیدا کرد. ما ایده آل نیستیم. اینگونه نیست از ما بهتر نباشد. اما باید کمک کنیم و دست به دست هم دهیم تا مشکلات حل شود. در انتخاب ها و به کار گیری نیروی انسانی ما تلاش می کنیم تا کار را به کاردان بسپاریم. در قرآن نیز تاکید شده است اما ما کار را به فردی می دهیم که تخصص ندارد. ما همه استانداران را از بدنه وزارت کشور انتخاب کردیم. ما تمام تلاش خود را کردیم تا مدیران از خود سیستم و بر اساس تجربه بالا بیایند. ان شاءالله با کمک شما و وحدت قادر هستیم همه مشکلات را حل کنیم.
این‌طور نیست اگر آمریکا ما را تحریم کند نتوانیم کاری بکنیم ولی دل‌مان نمی‌خواهد کسی ما را تحریم کند
توضیح ویدیو
پزشکیان افزود: اینگونه نیست آمریکا اگر تحریم کند ما را راه بسته شود. ما دلمان نمی خواهد کسی ما را تحریم کند ما می خواهیم با همه از در صلح و دوستی وارد شویم. ما با همه همسایگان خود در تلاش هستیم تا ارتباطات را تقویت کنیم. بستر دوستی را گسترش دهیم اگر آن طرف نمی شود این طرف را که می توانیم داشته باشیم‌. خدا با ماست. دعا کنید ما شرمنده نشویم.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1031075/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تو سر توپ دیدنی؛ گل دوم استقلال توسط رامین رضاییان

خروج فوق العاده حسینی که موقعیت گل را از شمس آذر گرفت

تک به تکی که فروزان از آزادی گرفت

واکنش حسینی مانع از گلزنی بازیکن شمس آذر شد

دو اخراجی در 1 دقیقه !

سیروس، شگفتی‌ساز بزرگ‌ جام حذفی

دو بازیکن استقلال محروم از یک چهارم نهایی

قضاوت داور ازبک در دیدار پرسپولیس - النصر

برد سخت استقلال در جام حذفی؛ آبی‌ها انتقام گرفتند

پزشکیان: وعده الکی نمی‌دهم

حقیقت‌پور: دو قطبی‌ سازها سودای رسیدن به قدرت دارند

ضرغامی: دیگر فیلتری وجود ندارد، همه VPN دارند

آخرین وضعیت آرمان امیدی خواننده «عصر جدید»

حسین دارابی: فیلمنامه خدای جنگ 5 سال توقیف بود

خوانندگی نجم الدین شریعتی روی آنتن شبکه سه!

دستگیری باند سارقان منزل با 17 فقره سرقت

چرا ترتیب رنگ های رنگین کمان هیچ وقت تغییر نمی‌کند؟

«قوم برگزیده» به کتابفروشی‌ها آمد

خطای بزرگِ نرمالیزه‌ کردن ترامپ

اعلام تعرفه واردات موبایل در سال آینده

آغاز دو عملیات اجرایی در فازهای 2 و 3 نیروگاه اتمی بوشهر

ورود مجلس به موضوع کمبود برنج؛ عرضه با چندبرابر قیمت واقعی!

حرکت انفرادی مهران احمدی که توپ راهی به دروازه شمس آذر نداشت

سیو تماشایی حسینی در مصاف تک به تک با مهاجم شمس آذر

برگردون زیبا و گل دوم جوانان ایران به اندونزی توسط اسماعیل قلی زاده

گل سوم جوانان ایران به اندونزی توسط مبین دهقان

سیو نمایشی حسینی روی ضربه سر احسان محروقی

ضربه کوارشمایی بازیکن شمس‌آذر خطرناک از کنار دروازه به بیرون رفت

موقعیت عالی گلزنی برای شمس‌آذر که واکنش حسینی دفع شد

برد پرگل ایران در اولین گام

اولین پیروزی زنان استقلال در لیگ‌ دو!

تساوی در دقایق آخر؛ گل اول شمس آذر به استقلال توسط زنده‌روح

گزارش زنده؛ شمس آذر 1-1 استقلال

واکنش رئیس جمهور به احتمال حمله به تاسیسات هسته‌ای؛ 10 برابرش را می‌سازیم

حیرت رسانه بلژیکی از ناو پهپادبر ایران

انتقاد آذر منصوری از برخورد دوگانه با اعتراض مردم

فصل پایانی سریال «سرگذشت ندیمه» در راه است

احضار سازندگان «کیک محبوب من» به دادگاه

شکست نسخه ترکی سریال «شهرزاد»!

رونمایی از هویت بصری جدید شبکه خبر

سریال تازه آمازون درباره زندگی «محمدعلی کِلی»

اجرای زنده آهنگ «سوگند» توسط محمد معتمدی

اسامی پذیرفته‌شدگان بر اساس سوابق تحصیلی کنکور 1403 اعلام شد

سارق 110 میلیاردی دستگیر شد

چرا مگس‌ها جذب انسان می‌شوند؟

برخیز تا یک سو نهیم

تسنیم: پیش‌فروش سکه با قیمت 60 میلیون تومان

حقوق ناکافی کارگران؛ درماندگی در درمان

گزارش زنده؛ شمس آذر 0-1 استقلال

ضربه رامین رضاییان با واکنش فروزان راهی کرنر شد