راه ترقی

آخرين مطالب

جدول محاسبه حقوق کارگران در سال جدید منتشر شد اقتصاد

جدول محاسبه حقوق کارگران در سال جدید منتشر شد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - فارس /بر اساس ابلاغ بخشنامه حداقل حقوق کارگران در سال جاری،‌نحوه محاسبه حقوق کارگران اعلام شد.
بخشنامه حداقل مزد کارگران در سال 1404 ابلاغ شد.شورای عالی کار در تاریخ 25 اسفند 1403 با حضور نمایندگان سه گروه دولت، کارفرمایان و کارگران پس از بحث و بررسی راجع به تعیین حداقل مزد سال 1404 و در اجرای ماده 41 قانون کار موارد زیر را با اجماع و اتفاق آرا مورد تصویب قرار داد، از اول سال 1404 حداقل مزد روزانه با نرخ یکسان برای کلیه کارگران مشمول قانون کار اعم از قرارداد کار دائم یا موقت مبلغ روزانه 3 میلیون 463 هزار و 656 ریال تعیین می‌شود.
همچنین از اول سال 1404 سایر سطوح مزدی نیز روزانه 32 درصد مزد ثابت یا مزد مبنا موضوع ماده 36 قانون کار به اضافه روزانه 310 هزار و 535 ریال به نسبت آخرین مزد در سال 1403 افزایش می‌یابد.
تبصره با اعمال افزایش این بند مزد شغل کارگران مشمول طرح‌های طبقه‌بندی مشاغل مصوبه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و نیز مزد ثابت سایر کارگران نباید از مبلغ روزانه 3 میلیون و 463 هزار و 656 ریال کمتر شود.
به کارگرانی که در سال 1404 دارای یک سال سابقه کار شده یا یک سال از دریافت آخرین پایه سنواتی آنان گذاشته باشد روزانه مبلغ 94 هزار ریال نیز به عنوان پایه سنوات پرداخت خواهد شد.
بازار


تبصره پرداخت مبلغ مربوط به پایه سنواتی کارگران مشمول طرح‌های طبقه بندی مشاغل مصوب وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با در نظر گرفتن رقم فوق الذکر برای گروه 1 با توجه به دستورالعمل و جدول اعلامی توسط اداره کل روابط کار جبران خدمت و بیمه بیکاری صورت می‌گیرد.


راه ترقی

تبصره 2 به کارگران فصلی به نسبت مدت کارکردشان در سال 1403 میزان مقرر در این بند یا تبصره یک آن حذف مورد تعلق خواهد گرفت.تبصره 3 بر اساس مصوبه مورخ 25 12 1403 شورای عالی کار و در راستای تقویت مهارت محوری و بهره‌مندی تمامی کارگران و در نتیجه رضایت‌مندی کارگران با سابقه از ابتدای سال 1404 همه کارگران دارای قرارداد کار دائم و موقت مشمول قانون کار که دارای یک سال سابقه کار شده و یا یک سال از دریافت آخرین پایه سنوات آنان در همان کارگاه گذشته باشد، اعم از اینکه حق سنوات یا پایان کار خود را تسویه حساب کرده باشند یا خیر، مشمول دریافت پایه سنوات خواهند بود.
بر اساس مصوبه مورخ 21 مهرماه 1387 شورای عالی کار و در جهت افزایش رضایت‌مندی کارگران و کارفرمایان و به منظور تثبیت و تسری به تمامی کارگران اعم از دائم و موقت، مقرر شد از ابتدای سال 1404 کمک هزینه اقلام مصرفی خانوار به عنوان مزایای رفاهی و انگیزه‌ای موضوع تبصره 3 ماده 36 قانون کار بابت هر کارگر اعم از متاهل و مجرد ماهانه مبلغ 22 میلیون ریال از سوی کارفرمایان به آنان پرداخت می‌شود.
مبلغ کمک هزینه مسکن کارگری مطابق سال گذشته ماهانه 9 میلیون ریال می‌باشد تا از فروردین 1404 توسط کارفرمایان پرداخت شود.مبلغ حق تاهل ماهانه 5 میلیون ریال برای کارگران متاهل اعم از مرد یا زن می‌باشد که از فروردین ماه 1404 از سوی کارفرمایان پرداخت می‌شود.

