راه ترقی

آخرين مطالب

اعتراف اپوزیسیون: خارجی‌ها هم ما را جدی نمی‌گیرند! نوشتارها

اعتراف اپوزیسیون: خارجی‌ها هم ما را جدی نمی‌گیرند!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - روزنامه جوان /متن پیش رو در جوان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
کمپین وکالت به رضا پهلوی که پس از آشوب‌های 401 به راه افتاد، پس از چهار، پنج ماه با جمع‌آوری فقط 500 هزار امضا، به شکست رسید. این شکست، هم تفرقه و اقلیت بودن براندازان را به رخ کشید و هم عدم قبول لیدری رضا پهلوی از سوی همه براندازان را. چه آنکه در خلال این کمپین، بار‌ها گروه‌های برانداز دیگر - غیر از سلطنت‌طلب‌ها- شروع به انتقاد و جنجال علیه پهلوی کردند. خلأ رهبری جامع در اپوزیسیون و نیز عدم اتحاد در میان آنها باعث شده کشور‌های غربی هم به رغم داشتن هدف یکسان با آنها در تلاش برای از بین بردن جمهوری اسلامی، آنها را برای این کار جدی نگیرند. این امر حالا در اعترافات خود براندازان هم بروز و ظهور دارد. 
در یک برنامه تلویزیونی براندازان، احمد رأفت که اجرای برنامه را بر عهده دارد، به صراحت می‌گوید که غربی‌ها رهبران ادعایی براندازان را به رسمیت نمی‌شناسند: «جهان غرب کسانی را که در جبهه مخالفان (مخالفان جمهوری اسلامی) ادعای رهبری دارند، به رسمیت نمی‌شناسد. همین یکی دو هفته پیش من با برخی دولتمردان و سیاستمداران اروپایی که صحبت می‌کردم، گفتند رهبر ندارید؛ رهبری که تمام مردم را نمایندگی کند.»
بسیاری از براندازان رضا پهلوی و حامیانش را افرادی نمی‌بینند که بتوانند یک کشور را اداره کنند. برخی همچون منافقین هم که با سلطنت‌طلب‌ها کارد و پنیر هستند و رسماً شعار مرگ و مرده باد علیه هم می‌دهند!
محسن سازگارا در توصیف سلطنت‌طلب‌ها در همین برنامه تلویزیونی می‌گوید: «سلطنتی‌ها به همه فحش می‌دهند، به همه بد و بیراه می‌گویند، من یک نفر می‌مانم و همه بروند به جهنم! همه قاتل و چی و چی هستند و با این کار، درست در آن طرف اتحاد ایجاد می‌کند. یعنی با تهدیدات بیجا همه را دارند به لحظات ملکوتی آویزان کردن از تیر چراغ برق می‌رسانند.»
کامبیز غفوری، تحلیلگر سیاسی برانداز و دیگر مهمان برنامه هم اذعان می‌کند که «متأسفانه تلاش‌هایی که در این یکی دو سال برای آن ائتلاف شد، کاملاً شکست خورد. چهره رهبری قاطع که اشاره کردید، یک نقطه قانونی باید در آن باشد. الان رژیم‌چنج را به غربی‌ها می‌گویید، کهیر می‌زنند! وقتی به آنها بگویید رژیم‌چنج، هفت هشت تجربه افتضاح توی ذهن‌شان می‌آید و عقب می‌روند.»
اشاره غفوری به چند دهه تلاش چهره‌های برانداز برای براندازی جمهوری اسلامی است که به رغم صرف پول کلان غربی‌ها به جایی نرسیده است. 
غفوری از یک توهم خطرناک حداکثری هم در میان براندازان می‌گوید و یک نقل قولی می‌کند که «نقل قولی می‌کند که ما هر نتیجه‌ای می‌دادیم، همه این گروه‌های برانداز فحش می‌دادند و می‌گفتند ما 70 تا 90 درصد هستیم؛ نمی‌شود که پنج تا هفتاد درصد داشته باشیم، جور درنمی‌آید! و هشدار داشت می‌داد که شما باید برای این کاری کنید، چون فردا اگر انتخابات آزاد هم در آن مملکت برقرار بکنید، با این توهم 90 درصدی، هیچ کس زیر بار نتیجه انتخابات نمی‌رود.»
محسن سازگارا هم در ادامه تأکید کرد که «گم شده جنبش در ایران دو چیز است: یکی امید و یکی اتحاد.»
به نظر می‌رسد که وضعیت اپوزیسیون افتضاح‌تر از این صحبت‌هاست که گاه بیان می‌شود و این نکات کوتاه صرفاً سرریز چنین وضعیت بغرنجی است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1036394/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خبر بد برای تهرانی‌ها؛ بلیت مترو گران شد

قیمت تخم مرغ در بازار اعلام شد

تصمیم مهم کورتوا: به تیم ملی برمی‌گردم

دلایل ژسوس درست مثل اسماعیل کارتال!

