راه ترقی

آخرين مطالب

بفرمایید افطاری در کاخ‌ سفید! نوشتارها

بفرمایید افطاری در کاخ‌ سفید!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - فارس/ متن پیش رو در فارس منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست.
رئیس‌جمهور آمریکا در حالی در روزهای اخیر میزبان مسلمانان برای افطاری در کاخ سفید بود که از یک سو مردم مسلمان یمن را تحت بمباران‌های شدید قرار داده و از سوی دیگر «بهترین دوست» رژیمی است که هزاران نفر از مسلمانان غزه را به شهادت رسانده است.
بازار


«مسلمانان را دوست دارم؛ صلح‌طلب هستم»، این‌ها ادعاهای مطرح شده توسط دونالد ترامپ در مراسم افطاری در جمع شماری از مسلمانان بود.مراسم افطاری در کاخ سفید، سنتی است که سال‌های متمادی است که انجام می‌شود. پیش‌تر ترامپ در دوران ریاست‌جمهوری خود در اقدامی تنها به تبریک عید فطر اکتفا کرده و این مراسم را برگزار نکرده بود.
مراسم افطاری کاخ سفید پنجشنبه‌شب با حضور سفرا و رؤسای نمایندگی‌های کشورهای عربستان سعودی، امارات متحده عربی، اردن، مصر، کویت، قطر، پاکستان، مالزی، برونئی، بحرین، عراق، عمان، مراکش، اندونزی، الجزایر و جیبوتی برگزار شد.


مسلمانان پشیمان از رأی به ترامپ
وعده‌های انتخاباتی ترامپ در مورد پایان‌دادن به همه جنگ‌ها، به‌ویژه جنگ در غزه، موجب شد تا شمار قابل‌توجهی از مسلمانان به‌ویژه در ایالت میشیگان به این رئیس‌جمهور رای بدهند اما به اذعان خبرگزاری رویترز، مسلمانان از این رأی پشیمان شده‌اند.این خبرگزاری پیش‌تر در گزارشی اعلام کرده بود که گزینه‌های حامی اسرائیل در کابینه ترامپ، موجب نارضایتی مسلمانان از رأی دادن به ترامپ شده است.ترامپ پس از بازگشت به کاخ سفید، فشارها بر حامیان فلسطین به‌ویژه دانشجویان در آمریکا را افزایش داده و آن‌ها را با لغو ویزای قانونی تهدید کرد.از سوی دیگر، این رئیس‌جمهور به بهانه مقابله با انصارالله در یمن، خود شخصاً در اتاق عملیات حاضر و دستور حمله به یمن را صادر کرد و ده‌ها تن از غیرنظامیان را در این کشور به شهادت رساند.این رئیس‌جمهور در مراسم افطاری خود نیز جامعه مسلمانان آمریکا را «دوستان مسلمان» خطاب و از حمایت آن‌ها تشکر کرد اما هیچ اشاره‌ای به حملات رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان نکرد.
«دولت من هر روز متعهد به اجرای وعده‌های خود به جامعه مسلمانان اینجا در آمریکا است»؛ این بخشی از اظهارات ترامپ در این مراسم افطاری بود.
وی در ادامه تأکید کرد که به کار برای «پیمان ابراهیم» ادامه خواهد داد. پیمان ابراهیم توافق‌نامه‌ای بود که در ضمن آن کشورهای مسلمانی از جمله امارات، اسرائیل را به رسمیت شمرده و روابط عادی‌ای را با این رژیم در پی گرفتند.ترامپ به دنبال گسترش این پیمان به سایر کشورهای منطقه از جمله عربستان سعودی است.پیش‌تر نقشه‌های واشنگتن برای انعقاد این پیمان با شمار دیگری از کشورهای عربی با حادثه 7 اکتبر نقش‌برآب شده بود. حمله حماس در 7 اکتبر به اسرائیل و حوادث پس از آن موجب شد تا مسئله فلسطین بار دیگر به مسئله اول جهان اسلام تبدیل شود و اقدامات اسرائیل و آمریکا برای گسترش پیمان ابراهیم به درِ بسته بخورد.
واشنگتن با اسلام آمریکایی کاری ندارد
ترامپ در این مراسم به‌نوعی از مسلمانان برای انجام این عبادت (روزه) تمجید می‌کند؛ رمضان را به آن‌ها تبریک می‌گوید و ابراز امیدواری می‌کند که از افطاری خوششان آمده باشد اما به شرایط سایر مسلمانان در غرب آسیا اشاره‌ای نمی‌کند که یکی از سخت‌ترین رمضان‌های خود را زیر بمباران‌های آمریکا و متحدانش پشت سر گذاشته‌اند!به نظر می‌رسد اذان، نماز و سایر عبادات دینی مسلمانان تا زمانی که در همین محدوده باقی بماند و به مفهوم «تولی و تبری» تبدیل نشود؛ برای آمریکاییان بی‌ضرر، قابل‌تحسین و مورد تمجید است اما زمانی که به مفهوم «مقاومت» بدل شود؛ هدف حملات آمریکا قرار می‌گیرد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1053848/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سامانه املاک و اسکان چشم انتظار اتصال دستگاه‌ها

