راه ترقی

آخرين مطالب

کرباسچی: رئیس‌جمهور قول رفع فیلترینگ را داده، زشت است به آن عمل نکند سياسي

کرباسچی: رئیس‌جمهور قول رفع فیلترینگ را داده، زشت است به آن عمل نکند
  بزرگنمايي:

راه ترقی - خبرآنلاین / یک فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه زشت است که به قول و وعده ای که رئیس جمهور داده بود عمل نشود گفت: آقای پزشکیان زمانی که این قول ها را می‌داد باید با اشرف بیشتری فکر می کرد که آیا می‌تواند به این وعده ها عمل کند یا نه.
مسعود پزشکیان در همان روزهایی که رقبای انتخاباتی اش یکی بعد از دیگری وعده های انتخاباتی می دانند، تاکیدش بر اجرای قانون برنامه توسعه بود اما در میانه این تاکیدات وعده هایی نیز داده بود، آنچنان که بارها از شرایط حاکم بر فضای مجازی انتقاد کرده و خواستار رفع فیلترینگ بود. وعده ای که تا امروز که چند ماهی از عمر دولتش می گذرد یک گام آن را برداشته و فیلترینگ واتس آپ و گوگلی پلی رفع شده است اما این سقف انتظارات از رئیس جمهوری نبود. 
همان زمان برخی انتقاد کردند که ورود دولت به رفع فیلترینگ باید با رفع فیلتر شبکه های اجتماعی پر کاربر و اثرگذار در کسب و کار مردم باشد، دولتی ها اما یک پاسخ بیشتر نداشتند؛« قدم های بعدی رفع فیلترینگ برداشته خواهد شد».

این روزها خبر می رسد که گویا قرار است گام دوم قبل از عید نوروز برداشته شود و سخنگوی دولت نیز در پاسخ به سوال خبرگزاری خبرآنلاین تلویحا این نکته را تایید کرده است.
عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح طلب به «خبرگزاری خبرآنلاین» گفته بود؛«واقعیات نشان می‌دهد که دولت یا نمی‌خواهد یا نمی‌تواند از اختیارات و اراده خود برای رفع مشکلات مردم استفاده کند اما هیچ بهانه‌ای پذیرفته نیست، وقت برای بهانه‌گیری تمام شده است.» فیاض زاهد از اعضای شورای اطلاع رسانی دولت هم خبر می دهد که گام هایی برای رفع فیلترینگ یوتیوب درحال برداشته شدن است.
غلامحسین کرباسچی، فعال سیاسی اصلاح طلب در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین تاکید می کند؛« زشت است که رئیس جمهور به قولی که داده بود عمل نکند.»
کرباسچی: فشارهای اقتصادی ارتباط چندانی با شبکه های اجتماعی ندارد اما...
غلامحسین کرباسچی، دبیرکل پیشین حزب کارگزاران سازندگی در گپ و گفتی با خبرگزاری خبرآنلاین، در پاسخ به این سوال که برداشتن فیلترینگ چقدر می تواند در فضای روانی جامعه اثر گذار باشد، گفت: فشارهای اقتصادی و معیشتی ارتباط چندانی با شبکه های اجتماعی ندارد. برخی افراد کسب و کار خود را از طریق شبکه های اجتماعی اینستاگرام دنبال می کردند که ادامه دادن این فعالیت ها یا تعطیل و یا سخت شده است.
این فعال سیاسی افزود: به هرحال مردم روشی برای دور زدن فیلترینگ را پیدا کرده اند اما به هرحال رئیس جمهور قول برداشتن فیلترینگ را داده بود. البته قول های بزرگ‌تر از این هم داده بودند که به نظر می‌رسد کسی چندان دنبال آن ها نیست. 
زشت است که رئیس جمهور به وعده خود عمل نکند
او افزود: ظاهرا مجموعه شرایط کشور به خود ایشان هم اجازه نمی دهد که این تعهدات را دنبال کند یا احیانا نمی‌ تواند به صورت شفاف بگوید که چه مسیری را طی کرده و یا نمی تواند دنبال کند.
کرباسچی با بیان اینکه زشت است که به قول و وعده ای که رئیس جمهور داده بود عمل نکند، گفت: اینکه چرا تا کنون این اتفاق رخ نداده را باید از ایشان پرسید. آقای پزشکیان زمانی که این قول ها را می‌داد باید با اشرف بیشتری فکر می‌کرد که آیا می‌تواند به این وعده ها عمل کند یا نه.
گفته بودم که بعید است پزشکیان درباره وعده هایش روسفید بیرون بیاید
این فعال سیاسی اصلاح طلب در پایان گفت: من در همان زمان انتخابات به خیلی ها می‌گفتم بعید می‌دانم آقای پزشکیان به این سادگی بتواند در مورد تعهداتی که داده رو سفید بیرون بیاید. ایشان آن موقع که این وعده می دادند باید به آن فکر می کردند. اما احتمالا موانعی وجود دارد و ایشان نمی‌خواهد بدقولی کند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1031420/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیش از بانک سود کنید، با اطمینان بیشتر!

