راه ترقی

آخرين مطالب

بارسلونا با دو مصدوم از لیسبون برگشت ورزشی

بارسلونا با دو مصدوم از لیسبون برگشت
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /بازیکن جوان آکادمی بارسا پس از بازی در ورزشگاه دالوژ، با مچ پای آسیب‌دیده و خسته از تلاش زیاد، زمین را ترک کرد. فلیک در نظر دارد او را برای بازی شنبه مقابل اوساسونا استراحت دهد تا برای بازی سه‌شنبه مقابل بنفیکا کاملاً آماده باشد.
بازی در لیسبون مقابل بنفیکا، علاوه بر پیروزی مهم حداقلی، پیامدهای قابل توجهی نیز به همراه داشت. بازی کردن نزدیک به 70 دقیقه با یک بازیکن کمتر، فرسایش زیادی برای بازیکنانی که در زمین بودند به دنبال داشت. به حدی که برخی از آنها کاملاً از پا افتاده و با نشانه‌هایی از رسیدن به حد توانشان به پایان بازی رسیدند. یکی از این بازیکنان آلخاندرو بالده بود که در دقایق پایانی به شدت رنج می‌کشید. هانسی فلیک به سرعت متوجه مشکلات این بازیکن جوان شد و تصمیم گرفت جرارد مارتین را به زمین بفرستد تا بار دفاعی بالده را کم کند و او را در موقعیت تهاجمی‌تری قرار دهد.
پس از پایان بازی، پزشکان در رختکن تأیید کردند که بالده نه تنها از نظر جسمانی پس از تلاش فوق‌العاده‌اش در طول بازی خسته شده بود، بلکه ضربه شدیدی به مچ پایش خورده بود که مانع از بازی کردن او در دقایق آخر با شرایط کامل شد. در واقع، با توجه به این وضعیت، احتمال دارد این بازیکن ملی‌پوش اسپانیایی در بازی شنبه مقابل اوساسونا استراحت کند تا برای بازی برگشت چمپیونزلیگ در روز سه‌شنبه در مونتجوئیک کاملاً بهبود یافته و سرحال باشد.

راه ترقی

علاوه بر بالده، اینیگو مارتینز هم ضربه‌ای به زانوی راستش خورد که جای میخ‌های کفش باریرو روی پایش به وضوح مانده بود، هرچند او توانست بازی را بدون مشکل بیشتری به پایان برساند.
کسی که قطعاً شنبه فیکس خواهد بود، پائو کوبارسی است: او که کارت قرمز مستقیم دریافت کرده، نمی‌تواند در بازی برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی چمپیونزلیگ مقابل بنفیکا در روز سه‌شنبه بازی کند. همه چیز نشان می‌دهد که اینیگو نیز استراحت خواهد کرد تا برای بازی اروپایی آماده باشد، و به احتمال زیاد اریک گارسیا در کنار او در مرکز خط دفاع قرار خواهد گرفت.
بازار
بازیکن دیگری که ممکن است شنبه در لالیگا بازگردد گاوی است که در لیسبون توسط فلیک کنار گذاشته شد، زیرا او معتقد بود گاوی هنوز کاملاً از تب و بیماری که این روزها با خود داشت و مانع بازی کردنش مقابل رئال سوسیداد در روز یکشنبه شده بود، بهبود نیافته است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1042623/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ابر مکعبی عجیب!

سخنان شنیدنی دکتر قمشه ای

روزنامه اصولگرا: دولت مهم‌ترین عامل تعیین‌کننده در مدیریت بازار ارز است

پیچیدگی مواجهه با واسطه‌گری روسیه

100میلیون دلار برای اختلاف‌افکنی

صحنه پیش روی تهران و واشنگتن

رشد 22 درصدی صادرات ایران به کشورهای عضو اوراسیا

پیشی گرفتن تورم از دستمزد

رکورد رشک‌برانگیز بارسلونای 10 نفره

اشمایکل به دروازه‌بان لیورپول: بهتر از تو ندیده‌ام

بهتر از شزنی برای بارسلونا وجود ندارد

انریکه: باید به خودمان افتخار کنیم

ترکیب خیبر مقابل گل‌گهر اعلام شد

ترکیب متفاوت استقلال خوزستان مقابل سپاهان

اصلانیان: پروین از درویش تعریف می‌کند چون با او دوست است

دنیامالی: کمبود مهمات مهمترین مشکل تیراندازی است

مراسم تجلیل از مدال آوران تیراندازی برگزار شد

اسنوکرباز ایران حریف ترامپ شد

ایران معاون شورای اجرایی سازمان منع سلاح‌های شیمیایی شد

پزشکیان: با وحدت و انسجام باید نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کنیم

ارواحی که بعد از مدت ها هنوز متوجه خروج از جسم خود نشده اند!

پشیمانی شدید روح بخاطر پایمال کردن حق‌الناس

واکنش هنرمندان مشهور به شلاق خوردن «مهدی یراحی»

مریم سعادت امشب مهمان جناب خوان می شود

پاسخ بنیامین بهادری به ادعای کامپیوتری بودن یکی از موزیک‌هایش

شهادت یکی از کارکنان نیروی دریایی سپاه در پی حادثه آتش سوزی

برخورد قضایی با عوامل مراسم جایزه طراحی داخلی ایران

جزئیات انفجار کانکس در یک مرکز نظامی؛ یک نفر شهید و 10 نفر مصدوم شدند

به این دلیل در مریخ هم حیات وجود دارد

داستانک/ طول عمر و زبان آدمی

پشت پرده افزایش فشار تندروها علیه دولت

یک‌دندگی در مجلس بر سر تعطیلی شنبه

واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث همراه با سود 1402

خانه‌نشینی چند هفته‌ای نویر

فنر خبر بزرگ را به مورینیو می‌دهد

امباپه: بازی کنار نیمار و مسی هرگز کم‌اهمیت نبود

حمله اولتراهای پی‌اس‌جی به دو خبرنگار!

دلایل محکومیت ساداتی نژاد و فاطمی امین

عراقچی راهی جده شد

جزئیات سیاست جدید «ترامپ» علیه نفتکش‌های ایرانی

داستان قربانی‌ها، پلیسی می‌شود!

عراقی‌ها سریال «آقازاده» را کپی کردند!

وقتی روح موتورسوار متوجه جدا شدن از جسم در تصادف نشد!

تجربه ثابت کرده رقصیدن هوتن شکیبا عاقبت خوشی نداره!

ربّنای باشکوه محمد اصفهانی برای ماه رمضان

بازداشت تعدادی از ارسال کنندگان پیامک و لینک‌های آلوده در پایتخت

واقعا زنان بیشتر از مردان صحبت می‌کنند؟

از ناراحتی میگه خوش باش!

دیدید زلنسکی وطن‌فروش بود و نه قهرمان دفاع از اوکراین؟

آب سردی که آمریکا روی سر «عاشقان مذاکره» ریخت