راه ترقی

آخرين مطالب

«اشرف سادات» فیلم‌های داودنژاد از دنیا رفت فرهنگ و هنر

«اشرف سادات» فیلم‌های داودنژاد از دنیا رفت
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / کبری حسن‌زاده اصفهانی (اشرف سادات) بازیگر فیلم سینمایی «مرهم» و «کلاس هنرپیشگی» شامگاه 20 اسفند ماه بر اثر کهولت سن در بیمارستان درگذشت. 
طبق پیگیری از خانواده علیرضا داودنژاد، این خبر تایید شد و اعلام کردند که قرار است ظرف یکی دو روز آینده مادربزرگ فیلم «مرهم» در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شود.
کبری حسن‌زاده در سال 89 به عنوان بهترین بازیگر زن جشنواره‌ی فیلم دبی شناخته شد.
او متولد 1301 بود و در سن 102 سالگی از دنیا رفت.
در سال 89 علیرضا داودنژاد در پی دریافت جایزه جشنواره فیلم دوبی به ایسنا گفته بود: فیلم ما در جشنواره دبی دو نمایش داشت که هر دو بار با برخورد مناسب تماشاگران ومنتقدان مواجه شدیم و پس از این دو نمایش، تماشاگران نسبت به مادر و مادربزرگ بنده که هر دو در این فیلم به ایفای نقش پرداخته بودند، اظهار لطف زیادی کردند.
وی همچنین یادآور شده بود: قبول دارم که کمی بازی گرفتن از مادربزرگ دشوار بود، اما به هر حال من پیش از این هم در فیلم‌هایم چنین تجربه‌ای را داشتم و برای همین این موضوع برایم نسبتا عادی شده بود.
متن کامل این مصاحبه را در اینجا بخوانید.

راه ترقی


قصه‌ی «مرهم» علیرضا داودنژاد از مادر بزرگی حکایت می‌کرد که سخت در تعقیب نوه‌اش ـ با بازی طنازطباطبایی ـ بود که درگیر اعتیاد است.
پس از بازگشت از جشنواره فیلم دوبی در سال 89 خبرنگار ایسنا نشستی با دو مادربزرگ فیلم «مرهم» داشت که متن کامل آن را در اینجا بخوانید.
از کبری حسن‌زاده که برای اولین‌بار مقابل دوربین سینما به ایفای نقش پرداخته بود، پرسیدیم که آیا همیشه اینقدر سخت درگیر نوه‌هایتان هستید؟ و او به سادگی پاسخ داد: ««طناز» (طباطبایی) را هم احساس کردم نوه خودم، همراهی‌اش کردم که بالاخره اونهم از این درد خلاص بشه.»
کبری خانم قصه‌ی «مرهم» می‌گفت:«بی‌اندازه نوه‌هایم را دوست دارم. یک‌بار «علیرضا» به من گفت؛ می‌یای فیلم بازی کنی و من هم گفتم بله و آمدم فیلم بازی کردم.»
علیرضا داودنژاد هم با اشاره به مادربزرگش که او را «اشرف‌سادات» خطاب می‌کرد، گفته بود:« واقعا اشرف‌سادات"طناز را خیلی دوست داشت و خیلی رابطه احساسی و عمیق با طناز پیدا کرده بود.»
از جایزه‌ای که از جشنواره‌ی فیلم دوبی مادربزرگ قصه‌ی «مرهم» گرفته است، پرسیدیم و خانم‌حسن‌زاده هم در جملاتی کوتاهی می‌گفت:«کار خدا بود؛ ما بالاخره بازی کردیم و بازی ما را پسندیدند و جایزه هم گرفتیم. همه اینها کار خدا بود.»
در آن مصاحبه زنده‌یاد احترام سادات حبیبیان هم مادربزرگ قصه‌ی «مرهم» را همراهی کرد و از تجربه‌ی خانوادگی ساخت فیلم «مرهم» سخن گفت. مادری که به مامان اتی فیلم‌های داودنژاد معروف بود و سیمرغ جشنواره فیلم فجر را هم گرفته بود؛ او سال97 از دنیا رفت.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1045523/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی و نهاده‌ها از 10به 1درصد

