راه ترقی

آخرين مطالب

قلعه‌نویی: در یک زمینه بهترین تیم دنیا هستیم ورزشی

قلعه‌نویی: در یک زمینه بهترین تیم دنیا هستیم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران که امروز به دیدار وزیر ورزش رفته بود، بعد از این دیدار گفت: من پیش از این در دوره‌ای در ملوان در خدمت دکتر دنیامالی بودم و شناخت کاملی از ایشان دارم. خوشبختانه او مدیری قوی است و به مسائل ریز ورزش خصوصا فوتبال اشراف دارد. اولین مشکل ورزش ما، نداشتن فضاهای ورزشی و زیرساخت‌هاست و با حضور آقای دنیامالی، این مشکل حتما حل خواهد شد.
سرمربی تیم ملی فوتبال با بیان اینکه در این جلسه گزارشی شفاهی و کتبی از برنامه‌های تیم ملی ارائه کردیم، افزود: آقای دنیامالی با جزییات از مسائل آگاه است و از نتایج تیم ملی راضی است. هر چند در گذشته همدلی در تیم ملی وجود داشته اما الان این همدلی بیشتر است و در حال حاضر همدل‌ترین تیم ملی تاریخ را در اختیار داریم.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در خصوص نتایج تیم ملی گفت:‌ همانطور که می‌دانید در سال ٢٠٢4، از حیث پیروزی، بهترین تیم دنیا شدیم و رده هجدهم دنیا را بعد از ١٩ سال در رنکینگ فیفا به دست آوردیم. وزیر ورزش و جوانان پس از گزارش‌های ارائه شده، راهنمایی‌های لازم را مطرح کرد و تاکید داشت که فوتبال در جامعه خیلی مهم است. وزیر مسائل باشگاه‌های فوتبال را به خوبی رصد می‌کند و ما از راهنمایی و موضوعاتی که ایشان مطرح کرد، استفاده خواهیم کرد.
او در خصوص چالش‌های فوتبال باشگاهی و ارتباط آن با تیم ملی گفت: اصول فوتبال، از باشگاه‌ها آغاز می‌شود. شما اگر یک لیگ قوی داشته باشید،‌ می‌توانید تیم ملی قوی‌ و لژیونرهای زیادی داشته باشید. باشگاه‌ها باید زیرساخت‌ و تیم‌های پایه خوبی داشته باشند که بتوانند بازیکن تولید کنند و به رده‌های مختلف فوتبالی، آن را تزریق کنند.

راه ترقی

قلعه‌نویی خاطرنشان کرد: باشگاه‌ها، ارکان تیم ملی هستند و باید به این باشگاه‌ها بها داده شود. یادم است در یک سال، استقلال قهرمان آسیا شد و پرسپولیس نیز قهرمان جام در جام آسیا و تیم ملی هم قهرمان بازی‌های آسیایی. این نشان می‌دهد که باشگاه‌ها و تیم ملی به هم مرتبط هستند و باید یک فضای دوستانه و تعاملی برقرار باشد. این باشگاه‌ها هستند که تیم ملی را تامین می‌کنند و باعث لژیونر شدن بازیکنان می‌شوند.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در خصوص نتایج سرخابی‌ها در رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا گفت: من دیدار استقلال – الشرطه و پرسپولیس – النصر را دیدم و نگاه کردم که هواداران ناراحت هستند. تیم‌های استقلال، پرسپولیس، فولاد، سپاهان و تراکتور باید در سطح بالاتری در آسیا باشند چون ما لیاقتش را داریم. این تیم‌‌ها می‌توانند در آسیا آقایی کنند اما منوط به این است که برنامه خوبی داشته باشیم و دنبال دفع کردن یکدیگر نباشیم.
قلعه‌نویی افزود: باید ساختارسازی کنیم چون از نظر نیروی انسانی، شاید جزء 5 کشور دنیا باشیم و استعدادهای خوبی داریم و هر مربی خارجی‌ای که آمد، این واقعیت را قبول داشت. ما در فوتبال ایران باید چشم‌انداز داشته باشیم و نباید با یک نتیجه، مدیر و سرمربی عوض‌ شود. ما نتیجه‌گرا شد‌ه‌ایم و برنامه‌محور نشدیم و این باعث شده فوتبال ما لطمه بخورد.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در خصوص برنامه‌های خود پس از صعود به جام جهانی و دیدارهای دوستانه با تیم‌‌های بزرگ دنیا گفت: ما در تاریخ 4 دی سال جاری، به فدراسیون فوتبال نامه‌ای ارسال کردیم و خواستیم پس از صعود به جام‌ به جام‌جهانی، با چه تیم‌هایی بازی کنیم. این تیم‌ها هم تیم‌های سطح بالایی هستند اما یک سری مشکلات وجود دارد و به عنوان مثال، اگر بخواهیم با آرژانتین بازی کنیم، باید 3-2 میلیون دلار پول بدهیم اما این خواسته ما بوده است و باید عیار ما مقابل تیم‌های بزرگ مشخص شود تا در جام جهانی با روحیه بهتر و اشتباهات کمتری ظاهر شویم. ما این برنامه را جلوتر داده‌ایم که پس از صعود به جام جهانی، مسئولان دنبال این باشند در این فیفادی‌ها بتوانند دیدارهای خوبی را شکل دهند.
قلعه‌نویی در خصوص توسعه روند تیم‌های ملی با حضور وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت:‌ باید در ابتدا از آقای کیومرث هاشمی تشکر کنیم. او زحمات زیادی در وزارت‌خانه کشید. ورزشی‌ها دغدغه داشتند که پس از آقای هاشمی، چه کسی وزیر ورزش و جوانان می‌شود اما وقتی نام آقای دنیامالی به عنوان وزیر بعدی آمد، خیال‌شان راحت شد. دکتر دنیامالی، یک مدیر قدرتمند و یک مدیر سیاسی – ورزشی است و این به ورزش ما کمک می‌کنند.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در پایان گفت: ایشان هر کجا که بوده است در توسعه زیرساخت‌ها، مهارت بسیار خوبی داشته است و اگر ما بتوانیم سرانه ورزش‌مان را بالا ببریم، به جامعه‌مان خیلی کمک کرده‌ایم. فوتبال مقوله‌ی پیچیده‌ای است و با همه در ارتباط است و با فوتبال می‌توان جلوی خیلی از آسیب‌ها را گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1034171/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیش از بانک سود کنید، با اطمینان بیشتر!