راه ترقی

ضوابط مربوط به چگونگی اعمال افزایش مقرر در بند 1 و تبصره 1 بند 2 در کارگاه‌هایی که دارای طرح طبقه بندی مشاغل باشند و نیز در مورد کارگران کارموزی و همچنین چگونگی ارتقاء طبقه‌بندی شغلی به موجب دستورالعمل‌های اداره کل روابط کار، جبران خدمت و بیمه بیکاری خواهد بود.مقررات این مصوبه شامل حال دانش آموزان و دانشجویانی که در ایام تعطیلات تابستانی تابستانی سال 1404 بتن موقت در کارگاه‌ها اشتغال می‌یابند، نخواهد شد.
واحدهای مشمول قانون کار به منظور ایجاد رابطه هرچه بیشتر مزد و مزایا و یا بهره‌وری و تولید و ایجاد انگیزه بیشتر در بین کارکنان خود علاوه بر اجرای این مصوبه می‌تواند نسبت به افزایش و برقراری مزد و مزایا در قالب موافقت نامه‌های کارگاهی و پیمان‌های دسته جمعی پس از تایید وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اقدام نمایند.این بخشنامه با امضای احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ شد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1052032/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بوژوویچ: خوشبین هستم و این راه را ادامه می‌‌دهیم

شعار هواداران استقلال علیه بازیکنان این تیم

حسینی: در خانه استقلال بازی کردیم و راضی هستیم

اسکوچیچ: اعتنایی به پیشنهاد تیم ملی عراق ندارم!

پاسخ سرپرست استقلال به درویش: نه جعل می کنیم نه سندسازی

گل‌محمدی: از کیفیت تیم خوب سپاهان اطلاع داریم

بوژوویچ: استقلال مثل ستاره سرخ بلگراد است

سرآسیایی: قدر این ذوب آهن باید دانسته شود

عبدی: 8 ماه است پزشکیان آمده و هنوز FATF در فلان کمیسیون مجمع مانده است!

خاخام اعظم: صهیونیست‌ها نماینده یهودیت نیستن

کنایه نقی به قیمت ماشین فوتبالیست ها

شری جان شما ویگنی؟

سوتی دوباره‌ی نقی نزدیک بود کار دست ارسطو بده

شری ماجرای خوب شدن شنوایی نقی رو لو داد

زدی ضربتی، ضربتی نوش کن، دعوای ارسطو و نقی بالا گرفت

ویژه‌های حوادث/ وکیلی که همسرش با چاقو کُشت!

غروب ماه را از لندرِ کاوشگرِ (Blue Ghost)

یک ساعت در خاموشی به احترام زمین

داستانک/ برو بالاتر...

برخورد عجیب صالح حردانی و بازیکن خیبر

روزگار نساجی با شکست از استقلال خوزستان سیاه‌تر شد

جدول لیگ برتر؛ تداوم صدرنشینی تراکتور

شعار هواداران استقلال علیه بازیکنان و عذرخواهی رضاییان

سیمئونه: اتفاقی نیفتاده، در کورس قهرمانی هستیم

بررسی دو تصمیم مشکوک داوری دیدار استقلال - خیبر

دلیل خاموشی اسکوربورد ورزشگاه آزادی چه بود؟

خطیر از مدیرعاملی نساجی استعفا کرد!

سال جدید با همان نتایج قدیمی، آبی‌ها بردن را فراموش کردند

اعلام اسامی ملی‌پوشان اعزامی به جام جهانی هاکی روی یخ

خاطرات هاشمی؛ آمریکا اعلام کرده در مقابل ایران از ارتش جمهوری آذربایجان حمایت می‌کند

واکنش مدیر شبکه نسیم به یک شوخی با پخش نشدن «دورهمی»

اد شیرن درباره ترانه «عزیزم» : نسخه تماما فارسی را هم خوانده‌ام

کلیپی از آهنگ «ذره بین» با صدای محسن چاوشی

موسیقی کلاسیک با هم نوایی ویولن و پیانو

پیش‌بینی آب و هوای شهرهای مختلف در سیزده بدر

زلزله ترامپ در خاورمیانه؛ بازی خلیج‌فارس سخت‌تر می‌شود؟

جابه‌جایی حدود 2.3 میلیون مسافر نوروزی با پروازها

تولید در سالی که گذشت

خودروی محبوب روس‌ها

برتری یک نیمه‌ای تراکتور و استقلال خوزستان مقابل حریفان

تساوی استقلال و خیبر در 45 دقیقه اول

اعلام پنالتی برای استقلال که مردود شد

برد ذوب‌آهن مقابل گل‌گهر در اولین بازی لیگ برتر در سال جدید

توقف اتلتیکومادرید؛ دنده عقب روخی‌بلانکو در کورس قهرمانی

گل اول اسپانیول به اتلتیکو مادرید توسط خاویر پوادو از روی نقطه پنالتی

حرکت انفرادی زیبای کوشکی و شوت این بازیکن که از کنار دروازه به بیرون رفت

وضعیت عجیب اسکوربرد ورزشگاه آزادی

اعتراض و عصبانیت چشمی روی سکو‌های ورزشگاه آزادی

گزارش زنده؛ استقلال 1 - 1 خیبر

شوت مهاجم خیبر به تیر دروازه استقلال برخورد کرد