راه ترقی

آخرين مطالب

هانس زیمر قانون اسکار را احمقانه خواند فرهنگ و هنر

هانس زیمر قانون اسکار را احمقانه خواند
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / هانس زیمر، آهنگساز سرشناس سینما از رد صلاحیت موسیقی متن فیلم «تلماسه: بخش دوم» برای جوایز اسکار انتقاد کرد و این تصمیم آکادمی را ناشی از یک «قانون احمقانه» دانست. هانس زیمر، آهنگساز مطرح سینما در مورد عدم امکان اضافه کردن یک جایزه اسکار دیگر به مجموعه افتخاراتش به خاطر فیلم «تلماسه: بخش دوم» صحبت کرده و اعلام کرد که دلیل این اتفاق صرفاً یک «قانون احمقانه» بوده است.
این آهنگساز آلمانی بیش از 35 سال است که در ساخت موسیقی برای فیلم‌های هالیوود فعالیت می‌کند و حاصل تلاش‌هایش دو جایزه اسکار برای بهترین موسیقی متن بوده است. از میان 12 نامزدی اسکار، زیمر تنها دو بار این جایزه را برنده شده است: یک بار در سال 1995 برای فیلم «شیرشاه» و بار دیگر در سال 2022 برای فیلم «تلماسه».
با اکران فیلم «تلماسه: بخش دوم» به کارگردانی دنی ویلنوو در مارس 2024، بسیاری از طرفداران انتظار داشتند که زیمر بتواند یک افتخار دیگر به کارنامه خود اضافه کند. با این حال، در اکتبر 2023، گزارش شد که موسیقی متن زیمر برای این فیلم به دلیل «تجاوز از حد مجاز استفاده از موسیقی از پیش موجود» توسط آکادمی اسکار، واجد شرایط لازم برای نامزدی نبوده است.
بر اساس قوانین آکادمی: «در مواردی مانند دنباله‌ها و فرنچایزها (سری فیلم‌ها)، موسیقی متن نباید بیش از 20 درصد از تم‌ها و موسیقی‌های استفاده‌شده در آثار قبلی فرنچایز را شامل شود.» از آنجا که موسیقی متن زیمر برای «تلماسه: بخش دوم» شامل عناصر و تم‌های کلیدی از موسیقی برنده اسکار فیلم «دون» (2021) بود، این اثر واجد شرایط لازم برای نامزدی اسکار تشخیص داده نشد.
به گزارش بیلبورد، اگرچه ویلنوو و تیم فیلم تلاش‌های خود را برای به رسمیت شناخته شدن کار زیمر ادامه دادند، اما در نهایت موسیقی متن این فیلم از فهرست نامزدهای اسکار حذف شد. در نهایت، فیلم «تلماسه: بخش دوم» در مجموع پنج نامزدی اسکار دریافت کرد و در مراسم اسکار 2025، جایزه بهترین صداگذاری و بهترین جلوه‌های بصری را از آن خود کرد.
زیمر در یک مصاحبه جدید عنوان کرده است: «این موضوع واقعاً ناراحت‌کننده نیست، فقط یک قانون احمقانه است. چطور می‌تواند ناراحت‌کننده باشد؟ من به این دلیل رد شدم که از موسیقی فیلم اول در فیلم دوم استفاده کرده‌ام، اما این فیلم یک دنباله نیست. این فیلم تکمیل کننده یک داستان است. هر دو فیلم بخشی از یک داستان واحد هستند.»
او ادامه داد: «پس آیا من باید تمام تم‌های شخصیت‌ها را حذف می‌کردم و تم‌های جدیدی برای آن‌ها می‌نوشتم و آن‌ها را توسعه می‌دادم؟ این فقط یک قانون احمقانه است.»
اظهارات اخیر زیمر ادامه‌دهنده صحبت‌های او در اکتبر 2023 با نشریه ورایتی است که تأکید کرد که «تلماسه: بخش دوم» صرفاً ادامه داستانی است که در فیلم اول آغاز شده است.
او توضیح داد: «این فیلم «تلماسه: بخش دوم» نام دارد، نه «تلماسه 2». داستان از همان لحظه‌ای که فیلم اول به پایان می‌رسد، ادامه می‌یابد. ما هنوز در همان داستان و با همان شخصیت‌ها هستیم و احمقانه و کاملاً غیرسینمایی است که به جای گسترش تم‌های موجود، تم‌های جدیدی برای شخصیت‌ها بنویسم.»
زیمر قصد دارد برای فیلم بعدی ویلنوو به این مجموعه نیز بازگردد. گفته می‌شود که فیلمبرداری «تلماسه: مسیحا» از اواسط سال 2025 آغاز خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1045370/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیش از بانک سود کنید، با اطمینان بیشتر!

