راه ترقی

آخرين مطالب

حداد عادل: موضوع FATF هنوز در صحن مجمع مطرح نشده سياسي

حداد عادل: موضوع FATF هنوز در صحن مجمع مطرح نشده
  بزرگنمايي:

راه ترقی - انتخاب / عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تلاش مجمع بر این است بررسی FATF به صورت منطقی و براساس مصالح ملی انجام شود. تشخیص اینکه چه چیزی به مصلحت ملی است، پس از انجام بررسی‌ها، شنیدن مخالفت‌ها و اخذ رای مشخص خواهد شد.
غلامعلی حداد عادل در ارزیابی خود از نتیجه بررسی FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام ‌گفت: موضوع FATF هنوز در صحن مجمع مطرح نشده است و کمیسیون مشترک درحال بررسی آن است. پس از اتمام بررسی‌ها و زمانی که به صحن بیاید، موافقان و مخالفان جدی نظرات خود را ارائه خواهند داد و نمی‌توان نتیجه آن را پیش‌بینی کرد.
به نوشته ایرنا، وی افزود: تلاش مجمع درمجموع بر این است که این بررسی به صورت منطقی و براساس مصالح ملی انجام شود. تشخیص اینکه چه چیزی به مصلحت ملی است، پس از انجام بررسی‌ها، شنیدن مخالفت‌ها و اخذ رای مشخص خواهد شد.

سومین جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت نظام، عصر چهارشنبه یکم اسفند ماه برای رسیدگی به لایحه اختلافی مجلس و شورای نگهبان درمورد پیوستن ایران به کنوانسیون CFT تشکیل شد.
در این جلسه که به ریاست آیت الله صادق آملی لاریجانی، با حضور نمایندگان کمیسیون‌های «اقتصادی»، «سیاسی، دفاعی و امنیتی»، «حقوقی و قضایی» مجمع، معاون وزیر اقتصاد و رئیس مرکز اطلاعات مالی، معاون رئیس کل بانک مرکزی و نمایندگان وزارت امور خارجه و وزارت نفت با موضوع آثار حقوقی پیوستن جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون‌ «مقابله با تامین مالی تروریسم(CFT)» برگزار شد، اعضای کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از استماع نتایج بررسی‌های کارگروه متناظر این کمیسیون در دبیرخانه مجمع در ادامه به تبادل نظر درباره ایرادات شورای نگهبان درخصوص آثار حقوقی پیوستن به کنوانسیون‌ مقابله با تامین مالی تروریسم و بیان دیدگاه‌های خود در پذیرش یا عدم پذیرش این الحاق پرداختند.
در ادامه اعضای کمیسیون مشترک به تبادل نظر پرداختند و ایرادات شورای نگهبان درخصوص مفاد این کنوانسیون مورد بررسی قرار گرفت.
براین اساس، گزارش کمیسیون مشترک، به صحن مجمع ارائه می شود و پس از بررسی نهایی توسط اعضای مجمع، پیرامون مصلحت مورد نظر مجلس شورای اسلامی، رأی گیری خواهد شد.
مشاور عالی رهبر انقلاب اسلامی در ادامه این گفت و گو در ارزیابی خود از شعار وفاق ملی رئیس دولت چهاردهم و انسجام و وحدت شکل‌گرفته میان سران قوا در ارتباط با حل مشکلات کشور، غلبه‌ بر بحران‌ ناترازی ها و کمک به مردم در این خصوص اعلام کرد: من هم به این وفاق امیدوار هستم.
حدادعادل تاکید کرد: از ابتدای شکل‌گیری دولت آقای پزشکیان با خوش‌بینی به گفتمان وفاق نگاه کرده‌ام. اما توصیه‌ام به دوستان اصلاح‌طلبی که خود را به آقای پزشکیان نزدیک می‌دانند این است که به ایشان کمک کنند تا به وفاق ملی عمل کنیم. خودشان معنی این جمله را می‌دانند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1036639/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مناظره داغ در موضوع مسکن؛ منافع صنفی یا رفع مشکلات مردم؟

کارشناس مسکن: ارائه تسهیلات مسکن در ایران عقب افتاده ترین نوع آن در دنیاست

گل جونز به سیتی آفساید اعلام شد

گل اول بایرن به آینتراخت توسط اولیسه

سپاهان مورد حمایت جدی مدیرعامل جدید

تعداد محرومان لیگ یک سر به فلک کشید!