جزئیات شارژ کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم

پورمحمدی: یارانه این ماه زودتر از موعد پرداخت می‌شود

غلامرضا شعبانی بهار: صمیمانه از زحمات دکتر اسبقیان تشکر می‌کنم

ستاره آرسنال، رئال مادرید را ناامید کرد!

سردرگمی هواداران پرسپولیس برای بلیت فروشی

ملوان فردا با 2 غایب به تهران می‌آید

اسبقیان: گفتم برای کاراته سالن اختصاصی نگیرم استعفا می دهم

رحمتی: دست تقدیر طوری رقم خورده که فردا باید مقابل تیم هوادار قرار بگیرم

تصمیم غیرمنتظره؛ رستوران رونالدو و نادال بسته شد

تاج: افزایش بی‌رویه قراردادها می‌تواند منجر به تضعیف فوتسال شود

اخراج مربی سابق پرسپولیس در اولین بازی

طعنه عربستانی‌ها به بیرانوند

استقلال و پرسپولیس به خاطر دربی 260 میلیون جریمه شدند

روایت قائم‌پناه از واکنش پزشکیان به توهین‌ها: هرکس آزاد است هر حرفی به من بزند، ثبت شکایت نکنید

روایت خانعلی زاده از فرستنده نامه ترامپ به ایران

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

بعد 150 سال یه خواستگار اومد!

بررسی قصه زندگی 2 طلبه در تلویزیون و شبکه خانگی

بازخوانی قطعه «سیا ابران» با یادی از استاد فریدون پوررضا

قوه قضائیه: متهم اصلی پرونده بلایند دیت بازداشت است

معاون زنان رئیس جمهور: دولت با صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان موافق است

اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته جاده‌ها

جراحی دندان برای احیای بینایی فراگیر می‌شود

بهینه‌سازی انواع ساختارهای هندسی گرافن‌اکسید و آب

این سوسک رباتیک کاری را انجام می‌دهد که انسان قادر به انجام آن نیست

داستانک/ هدیه ای برای سال نو

چاپ هشتم «هزار سال شعر فارسی»، مناسب کودکان و نوجوانان منتشر شد

سرمقاله شرق/ کابینه ناساز با امید ملت

سرمقاله جوان/ آشفته‌بازار شرکت‌های دولتی

نرخ طلا و سکه گارد صعود به خود گرفتند

گودرزی: افزایش حقوق به میزان تورم تحقق یافتنی نیست

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: تلاش می کنیم دستمزد کارگران متناسب با نرخ تورم باشد

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: احتمال افزایش حقوق کارگران بالای 30درصد زیاد است

رشد 6 هزار واحدی شاخص بورس

جادوی بارسلونا در مسیر قهرمانی اروپا

چشمک پرستاره‌‌ترین تیم دنیا به نیمه‌ نهایی لیگ قهرمانان

توقف‌ناپذیر مثل لژیونر ایرانی در برزیل

پاسخ اسبقیان به سوال خبرنگار آخرین خبر در مورد حذف سرخابی‌ها از آسیا

خوشبختی 100 درصدی ستاره‌های ایرانی پلاس لیگا

جانشین آرمان صالحی در ارومیه سربلند شد

روزه‌داری و نماز خواندن ستاره اول بارسلونا در رمضان

غول آلمانی همه چیز را به هم ریخت!

اسبقیان: سرپرست‌های فدراسیون‌ها حق شرکت در انتخابات را ندارند

عذرخواهی مهاجم استقلال بابت رفتار غیر حرفه ای

قالیباف: هیات عالی نظارت اختیار قانون‌گذاری ندارد

واکنش معاون پزشکیان به هتاکی اخیر برخی جریان‌های سیاسی به رئیس جمهور

درخواست نمایندگان از دولت: تعامل خود را در راستای حل مسائل مردم با نمایندگان بیشتر کنید

4 سوال از وزرای کشاورزی و کار اعلام وصول شد

واکنش وزیر خارجه به توئیت نمایندگی ایران در نیویورک درباره مذاکره با آمریکا