جزئیات شارژ کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم

پورمحمدی: یارانه این ماه زودتر از موعد پرداخت می‌شود

غلامرضا شعبانی بهار: صمیمانه از زحمات دکتر اسبقیان تشکر می‌کنم

ستاره آرسنال، رئال مادرید را ناامید کرد!

سردرگمی هواداران پرسپولیس برای بلیت فروشی

ملوان فردا با 2 غایب به تهران می‌آید

اسبقیان: گفتم برای کاراته سالن اختصاصی نگیرم استعفا می دهم

رحمتی: دست تقدیر طوری رقم خورده که فردا باید مقابل تیم هوادار قرار بگیرم

تصمیم غیرمنتظره؛ رستوران رونالدو و نادال بسته شد

تاج: افزایش بی‌رویه قراردادها می‌تواند منجر به تضعیف فوتسال شود

اخراج مربی سابق پرسپولیس در اولین بازی

طعنه عربستانی‌ها به بیرانوند

استقلال و پرسپولیس به خاطر دربی 260 میلیون جریمه شدند

روایت قائم‌پناه از واکنش پزشکیان به توهین‌ها: هرکس آزاد است هر حرفی به من بزند، ثبت شکایت نکنید

روایت خانعلی زاده از فرستنده نامه ترامپ به ایران

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

بعد 150 سال یه خواستگار اومد!

بررسی قصه زندگی 2 طلبه در تلویزیون و شبکه خانگی

بازخوانی قطعه «سیا ابران» با یادی از استاد فریدون پوررضا

قوه قضائیه: متهم اصلی پرونده بلایند دیت بازداشت است

معاون زنان رئیس جمهور: دولت با صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان موافق است

اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته جاده‌ها

جراحی دندان برای احیای بینایی فراگیر می‌شود

بهینه‌سازی انواع ساختارهای هندسی گرافن‌اکسید و آب

این سوسک رباتیک کاری را انجام می‌دهد که انسان قادر به انجام آن نیست

داستانک/ هدیه ای برای سال نو

چاپ هشتم «هزار سال شعر فارسی»، مناسب کودکان و نوجوانان منتشر شد

سرمقاله شرق/ کابینه ناساز با امید ملت

سرمقاله جوان/ آشفته‌بازار شرکت‌های دولتی

نرخ طلا و سکه گارد صعود به خود گرفتند

گودرزی: افزایش حقوق به میزان تورم تحقق یافتنی نیست

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: تلاش می کنیم دستمزد کارگران متناسب با نرخ تورم باشد

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: احتمال افزایش حقوق کارگران بالای 30درصد زیاد است

رشد 6 هزار واحدی شاخص بورس

جادوی بارسلونا در مسیر قهرمانی اروپا

چشمک پرستاره‌‌ترین تیم دنیا به نیمه‌ نهایی لیگ قهرمانان

توقف‌ناپذیر مثل لژیونر ایرانی در برزیل

پاسخ اسبقیان به سوال خبرنگار آخرین خبر در مورد حذف سرخابی‌ها از آسیا

خوشبختی 100 درصدی ستاره‌های ایرانی پلاس لیگا

جانشین آرمان صالحی در ارومیه سربلند شد

روزه‌داری و نماز خواندن ستاره اول بارسلونا در رمضان

غول آلمانی همه چیز را به هم ریخت!

اسبقیان: سرپرست‌های فدراسیون‌ها حق شرکت در انتخابات را ندارند

عذرخواهی مهاجم استقلال بابت رفتار غیر حرفه ای

قالیباف: هیات عالی نظارت اختیار قانون‌گذاری ندارد

واکنش معاون پزشکیان به هتاکی اخیر برخی جریان‌های سیاسی به رئیس جمهور

درخواست نمایندگان از دولت: تعامل خود را در راستای حل مسائل مردم با نمایندگان بیشتر کنید

4 سوال از وزرای کشاورزی و کار اعلام وصول شد

واکنش وزیر خارجه به توئیت نمایندگی ایران در نیویورک درباره مذاکره با آمریکا