افزایش عرضه حبوبات در بازار برای تنظیم قیمت‌ها

اتحادیه قنادان: شیرینی شب عید تغییر نرخ نخواهد داشت

حال و هوای خرید در آستانه نوروز

دهه طلایی رئال با زیدان و آنچلوتی

آلگری حالا می‌خواهد با میلان قهرمان شود

اسنوکرباز ایران از راهیابی به جمع حرفه‌ای‌های جهان بازماند

مهدی پاشازاده: فلسفه من همین است حتی اگر ببازم

مرگبارترین مثلث هجومی جهان

سرمربی مس کرمان: انگار دوست دارند درباره داوری حرف بزنم

زارع: برای شکست دادن تراکتور به تبریز می‌رویم

روانخواه: یک نفر هم نبود که بگوید هوادار در لیگ برتر می‌ماند

اعتصاب رانندگان اتوبوس آلومینیوم در سفر به اهواز!

40 ساله‌ای که تیمش خیلی به او وابسته است!

نگاهداری: مذاکره با آمریکا عواید اقتصادی زیادی به همراه ندارد

پاسخ سفارت ایران به شایعه لغو روادید اتباع کویت

پیام فرمانده نیروی دریایی ارتش به دشمن: ما منزوی نخواهیم شد

رژه دریایی یگان‌های شرکت کننده از مقابل ناوشکن «جماران»؛ رزمایش مرکب کمربند دریایی 2025 پایان یافت

روایت زیباکلام از پیوند ناگسستنی اسرائیل و آمریکا

معرفی مدیران جدید بیمه دی

چه خبر از آزاده صمدی و پدرام شریفی؟

شایعه‌های عجیب و بامزه درباره «پژمان بازغی»

نماهنگ قطعه «چرا خدا را دوست دارم» از احسان یاسین

انهدام باند 9 نفره اختلاس در شرکت زغال‌سنگ کرمان

آتش‌سوزی در بخش سی‌تی‌اسکن بیمارستان امام خمینی ایلام؛ آتش مهار شد

ثبت 22 هزار تخلف رانندگی در اسفندماه

نرخ دیه سال 1404 اعلام شد

تمهیدات پلیس برای مراسم پنجشنبه و جمعه آخر سال

مشارکت مردم در پویش نه به تصادف

حمایت از فرزندآوری؛ وام و تسهیلات ویژه در دستور کار دولت

دستور رئیس‌جمهور برای تدریس زبان‌های محلی در مدارس

حفاری در دل جهنم زمین برای رسیدن به انرژی پاک!

یک سال محافظت در برابر HIV تنها با تزریق یک دوز واکسن

هیچ سروده‌ای در دیوان نظامی جز زبان پارسی نیست

محمد بُشرا در بیمارستان بستری شد

سرمقاله قدس/ هشدارهای سریال «معاویه» برای سیما و سینمای ما

ترامپ حریف همسویی ایران و شیخ‌نشین‌ها می‌شود؟

بیش از بانک سود کنید، با اطمینان بیشتر!

جزئیات شارژ کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم

پورمحمدی: یارانه این ماه زودتر از موعد پرداخت می‌شود

غلامرضا شعبانی بهار: صمیمانه از زحمات دکتر اسبقیان تشکر می‌کنم

ستاره آرسنال، رئال مادرید را ناامید کرد!

سردرگمی هواداران پرسپولیس برای بلیت فروشی

ملوان فردا با 2 غایب به تهران می‌آید

اسبقیان: گفتم برای کاراته سالن اختصاصی نگیرم استعفا می دهم

رحمتی: دست تقدیر طوری رقم خورده که فردا باید مقابل تیم هوادار قرار بگیرم

تصمیم غیرمنتظره؛ رستوران رونالدو و نادال بسته شد

تاج: افزایش بی‌رویه قراردادها می‌تواند منجر به تضعیف فوتسال شود

اخراج مربی سابق پرسپولیس در اولین بازی

طعنه عربستانی‌ها به بیرانوند