نگرانی جدید کمپانی؛ کیمیش هم مصدوم شد!

مودریچ: نمی‌دانم این بهترین گلی که زدم بود یا نه

چهارشنبه نفرین شده در فوتسال؛ سقوط!

تیرک پرسپولیس و افسوس همه شهر!

تعطیلی یک‌روزه استقلالی‌ها قبل از دربی

ویدیوی باشگاه اینتر از مهدی طارمی در دیدار دیشب با جنوا

قرائت متن پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع سید حسن نصرالله

قالیباف: تمامیت ارضی و آرامش فعلی در لبنان از ثمرات مقاومت است

بیژن عبدالکریمی: از دست صادق زیباکلام فراری هستم

ادعای نتانیاهو: اجازه نخواهیم داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد

ظریف: حمایت سید حسن نصرالله از برجام معروف شد

معاون راهبردی رئیس‌جمهور: حزب الله لبنان توانمندی بسیار خوبی در بسیج و افکار عمومی دارد

صحبت‌های اعضای هیات ایرانی قبل از سفر به بیروت

رییس‌جمهور در مراسم بزرگداشت شهید نصرالله حضور یافت

دیدار روسای مجالس ایران و لبنان

وزیر دفاع: قدرت جمهوری اسلامی این گونه نیست که با یک حمله تکان بخورد و ضعیف شود

چهره ها/ بنظرتون عکس ماهور الوند در ایرانه یا خارج؟

تدارک ویژه رادیو برای نوروز و ماه مبارک رمضان 1404

جشنواره تجسمی فجر را در 3 دقیقه ببینید

سالی که 10 سینما در تهران به دلایل اخلاقی پلمب شدند!

دوراهی جذاب انتخاب بهترین ها با «بهنام تشکر»

چهره عسل بدیعی در اولین فیلم سینمایی‌اش در سال 1377

پخش سریال «تاسیان» متوقف شد

تصنیف زیبا و خاطره انگیز «نگاه یاران» با صدای صدیق تعریف

سرقت جواهرات در جشن تولد؛ مهمان خائن به دام افتاد

ثبت 24 هزار تخلف رانندگی توسط بازرسان نامحسوس

رئیس کانون وکلا: 2 هزار وکیل تا پایان امسال پروانه وکالت دریافت می‌کنند

قاتل متلک‌پران دستگیر شد

تصیم جدید برای کنکوری‌ها؛ معافیت 2 گروه از امتحان نهایی یازدهم

یازدهمین عبور نزدیک جونو از کنار غول گازی

قند پارسی/ﺷﮕﻔﺖ اﻧﮕﯿﺰﺗﺮﯾﻦ رﻓﺘﺎر انسان ﭼﯿﺴﺖ؟»

ترامپ چه نقشه‌ای برای روسیه دارد؟

پای لنگ رسانه ملی

خطری که دولت پزشکیان را تهدید می‌کند

واشنگتن به دنبال ایجاد محور امریکایی - عربستانی - روسی است

صادرات سیب زمینی و حبوبات به مدت 2 ماه ممنوع شد

فردا بورس‌ها فعال هستند

فردا بانک‌های استان تهران تعطیل اما شعب کشیک دایر است

ساختار جدید سامانه هوشمند سوخت در حال پیاده‌سازی است

دو خبر درباره حراج شمش طلا و معاملات بازار ارز تجاری

قرعه کشی مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی، استقلال و سپاهان شاید در فینال

گل اول لیورپول به منچسترسیتی توسط صلاح

گل عمر مرموش به لیورپول آفساید اعلام شد

نفری: تلاش کردیم اما نشد و شرمنده‌ایم