پاسخ لائوتارو به اتهام عجیب کفرگویی!

رجائیان: پرسپولیس را به‌ خاطر کم‌ تجربگی نبردیم

شفیعی: برگزاری مرحله یک چهارم در دهه اول اردیبهشت 1404 است

سیف‌الله‌پور: دریافت مجوز باشگاه استقلال برای سهرابیان شبهه‌برانگیز است

گفتگو با قائم‌ مقام باشگاه نساجی درباره قرعه‌کشی مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی

قاضی‌نور: با تمام جدیت در جام حذفی حاضر می‌شویم

ستار همدانی: رفتار بدی با سهراب بختیاری‌زاده انجام دادند

مجیدی: برابر شارجه انگیزه بالایی داریم

انتقاد یک نماینده مجلس از عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب

مادر شهیدان والامقام «نعمت و محمدرضا کلول» آسمانی شد

چهره ها/ دلخوشی «احترام برومند»به جوانهای با فرهنگ

چهره ها/ آرمین زارعی از استایل جدیدش رونمایی کرد

چهره ها/ تبریک تولد عباس جمشیدی فر برای سعید آقاخانی

انتشار نماهنگ «علمدار» در سوگ سید حسن نصرالله

سنگ تمام مهدی یغمایی برای تولد همسرش

با هزینه یک جلسه ماساژ یک ساعته، ماساژور تفنگی دائمی بگیرید

کاهش نگران‌کننده بودجه تلسکوپ فضایی جیمز وب

شاعرانه/برد از من قرار و طاقت و هوش

هفته وکیل مدافع و استقلال کانون وکلا

نماینده مجلس: دست‌های پشت پرده‌ای وجود دارند که با خرید یک جای برنج قیمت تعیین می‌کنند

نرخ بلیت مترو در سال 1404 تعیین شد

ریزش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 92 هزار تومان بازگشت

رشد 21 هزار واحدی شاخص کل بورس

دو مشکل بزرگ پرسپولیس که سه سرمربی هم نتوانستند آن را برطرف کنند

شروع تکان‌دهنده سرخیو راموس در مکزیک

پپ جواب شایعات غیبت هالند برابر رئال را داد

تکرار دیدار کلاسیک در جام حذفی

فلیک بهترین هدیه ممکن را به پدری داد

درخشان: برخی از بازیکنان در قواره پرسپولیس نیستند

چطور آنتونی سوژه انتقادات و تمسخر فوتبال شد؟

استقلال و تکرار تاریخ؛ قهرمانی در فصل فاجعه‌بار

گل اول جوانان ژاپن توسط اوگاوارا به جوانان ایران

گزارش زنده؛ جوانان ایران 1 - جوانان ژاپن 1

احتمال ادامه شگفتی‌ در جام حذفی تا فینال

توضیحات نائب رئیس مجلس درباره استیضاح وزیر اقتصاد

آشا محرابی: فقط همسرم رمز موبایلم را دارد

«آنورا» جوایز اسپریت را هم برد

اگه کاراکترهای فیلم‌ها اینستاگرام داشتن

چهره ها/ استوری جدید همسر بهرام رادان با فرزندش

سهراب پاکزاد و کنسرتی که دل‌ها را برد؛ اولین اجرا برای کودکان با نیازهای ویژه

جزئیات واژگونی دو مینی‌بوس حامل کارگران در جلفا؛ 13نفر مصدوم شدند

حضور نمایندگان رهبر انقلاب در مراسم تشییع شهید نصرالله و شهید صفی‌الدین

مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته تعطیل شد

عکس هواپیمای فضایی سری آمریکا از کره زمین

خواندن قسمتی از شعری که درباره رنج مردم شالیکار بیان می‌کند

تأمین 73 درصد از هزینه‌های جاری کشور با مالیات