جزئیات شارژ کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم

پورمحمدی: یارانه این ماه زودتر از موعد پرداخت می‌شود

غلامرضا شعبانی بهار: صمیمانه از زحمات دکتر اسبقیان تشکر می‌کنم

ستاره آرسنال، رئال مادرید را ناامید کرد!

سردرگمی هواداران پرسپولیس برای بلیت فروشی

ملوان فردا با 2 غایب به تهران می‌آید

اسبقیان: گفتم برای کاراته سالن اختصاصی نگیرم استعفا می دهم

رحمتی: دست تقدیر طوری رقم خورده که فردا باید مقابل تیم هوادار قرار بگیرم

تصمیم غیرمنتظره؛ رستوران رونالدو و نادال بسته شد

تاج: افزایش بی‌رویه قراردادها می‌تواند منجر به تضعیف فوتسال شود

اخراج مربی سابق پرسپولیس در اولین بازی

طعنه عربستانی‌ها به بیرانوند

استقلال و پرسپولیس به خاطر دربی 260 میلیون جریمه شدند

روایت قائم‌پناه از واکنش پزشکیان به توهین‌ها: هرکس آزاد است هر حرفی به من بزند، ثبت شکایت نکنید

روایت خانعلی زاده از فرستنده نامه ترامپ به ایران

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

بعد 150 سال یه خواستگار اومد!

بررسی قصه زندگی 2 طلبه در تلویزیون و شبکه خانگی

بازخوانی قطعه «سیا ابران» با یادی از استاد فریدون پوررضا

قوه قضائیه: متهم اصلی پرونده بلایند دیت بازداشت است

معاون زنان رئیس جمهور: دولت با صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان موافق است

اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته جاده‌ها

جراحی دندان برای احیای بینایی فراگیر می‌شود

بهینه‌سازی انواع ساختارهای هندسی گرافن‌اکسید و آب

این سوسک رباتیک کاری را انجام می‌دهد که انسان قادر به انجام آن نیست

داستانک/ هدیه ای برای سال نو

چاپ هشتم «هزار سال شعر فارسی»، مناسب کودکان و نوجوانان منتشر شد

سرمقاله شرق/ کابینه ناساز با امید ملت

سرمقاله جوان/ آشفته‌بازار شرکت‌های دولتی

نرخ طلا و سکه گارد صعود به خود گرفتند

گودرزی: افزایش حقوق به میزان تورم تحقق یافتنی نیست

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: تلاش می کنیم دستمزد کارگران متناسب با نرخ تورم باشد

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: احتمال افزایش حقوق کارگران بالای 30درصد زیاد است

رشد 6 هزار واحدی شاخص بورس

جادوی بارسلونا در مسیر قهرمانی اروپا

چشمک پرستاره‌‌ترین تیم دنیا به نیمه‌ نهایی لیگ قهرمانان

توقف‌ناپذیر مثل لژیونر ایرانی در برزیل

پاسخ اسبقیان به سوال خبرنگار آخرین خبر در مورد حذف سرخابی‌ها از آسیا

خوشبختی 100 درصدی ستاره‌های ایرانی پلاس لیگا

جانشین آرمان صالحی در ارومیه سربلند شد

روزه‌داری و نماز خواندن ستاره اول بارسلونا در رمضان

غول آلمانی همه چیز را به هم ریخت!

اسبقیان: سرپرست‌های فدراسیون‌ها حق شرکت در انتخابات را ندارند

عذرخواهی مهاجم استقلال بابت رفتار غیر حرفه ای

قالیباف: هیات عالی نظارت اختیار قانون‌گذاری ندارد

واکنش معاون پزشکیان به هتاکی اخیر برخی جریان‌های سیاسی به رئیس جمهور

درخواست نمایندگان از دولت: تعامل خود را در راستای حل مسائل مردم با نمایندگان بیشتر کنید

4 سوال از وزرای کشاورزی و کار اعلام وصول شد

واکنش وزیر خارجه به توئیت نمایندگی ایران در نیویورک درباره مذاکره با آمریکا