سهم اجزای هزینه‌ای از کیک اقتصاد با تحریم و بدون تحریم

هم‌دردی پپ با دشمن قدیمی؛ حق با مورینیو بود

سامسون مهاجم پرسپولیس را وسوسه می‌کند

احتمال وضع مقررات جدید برای سفرهای خارجی اعضای کابینه دولت

آمریکا: با اعمال فشار حداکثری، دسترسی ایران به منابع مالی را مختل می‌کنیم

فائزه هاشمی: در مورد حوادث سال 67، هیچ سندی از بابا نبود

ستاره محبوب سینما راز زیبایی فریبنده خود را فاش کرد

برد پیت و دیوید فینچر در دنباله‌ «روزی روزگاری در هالیوود» به قلم تارانتینو

سینمای ایران و ترکیه از روزگار فروزان تا هانده ارچل؛ از جونیت آرکین تا شهاب حسینی

آخرین قسمت فیلم ترسناک «احضار» در راه اکران

تلویزیون و 13 درصد مخاطب‌ برای برنامه سحرگاهی

قسمتی از اولین اتود ترانه «حسرت» در سال 1376 با صدای محمد اصفهانی

تصاویر نفس‌گیر از چتربازان نوپو در پرشی جسورانه از فراز برج میلاد تهران

جسد نوجوان 14 ساله از بند خاکی بیرون کشیده شد

بومی‌سازی کلاستر دیجیتال خودرو به دست محققان ایرانی

یک رمان امنیتی در بازار نشر

درخشش بانکی‌ها و سکوت حقیقی‌ها در صنعت شیمیایی

دعوت از 20 کماندار به اردوی انتخابی تیم ملی دانشجویان

چالهان‌اوغلو: دوست دارم روزی برای گالاتاسرای بازی کنم

اعتراض مس رفسنجان به انتخاب پیام حیدری برای بازی با نساجی

حسرت روزبه برای بازی بزرگ استقلال

نوجوانان ایران با شعار ویژه استارت زدند

اولین پیام هالند به هواداران: برمی‌‌گردم

مدیر محکوم‌شده یوونتوس به میلان می‌رود

استقلال در آستانه واگذاری رکورد هشت ساله

سرمربی رئال به اتهام کلاهبرداری در دادگاه!

اتهامات تند لاپورتا علیه مدیران لالیگا

جلسه کم‌سابقه کابینه دولت فرانسه درباره ایران

تخت‌روانچی به روسیه می‌رود

واکنش آذری جهرمی به برداشت‌ها از اظهاراتش: موافق بمب هسته‌ای نیستم

فرانسه: در صورت عدم دستیابی به توافق جدید هسته‌ای با ایران، رویارویی نظامی اجتناب‌ناپذیر به‌نظر می‌رسد

نقی معمولی یک تنه رئیس صداوسیما را ضربه‌فنی کرد!

تعبیر جالب و قابل تامل نیما شعبان‌نژاد از زندگی مردم ایران

تصویر جالب از همای سریال پایتخت، 30 سال پیش

اجرای زنده قطعه «هوامو نداشتی» محمد اصفهانی در برنامه 1001

هشدار فراجا: از امروز گواهینامه متخلفان حادثه‌ساز به مدت 3 ماه ضبط می‌شود

مدارس و ادارات این استان شنبه و یکشنبه تعطیل شدند

خشک کردن زعفران با فناوری جدید؛ کیفیتی بهتر با هزینه کمتر

دو خط کتاب/ ‏زمانی که یک اثر هنری بودم

آرامش پیش از طوفان؛ آیا خط قرمزهای در حال ذوب شدن هستند؟

تشکیل 287 پرونده به ارزش 880 میلیارد تومان برای مجرمان اقتصادی

بیش از نیمی از آمریکایی‌ها: سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ به اقتصاد آسیب می‌زند

پیام سیزده‌بدری استقلالی‌ها: همه برای تیم!

انگیزه‌های ویژه استقلالی سابق مقابل یحیی!

خشم رئال از لوکاس؛ پیر شدی، برو که ترنت بیاید

کاروان بارسا با یک سورپرایز به مادرید رسید

هدیه‌ای از طرف رهبر انقلاب به نشانه‌ تکریم شهدای محیط زیست

اعلام آمادگی ایران برای ارسال کمک‌های امدادی به میانمار

سخنگوی وزارت خارجه: پرچم ایران از میدان‌ جنگ تا عرصه‌ دیپلماسی، نماد عدالت‌خواهی بوده است